και απο τα ιατρεια πως θα τους διωξει τα ιδιωτικα ... ?Gherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:37Να τους διώξει από τα νοσοκομεία.nostromos έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:35στα ιατρεια τους και στα νοσοκομεια ... εκει δουλευουνεGherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:31
Πού δουλεύουν όλοι αυτοί οι αντιεμβολιαστές γιατροί, θύμισέ μου.
Τους παπάδες να τους αφήσει ή να σταματήσει να τους πληρώνει κι αυτούς;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Μόσιαλος, η Παναγία, ο Ιωσήφ και ο κορωνοϊός....
Re: Ο Μόσιαλος, η Παναγία, ο Ιωσήφ και ο κορωνοϊός....
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Τί λες βρε χαχανούλη συνέχεια και συνέχεια?
Δεν λες οτι σου δωσε κει χάμω χαρά ο Μόσιαλος που ένας τέτοιος επιστήμονας και δημόσιο πρόσωπο βεβαίως, βεβαίως!, δικαιώνει και την δική σου υπογραφή, του κακομοιρούλη, και δίνει την πρέπουσα σημασία που δεν δίνει στα γραφόμενά της κανένας στο πχόρουμ? όχι τέτοια δηλαδή που θα σε έκανε εσένα να βράζεις από την χαρά σου! (στα καζάνια, βράζουν, έτσι δεν είναι?)
Να σου πω, παίζει να σε βάλω σε κανα ιγκνορ γιατί δεν μπορεί το στομάχι μου να αναγουλιάζει με την ύβρη σου απέναντι στην Παναγία, βλέπεις, το εδώ καζάνι το μεγάλο μπορεί να το γλυτώνεις, αλλά την ψυχή σου που της γαμάς ό,τι έχει και δεν έχει ....
Ήταν κακή μητέρα εδώ που τα λέμε.SUV έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:41Τί λες βρε χαχανούλη συνέχεια και συνέχεια?
Δεν λες οτι σου δωσε κει χάμω χαρά ο Μόσιαλος που ένας τέτοιος επιστήμονας και δημόσιο πρόσωπο βεβαίως, βεβαίως!, δικαιώνει και την δική σου υπογραφή, του κακομοιρούλη, και δίνει την πρέπουσα σημασία που δεν δίνει στα γραφόμενά της κανένας στο πχόρουμ? όχι τέτοια δηλαδή που θα σε έκανε εσένα να βράζεις από την χαρά σου! (στα καζάνια, βράζουν, έτσι δεν είναι?)
Να σου πω, παίζει να σε βάλω σε κανα ιγκνορ γιατί δεν μπορεί το στομάχι μου να αναγουλιάζει με την ύβρη σου απέναντι στην Παναγία, βλέπεις, το εδώ καζάνι το μεγάλο μπορεί να το γλυτώνεις, αλλά την ψυχή σου που της γαμάς ό,τι έχει και δεν έχει ....![]()
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Πουλώντας προχωκαγκουριά, ισοπέδωσε και κυρίως πρόσβαλε ακόμη και τους παπάδες που ήταν υπέρ των εμβολιασμών.Gherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:34Ε ναι, δεν το έκανε και αυτό;;ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:32Μα ο Μόσιαλος την είπε ΚΑΙ σε αυτούς τους λεβεντόγερους.
Και ακριβώς γι' αυτό είναι βλαξ.
Πόσο δύσκολο είναι να γίνει αντιληπτό;
Τι άλλο έκανε;
Έλα τώρα που γυρίζει!
Κατά τα άλλα Γκερ, αν κάποιος έχει πρόβλημα στο να την πει στον παπά της περιοχής του για να μη του την πέσουν οι γείτονες και χαλάσει το κοινωνικό του στάτους, καλό είναι να μην περιμένει να του λύσουν οι Μόσιαλοι το πρόβλημα.
