!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΜΙΝΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΟΥΜΣ......

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
στραβοξυπνημενο χιονοπανο

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΜΙΝΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΟΥΜΣ......

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από στραβοξυπνημενο χιονοπανο »

......γράφουνε λιγότερο από όλα τα άλλα μέλη, πάντα; :p2:
Feindflug έγραψε: 06 Ιαν 2022, 17:49 Τύπε, λονγκ όμικρον = ο μέγα.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Re: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΜΙΝΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΟΥΜΣ......

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 08 Ιαν 2022, 22:58 ......γράφουνε λιγότερο από όλα τα άλλα μέλη, πάντα; :p2:
Έχουν κλώνους.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά για τον Σύριζα παρατηρείται πολλαπλασιασμός κλώνων.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 08 Ιαν 2022, 22:58 ......γράφουνε λιγότερο από όλα τα άλλα μέλη, πάντα; :p2:
Λανθάνεις. Τόσα χρόνια στα φόρα απ'τα οποία έχω περάσει, μια χαρά συχνά έγραφαν. :102:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Είναι σαν τους εμπόρους της πρέζας που δεν πίνουν.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

wooded glade έγραψε: 08 Ιαν 2022, 23:12
Έχουν κλώνους.
:003:
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

AlienWay έγραψε: 12 Ιαν 2022, 13:18
Έχουν κλώνους.
Μαλακίες, δεν παίζει. Γιατί να το κάνουν ενώ κοντρολάρουν ήδη ένα φόρουμ; Εσύ ειδικά που πέρασες από συντονιστής ή διαχειριστής ξέρω γω, θα έπρεπε να τα καταλαβαίνεις αυτά. Εγω πάντως, στη δική μου εμπειρία σαν συνδιαχειρίστρια, δεν χρειάστηκε να το πράξω. Δεν υπήρχε λόγος, και ούτε θα το έκανα. Νομίζω κανείς. :lol:
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Πασιφάη έγραψε: 12 Ιαν 2022, 13:35

Έχουν κλώνους.
Μαλακίες, δεν παίζει. Γιατί να το κάνουν ενώ κοντρολάρουν ήδη ένα φόρουμ; Εσύ ειδικά που πέρασες από συντονιστής ή διαχειριστής ξέρω γω, θα έπρεπε να τα καταλαβαίνεις αυτά. Εγω πάντως, στη δική μου εμπειρία σαν συνδιαχειρίστρια, δεν χρειάστηκε να το πράξω. Δεν υπήρχε λόγος, και ούτε θα το έκανα. Νομίζω κανείς. :lol:
Εγώ που έχω υπάρξει συντονιστής, γνωρίζω πως υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να εντοπίζονται οι κλώνοι των άλλων.

Ο λόγος που δεν αξιοποίησα τη δυνατότητα, είναι ότι θεωρώ ανόητο και βαρετό να συζητώ με τον εαυτό μου δημόσια.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

AlienWay έγραψε: 12 Ιαν 2022, 13:41

Εγώ που έχω υπάρξει συντονιστής, γνωρίζω πως υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να εντοπίζονται οι κλώνοι των άλλων.

Ο λόγος που δεν αξιοποίησα τη δυνατότητα, είναι ότι θεωρώ ανόητο και βαρετό να συζητώ με τον εαυτό μου δημόσια.
Άρα γιατί θεωρείς δεδομένο πως θα το έκαμαν άλλοι; Δεν έχουν νομίζεις κάτι καλλίτερο να κάνουν απ'το να αναλώνονται;
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Πασιφάη έγραψε: 12 Ιαν 2022, 13:43

Άρα γιατί θεωρείς δεδομένο πως θα το έκαμαν άλλοι; Δεν έχουν νομίζεις κάτι καλλίτερο να κάνουν απ'το να αναλώνονται;
Οχι, δεν είναι δεδομένο. Εφικτό είναι. Το πώς πράττει ο καθένας, είναι δικό του θέμα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

