!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νέα Δημοκρατία: Πατρίς, θρησκεία και… ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ Πινοσέτ!!!Δε θελει να κυβερνησει η ΝΔ. Τελος.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Re: Νέα Δημοκρατία: Πατρίς, θρησκεία και… ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ Πινοσέτ!!!Δε θελει να κυβερνησει η ΝΔ. Τελος.
Κυριακή σημερα ,
Ο μπουμπης αρχισε το του κατά Παπαρολογου ευαγγέλιο το αναγνωσμαhttps://twitter.com/Kalochairetas/status/1038522784962555908?s=19
Ο μπουμπης αρχισε το του κατά Παπαρολογου ευαγγέλιο το αναγνωσμαhttps://twitter.com/Kalochairetas/status/1038522784962555908?s=19
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Re: Νέα Δημοκρατία: Πατρίς, θρησκεία και… ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ Πινοσέτ!!!Δε θελει να κυβερνησει η ΝΔ. Τελος.
Σταλινικος κι εσεις ή απλα φιλελερας-φαρσοκωμικη νοτα χαζομαρας;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 08 Σεπ 2018, 18:52Εαν έχει να επιλέξεις ανάμεσα σε αιώνια κακομοιριά ή σε οικονομική ανάπτυξη , τι θα επιλέξεις ;Η κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης ήταν εκ των βασικών συντελεστών του «χιλιανού θαύματος», όπως αναφωνούσαν οι θαυμαστές της «ελεύθερης αγοράς». «Η Χιλή προχώρησε γρηγορότερα από κάθε άλλη χώρα της Νοτίου Αμερικής προς την πραγματική ελεύθερη αγορά. Το αποτέλεσμα είναι ορατό σε όλους: επτά ολόκληρα χρόνια οικονομικής ανάπτυξης». Με αυτά τα λόγια επαινούσε τον Αουγούστο Πινοσέτ ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους, κατά την επίσημη επίσκεψή του στη Χιλή, στις 5 Δεκεμβρίου του 1990. Και προσέθετε: «Δικαιούστε τη φήμη του οικονομικού μοντέλου για άλλες χώρες στην περιοχή και σ' ολόκληρο τον κόσμο. Η αφοσίωσή σας σε λύσεις που στηρίζονται στην αγορά εμπνέει το ημισφαίριο».

- Ελβετός Τραπεζίτης
Ειναι γνωστό οτι η εσσδ απο την πολλή ανάπτυξη κατέρρευσεfoscilis έγραψε: 09 Σεπ 2018, 11:17Σταλινικος κι εσεις ή απλα φιλελερας-φαρσοκωμικη νοτα χαζομαρας;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 08 Σεπ 2018, 18:52Εαν έχει να επιλέξεις ανάμεσα σε αιώνια κακομοιριά ή σε οικονομική ανάπτυξη , τι θα επιλέξεις ;Η κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης ήταν εκ των βασικών συντελεστών του «χιλιανού θαύματος», όπως αναφωνούσαν οι θαυμαστές της «ελεύθερης αγοράς». «Η Χιλή προχώρησε γρηγορότερα από κάθε άλλη χώρα της Νοτίου Αμερικής προς την πραγματική ελεύθερη αγορά. Το αποτέλεσμα είναι ορατό σε όλους: επτά ολόκληρα χρόνια οικονομικής ανάπτυξης». Με αυτά τα λόγια επαινούσε τον Αουγούστο Πινοσέτ ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους, κατά την επίσημη επίσκεψή του στη Χιλή, στις 5 Δεκεμβρίου του 1990. Και προσέθετε: «Δικαιούστε τη φήμη του οικονομικού μοντέλου για άλλες χώρες στην περιοχή και σ' ολόκληρο τον κόσμο. Η αφοσίωσή σας σε λύσεις που στηρίζονται στην αγορά εμπνέει το ημισφαίριο».![]()
Ετσι για περιέργεια....για βάλε και το διάγραμμα πόσο αναπτύχθηκε ο μη-κομμουνιστικός κόσμος την ίδια περίοδο. Θέλω κάτι να δω,,,,,
- ΜπλεΜπουμπυς
"Δεν είμαι φασίστας αλλά" ο Πινοσέτ έφτιαξε κουμπαρά, ο Παπαδόπουλος δρόμους,ο Μεταξάς ήταν πατριώτης και ο Ορμπάν δεν είναι ακροδεξιός.Οι σοσιαλδημοκράτες που δήθεν διαμαρτύρονται συγκυβερνούν με την ακροδεξιά, με ίδια πολιτική.
