Uppercut έγραψε: 15 Ιαν 2022, 20:44Την πχωρουμική ζεις, κατά βάση. Δεν είναι καν απλά φανταστική, όπως την ξέρουμε συνήθως. Είναι φανταστική σε σχέση με την «πραγματική» σου, που είναι η πχωρουμική, εδώ και καιρό. Ξέρω ότι το εκλαμβάνεις ως επίθεση, αλλά είναι μία προσπάθεια αφύπνισης. Δεν είναι νορμάλ για μία νέα κοπέλα να έχει 60k ποστς στο πχώρουμ σε 2 χρόνια που υπάρχει το καινούργιο. Ακόμα και τώρα, που προσπαθείς να απαντήσεις ειρωνικά, κάνεις ακριβώς αυτό. Θα μου πεις ότι κι εγώ απαντάω, αλλά εγώ το κάνω τώρα και θα με ξαναδείτε μετά από καιρό. Εσύ το κάνεις αυτό με όλους, συνέχεια και δεν θα αφήσεις ποτέ ποστ αναπάντητο. Που σημαίνει ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό για σένα, το τι πιστεύει ο κάθε άγνωστος για σένα, ως Νάιδα στο πχώρουμ. Τόσο σημαντικό που ασχολείσαι όλη μέρα με αυτό, γιατί ποστάρεις, σχεδόν αποκλειστικά, είτε για τα προσωπικά σου, είτε για γενικά γκομενικά, κοινωνικά, σεξουαλικά, συνήθως καταλήγοντας πάλι στα προσωπικά σου -αληθινά ή φανταστικά.Naida έγραψε: 15 Ιαν 2022, 20:36Ναι βρε, καταλαβαίνω τι λες. Πρέπει να ζήσω την αληθινή ζωή και όχι την φαναστικη που ζω τώρα.Uppercut έγραψε: 15 Ιαν 2022, 20:33 Άλλη φορά, ψήσου να βγεις καθόλου από το πχώρουμ και να δεις λίγο τον πραγματικό κόσμο κι όχι αυτόν στον οποίο πλέον ζεις, παρέα με Χελώνους και ΓΓ.
Στα έχω ξαναπεί αυτά, με πολλή αγάπη και για το καλό σου.
Δεν είναι υγιές. Απάντα ότι τσιτάτο θες τώρα, αλλά κράτα το και σκέψου το. Τα έχω πει και στον Έθνι, λίγο διαφορετικά και προσαρμοσμένα στην δική του περίπτωση. Ο ΓΓ ή ο κακός κλώνος του δεν με νοιάζει.
Στο ότι παίρνει την πχωρουμική του ζωή εξίσου στα σοβαρά.
μην τρολλαρεις