AlienWay έγραψε: 12 Ιαν 2022, 13:49
Πασιφάη έγραψε: 12 Ιαν 2022, 13:43

Οχι, δεν είναι δεδομένο. Εφικτό είναι. Το πώς πράττει ο καθένας, είναι δικό του θέμα.
Όσους ανθρώπους έχω συναναστραφεί και δη ιδιοκτήτες ιστοχώρων, ήσαν σοβαροί. Και προσωπικά θεωρώ πως δεν υφίσταται λόγος να γίνει κάτι τέτοιο. Αντιθέτως έχω δει άπειρα περιστατικά από χρήστες που έτρωγαν τα λυσσακά τους να γράψουν και να πάρουν τρόπον τινά ''εκδίκηση'' απ'την διαδικτυακή γωνιά που τους φιλοξενούσε. Αστεία πράγματα εν τω μεταξύ.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Ιαν 2022, 13:15 Είναι σαν τους εμπόρους της πρέζας που δεν πίνουν.
:smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Γιατί τρέχουν όλη μέρα να μαζεύουν τα βρωμόνερα των άλλων μελών
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Για τις ανάγκες του ποστ που ακολουθεί, θα χρησιμοποιήσω τις κακές λέξεις "πούστης" και "πουστιά", παρά το γεγονός ότι αποφεύγω να τις χρησιμοποιώ στη ζωή μου. Απλώς είναι τόσο εξοργιστική η τακτική που ακολουθείται, που δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω ελαφρύτερους χαρακτηρισμούς.

Οσοι γράφουμε σε φόρουμς από την αρχή ακόμη του ίντερνετ, έχουμε αναπτύξει ένα συγκεκριμένο κώδικα επικοινωνίας, ο οποίος εδράζεται... στην κοινή λογική. Για παράδειγμα γνωρίζουμε ότι αν βρίσουμε πολύ άσχημα κάποιον συνομιλητή μας, είναι πιθανό να εισπράξουμε μπαν. Τέτοια απλά και λογικά πραγματάκια δηλαδή.

Εδώ μέσα όμως, όσον αφορά τη συμπεριφορά διαφόρων ομάδων μελών, η κοινή λογική καταργείται. Για πρώτη φορά στα χρονικά της πορείας μου σε φόρουμ, συναντώ ιστότοπο, στον οποίο όσοι διαφωνούν μαζί σου, σε συκοφαντούν, βάζοντας στο στόμα σου, πράγματα που δεν έχεις πει ποτέ.

Και όταν τους λες "που τα έχω πει εγώ αυτά; Βρες μου το ποστ και θα σε παραδεχτώ", σου απαντάνε με εξυπνάδες τύπου "έλα τώρα, όλοι τα έχουμε δει".

Αυτός ο ΠΟΥΣΤΗΣ μάλλον είναι ένα άτομο, το οποίο χρησιμοποιεί πολυπρόφιλα. Εκτός αν έχουν συνεννοηθεί πολλοί χρήστες μεταξύ τους , ότι θα ακολουθούν τη συγκεκριμένη τεχνική σε όσους επιθυμούν να σιωπήσουν.

Η τεχνική αυτή βασίζεται στα εξής χαρακτηριστικά: Αρχικά παίρνουμε μια πολύ επικίνδυνη, κατάπτυστη και τοξική κοινωνική ομάδα που έχει μία εμετική ιδεολογία. Η ιδεολογία αυτή αποτελείται από συγκεκριμένες θέσεις, εκ των οποίων σχεδόν όλες είναι απαράδεκτες. Μέσα σε αυτή την ιδεολογία, υπάρχει όμως μια άποψη, ας την ονομάσουμε Χ, την οποία υποστηρίζει ο χρήστης στον οποίο θέλουμε να του την πούμε.

Μέχρι χθες, οι πούστηδες που φέρονταν πούστικα στα ελληνικά φόρουμ, αυτό που έκαναν, ήταν να εντάξουν τον χρήστη που θέλουν να διαβάλουν στην εμετική κοινωνική ομάδα, παρά το γεγονός ότι αυτός ουδεμία άλλη άποψη της ομάδας αυτής υποστηρίζει.

