!!! DEVELOPMENT MODE !!!
SURVIVOR 2022
Re: SURVIVOR 2022
Βαλανταρος ο πιο ειλικρινής, πολλά κιλά αρχιδια.
Όλοι οι άλλοι στρατηγική και κο κο κο.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Με απλώς μπλε και κόκκινους άσημους, δεν πρόκειται τα σαρβάιβορ να χτύπαγαν τα νούμερα που χτυπάνε τώρα, ούτε στον αιώνα τον άπαντα. Αυτό που θα έπρεπε να κάνει ο Ατζουν, ειναι αυτό που σχεδόν κανει και στο τουρκικό σαρβάιβορ, δηλαδή σχεδον όλοι απο την ομάδα των διασήμων να ειναι βετεράνοι (ή νεοβετεράνοι) αθλητές αντί για τραγουδιστοηθοποιοί, δημοσιογράφοι κτλ, που ειναι τωρα. Αν οχι στο σύνολό τους, τουλαχιστον στο 80% της ομάδας. Αν όχι βετεράνοι, θα μπορούσαν και εν ενεργεία όπως αυτός ο ρουπούκος που εχουν τώρα, που ειναι 22 χρονών και η φάση ειναι εντελως win-win για αυτον. Είτε βγει νικητής είτε οχι απο εκεί, εχει κερδίσει τσουβάλια αναγνωρισιμότητα συν ότι έχει και όλα τα χρόνια μπροστά του να διαπρέψει πάνω στο άθλημά του που άφησε στη μέση για 6 μηνες.Mitharadir έγραψε: 05 Ιαν 2022, 23:08 Και σήμερα έχασαν οι Διάσημοι.Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Ατζουν τα έκανε θάλασσα στην επιλογή ομάδας Διασήμων.Επρεπε αντί για διάσημοι και μαχητές να υπάρχουν απλά μπλε και κόκκινοι.Γιατι δεν βρίσκεις εύκολα καλούς αγωνιστικά διάσημους.
Αυτό το κόκκινοι vs μπλε άσημοι μεταξύ τους, νομίζω οτι ειχε εφαρμοστεί μια χρονιά και ήταν το μοναδικό σαρβαιβορ με τα λιγοτερα νούμερα. Ακομα και σημερα παίζει να μην το θυμάται κανένας, σαν να μην υπηρξε. Το survivor 3 πρέπει να ηταν.
εντιτ: Βασικά ήταν μπλέ-κόκκινοι/Ελλάδα vs Τουρκια (έλληνες άσημοι vs. τούρκοι άσημοι). Τώρα το θυμηθηκα. Ειχε πάει άπατο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 06 Ιαν 2022, 01:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Το ότι εγώ είμαι 46 χρόνων με 3 παιδιά είχαμε καιρό να του δούμε σαν επιχείρημα.Lugozzi έγραψε: 06 Ιαν 2022, 00:12 Βαλανταρος ο πιο ειλικρινής, πολλά κιλά αρχιδια.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- vantono
Μια χαρά τα βλέπουμε σχεδόν καθε μέρα στο πχορουμ κάτι τέτοια. Ε, τώρα τα είδαμε και κάπου στην tv.Gewponos90 έγραψε: 06 Ιαν 2022, 01:37Το ότι εγώ είμαι 46 χρόνων με 3 παιδιά είχαμε καιρό να του δούμε σαν επιχείρημα.Lugozzi έγραψε: 06 Ιαν 2022, 00:12 Βαλανταρος ο πιο ειλικρινής, πολλά κιλά αρχιδια.
Με το αυτοδημιουργητο φτωχοπαιδο είμαστε, σιγά μην είμαστε με το μαμοθρεφτο απο τζάκι που δε ζορίστηκε ποτέ στη ζωούλα του.
Σιγά μην καταδεχτει να κουβαλήσει ξύλα η λουλου.
Αλλά, αυτοί είστε...
Σιγά μην καταδεχτει να κουβαλήσει ξύλα η λουλου.
Αλλά, αυτοί είστε...
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- vantono
Νέο τρέιλερ
Γιδοβουωσκουός σε έντονη διένεξη με τον ρουπούκο. Λίγο θέλει να τον αρπάξει και να τον φυτέψει στην άμμο, μου φαίνεται.
Απ'ότι φαίνεται, ο μισομίλκος ρουπού πετάχτηκε πάλι σαν τσούτσα να υπερασπιστεί τον τραμπικό.