Αυτά τα θέματα, δεν λύνονται από τα σοσιαλμήντια αλλά εκ του σύνεγγυς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Για το ιδιωτικό δε μπορώ να σου πω. Για το δημόσιο, όμως εφόσον η επίσημη θέση της κυβέρνησης είναι εμβολιασμός για να μη μας πάρει η μπάλα, ποιο είναι το καλύτερο; Να στείλουν σπίτια τους μόνο τους αντιεμβολιαστές γιατρούς ή και τους αντιεμβολιαστές ποιμένες; Μόνο οι πρώτοι κάνουν ζημιά;nostromos έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:39και απο τα ιατρεια πως θα τους διωξει τα ιδιωτικα ... ?Gherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:37Να τους διώξει από τα νοσοκομεία.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Γιατί έχω την αίσθηση ότι όσοι τα βάζουν με την Παναγία, έχουν χοντρό θέμα με τις δικές τους μάνες;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιατί έχουν μπλοκαριστεί τα Αρχέτυπα για διάφορους λόγους στον καθένα (μας, δεν θέλω να κάνω προσωπική επίθεση), αυτά που οι νεοταξίτες εμπνευστές του Λεγεώνη κτλ έχουν βαλθεί να ξεκάνουν με γονέα α, γονέα βου, φύλο απροσδιόριστο και πάει λέγοντας
ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ...
δεν είναι ηθικιστική εντολή, είναι βαθειά υπαρξιακή
Προχτές την είχα εδώ και τα λέγαμε, μου έφτιαξε και σπανακόπιτα που της ζήτησα, κανένα πρόβλημα. Θα πάω να την δω την άλλη εβδομάδα.
Αλλά είναι ένα γεγονός ότι είναι απούσα σε μεγάλο μέρος της ιστορίας, ενώ όταν πάει να τον δει κάποια στιγμή αυτος την απαρνείται. Ίσως αν του έλεγε κάποια στιγμή ‘όχι’ να μην είχαμε τα δράματα, τους πολέμους, και όλα τα άσχημα που έφερε αυτή η θρησκεία. Με ‘αν‘ όμως δεν γράφεται ιστορία.
FUCK DONALD TRUMP
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ποιοι παπάδες;ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:45Πουλώντας προχωκαγκουριά, ισοπέδωσε και κυρίως πρόσβαλε ακόμη και τους παπάδες που ήταν υπέρ των εμβολιασμών.Gherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:34Ε ναι, δεν το έκανε και αυτό;;ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:32
Μα ο Μόσιαλος την είπε ΚΑΙ σε αυτούς τους λεβεντόγερους.
Και ακριβώς γι' αυτό είναι βλαξ.
Πόσο δύσκολο είναι να γίνει αντιληπτό;
Τι άλλο έκανε;
Έλα τώρα που γυρίζει!
Κατά τα άλλα Γκερ, αν κάποιος έχει πρόβλημα στο να την πει στον παπά της περιοχής του για να μη του την πέσουν οι γείτονες και χαλάσει το κοινωνικό του στάτους, καλό είναι να μην περιμένει να του λύσουν οι Μόσιαλοι το πρόβλημα.
Αυτά τα θέματα, δεν λύνονται από τα σοσιαλμήντια αλλά εκ του σύνεγγυς.
Εδώ μητροπολίτης ο άλλος και παλεύουν να τον σώσουν ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΙΜΕΝΑΣ. Σε περίοδο που δεν υπήρχε κρεβάτι σε νοσοκομείο, του βρήκαν κρεβάτι σε ΜΕΘ στην Αθήνα και προσπαθούν εδώ και 25 μέρες περίπου να τον στείλουν ζωντανό σπίτι του.
Συγχωρεί ο πάτερ το ανθρώπινο. Το να το παίζει ο άλλος Θεός στη θέση του Θεού και να παίρνει κόσμο στον λαιμό του, ποιος το συγχωρεί;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Δεν ζήτησα προσωπικές λεπτομέρειες, καλό μου.Λεγεών έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:56Προχτές την είχα εδώ και τα λέγαμε, μου έφτιαξε και σπανακόπιτα που της ζήτησα, κανένα πρόβλημα. Θα πάω να την δω την άλλη εβδομάδα.![]()
Αλλά είναι ένα γεγονός ότι είναι απούσα σε μεγάλο μέρος της ιστορίας, ενώ όταν πάει να τον δει κάποια στιγμή αυτος την απαρνείται. Ίσως αν του έλεγε κάποια στιγμή ‘όχι’ να μην είχαμε τα δράματα, τους πολέμους, και όλα τα άσχημα που έφερε αυτή η θρησκεία. Με ‘αν‘ όμως δεν γράφεται ιστορία.
Έναν συσχετισμό έκανα, που δεν αφορούσε στο πεδίο των μαγειρικών δεξιοτήτων.
