Αυτή ή άποψη (σωστή ή λάθος άσχετο) γίνεται προσπάθεια να επιβληθεί στις λαϊκές μάζες από άνωθεν πρός τά κάτω (ΜΜΕ και πολιτική ηγεσία πρός τις λαϊκές μάζες)
ΔΕΝ εκφράζει την άποψη της πλειοψηφίας των ελλήνων γυναικων
Αυτή ή άποψη (σωστή ή λάθος άσχετο) γίνεται προσπάθεια να επιβληθεί στις λαϊκές μάζες από άνωθεν πρός τά κάτω (ΜΜΕ και πολιτική ηγεσία πρός τις λαϊκές μάζες)
Η ενότητα και η ομοψυχία, υπάρχουν και πολύ μάλιστα, αλλά στο σκέλος του νεοφεμινισμού. Αν παρατηρήσεις, οι νεοφεμινίστριες αγνοούν επιδεικτικά το γεγονός ότι τα περισσότερα σεξιστικά σχόλια προέρχονται από γυναίκες και αντίθετα τα καταλογίζουν στους άντρες.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 18 Ιαν 2022, 13:27Πολλές γυναίκες στην ελληνική κοινωνία ΔΕΝ θεωρουν ότι έχουν τον ίδιο κίνδυνο και ούτε έχουν ενότητα ή ομοψυχία στο να αποφύγουν αυτόν τον κίνδυνο με τον ίδιο τρόποvantono έγραψε: 18 Ιαν 2022, 13:23Ζήλια ξεκάθαρη, δηλαδή. Επειδή αυτές, αν τους δινονταν η ευκαιρια, θα πήγαιναν να τον αρπάξουν απο τους συγκεκριμένους και χωρίς υπνωτικό και χάπια και ιστοριες για αγρίους, σου λένε "ε όχι μωρη, πια είσαι εσύ που χρειαστηκε για να σε ναρκώσουν κιολας για να σε πάρουν, ενώ άλλες θα το καναμε και χωρις ναρκωτικα και δωρεάν?"ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 18 Ιαν 2022, 13:16
Εχω μιλήσει με πολλές γυναίκες (και μάλιστα σερβιτόρες κάποιες από αυτές) που κατηγορούν ανοικτά την κοπέλα ..![]()
Ή γυναίκα που προσέχει την εμφάνιση και συμπεριφορα της και το που μπλέκει αντιδρά σαν κι εμένα που έχω κάνει τα εμβόλια εάν ακούσω για τον θάνατο κάποιου που δεν έχει κάνει εμβόλια
Ή σαν εμένα που φορώ κράνος και ζώνη σαν κάποιον που σκοτωθεί επειδή δεν φορά κράνος η ζώνη
Δεν είπα ότι μιλάς σαν δικαστής, σου έγραψα αυτό για να δείξω πόσο λάθος σκεπτικό έχει αυτή η άποψη.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 18 Ιαν 2022, 13:29Δεν μιλώ σαν δικαστής και ούτε αποδέχομαι αυτή την νοοτροπία ή τα ελαφρυντικά στους βιαστές απλά ..κάνω μία αντικειμενικη εργαστηριακή παρατήρησηvatraxos έγραψε: 18 Ιαν 2022, 13:26Αν λειτουργούσαν με την ίδια λογική οι δικαστές, θα έδιναν ελαφρυντικό στους βιαστές με το σκεπτικό ότι ήταν επικίνδυνοι.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 18 Ιαν 2022, 13:24 Πολλές γυναίκες αποδοκιμάζουν ακριβώς αυτή την απερίσκεπτη συμπεριφορά των γυναικών που πηγαίνουν σε μέρη η καταστάσεις όπου κινδυνεύουν περισσότερο να βιαστουν ..![]()
Ή συζήτηση μου ήταν με γυναίκες που δουλεύουν σε μπαράκια
Για κάποιο λόγο πιστεύεις οτι η άποψη των ελλήνων γυναικών βαραίνει περισσότερο.
Ωριμάζουν οι συνθήκες για σύσταση ένωσης δικαστών και εισαγγελέων με τακτικά μέλη μάκη, εισαγγελάτο κλπ.