Υπάρχουν όμως πούστηδες, το έχουν πάει ένα βήμα παραπέρα. Πέρα από το γεγονός ότι κατατάσσουν τον αντίπαλό τους στην εμετική ομάδα, του αναφέρουν συχνά-πυκνά, ότι έχει υποστηρίξει την κατάπτυστη άποψη Ψ, την κατάπτυστη άποψη Ζ κλπ, οι οποίες ναι μεν εντάσσονται στην ιδεολογία της ομάδας, αλλά ο εν λόγω αντίπαλος ουδέποτε τις έχει υποστηρίξει ποτέ. Αυτός έχει υποστηρίξει μόνο την άποψη Χ!

Αυτή η εσκεμμένη και πούστικη τακτική ακολουθείται, έτσι ώστε όταν μπει κάποιος νέος χρήστης, ο οποίος δεν γνωρίζει τις απόψεις του αντιπάλου που θέλουν να εξοντώσουν, να διαβάσει το ποστ τους, όπου του καταλογίζουν ότι υποστήριξε τις απόψεις Ψ και Ζ. Και να το θεωρήσει δεδομένο.

Να πάνε να απαυτοθούν όλοι όσοι ακολουθούν αυτή την τακτική.

Πού κολλάνε αυτά με το ζήτημα των κλώνων; Στο γεγονός είναι εξαιρετικά δύσκολο να υπάρχουν διαφορετικοί χρήστες που ακολουθούν αυτή την εξαιρετικά σπάνια για τα φορουμικά δεδομένα τεχνική. Μέχρι χθες, όταν έλεγα σε άλλα φόρουμ "βρες μου πού έχω υποστηρίξει αυτά που μου καταλογίζεις και παρέθεσέ τα", αυτό που έκανε ο άλλος ήταν να ψάξει και να τα βρει, ή να μη τα βρει και να λέει "συγνώμη".

Το γεγονός ότι αυτό το πρωτοφανές για τα φορουμικά χρονικά εκδηλώνεται σε ένα αξιόλογο ποσοστό, μπορεί να εξηγηθεί από τρία πιθανά σενάρια:

1ον: Μια μερίδα διαφορετικών ατόμων, έχει συνενοηθεί να ακολουθεί τη συγκεκριμένη τακτική.
2ον: Δεν είναι διαφορετικοί, αλλά ένας, με πολυπρόφιλα.
3ον: Είναι διαφορετικοί, αλλά επειδή γράφουν εδώ για πάνω από μια δεκαετία, έχουν πάρει ο ένας τα τσιτάτα του άλλου και καταλήγουν να έχουν μια ομοιομορφη συμπεριφορά.

Το τριτο δεν το θεωρώ τόσο πιθανό.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

AlienWay έγραψε: 12 Ιαν 2022, 16:05 Για τις ανάγκες του ποστ που ακολουθεί, θα χρησιμοποιήσω τις κακές λέξεις "πούστης" και "πουστιά", παρά το γεγονός ότι αποφεύγω να τις χρησιμοποιώ στη ζωή μου. Απλώς είναι τόσο εξοργιστική η τακτική που ακολουθείται, που δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω ελαφρύτερους χαρακτηρισμούς.

Οσοι γράφουμε σε φόρουμς από την αρχή ακόμη του ίντερνετ, έχουμε αναπτύξει ένα συγκεκριμένο κώδικα επικοινωνίας, ο οποίος εδράζεται... στην κοινή λογική. Για παράδειγμα γνωρίζουμε ότι αν βρίσουμε πολύ άσχημα κάποιον συνομιλητή μας, είναι πιθανό να εισπράξουμε μπαν. Τέτοια απλά και λογικά πραγματάκια δηλαδή.

Εδώ μέσα όμως, όσον αφορά τη συμπεριφορά διαφόρων ομάδων μελών, η κοινή λογική καταργείται. Για πρώτη φορά στα χρονικά της πορείας μου σε φόρουμ, συναντώ ιστότοπο, στον οποίο όσοι διαφωνούν μαζί σου, σε συκοφαντούν, βάζοντας στο στόμα σου, πράγματα που δεν έχεις πει ποτέ.

Και όταν τους λες "που τα έχω πει εγώ αυτά; Βρες μου το ποστ και θα σε παραδεχτώ", σου απαντάνε με εξυπνάδες τύπου "έλα τώρα, όλοι τα έχουμε δει".