Αστική εξουσία:Το μεγάλο πλυντήριο του φασισμού.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Ελβετός Τραπεζίτης
απορία : Ο σταλιν, ο Χιτλερ, ο Πολ Ποτ, ο Μαο, ο Καστρο, ο Μουγκάμπε, Ο τσαουσεσκου, ο Μαδουρας, ο τσεγκεβάρας, ο Χόνεκερ είχαν καταλάβει οτι χωρίς βία κανείς δεν δίνει μια πούτσα για τον ολοκληρωτισμό , όμως Τι εμποδίζει τον τυπικό στόκο που καμαρώνει οτι ειναι "κομμουνιστής"ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 09 Σεπ 2018, 18:17 "Δεν είμαι φασίστας αλλά" ο Πινοσέτ έφτιαξε κουμπαρά, ο Παπαδόπουλος δρόμους,ο Μεταξάς ήταν πατριώτης και ο Ορμπάν δεν είναι ακροδεξιός.Οι σοσιαλδημοκράτες που δήθεν διαμαρτύρονται συγκυβερνούν με την ακροδεξιά, με ίδια πολιτική.
(
Πολιτικη ιστορια ξερεις η οτι ονοματα βρηκες στο βικιπεδια τα εβαλες.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 10 Σεπ 2018, 01:38απορία : Ο σταλιν, ο Χιτλερ, ο Πολ Ποτ, ο Μαο, ο Καστρο, ο Μουγκάμπε, Ο τσαουσεσκου, ο Μαδουρας, ο τσεγκεβάρας, ο Χόνεκερ είχαν καταλάβει οτι χωρίς βία κανείς δεν δίνει μια πούτσα για τον ολοκληρωτισμό , όμως Τι εμποδίζει τον τυπικό στόκο που καμαρώνει οτι ειναι "κομμουνιστής"ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 09 Σεπ 2018, 18:17 "Δεν είμαι φασίστας αλλά" ο Πινοσέτ έφτιαξε κουμπαρά, ο Παπαδόπουλος δρόμους,ο Μεταξάς ήταν πατριώτης και ο Ορμπάν δεν είναι ακροδεξιός.Οι σοσιαλδημοκράτες που δήθεν διαμαρτύρονται συγκυβερνούν με την ακροδεξιά, με ίδια πολιτική.
() να καταλάβει οτι το 95% τον έχει απορρίψει;
![]()
![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Ελβετός Τραπεζίτης
Το ξερω οτι σου ειναι δύσκολο να καταλάβεις οτι όλοι αυτοι ηταν απολυταρχικοί κρατιστές ολοκληρωτικοί σοσιαλιστές.zteo έγραψε: 10 Σεπ 2018, 01:40Πολιτικη ιστορια ξερεις η οτι ονοματα βρηκες στο βικιπεδια τα εβαλες.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 10 Σεπ 2018, 01:38απορία : Ο σταλιν, ο Χιτλερ, ο Πολ Ποτ, ο Μαο, ο Καστρο, ο Μουγκάμπε, Ο τσαουσεσκου, ο Μαδουρας, ο τσεγκεβάρας, ο Χόνεκερ είχαν καταλάβει οτι χωρίς βία κανείς δεν δίνει μια πούτσα για τον ολοκληρωτισμό , όμως Τι εμποδίζει τον τυπικό στόκο που καμαρώνει οτι ειναι "κομμουνιστής"ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 09 Σεπ 2018, 18:17 "Δεν είμαι φασίστας αλλά" ο Πινοσέτ έφτιαξε κουμπαρά, ο Παπαδόπουλος δρόμους,ο Μεταξάς ήταν πατριώτης και ο Ορμπάν δεν είναι ακροδεξιός.Οι σοσιαλδημοκράτες που δήθεν διαμαρτύρονται συγκυβερνούν με την ακροδεξιά, με ίδια πολιτική.
