Επιτελικος αυνανισμός
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δικο σας !
- ΜπλεΜπουμπυς
- Dwarven Blacksmith
Re: Δικο σας !
Εχμμμμμ.... εξαπατήθην
και ακούσια εξαπάτησα και ὑμᾶς
επρόκειτο περί τρολολογαριασμού
https://twitter.com/Red_Finisher?ref_sr ... 6266966019

και ακούσια εξαπάτησα και ὑμᾶς
επρόκειτο περί τρολολογαριασμού
https://twitter.com/Red_Finisher?ref_sr ... 6266966019

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- ΜπλεΜπουμπυς
Βλέπω υποφέρουν πολλοί χωρίς ηλεκτρικό... κουράγιο να ευχηθούμε

Δωστε Ρε το ρευμα σε έναν ιδιώτη να το δουλέψει σωστά.
Δωστε Ρε το ρευμα σε έναν ιδιώτη να το δουλέψει σωστά.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
η αυτα που ''μαθαινεις''ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 24 Ιαν 2022, 16:07 Προβλήματα πολλά
στους δρόμους της Αθήνας
Από Εκάλη Κηφισιά μέχρι και της Ραφήνας
Μαθαίνω και για Χολαργό
μα και Μοναστηράκι
Και στο μυαλό μου έρχεσαι......δικο σας !
Spoiler
Σε βρίζω Μητσοτάκη!!!
διαλεγεις
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Μαδουραίος
Στο Πακιστάν της Ευρώπης δεν υπάρχει καμιά Ελπίς
Ο Χρήστος Σταθόπουλος γράφει για τη Μπανανία της Ευρώπης (της Ελλάδας) και την κυβέρνηση που αποδεικνύεται ανίκανη για όλα.
Η καλύτερη χώρα… Πουθενά δε θα βρεις αυτό τον καιρό… Τέτοια νησιά πουθενά… Ζωάρα στην Ελλαδάρα.
https://www.sdna.gr/politiko-deltio/ell ... amia-elpis
Ο Χρήστος Σταθόπουλος γράφει για τη Μπανανία της Ευρώπης (της Ελλάδας) και την κυβέρνηση που αποδεικνύεται ανίκανη για όλα.
Η καλύτερη χώρα… Πουθενά δε θα βρεις αυτό τον καιρό… Τέτοια νησιά πουθενά… Ζωάρα στην Ελλαδάρα.
https://www.sdna.gr/politiko-deltio/ell ... amia-elpis
Ο Στρατός με τα Ραφάλ θα απεγκλωβίσει τον κόσμο? Αυριο λεει γενική αργία παντού. Τελικά δεν απέφυγε το λοκ νταουν ο Δράκουλας.
Τι είναι χειρότερο.Να είσαι εγκλωβισμένος από χιόνι στο αυτοκίνητο και να σου κρατάει συντροφιά από το ραδιόφωνο ο Μπουμπούκος ενώ σου λέει ότι τα κάναν όλα τέλεια η να είσαι καθισμένος στην ηλεκτρική καρέκλα για να σε εκτελέσουν και να ακούς από τον παπά τι ωραίος είναι ο παράδεισος.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Δημοκράτης
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 24 Ιαν 2022, 16:10Εμενα με εχει μπλοκGewponos90 έγραψε: 24 Ιαν 2022, 16:10 Εντάξει. Εμένα μου έστειλε η πολιτική προστασία μήνυμα στις 11. Οπότε problem solved
Ρε κουμουνια του κερατά που αμφισβητείται την αποτελεσματικότητα του κράτους.Δεν σας έστειλε μύνημα ότι έρχεται χιόνι τι θέλετε να σας ανοίξει και τους δρόμους
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΜπλεΜπουμπυς
Μια εβδομάδα το λέμε ότι έρχεται χιονιάς, απο προχθές λέμε όχι στις άσκοπες μετακινήσεις, επίσης απεστάλη και μήνυμα απ' το 112.zteo έγραψε: 24 Ιαν 2022, 20:05 Ρε κουμουνια του κερατά που αμφισβητείται την αποτελεσματικότητα του κράτους.Δεν σας έστειλε μύνημα ότι έρχεται χιόνι τι θέλετε να σας ανοίξει και τους δρόμους
Τώρα, αν ο καθένας θέλει και προσωπικό υπηρέτη με εκχιονιστικό να του ανοίγει δρόμο αυτό είναι άλλο..
Τώρα, που κήρυξε αύριο γενική αργία, πάλι γκρινιάζουν... Δεν τους πιάνεις πουθενά! Είμαστε ο λαός της γκρίνιας (και των άσκοπων μετακινήσεων!! ) τελικά
- Μαδουραίος
Οι περισσότεροι που εγκλωβίστηκαν επέστρεφαν από την εργασία τους παπάρι.Parrot έγραψε: 24 Ιαν 2022, 20:12Μια εβδομάδα το λέμε ότι έρχεται χιονιάς, απο προχθές λέμε όχι στις άσκοπες μετακινήσεις, επίσης απεστάλη και μήνυμα απ' το 112.zteo έγραψε: 24 Ιαν 2022, 20:05 Ρε κουμουνια του κερατά που αμφισβητείται την αποτελεσματικότητα του κράτους.Δεν σας έστειλε μύνημα ότι έρχεται χιόνι τι θέλετε να σας ανοίξει και τους δρόμους
Τώρα, αν ο καθένας θέλει και προσωπικό υπηρέτη με εκχιονιστικό να του ανοίγει δρόμο αυτό είναι άλλο..
Τώρα, που κήρυξε αύριο γενική αργία, πάλι γκρινιάζουν... Δεν τους πιάνεις πουθενά! Είμαστε ο λαός της γκρίνιας (και των άσκοπων μετακινήσεων!! ) τελικά![]()
-
Δημοκράτης
foscilis έγραψε: 24 Ιαν 2022, 16:27Φίλε μου τράβηξαν πίσω τα λεωφορεία, διέκοψαν τον Προαστιακό (και το Μετρό στο υπέργειο τμήμα του), είναι κλειστή η Αττική Οδός και ακόμα δεν έχουν δώσει μια εντολή να κλείσουν οι ιδιωτικές επιχειρήσεις.
Δε θα περίμενες με περίπου 2 εκατομμύρια άτομα να βασίζονται σε όλα αυτά για να γυρίσουν σπίτι η χρονική αλληλουχία να είναι η αντίστροφη;

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 178 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi