η ιδια κοπελα ομως ηταν σε θεση να βρει και να κλεισει δωματιο στο ιδιο ξενοδοχειο ...ST48410 έγραψε: 20 Ιαν 2022, 00:26Λυπάμαι. Συμφωνώ με vatraxo και Lord. Αν η άλλη είναι τόσο τύφλα που δεν μπορεί να βρει το αμάξι της ή να περιμένει ταξί, τότε δεν υπάρχει οικειοθελές σεξ. Αν την δούμε και σε καμιά κάμερα της reception να τρεκλίζει, πάει περίπατο μια τέτοια υπερασπιστική γραμμή.Cecily Anne έγραψε: 20 Ιαν 2022, 00:24Πού κολλάει τώρα αυτό; Οικειοθελές σεξ θα ισχυριστούν, όχι απόπειρα ανθρωποκτονίας.ST48410 έγραψε: 20 Ιαν 2022, 00:15
Ε, και; Αν δηλαδή οδηγούσαν μεθυσμένοι και σκότωναν κάποιον θα λέγαμε δεν πειράζει;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Εκτιμώ ότι μια τέτοια δικαιολογία είναι συνήθης. Κάτι θα ξέρουν οι ανακριτές για να τους στριμώξουν. Πχ καταθέσεις άλλων παρευρισκομένων που μπορεί να δείχνουν ότι αυτοί δεν ήταν τόσο μεθυσμένοι. Ή ότι ο άλλος ξύπνησε νωρίς ή δεν κοιμήθηκε καν δίπλα της στο δωμάτιο. Αν ήταν τύφλα, θα χε πέσει πιθανότατα για ύπνο μακράς διαρκείας κι αυτός. Αν όμως τον ξαναείδαν στο πάρτι αργότερα, τότε θα πρέπει να βρει ακόμα καλύτερη δικαιολογία.Cecily Anne έγραψε: 20 Ιαν 2022, 00:28 Μα δεν υπάρχει οικειοθελές σεξ, αλλά αν ισχυριστούν ότι όλοι είναι τύφλα, τρέχα γύρευε. Άντε βγάλε άκρη μεταξύ "πιωμένων".
- Cecily Anne
Μα είναι, το θέμα είναι να καταφέρουν να τους στριμώξουν με στοιχεία και να τους τιμωρήσουν και ανάλογα. Εγώ εκεί φοβάμαι μην παιχτεί η μαλακία.vatraxos έγραψε: 20 Ιαν 2022, 00:31Τρεις μεθυσμένοι, όχι ένας, βγαίνουν από το πάρτυ, αφού πρώτα τους ενημερώνει ο διοργανωτής ότι η κοπέλα επιστρέφει, την παραλαμβάνουν στο ασανσέρ, επειδή είναι μεθυσμένη/ζαλισμένη/χαπακωμένη/whatever της λένε έλα σε άλλο δωμάτιο και τη βιάζουν.Cecily Anne έγραψε: 20 Ιαν 2022, 00:28 Μα δεν υπάρχει οικειοθελές σεξ, αλλά αν ισχυριστούν ότι όλοι είναι τύφλα, τρέχα γύρευε. Άντε βγάλε άκρη μεταξύ "πιωμένων".
Όχι, δε μου φαίνονται και πολύ μεθυσμένοι. Το ρήμα που έρχεται στο μυαλό μου είναι "συνηθισμένοι" (σε αυτή τη μεθοδολογία)
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εδώ κάνεις μια υπόθεση. Ότι τους ενημέρωσε ο διοργανωτής και δεν το έμαθε ο κατηγορούμενος από το απευθείας τηλεφώνημα σε αυτήν. Δεν το ξέρουμε. Για τα υπόλοιπα συμφωνώ.vatraxos έγραψε: 20 Ιαν 2022, 00:31Τρεις μεθυσμένοι, όχι ένας, βγαίνουν από το πάρτυ, αφού πρώτα τους ενημερώνει ο διοργανωτής ότι η κοπέλα επιστρέφει, την παραλαμβάνουν στο ασανσέρ, επειδή είναι μεθυσμένη/ζαλισμένη/χαπακωμένη/whatever της λένε έλα σε άλλο δωμάτιο και τη βιάζουν.Cecily Anne έγραψε: 20 Ιαν 2022, 00:28 Μα δεν υπάρχει οικειοθελές σεξ, αλλά αν ισχυριστούν ότι όλοι είναι τύφλα, τρέχα γύρευε. Άντε βγάλε άκρη μεταξύ "πιωμένων".
Όχι, δε μου φαίνονται και πολύ μεθυσμένοι. Το ρήμα που έρχεται στο μυαλό μου είναι "συνηθισμένοι" (σε αυτή τη μεθοδολογία)
Ναι. Η οποία κοπέλα ξυπνάει σε άλλο δωμάτιο. Ποιά κοπέλα θέλει να πηδηχτεί και κλείνει δωμάτιο όταν υπάρχουν διαθέσιμα από τον/τους άνδρες;nostromos έγραψε: 20 Ιαν 2022, 00:32 η ιδια κοπελα ομως ηταν σε θεση να βρει και να κλεισει δωματιο στο ιδιο ξενοδοχειο ...
Και μάλιστα, σε μέρα που είναι αδιάθετη, αυτό μην το παραβλέπουμε.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Όχι μάλλον. Αυτό έχει διευκρινισθεί. Αλλά γιατί αν ήθελε όντως να τη βιάσει να την πάρει τηλέφωνο λίγο πριν το βιασμό, ενώ μπορούσε να κανονίσει τη συνάντηση ο δικός του; Για να καρφωθεί; Δηλαδή παίζει ολόκληρο σκηνικό με ουσίες για να μη θυμάται τίποτα η κοπέλα και συγχρόνως βάζει την υπογραφή του;vatraxos έγραψε: 20 Ιαν 2022, 00:21Και μάλλον από την κλήση τον τσιμπήσανε τόσο γρήγορα.Cecily Anne έγραψε: 20 Ιαν 2022, 00:19Μα νομίζω ότι είπε ότι την πήρε τηλ ο βιαστής νομίζω . Είπε δέχτηκε 2 τηλ.vatraxos έγραψε: 20 Ιαν 2022, 00:16
Γι αυτό είπα νωρίτερα ότι ίσως παίξουν το χαρτί του μειωμένου καταλογισμού. Βέβαια, πρέπει να εξηγήσουν πώς την πέτυχαν (και από που πήραν την πληροφορία ότι επιστρέφει) στους διαδρόμους του ξενοδοχείου ενώ είχε ήδη αποχωρήσει. Αυτοί υποτίθεται παρτάραν στη σουΐτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μπορεί, μπορεί, πολλά μπορεί. Μπορεί ο δικός του να αρνήθηκε να κάνει το τηλεφώνημα εκείνη τη στιγμή (εκείνος δεν ήταν που μετά ζήτησε συγνώμη;). Αλλά μετά δεν έκανε κάτι να αποτρέψει το κακό.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2022, 00:35Όχι μάλλον. Αυτό έχει διευκρινισθεί. Αλλά γιατί αν ήθελε όντως να τη βιάσει να την πάρει τηλέφωνο λίγο πριν το βιασμό, ενώ μπορούσε να κανονίσει τη συνάντηση ο δικός του; Για να καρφωθεί; Δηλαδή παίζει ολόκληρο σκηνικό με ουσίες για να μη θυμάται τίποτα η κοπέλα και συγχρόνως βάζει την υπογραφή του;vatraxos έγραψε: 20 Ιαν 2022, 00:21Και μάλλον από την κλήση τον τσιμπήσανε τόσο γρήγορα.Cecily Anne έγραψε: 20 Ιαν 2022, 00:19
Μα νομίζω ότι είπε ότι την πήρε τηλ ο βιαστής νομίζω . Είπε δέχτηκε 2 τηλ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Να ξεκαθαρίσουμε ότι όλη η συζήτηση γίνεται στη βάση της κατάθεσης της κοπέλας.ST48410 έγραψε: 20 Ιαν 2022, 00:33Εδώ κάνεις μια υπόθεση. Ότι τους ενημέρωσε ο διοργανωτής και δεν το έμαθε ο κατηγορούμενος από το απευθείας τηλεφώνημα σε αυτήν. Δεν το ξέρουμε. Για τα υπόλοιπα συμφωνώ.vatraxos έγραψε: 20 Ιαν 2022, 00:31Τρεις μεθυσμένοι, όχι ένας, βγαίνουν από το πάρτυ, αφού πρώτα τους ενημερώνει ο διοργανωτής ότι η κοπέλα επιστρέφει, την παραλαμβάνουν στο ασανσέρ, επειδή είναι μεθυσμένη/ζαλισμένη/χαπακωμένη/whatever της λένε έλα σε άλλο δωμάτιο και τη βιάζουν.Cecily Anne έγραψε: 20 Ιαν 2022, 00:28 Μα δεν υπάρχει οικειοθελές σεξ, αλλά αν ισχυριστούν ότι όλοι είναι τύφλα, τρέχα γύρευε. Άντε βγάλε άκρη μεταξύ "πιωμένων".