![]()
![]()
![]()
Μου ειναι ευκολο να καταλαβω οτι εισαι πολιτικα αμορφωτος και ανιστοριτος που γραφει μπαρουφες.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 10 Σεπ 2018, 01:48Το ξερω οτι σου ειναι δύσκολο να καταλάβεις οτι όλοι αυτοι ηταν απολυταρχικοί κρατιστές ολοκληρωτικοί σοσιαλιστές.zteo έγραψε: 10 Σεπ 2018, 01:40Πολιτικη ιστορια ξερεις η οτι ονοματα βρηκες στο βικιπεδια τα εβαλες.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 10 Σεπ 2018, 01:38
απορία : Ο σταλιν, ο Χιτλερ, ο Πολ Ποτ, ο Μαο, ο Καστρο, ο Μουγκάμπε, Ο τσαουσεσκου, ο Μαδουρας, ο τσεγκεβάρας, ο Χόνεκερ είχαν καταλάβει οτι χωρίς βία κανείς δεν δίνει μια πούτσα για τον ολοκληρωτισμό , όμως Τι εμποδίζει τον τυπικό στόκο που καμαρώνει οτι ειναι "κομμουνιστής"
![]()
![]()
![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Ελβετός Τραπεζίτης
zteo έγραψε: 10 Σεπ 2018, 01:59Μου ειναι ευκολο να καταλαβω οτι εισαι πολιτικα αμορφωτος και ανιστοριτος που γραφει μπαρουφες.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 10 Σεπ 2018, 01:48Το ξερω οτι σου ειναι δύσκολο να καταλάβεις οτι όλοι αυτοι ηταν απολυταρχικοί κρατιστές ολοκληρωτικοί σοσιαλιστές.zteo έγραψε: 10 Σεπ 2018, 01:40
Πολιτικη ιστορια ξερεις η οτι ονοματα βρηκες στο βικιπεδια τα εβαλες.![]()
![]()
Το ξέρω οτι καίγονται τα εγκεφαλικά σου κυκλώματα οταν σκέφτεσαι οτι ο Χιτλερ ηταν σοσιαλιστής- Εθνικού τύπου Σοσιαλιστής ήταν ενω εσένα σε προγραμμάτισαν να είσαι αταξικός σοσιαλιστής .
ο Χιτλερ ειναι ο αδελφός σου μικρέ ανόητε πιονέρε.
Σε τρομάζει και σε πανικοβάλει η ιδέα αλλά ειναι ο ίδιος απολυταρχικός κρατικιστικός ολοκληρωτισμός που σας εκτρέφει.
Ειναι μια άσχημη διαδικασία που εαν την καταλάβεις θα αναστραφεί ο εγκεφαλικός προγραμματισμός σου.
Τι εγκεφαλικα κυτταρα να καψω μωρε.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 10 Σεπ 2018, 02:17zteo έγραψε: 10 Σεπ 2018, 01:59Μου ειναι ευκολο να καταλαβω οτι εισαι πολιτικα αμορφωτος και ανιστοριτος που γραφει μπαρουφες.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 10 Σεπ 2018, 01:48
Το ξερω οτι σου ειναι δύσκολο να καταλάβεις οτι όλοι αυτοι ηταν απολυταρχικοί κρατιστές ολοκληρωτικοί σοσιαλιστές.![]()
Το ξέρω οτι καίγονται τα εγκεφαλικά σου κυκλώματα οταν σκέφτεσαι οτι ο Χιτλερ ηταν σοσιαλιστής- Εθνικού τύπου Σοσιαλιστής ήταν ενω εσένα σε προγραμμάτισαν να είσαι αταξικός σοσιαλιστής .
Σε τρομάζει και σε πανικοβάλει η ιδέα αλλά ειναι ο ίδιος απολυταρχικός κρατικιστικός ολοκληρωτισμός που σας εκτρέφει.