Όποιος προχωκάγκουρας θέλει να παίξει το παιχνίδι των κυνικών προσεγγίσεων, δεκτός.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Σαν τους Ινδούς θα ήσουν.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ε και εγώ διόρθωσα τον συσχετισμό σου. Σου το έχω ξαναπεί, δεν είσαι ψυχαναλύτρια.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2021, 18:04Δεν ζήτησα προσωπικές λεπτομέρειες, καλό μου.Λεγεών έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:56Προχτές την είχα εδώ και τα λέγαμε, μου έφτιαξε και σπανακόπιτα που της ζήτησα, κανένα πρόβλημα. Θα πάω να την δω την άλλη εβδομάδα.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:52
Γιατί έχω την αίσθηση ότι όσοι τα βάζουν με την Παναγία, έχουν χοντρό θέμα με τις δικές τους μάνες;![]()
Έναν συσχετισμό έκανα, που δεν αφορούσε στο πεδίο των μαγειρικών δεξιοτήτων.![]()
Όποιος προχωκάγκουρας θέλει να παίξει το παιχνίδι των κυνικών προσεγγίσεων, δεκτός.
Αν κάνεις και εσύ καλή σπανακόπιτα, σου συγχωρώ και τον κυνισμό, και το βιτριόλι, και όλα.
FUCK DONALD TRUMP
Aν είναι σοβαροί και μου αφήσουν γερές βάσεις, σαφώς και θα τους τιμήσω.SUV έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:55Γιατί έχουν μπλοκαριστεί τα Αρχέτυπα για διάφορους λόγους στον καθένα (μας, δεν θέλω να κάνω προσωπική επίθεση), αυτά που οι νεοταξίτες εμπνευστές του Λεγεώνη κτλ έχουν βαλθεί να ξεκάνουν με γονέα α, γονέα βου, φύλο απροσδιόριστο και πάει λέγοντας
ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ...
δεν είναι ηθικιστική εντολή, είναι βαθειά υπαρξιακή
Αν οι αμαρτίες τους με παιδεύουν εφ' όρου ζωής, γιατί να τους τιμήσω;
Το πολύ πολύ να τους κατανοήσω και μέχρι εκεί.
Δεν βρίσκω ούτε έναν λόγο να τιμώ τόσο τους "άσωτους" υιούς όσο και τους "άσωτους" γονείς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
δεν ξερω ... ο κ. Μοσιαλος τι λεει για αυτο ...?Gherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:50Για το ιδιωτικό δε μπορώ να σου πω. Για το δημόσιο, όμως εφόσον η επίσημη θέση της κυβέρνησης είναι εμβολιασμός για να μη μας πάρει η μπάλα, ποιο είναι το καλύτερο; Να στείλουν σπίτια τους μόνο τους αντιεμβολιαστές γιατρούς ή και τους αντιεμβολιαστές ποιμένες; Μόνο οι πρώτοι κάνουν ζημιά;nostromos έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:39και απο τα ιατρεια πως θα τους διωξει τα ιδιωτικα ... ?Gherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:37
Να τους διώξει από τα νοσοκομεία.
θα ξεμπροστιασει κανενα συναδελφο του η μονο με το Χριστιανισμο και τους παπαδες θα ασχολειται ...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Καλέ μου Λεγεών, πριν με συγχωρήσεις, ξαναρίξε μια ματιά σ' αυτό που έγραψες. Είναι όντως πολύ χαριτωμένο.Λεγεών έγραψε: 29 Δεκ 2021, 18:14Ε και εγώ διόρθωσα τον συσχετισμό σου. Σου το έχω ξαναπεί, δεν είσαι ψυχαναλύτρια.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2021, 18:04Δεν ζήτησα προσωπικές λεπτομέρειες, καλό μου.Λεγεών έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:56
Προχτές την είχα εδώ και τα λέγαμε, μου έφτιαξε και σπανακόπιτα που της ζήτησα, κανένα πρόβλημα. Θα πάω να την δω την άλλη εβδομάδα.![]()
Έναν συσχετισμό έκανα, που δεν αφορούσε στο πεδίο των μαγειρικών δεξιοτήτων.![]()
Αν κάνεις και εσύ καλή σπανακόπιτα, σου συγχωρώ και τον κυνισμό, και το βιτριόλι, και όλα.![]()
Είπα να μην προχωρήσω σε ανάλυση αλλά αν επιμένεις θα το κάνω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 758 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-