Γιδοβουωσκουός σε έντονη διένεξη με τον ρουπούκο. Λίγο θέλει να τον αρπάξει και να τον φυτέψει στην άμμο, μου φαίνεται.
Απ'ότι φαίνεται, ο μισομίλκος ρουπού πετάχτηκε πάλι σαν τσούτσα να υπερασπιστεί τον τραμπικό.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Kατι ακουσα οτι ετοιμαζονται για εισοδο ενας ποδοσφαιριστης και ενας δικηγόρος.vantono έγραψε: 07 Ιαν 2022, 20:51 Νέο τρέιλερ
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Η Κάτια μπαίνειGeorge_V έγραψε: 07 Ιαν 2022, 20:57Kατι ακουσα οτι ετοιμαζονται για εισοδο ενας ποδοσφαιριστης και ενας δικηγόρος.vantono έγραψε: 07 Ιαν 2022, 20:51 Νέο τρέιλερ
- vantono
Για ποδοσφαιριστή, έχει ακουστεί για τον Σοϊλέδη. Αλλά δεν ξερω τι θα παιχτεί τελικά. Τώρα ακούω οτι θα βάλουν Ταραμπάνκο.George_V έγραψε: 07 Ιαν 2022, 20:57Kατι ακουσα οτι ετοιμαζονται για εισοδο ενας ποδοσφαιριστης και ενας δικηγόρος.vantono έγραψε: 07 Ιαν 2022, 20:51 Νέο τρέιλερ
Ω ναιvantono έγραψε: 07 Ιαν 2022, 21:18Για ποδοσφαιριστή, έχει ακουστεί για τον Σοϊλέδη. Αλλά δεν ξερω τι θα παιχτεί τελικά. Τώρα ακούω οτι θα βάλουν Ταραμπάνκο.George_V έγραψε: 07 Ιαν 2022, 20:57Kατι ακουσα οτι ετοιμαζονται για εισοδο ενας ποδοσφαιριστης και ενας δικηγόρος.vantono έγραψε: 07 Ιαν 2022, 20:51 Νέο τρέιλερ
Ο γιωρικας τον έχει για πρωινό τον αφρυδωτο χεστηvantono έγραψε: 07 Ιαν 2022, 20:51 Νέο τρέιλερ
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
stergiosbik
Το αμορφωτο γιδι απο τα Φαρσαλα εχει αγνοια κινδυνου.vantono έγραψε: 07 Ιαν 2022, 20:51 Νέο τρέιλερ
Κομπο θα τον δεσει ο Γιωρικας.
- vantono
Ναι οκ, μόνο που ο βλάχουος δεν ειναι κανένας 60κιλος τζουτζές, ουτε 1.55 με τα χέρια στην ανάταση. Αλλά ακόμα και να ήτανε, γενικα δεν ειναι και τόσο εύκολη φάση ο στράικερ* απέναντι στον παλαιστή, όταν μάλιστα μιλάμε για βρωμόξυλο δρόμου χωρίς κανόνες. Σε αυτή τη φάση, το πλεονέκτημα το έχει μαλλον ο στράικερ. Στο ρινγκ με κανόνες ειναι άλλη φάση.
*κάτι σε κικμποξεράς/μουαϊτάς έχω ακουσει οτι ειναι ο βλάχουος. Δεν ειναι κανενα εντελώς άτεχνο αγγούρι που μόνο να σαλαγάει τα πράατα ξέρει.
*κάτι σε κικμποξεράς/μουαϊτάς έχω ακουσει οτι ειναι ο βλάχουος. Δεν ειναι κανενα εντελώς άτεχνο αγγούρι που μόνο να σαλαγάει τα πράατα ξέρει.
Μυριελαstergiosbik έγραψε: 05 Ιαν 2022, 23:35 Ρε μλκς τωρα εκανα ζαπινγκ και επεσα σε ενα βουρλο που καλουσε ολη την Θεσσαλια να ψηφισει μια γκομενα!
Τι φρουτο ειναι αυτος ρε;![]()
![]()
![]()

- vantono
Που πήγες και το ξεθαψες αυτό ρε?
Και ήταν και πολύ πιο παχιά, βλέπω. Μπροστά σε αυτο που είναι τώρα, εκει είναι με μια λεκαναρα υδρόγειο.
Και ήταν και πολύ πιο παχιά, βλέπω. Μπροστά σε αυτο που είναι τώρα, εκει είναι με μια λεκαναρα υδρόγειο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 1981 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-
- 5 Απαντήσεις