Ειναι μια άσχημη διαδικασία που εαν την καταλάβεις θα αναστραφεί ο εγκεφαλικός προγραμματισμός σου.![]()
Το να σου αποδειξω οτι ο Χιτλερ ηταν φολα καπιταλιστης και οτι εισαι περισσοτερο κρατικιστης απο εναν μεσο μαρξιστη ειναι σαν να κλεβω εκκλησια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΜπλεΜπουμπυς
Πάντως η γνωστή πρεσβεία και τιμώμενη χώρα της ΔΕΘ όταν άκουσε Πινοσέτ δεν την χάλασε.
Προτεκτορατο της της θύμισε όπως η Ελλάδα τώρα.
Μη πουμε οτι δεν αποκλείεται απο την πρεσβεια να επεσε η γραμμή για τη δηλωση .
Το αστικο πολιτικο συστημα ειναι υπηρετικό προσωπικο και λειτουργεί με εντολές.
Και σε επιπεδο πολιτικων αποφάσεων και σε επιπεδο επικοινωνιακής δημιουργίας κλίματος.
Και σε επιπεδο πολιτικων αποφάσεων και σε επιπεδο επικοινωνιακής δημιουργίας κλίματος.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Οχι καλό μου λαϊκό παιδί, δεν είσαι Λοβοτομημένος για να είναι μ'ονιμη η ζημιά . Εισαι Προγραμματισμένος - και αυτό ειναι καλό διότι εαν δυσκολέψεις το μυαλουδάκι σου μπορεί να αναστραφεί ο Προγραμματισμός σου.zteo έγραψε: 10 Σεπ 2018, 05:12Τι εγκεφαλικα κυτταρα να καψω μωρε.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 10 Σεπ 2018, 02:17zteo έγραψε: 10 Σεπ 2018, 01:59
Μου ειναι ευκολο να καταλαβω οτι εισαι πολιτικα αμορφωτος και ανιστοριτος που γραφει μπαρουφες.![]()
Ειναι μια άσχημη διαδικασία που εαν την καταλάβεις θα αναστραφεί ο εγκεφαλικός προγραμματισμός σου.![]()
![]()
Το να σου αποδειξω οτι ο Χιτλερ ηταν φολα καπιταλιστης και οτι εισαι περισσοτερο κρατικιστης απο εναν μεσο μαρξιστη ειναι σαν να κλεβω εκκλησια.![]()
- Ελβετός Τραπεζίτης
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 10 Σεπ 2018, 08:20 Πάντως η γνωστή πρεσβεία και τιμώμενη χώρα της ΔΕΘ όταν άκουσε Πινοσέτ δεν την χάλασε.
Κάποια φορά θα σου εξηγήσω την διαφορά του Ψεύτη απο τον Μπουρδολόγο. Ειναι χειρότερο που είσαι Μπουρδολόγος.
Καλύτερα Ψεύτης παρά Μπουρδολόγος.
- ΜπλεΜπουμπυς
ΝΔ_ΞΕΦΤΙΛΕΣ αν νομίζετε πως θα ψηφιστείτε από φανατισμένους και δεδομένης αντίληψης για να βγείτε κυβέρνηση και να ιδιωτικοποιήσετε τα ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά ταμεία είσαστε βαθιά νυχτωμένοι.. δεν θα περάσει τέτοιο νομοσχέδιο για να πλουτίσουν οι "Energa" φίλοι σας.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Οι κραυγές σου, τα μοιρολόγια σου, τα αντάρτικά σου και "οι κατάρες" ειναι πιο διασκεδαστικές απο ξεμάτιασμα, αλλά δεν θα εμποδίσουν τίποτα.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 10 Σεπ 2018, 17:02 ΝΔ_ΞΕΦΤΙΛΕΣ αν νομίζετε πως θα ψηφιστείτε από φανατισμένους και δεδομένης αντίληψης για να βγείτε κυβέρνηση και να ιδιωτικοποιήσετε τα ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά ταμεία είσαστε βαθιά νυχτωμένοι.. δεν θα περάσει τέτοιο νομοσχέδιο για να πλουτίσουν οι "Energa" φίλοι σας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 82 Απαντήσεις
- 2277 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
-
- 9 Απαντήσεις