Πάρτε φόρα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καλή σχολική χρονιά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Καλή σχολική χρονιά.
Ποιος σακουει μετά...
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Από γνωστούς φαντάζομαι τα ξέρεις.
Δε μπορώ να φανταστώ ότι κατέβηκες κατηγορία.
Τα μιλφόνια σου πέφτουν μεγάλα.
Εγώ έβαζα φωτογραφίες κάτι βουνά, άμα ήθελα να το πω αυτό κι έλεγα "Ανέβα πάνω στην κορυφή να πάρεις φόρα"sys3x έγραψε: 09 Σεπ 2018, 22:05Πάρτε φόρα.Χαοτικός έγραψε: 09 Σεπ 2018, 21:46Όλοι σκληροί είμαστε σε αυτό το χώρο ρε. ΓΙ αυτό λίγα ε;sys3x έγραψε: 09 Σεπ 2018, 21:43
Από φίλους δασκάλους και γω αυτή την εικόνα έχω, όχι όλα βέβαια αλλά τα περισσότερα προβλήματα που αφορούσαν διορισμούς κτλ έχουν λυθεί φέτος, κομματικός στρατός λέγεται, είναι σκληρός καργιόλης ο Αλέξης Παππάς.
Εντάξει εγώ είμαι και ποιοτικός πόστερ. Δεν είμαι να ούμε τίποτα... άντε τώρα
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ότι είσαι είσαι ρε πστ.Χαοτικός έγραψε: 09 Σεπ 2018, 22:30Εγώ έβαζα φωτογραφίες κάτι βουνά, άμα ήθελα να το πω αυτό κι έλεγα "Ανέβα πάνω στην κορυφή να πάρεις φόρα"![]()
Εντάξει εγώ είμαι και ποιοτικός πόστερ. Δεν είμαι να ούμε τίποτα... άντε τώρα![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Στατιστικά στοιχεία κρατώ ,θα χρησιμεύσουν και αυτά στους Ανιψιούς - ως γνωστόν είμαι ψυχή και σώμα αφοσιωμένος στην Συντροφο και..... στο ψάρεμαdon't speak έγραψε: 09 Σεπ 2018, 22:09Από γνωστούς φαντάζομαι τα ξέρεις.
Δε μπορώ να φανταστώ ότι κατέβηκες κατηγορία.
Τα μιλφόνια σου πέφτουν μεγάλα.![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
όλοι ποιοτικοί πούστερς είμαστε.
Μην προσπαθείς να με καλοπιάσεις, δεν παίρνανε οι ποστιές σε μένα.
(:
.
.
- hellegennes
Θα σου πω ό,τι γουστάρω. Έτσι πάνε αυτά.Χαοτικός έγραψε: 09 Σεπ 2018, 20:50Άσε μας ρεhellegennes έγραψε: 09 Σεπ 2018, 18:21Εγώ είμαι το κράτος. Κι ο γείτονας. Και η Κικίτσα απέναντι.Χαοτικός έγραψε: 09 Σεπ 2018, 14:07
Στα παπάρια μου το κράτος. Αν ήταν να γίνει αυτό που λέω δεν θα κολλάγαμε πουθενά. Θα υπήρχαν κριτήρια επάρκειας.![]()
ξαναάσε μας ρεΑν στα παπάρια σου η κοινωνία, μπορείς να γίνεις μοναχός. Αν θες να βρίσκεσαι μέσα στην κοινωνία και να απολαμβάνεις ό,τι πλεονεκτήματα σού δίνει η συμβίωση με άλλα άτομα του είδους σου, θα πρέπει να συμφωνείς με αυτά που αποφασίζονται από κοινού.![]()
![]()
Που θα μου πεις τι κοινωνική στάση να κρατάω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
μλκ θα σου κάνω μάγια. Πρόσεχεhellegennes έγραψε: 09 Σεπ 2018, 23:16Θα σου πω ό,τι γουστάρω. Έτσι πάνε αυτά.Χαοτικός έγραψε: 09 Σεπ 2018, 20:50Άσε μας ρε![]()
ξαναάσε μας ρεΑν στα παπάρια σου η κοινωνία, μπορείς να γίνεις μοναχός. Αν θες να βρίσκεσαι μέσα στην κοινωνία και να απολαμβάνεις ό,τι πλεονεκτήματα σού δίνει η συμβίωση με άλλα άτομα του είδους σου, θα πρέπει να συμφωνείς με αυτά που αποφασίζονται από κοινού.![]()
![]()
Που θα μου πεις τι κοινωνική στάση να κρατάω.
- hellegennes
Κι εγώ θα σου αφιερώσω το επόμενό μου ποίημα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γουστάρω (και δεν το ξέρεις. Βασικά πρέπει να στο έχω πει παλιά με κάποιο κλώνο).
Εν τω μεταξύ όταν σε έβαλε ο άλλος στο πως βλέπουμε τους χρήστες μέσα στον σκουπιδοτενεκέ με το μικρόφωνο και καλά, προς στιγμήν νόμιζα ότι είσαι στ' αλήθεια εσύ γιατί θυμάμαι λίγο τα άβαταρ που είχες βάλει με το μούσι. Είχα γουστάρει πολύ (για δικούς μου λόγους και απόψεις περί τέχνης, ας μην το κουράσω άλλο). Νόμιζα ότι είχατε οργανώσει κάποιο σόου.
Ο Χέλλης δεν τραγουδάει.
Επαναλαμβάνω, ο Χέλλης δεν τραγουδάει.
Όβερ.
.
.
- hellegennes
Είχα σχολιάσει ότι θα μπορούσα και να είμαι. Μου έφερνε ο τύπος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 693 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Null
-
- 48 Απαντήσεις