Η οποία δε γνώριζε αυτόν που κατηγορεί για το βιασμό της. Από πού βρήκε τον αριθμό της αυτός;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ακριβώς! Έχω βρεθεί ακριβώς σε αυτή τη θέση πριν καμιά 10αρια χρονια και βάλε, με τη μόνη διαφορά οτι ημουν με μηχανή. Βγαίνω καρατύφλα απο το μαγαζί, θυμομουν περιπου το σημειο που την ειχα παρκάρει αλλα δεν την εβλεπα καν, και πηγαινα στα τυφλά και σήκωνα ποδαράκι μπας και την καβαλήσω απο τύχη, και εκανα ισα με καμιά 10αρια αεροκαβαλήματα ώσπου να την πετυχω. Εκανα αερογαμίες απο τη μια ακρη του δρομου ως την άλλη. Δεν μπορουσα να δω, να αισθανθώ, δεν μπορουσε η συνειδησή μου να λειτουργήσει και να μου υπαγορεύσει οτι δεν πρέπει με τιποτα να οδηγήσω έτσι, και μάλιστα μηχανή. Πετάγονται λιγο καθυστερημενα μεσα απο το μαγαζι 2 φιλοι μου απο την παρεα(σε λιγο καλυτερη κατασταση απο μενα αυτοι), και ερχονται και με μαζεύουν και απ'οτι μου ειπαν με εβαλαν σε ενα ταξί και εφυγα με τον εναν απ'αυτους και πήγαμε σπίτι του.ST48410 έγραψε: 20 Ιαν 2022, 00:26Λυπάμαι. Συμφωνώ με vatraxo και Lord. Αν η άλλη είναι τόσο τύφλα που δεν μπορεί να βρει το αμάξι της ή να περιμένει ταξί, τότε δεν υπάρχει οικειοθελές σεξ. Αν την δούμε και σε καμιά κάμερα της reception να τρεκλίζει, πάει περίπατο μια τέτοια υπερασπιστική γραμμή.Cecily Anne έγραψε: 20 Ιαν 2022, 00:24Πού κολλάει τώρα αυτό; Οικειοθελές σεξ θα ισχυριστούν, όχι απόπειρα ανθρωποκτονίας.ST48410 έγραψε: 20 Ιαν 2022, 00:15
Ε, και; Αν δηλαδή οδηγούσαν μεθυσμένοι και σκότωναν κάποιον θα λέγαμε δεν πειράζει;![]()
Ξύπνησα το άλλο πρωί με φουλ πονοκέφαλο και δεν θυμομουν σχεδον τίποτα απο τη στιγμή που βγηκα απο το μαγαζι και μετά, μονο οτι εψαχνα τη μηχανη. Ουτε που ξέρω τι έγινε, παίζει και να με γάμησε ο φίλος μου και να μην το πήρα πρέφα, σοβαρά.
Αν η τυπισσα ηταν σε αυτην ακριβώς την κατασταση, την καταλαβαίνω απόλυτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 20 Ιαν 2022, 00:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
το που ξυπναει ειναι ασχετο σε σχεση με την ικανοτητα αντιληψης μεχρι τη στιγμη εκεινη ...εχει την διαυγεια να συνενοηθει για να κλεισει δωματιο αλλα οχι για να φυγει με τις φιλες της η ενα ταξι ...?vatraxos έγραψε: 20 Ιαν 2022, 00:35Ναι. Η οποία κοπέλα ξυπνάει σε άλλο δωμάτιο. Ποιά κοπέλα θέλει να πηδηχτεί και κλείνει δωμάτιο όταν υπάρχουν διαθέσιμα από τον/τους άνδρες;nostromos έγραψε: 20 Ιαν 2022, 00:32 η ιδια κοπελα ομως ηταν σε θεση να βρει και να κλεισει δωματιο στο ιδιο ξενοδοχειο ...
