Ειναι πολυγαμικός ο Αγις;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
Re: Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
Και γω κάπως έτσι τον είχα στο μυαλό μου τον Daje!
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
Η επίσημη, αυτή που του έχει φορέσει βέρα.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Ας απαντήσει ο ίδιος. ΕγώFrozen έγραψε: 10 Σεπ 2018, 21:12 Και γω κάπως έτσι τον είχα στο μυαλό μου τον Daje!![]()
![]()
(λόγω άγνοιας, έτσι; όχι ότι ξέρω κάτι αλλά ομερτά και τα ρέστα...).
Επανάληψη - είμαι αφοσιωμένος ψυχή και σώμα στη Σύντροφοshrike έγραψε: 10 Σεπ 2018, 21:14Ας απαντήσει ο ίδιος. Εγώ
(λόγω άγνοιας, έτσι; όχι ότι ξέρω κάτι αλλά ομερτά και τα ρέστα...).
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Είσαι και ρομαντικός! 
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
-
Nameless Ghoul
Τρως παντόφλα δηλαδή, ε;Αγις έγραψε: 10 Σεπ 2018, 22:08Επανάληψη - είμαι αφοσιωμένος ψυχή και σώμα στη Σύντροφοπου με σβέρκωσε τυλιξε έσωσε απο την ανευθυνότητα της αφασίας - την ασυδοσία της ελευθερίας την ματαιότητα της απροβλημάτιστης ζωής - την επικινδυνότητα της ντόλτσε βίτα - την μονοτονία των απολαύσεων - και με έκανε αθρωπο
![]()
Στροφή 360 μοιρών.Nameless Ghoul έγραψε: 11 Σεπ 2018, 00:40Αγις έγραψε: 10 Σεπ 2018, 22:08 Επανάληψη - είμαι αφοσιωμένος ψυχή και σώμα στη Σύντροφοπου με σβέρκωσε τυλιξε έσωσε απο την ανευθυνότητα της αφασίας - την ασυδοσία της ελευθερίας την ματαιότητα της απροβλημάτιστης ζωής - την επικινδυνότητα της ντόλτσε βίτα - την μονοτονία των απολαύσεων - και με έκανε αθρωπο
![]()
Τρως παντόφλα δηλαδή, ε;
Η Σύντροφος ανακάλυψε ότι ο Άγις γράφει στο φόρουμ.
- Υδράργυρος
Καταλαβα. Της εβγαλες το λαδι της κοπελας για να την παντρευτεις. Σε συτο το φορουμ ενας που να εκανε αυτος πρωτος προταση γαμου δεν υπαρχει; (και να μην εφαγε χυλοπιτα εννοειται)Αγις έγραψε: 10 Σεπ 2018, 22:08
Επανάληψη - είμαι αφοσιωμένος ψυχή και σώμα στη Σύντροφοπου με σβέρκωσε τυλιξε έσωσε απο την ανευθυνότητα της αφασίας - την ασυδοσία της ελευθερίας την ματαιότητα της απροβλημάτιστης ζωής - την επικινδυνότητα της ντόλτσε βίτα - την μονοτονία των απολαύσεων - και με έκανε αθρωπο
![]()
Εγώ, είχα διαλέξει και μαλακία δακτυλίδι αλλά δέχτηκε...Υδράργυρος έγραψε: 11 Σεπ 2018, 01:05Καταλαβα. Της εβγαλες το λαδι της κοπελας για να την παντρευτεις. Σε συτο το φορουμ ενας που να εκανε αυτος πρωτος προταση γαμου δεν υπαρχει; (και να μην εφαγε χυλοπιτα εννοειται)Αγις έγραψε: 10 Σεπ 2018, 22:08
Επανάληψη - είμαι αφοσιωμένος ψυχή και σώμα στη Σύντροφοπου με σβέρκωσε τυλιξε έσωσε απο την ανευθυνότητα της αφασίας - την ασυδοσία της ελευθερίας την ματαιότητα της απροβλημάτιστης ζωής - την επικινδυνότητα της ντόλτσε βίτα - την μονοτονία των απολαύσεων - και με έκανε αθρωπο
![]()
the end
-
Γιωργης
Να πιουμε κανα κρασι ενταξει. Μαχαιρια δε πιανω ειμαξ χεστης.sys3x έγραψε: 10 Σεπ 2018, 03:46Εγώ να ξέρεις Γιωργης κάθε φορά θα σε αφήνω να νικάς με το μαχαίρι, δεν είμαι σαν τους γερμανοί να σε κοροϊδεύω πίσω από την πλάτη σου και να σε θεωρώ κατώτερο πλάσμα επειδή έτυχε να βγεις λίγο ή πολύ πιο σκούρος από μένα.
Αχ το πουλάκιμ στα ξένα τόσα χρόνια, ούτε μια μπουγάτσα ούτε ένα πιροσκί της προκοπής δεν θα σου κάνανε αυτές οι ανεπρόκοπες εκεί πέρα. Και μηχανικός στην τελεφούνγκεν να ήσουν πάλι με το δάχτυλο θα σε δείχνανε. Τέσπα εγώ σε είπα, ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ, δόξα τω Θεό γυράδικα έχομε και άμα θες και παραπάνω παράδες να σε δώσουμε και τη Σιμέλα, μπορεί να χει λίγες τρίχες παραπάνω από σένα αλλά είναι καλό παιδί και σπίτι και χωράφια κι ότι θέλεις ΕΣΥ.
κι αυτος που τη χουφτωνει,ποιος ειναι;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
και πως θα πολεμησεις για τα ιδεωδη της Αριας φυλης,οταν ερθει η ωρα;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Ο Άγις αλλά μόνο στον χαρακτήρα, στην εμφάνιση δεν μοιάζουν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 6140 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lonelyrider
-
- 575 Απαντήσεις