Μάλιστα τωρα αφησαμε το "και τελος" και πηγαμε στη βαθεια γνωση του κοινωνικου δαρβινισμου ...EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Ιαν 2022, 22:00Αδερφέ, εσύ μίλησες για κοινωνικό δαρβινισμο, όχι εγώ. Ίσως το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρεις τι είναι ο κοινωνικός δαρβινισμος. Είναι η μόνη δικαιολογία που μπορώ να σου δώσω. Γιατί με τα παραπάνω που γράφεις δεν έχουν καμία σχέση. Σημασία έχει το survival of the fittest. Κόλλησα αλλά είμαι νέος, φιτ εντ χελθι, το πέρασα με λίγο μπουκωμα. Τώρα πάω για το ποτό μου γιατί η ζωή συνεχίζεται, αν κολλήσει κάνας ευπαθης, tough tittiesnik_killthemall έγραψε: 09 Ιαν 2022, 21:34
Προφανως αν νοσησεις σημαινει πως ο τροπος που επελεξες να προστατευτεις δεν εκατσε και αρα πως θα κατσεις κανονικα σε καραντινα, χωρις δουλεια, νοσηλεια αν χρειαστει κλπ μεχρι ή να γινεις καλα ή να ψοφήσεις !
Το ότι το "και τελος" σημαινει νοσώ και φτου ξελευτερια, μονο σαν αστειο μπορω να το λαβω.![]()
Αυτό είναι κοινωνικός δαρβινισμος. Η επιβίωση του ισχυρού, σε μια κοινωνία που ομοιάζει με αυτή του ζωικού βασιλειου, και οι ευπαθείς; από δω παν κ άλλοι. Αν δεν εννοούσες αυτό, τότε δε συμφωνείς με τον κοινωνικό δαρβινισμο. Απλά δεν ξέρεις τι είναι. Αλλά καλό είναι να μη λες ότι συμφωνείς με κάτι που δεν ξέρεις καν τι είναι![]()
Και επειδη εισαι γνωστης κι οχι κανας σκιτζης του ποδιου, λιγο πολυ μου λες λοιπον πως κοινωνικο δαρβινισμο οριζομε οταν νοσεις και το ξερεις οτι νοσεις να βγαινεις για ποτο, κλαμπ παρτουζες και να διασπειρεις περνωντας ευχαριστα την ωρα σου ... Αρα με την ιδια λογικη κοινωνικος δαρβινισμος ειναι κι οταν ξερεις πως εχεις HIV, αφροσιδια νοσηματα, βλεννορροια κλπ να κανεις σεξ χωρις προφυλαξη και να διασπειρεις τα παντα κανοντας ευχαριστο σεξ ... τυπικος κοινωνικος δαρβινισμος και αυτος ...
Εγω λοιπον δεν ξερω τι ειναι κοινωνικος δαρβινισμος και εσυ ειναι ξεκαθαρο πως ξερεις ...
"Καλλιτεχνηηηηη, παπαρια καλλιτεχνη" ... θα σου φωναζε ο Ιλαρχος στα τεθωρακισμενα πριν 2 δεκαετιες πριν σου ριξει 2Φ κοινοτυπα ...
Για να μην το κουραζουμε ο,τι εγραψα αφορουσε την ελευθερια στο να επιλεξει ο καθενας ελευθερα στο πως να προστατευθει ο ιδιος, ΚΑΙ οχι στην ελευθερια στο να επιλεξει ο καθενας ελευθερα στο πως θα διασπειρει περισσοτερο !
Αν υπηρχε εμβολιο που να σταματα την διασπορα προφανως και αυτό θα είχε ισχυρο αντίλογο μέσω του εμβολίου, τέτοιο εμβόλιο όμως δεν υπάρχει.