Ναι!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να τα μας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Να τα μας
Περαστικά!Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 01 Ιαν 2022, 23:51 Διπλοεμβολιασμένος πρόσφατα . Τεστ καλού κακού έκανα πριν το Ρεβεγιόν επειδή είχα έναν ξερόβηχα ( καπνιστής ) αρνητικό . Σήμερα εκεί που καθόμουν στην καφετέρια βγαίνω να μιλήσω στο τηλέφωνο και με έπιασε ξαφνικό νευρικό ρίγος στο κόκκαλο . Πάω σπίτι κάνω δύο τεστ .
Έχω γεύση και όσφρηση . Πρώτα ο Θεός την Δευτέρα το πρωί θα κάνω μοριακό τεστ .
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Έκανες φάση με την αντιεμβολιάστρια, δικέ μου;
Θα μπορούσες να την πεις για nurse fetish, να βάλετε μάσκα και οι δύο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Όχι το χάσαμε εκεινο (το θυμάσαι ε?
Το κρούσμα ήταν διπλοεμβολιασμενο και είχε αρνητικό σελφ τεστ από το πρωί
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Περαστικά, δικέ μου!Lugozzi έγραψε: 02 Ιαν 2022, 13:26Όχι το χάσαμε εκεινο (το θυμάσαι ε?)
Σου αφιερώνω κι ένα τραγούδι, να ξεχαστείς λίγο
Dein Herz, meine Gier
Δεν διάβασα τις επόμενες σελίδες μετά την συγκεκριμένη δημοσίευση, αλλά ναι, να το ''σφίξεις''. Θα στανιάρεις. Περαστικά Λόρδε!Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 02 Ιαν 2022, 02:30 Που είναι ο ιός αυτήν την στιγμή ; Περπατάει στις φλέβες μου ; Να σφίξω ένα μισόλιτρο τσίπουρο να του γαμήσω την μάνα ;
Φτου γμτ ξεσταύρι μου. Όλοι θα γίνουμε αλκοολικοί. Και μετά κατηγορείτε τον Γούντι, κνώδαλα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
UndeadFeindflug έγραψε: 02 Ιαν 2022, 13:55Περαστικά, δικέ μου!Lugozzi έγραψε: 02 Ιαν 2022, 13:26Όχι το χάσαμε εκεινο (το θυμάσαι ε?Feindflug έγραψε: 02 Ιαν 2022, 13:17
Έκανες φάση με την αντιεμβολιάστρια, δικέ μου;
Θα μπορούσες να την πεις για nurse fetish, να βάλετε μάσκα και οι δύο.)
Σου αφιερώνω κι ένα τραγούδι, να ξεχαστείς λίγο
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
περαστικά λορδε
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Ευχαριστώ τύποι και τύπισσες . Έκανα ράπιντ στο δημαρχείο , ο τύπος μου είπε αν βγει αρνητικό να πάω στην δουλειά μου . Βγήκε αρνητικό αλλά δύο κορίτσια που ήμασταν στην ίδια παρέα αυτές τις μέρες είναι θετικές , και έχω πυρετό και σήμερα , τόσο σύμπτωση ; Αυτές κορωνοϊό εγώ συνάχι ; Θα κάνω αύριο ένα τζάμπα μοριακό στο ΙΚΑ και θα δω .
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Για αρχή γήινη . Επίσης κάθε άνδρας που σέβεται τον εαυτό του φοβάται πιο πολύ το θερμόμετρο από τις σφαίρες του αντιπάλου .Feindflug έγραψε: 02 Ιαν 2022, 11:44 Ρε δικέ μου, ολόκληρη Άρια διαγαλαξιακή αυτοκρατορία ηγείσαι και φοβάσαι έναν πυρετό;
Πέρα από την πλάκα, κόψε λίγο τις ειδήσεις από παντού, γιατί σε έχουν επηρεάσει άσχημα και θα πάθεις τίποτα από το άγχος σου.
Ολοι βλεπω ακομα κ στα σοσιαλ στορυ εχει γεμισει θετικους μαλλον ο κοβιντ ειναι θεμα εβδομαδων να τελειωσει
killzone έγραψε: 02 Ιαν 2022, 23:42 Ολοι βλεπω ακομα κ στα σοσιαλ στορυ εχει γεμισει θετικους μαλλον ο κοβιντ ειναι θεμα εβδομαδων να τελειωσει
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Σώου ? ?? αν δεν ειχες κολλήσει και της εκανες και το πηδημα της ΖΩΗΣ της παλι δε θα την κοπαναγε σε μια βδομα ?Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 02 Ιαν 2022, 00:52 ήταν να βγούμε Δευτέρα και σε μία εβδομάδα πηγαίνει στον τόπο σπουδών της χίλια χιλιόμετρα από εδώ .