να μην ξεχναμε οτι απο την αρχη δηλωσε οτι για ψυχολογικους λογους δεν ηθελε να μεινει μονη της γιορτινη ημερα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Ασχετο. Σήμερα δεν μάθαμε τι νέο έχει πει... η Μαριμπέλα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Νομιζω το οτι πληρωσε δωματιο ειναι το ισχυροτετο στοιχειο για το οτι δεν πηγε πισω για να πηδηχτει. Να δουμε και τις καμερες στον διαδρομο του ξενοδοχειου. Ακομα και χαπι ναμην της εδωσαν αν φορτωσαν τη μεθυσμενη για να την πηδηξουν στο δωματιο τους ειναι βιασμος.αν φανεί να μην ξέρει που πατάει και που βρίσκεται και αυτοί την σπρώχνουν στο δωματιο δεν υπάρχει καμία συναίνεσηvatraxos έγραψε: 20 Ιαν 2022, 00:35Ναι. Η οποία κοπέλα ξυπνάει σε άλλο δωμάτιο. Ποιά κοπέλα θέλει να πηδηχτεί και κλείνει δωμάτιο όταν υπάρχουν διαθέσιμα από τον/τους άνδρες;nostromos έγραψε: 20 Ιαν 2022, 00:32 η ιδια κοπελα ομως ηταν σε θεση να βρει και να κλεισει δωματιο στο ιδιο ξενοδοχειο ...
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Από τον διοργανωτή κατά πάσα πιθανότητα. Αλλά είναι δύο τα τηλεφωνήματα που δέχεται πριν γυρίσει. Ένα του διοργανωτή και ένα του λεβεντόπαιδου.vatraxos έγραψε: 20 Ιαν 2022, 00:38 Να ξεκαθαρίσουμε ότι όλη η συζήτηση γίνεται στη βάση της κατάθεσης της κοπέλας.
Η οποία δε γνώριζε αυτόν που κατηγορεί για το βιασμό της. Από πού βρήκε τον αριθμό της αυτός;
ST48410 έγραψε: 20 Ιαν 2022, 00:42Από τον διοργανωτή κατά πάσα πιθανότητα. Αλλά είναι δύο τα τηλεφωνήματα που δέχεται πριν γυρίσει. Ένα του διοργανωτή και ένα του λεβεντόπαιδου.vatraxos έγραψε: 20 Ιαν 2022, 00:38 Να ξεκαθαρίσουμε ότι όλη η συζήτηση γίνεται στη βάση της κατάθεσης της κοπέλας.
Δες εδώ.
Και πάλι, συζητάμε στη βάση της δικής της κατάθεσης, της δικής της εξιστόρησης των γεγονότων.nostromos έγραψε: 20 Ιαν 2022, 00:39το που ξυπναει ειναι ασχετο σε σχεση με την ικανοτητα αντιληψης μεχρι τη στιγμη εκεινη ...εχει την διαυγεια να συνενοηθει για να κλεισει δωματιο αλλα οχι για να φυγει με τις φιλες της η ενα ταξι ...?vatraxos έγραψε: 20 Ιαν 2022, 00:35Ναι. Η οποία κοπέλα ξυπνάει σε άλλο δωμάτιο. Ποιά κοπέλα θέλει να πηδηχτεί και κλείνει δωμάτιο όταν υπάρχουν διαθέσιμα από τον/τους άνδρες;nostromos έγραψε: 20 Ιαν 2022, 00:32 η ιδια κοπελα ομως ηταν σε θεση να βρει και να κλεισει δωματιο στο ιδιο ξενοδοχειο ...
να μην ξεχναμε οτι απο την αρχη δηλωσε οτι για ψυχολογικους λογους δεν ηθελε να μεινει μονη της γιορτινη ημερα
Με βάση αυτή την εξιστόρηση, σταδιακά αρχίζει να χάνει τη δυνατότητά της να αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει γύρω της. Δεν ξέρω πώς κλιμακώνεται η επίδραση της ουσίας που έριξαν στο ποτό της (αν τελικά έτσι έγιναν τα πράγματα).
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 207 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Brashida07
-