Ακριβώς. Προφανώς και ενδόμυχα προσπαθουν να ξορκίσουν το κακό, θέλοντας να πιστεύουν οτι αυτά που επαθε αυτη η τύπισσα συμβαινουν μόνο στις βίζιτες, βίζιτα ηταν κι αυτη, οπότε εμένα δεν θα μου συνέβαινε ποτέ γιατί δεν ειμαι τέτοια και προσέχω.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 18 Ιαν 2022, 13:27Πολλές γυναίκες στην ελληνική κοινωνία ΔΕΝ θεωρουν ότι έχουν τον ίδιο κίνδυνο και ούτε έχουν ενότητα ή ομοψυχία στο να αποφύγουν αυτόν τον κίνδυνο με τον ίδιο τρόποvantono έγραψε: 18 Ιαν 2022, 13:23Ζήλια ξεκάθαρη, δηλαδή. Επειδή αυτές, αν τους δινονταν η ευκαιρια, θα πήγαιναν να τον αρπάξουν απο τους συγκεκριμένους και χωρίς υπνωτικό και χάπια και ιστοριες για αγρίους, σου λένε "ε όχι μωρη, πια είσαι εσύ που χρειαστηκε για να σε ναρκώσουν κιολας για να σε πάρουν, ενώ άλλες θα το καναμε και χωρις ναρκωτικα και δωρεάν?"ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 18 Ιαν 2022, 13:16
Εχω μιλήσει με πολλές γυναίκες (και μάλιστα σερβιτόρες κάποιες από αυτές) που κατηγορούν ανοικτά την κοπέλα ..![]()
Ή γυναίκα που προσέχει την εμφάνιση και συμπεριφορα της και το που μπλέκει αντιδρά σαν κι εμένα που έχω κάνει τα εμβόλια εάν ακούσω για τον θάνατο κάποιου που δεν έχει κάνει εμβόλια
Ή σαν εμένα που φορώ κράνος και ζώνη σαν κάποιον που σκοτωθεί επειδή δεν φορά κράνος η ζώνη
Είναι πιο πάνω και από Λεμούς και ΝιάρχουςΕμπεδοκλής έγραψε: 18 Ιαν 2022, 13:09gassim έγραψε: 18 Ιαν 2022, 13:01καλά κι εσυ υπερΕλίτ, κόψε κάτι δεν είναι και οι ροθτσιλντ.vantono έγραψε: 18 Ιαν 2022, 12:57
Προς το παρόν ένας δροσερούλης κοκκινοτρίχης και μια δεξιά αντιζαία τους τσακίζουν! Η κοινωνία εξακολουθεί να ακολουθεί ινφλουένσερς που ξεπλένουν τους (φερόμενους ως) δράστες στα σόσιαλς, και ο νόμος μάλλον θα τους κλάσει μια μάντρα, καθως μιλαμε για μία υπερΕλίτ ανακατωμένη σε όλο αυτο.
Μόνο η Μπουμπουλίνα Μικαελλάρα και ο Μπαρμπαρόσα Γκιώναρος, ο,τι καταφέρουν!![]()
Η οικογένεια Λεβέντη για τα δεδομένα της Ελλάδος είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από ότι οι Ρότσιλντ για τις ΗΠΑ...
Μπορείς να κάνεις τις αναζητήσεις σου για τις λίστες που δεν λείπουν ποτέ...
Παντού επιχειρήσεις και γραφεία έχουν, όπως οι και Λεβέντηδες ένα πράγμα...ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 18 Ιαν 2022, 13:18Εμενα παντως που "προσεγγισαν" εναν φιλο μου, στην Ευρωπη εγινε. Στην Ιταλια πιο συγκεκριμενα.

Τα sideffects είναι τέτοιοι μαιμουδομούρηδες που τρέχουν μη χάσουν λεπτό από τη γιορτή και αυτοί.
θαθελαν να μπορουν να συμμετεχουν σε τετοια παρτι αλλα δεν τις καλεσε κανεις.vantono έγραψε: 18 Ιαν 2022, 13:13
Αν όχι πατριαρχίες-θύματα πατριαρχίας και τα συναφή, τότε ξεκάθαρη ζήλια. Δεν μπορω να το ερμηνεύσω διαφορετικα. Τί είδους ζήλια τωρα, μη με ρωτήσεις, δεν μπορω να μπω στην ψυχοσύνθεση της καθεμίας.

σε ποιόν τομέα;Sid Vicious έγραψε: 18 Ιαν 2022, 13:41Είναι πιο πάνω και από Λεμούς και ΝιάρχουςΕμπεδοκλής έγραψε: 18 Ιαν 2022, 13:09![]()
Η οικογένεια Λεβέντη για τα δεδομένα της Ελλάδος είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από ότι οι Ρότσιλντ για τις ΗΠΑ...
Μπορείς να κάνεις τις αναζητήσεις σου για τις λίστες που δεν λείπουν ποτέ...