Αυτός ο ΠΟΥΣΤΗΣ μάλλον είναι ένα άτομο, το οποίο χρησιμοποιεί πολυπρόφιλα. Εκτός αν έχουν συνεννοηθεί πολλοί χρήστες μεταξύ τους , ότι θα ακολουθούν τη συγκεκριμένη τεχνική σε όσους επιθυμούν να σιωπήσουν.

Η τεχνική αυτή βασίζεται στα εξής χαρακτηριστικά: Αρχικά παίρνουμε μια πολύ επικίνδυνη, κατάπτυστη και τοξική κοινωνική ομάδα που έχει μία εμετική ιδεολογία. Η ιδεολογία αυτή αποτελείται από συγκεκριμένες θέσεις, εκ των οποίων σχεδόν όλες είναι απαράδεκτες. Μέσα σε αυτή την ιδεολογία, υπάρχει όμως μια άποψη, ας την ονομάσουμε Χ, την οποία υποστηρίζει ο χρήστης στον οποίο θέλουμε να του την πούμε.

Μέχρι χθες, οι πούστηδες που φέρονταν πούστικα στα ελληνικά φόρουμ, αυτό που έκαναν, ήταν να εντάξουν τον χρήστη που θέλουν να διαβάλουν στην εμετική κοινωνική ομάδα, παρά το γεγονός ότι αυτός ουδεμία άλλη άποψη της ομάδας αυτής υποστηρίζει.

Υπάρχουν όμως πούστηδες, το έχουν πάει ένα βήμα παραπέρα. Πέρα από το γεγονός ότι κατατάσσουν τον αντίπαλό τους στην εμετική ομάδα, του αναφέρουν συχνά-πυκνά, ότι έχει υποστηρίξει την κατάπτυστη άποψη Ψ, την κατάπτυστη άποψη Ζ κλπ, οι οποίες ναι μεν εντάσσονται στην ιδεολογία της ομάδας, αλλά ο εν λόγω αντίπαλος ουδέποτε τις έχει υποστηρίξει ποτέ. Αυτός έχει υποστηρίξει μόνο την άποψη Χ!

Αυτή η εσκεμμένη και πούστικη τακτική ακολουθείται, έτσι ώστε όταν μπει κάποιος νέος χρήστης, ο οποίος δεν γνωρίζει τις απόψεις του αντιπάλου που θέλουν να εξοντώσουν, να διαβάσει το ποστ τους, όπου του καταλογίζουν ότι υποστήριξε τις απόψεις Ψ και Ζ. Και να το θεωρήσει δεδομένο.

Να πάνε να απαυτοθούν όλοι όσοι ακολουθούν αυτή την τακτική.

Πού κολλάνε αυτά με το ζήτημα των κλώνων; Στο γεγονός είναι εξαιρετικά δύσκολο να υπάρχουν διαφορετικοί χρήστες που ακολουθούν αυτή την εξαιρετικά σπάνια για τα φορουμικά δεδομένα τεχνική. Μέχρι χθες, όταν έλεγα σε άλλα φόρουμ "βρες μου πού έχω υποστηρίξει αυτά που μου καταλογίζεις και παρέθεσέ τα", αυτό που έκανε ο άλλος ήταν να ψάξει και να τα βρει, ή να μη τα βρει και να λέει "συγνώμη".

Το γεγονός ότι αυτό το πρωτοφανές για τα φορουμικά χρονικά εκδηλώνεται σε ένα αξιόλογο ποσοστό, μπορεί να εξηγηθεί από τρία πιθανά σενάρια:

1ον: Μια μερίδα διαφορετικών ατόμων, έχει συνενοηθεί να ακολουθεί τη συγκεκριμένη τακτική.
2ον: Δεν είναι διαφορετικοί, αλλά ένας, με πολυπρόφιλα.
3ον: Είναι διαφορετικοί, αλλά επειδή γράφουν εδώ για πάνω από μια δεκαετία, έχουν πάρει ο ένας τα τσιτάτα του άλλου και καταλήγουν να έχουν μια ομοιομορφη συμπεριφορά.

Το τριτο δεν το θεωρώ τόσο πιθανό.
Α! Εισαι απο αυτους...
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”