!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συμφέρει να είναι κανείς αριστερός ή δεξιός ;
- wooded glade
Συμφέρει να είναι κανείς αριστερός ή δεξιός ;
Στην σημερινή Ελλάδα και στην Ελλάδα των πρόσφατων δεκαετιών ποιό είναι το πιό επωφελές πολιτικό προφίλ ;
Την εποχή των Πλαστήρα - Παπάγου ξέρουμε ότι ήταν η δεξιά αλλά στις νεώτερες εποχές ;
Κάνω την εξής σκέψη:
Είμαι ένας που ήρθε τώρα μόλις στην πρωτεύουσα. Άφησα τις κότες που είχα στο χωριό και ήρθα στην πρωτεύουσα.
Κανένας δεν ξέρει το πολιτικό μου προφίλ, δεν έχω facebook, αν ζητήσει κάποιος τον φάκελο μου στην ασφάλεια θα πει η ασφάλεια "μπα, δεν τον ξέρουμε αυτόν".
Αποφασίζω να μπω σε έναν επαγγελματικό χώρο. Οποιονδήποτε επαγγελματιμό χώρο. Την κατασκευή σκεπασμάτων εξ αλουμινίου ας πούμε.
Τι με συμφέρει ;
Να δηλώσω ΚΚΕ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ-Κώστας Σημίτης ;
Την εποχή των Πλαστήρα - Παπάγου ξέρουμε ότι ήταν η δεξιά αλλά στις νεώτερες εποχές ;
Κάνω την εξής σκέψη:
Είμαι ένας που ήρθε τώρα μόλις στην πρωτεύουσα. Άφησα τις κότες που είχα στο χωριό και ήρθα στην πρωτεύουσα.
Κανένας δεν ξέρει το πολιτικό μου προφίλ, δεν έχω facebook, αν ζητήσει κάποιος τον φάκελο μου στην ασφάλεια θα πει η ασφάλεια "μπα, δεν τον ξέρουμε αυτόν".
Αποφασίζω να μπω σε έναν επαγγελματικό χώρο. Οποιονδήποτε επαγγελματιμό χώρο. Την κατασκευή σκεπασμάτων εξ αλουμινίου ας πούμε.
Τι με συμφέρει ;
Να δηλώσω ΚΚΕ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ-Κώστας Σημίτης ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Re: Συμφέρει να είναι κανείς αριστερός ή δεξιός ;
Ξέρουμε τα εμβατήρια όλων των πλευρών και από δεξιά και από αριστερά και τα τραγουδάμε με μεγάλο φανατισμό ανάλογα με τα συμφέροντα μας την κάθε φορά και περίπτωση
- wooded glade
Ναι, ποιά εμβατήρια όμως ;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Δεκ 2021, 11:06 Ξέρουμε τα εμβατήρια όλων των πλευρών και από δεξιά και από αριστερά και τα τραγουδάμε με μεγάλο φανατισμό ανάλογα με τα συμφέροντα μας την κάθε φορά και περίπτωση
Τσίπουρο θα αρχίσω να πινω από το μεσημέρι
Τώρα πινω καφέ
Τώρα πινω καφέ
- wooded glade
Να σας πω εγώ, αντικειμενικά.
Συμφέρει όχι ποιά σαλόνια έχουν το γκούβερνο - αν και αυτό παίζει αρκετά σημαντικό ρόλο πάντα.
Συμφέρει ποιά σαλόνια ανοίγουν.
Ευρώ υπάρχουν - ρούβλια υπάρχουν.
Αυτή είναι η αντικειμενική μου άποψις.
Συμφέρει όχι ποιά σαλόνια έχουν το γκούβερνο - αν και αυτό παίζει αρκετά σημαντικό ρόλο πάντα.
Συμφέρει ποιά σαλόνια ανοίγουν.
Ευρώ υπάρχουν - ρούβλια υπάρχουν.
Αυτή είναι η αντικειμενική μου άποψις.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Συμφέρει να μην είσαι μαλάκας ότι και αν είσαι.
Να μην είναι αδέξιος.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
συμφέρει να υπηρετείς το συμφέρον των συμφερόντων αυτών με τους οποίους ταυτίζεται το συμφέρον των δικών σου συμφερόντων
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-ΑΙΝΕΙΑΝ06ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Δεκ 2021, 11:50 συμφέρει να υπηρετείς το συμφέρον των συμφερόντων αυτών με τους οποίους ταυτίζεται το συμφέρον των δικών σου συμφερόντων
-ΑΙΝΕΙΑΝ06 (errata)Aλλά ΦΥΣΙΚΑ μόνο αν το να το κάνεις αυτό είναι προς το ΣΥΜΦΕΡΟΝ σου.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ναι μεν αλλά ..ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Δεκ 2021, 11:50 συμφέρει να υπηρετείς το συμφέρον των συμφερόντων αυτών με τους οποίους ταυτίζεται το συμφέρον των δικών σου συμφερόντων
ΠΟΤΈ ΝΑ ΜΗΝ ΔΊΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΑΠΌ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΠΑΊΡΝΕΙΣ..όσον αφορά στην προσωπική σου δράση και θυσίες στον αγώνα που κάνεις για έναν πολιτικό χώρο..
Αλλη φορά πηγές κ. ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ (χαχαχα- γραφεις σε νήμα του γουντυ, τώρα το παρατήρησα!!!). Η παράλειψη πηγών ειναι πλαδαρισμός!!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Yochanan έγραψε: 30 Δεκ 2021, 11:54 Αλλη φορά πηγές κ. ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ (χαχαχα- γραφεις σε νήμα του γουντυ, τώρα το παρατήρησα!!!). Η παράλειψη πηγών ειναι πλαδαρισμός!!
δεν θα επαναληφθεί κε Καθηγητά
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ή πολιτική στράτευση έχει σχέση περισσότερο με .. Δημόσιες σχέσεις ως προς την εξυπηρέτηση προσωπικών ή οικογενειακών κλπ συμφερόντων παρα με οτιδήποτε άλλο
Μόνο αριστερός πρέπει να είσαι και να το δηλώνεις από την αρχή για να μην χρειάζεται να κάνεις συνεχώς δήλωση πολιτικών φρονημάτων.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 199 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
-
- 76 Απαντήσεις