Κρύβε λόγια....θα πλακώσει πάλι το 6ο Σύνταγμα Ποδολαγνων του Πχορουμ.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2021, 12:59Είσαι εξαίρεση. Σε όλους, όλες και όλα αρέσουν οι γόβες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
σαρώνει το Ράδιο Αρβύλα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: σαρώνει το Ράδιο Αρβύλα
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
δεν μου αρεσουν οι γοβες.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2021, 12:59Είσαι εξαίρεση. Σε όλους, όλες και όλα αρέσουν οι γόβες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- στραβοξυπνημενο χιονοπανο
Και στους κοντούς που τα έχουν με ισες-ψηλότερες;ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2021, 12:59Είσαι εξαίρεση. Σε όλους, όλες και όλα αρέσουν οι γόβες.
Αμελέτητα στα κάρβουνα με λεμονάκι περιβολιού και όχι ντομάτα θερμοκηπίου, έχετε δοκιμάσει;Σέρπικο έγραψε: 29 Δεκ 2021, 12:54Φαντάσου τώρα να τις πετύχεις σε μάζωξη, μετά από κάνα δυο ποτά, όταν θα χει "λυθεί" και η γλώσσα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 29 Δεκ 2021, 12:50Και μάλιστα κουτσομπολιό χωρίς σεκς , κέρατα , παρτουζες, πάθη και λάθη.
Δηλαδή σα να παραγγέλνεις παιδάκια σε χασαποταβερνα και να τρως την ντομάτα θερμοκηπίου που εβαναν για γαρνιτούρα.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σαφώς ναι.στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 29 Δεκ 2021, 13:04Και στους κοντούς που τα έχουν με ισες-ψηλότερες;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το ξέρω, προτιμάς βατραχοπέδιλα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- στραβοξυπνημενο χιονοπανο
Και να πλακώσει, είναι εδώ η Γαλη, Δεν ηταν false alarm δηλαδήΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 29 Δεκ 2021, 13:00Κρύβε λόγια....θα πλακώσει πάλι το 6ο Σύνταγμα Ποδολαγνων του Πχορουμ.
Μη δουλευόμαστε και μεταξύ μας και σε συμπαθώ πανάθεμά σε.AlienWay έγραψε: 28 Δεκ 2021, 15:58Είπα εγώ για παρτόλες, τι είναι αυτά, τς τς τς...Πασιφάη έγραψε: 28 Δεκ 2021, 15:12Όταν ήμασταν μωρά, δεν ψάχναμε να γαμηθούμε, αλλά να φασωθούμε.AlienWay έγραψε: 28 Δεκ 2021, 15:07
Ναι, είναι και αυτή η κατηγορία που αν δεν υπήρχε, θα ήμασταν παρθένοι μέχρι τα 120.
Επιπλέον το γεγονός πως θεωρείς παρτόλες τις κοπέλες που δεν ρωτούσαν τις φίλες τους για τις σχέσεις τους, με ξεπερνάει.![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2021, 13:08Αμελέτητα στα κάρβουνα με λεμονάκι περιβολιού και όχι ντομάτα θερμοκηπίου, έχετε δοκιμάσει;Σέρπικο έγραψε: 29 Δεκ 2021, 12:54Φαντάσου τώρα να τις πετύχεις σε μάζωξη, μετά από κάνα δυο ποτά, όταν θα χει "λυθεί" και η γλώσσα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 29 Δεκ 2021, 12:50
Και μάλιστα κουτσομπολιό χωρίς σεκς , κέρατα , παρτουζες, πάθη και λάθη.
Δηλαδή σα να παραγγέλνεις παιδάκια σε χασαποταβερνα και να τρως την ντομάτα θερμοκηπίου που εβαναν για γαρνιτούρα.![]()
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Οι γοβες και τα γυναικεια εσωρουχα ειναι σαν το περιτύλιγμα μιας σοκολατας κοινως αχρηστα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δηλαδη,για να καταλαβω.Naida έγραψε: 28 Δεκ 2021, 21:14Ε άμα το κάνω γιατί να της την δείξω καλέ ; θα έχω εμπειρία πρακτικά. Τι να μου πει;στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 28 Δεκ 2021, 21:11αυτό πάλι τι σημασία έχει; μετά την Πράξη μαζί Σου, αγιοποιείται το μόριο;Naida έγραψε: 28 Δεκ 2021, 21:09
Κάτσε ρε συ τέτοιε, να φάω γιούχα που έδειξα το πέος του νυν συντρόφου μου στην κολλητή μου όταν πριν ακόμα κάνουμε κάτι;![]()
Μετά θα περάσουμε στο σχολιασμό του σεξ.
Εχεις μολις γνωρισει καποιον και επικειται σχεση μαζι του αλλα,ακομα δεν εχετε προχωρησει σε ερωτικη πραξη κι εχει βγαλει ο τυπος το παπαρι του,σ'το δειχνει κι εσυ με περισση ανεση βγαζεις το κινητο και το φωτογραφιζεις;
Πολυ λογικο μου ακουγεται.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Ε ναι ρε δικέ μου. Λες και όλα στον γάμο πρέπει να είναι τέλεια. Σεξ, εμφάνιση, υποχρεώσεις, υγεία, οικονομικό, επικοινωνία και γω δεν ξέρω τι άλλο.EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Δεκ 2021, 12:21Το ότι δε θέλει να κάνει σεξ μαζί του δε σημαίνει ότι τον έχει του πεταματου (μπορεί να ισχύει και αυτό αλλά όχι πάντα). Μπορεί να τον εκτιμά ως σύντροφο, φίλο, πατέρα του παιδιού, κουβαλητη, παρέα, μπορεί ακόμα να είναι εμφανίσιμος και συμπαθής, να τον θέλει η πεθερά κτλ.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2021, 12:12
To μπολντ ισχύει σίγουρα, ανεξαρτήτως αιτίας. Από εκεί και πέρα, όταν πρόκειται για χρόνια κατάσταση και όχι μια κακή περίοδο για τον χ ή ψ λόγο, δεν είναι απολύτως παράλογο να απαιτεί ασκητική ζωή και από τον σύζυγο; Γιατί αν δεν ήταν παντρεμένοι, σαφώς και δεν θα υπήρχε πρόβλημα.![]()
Μπορεί να ζηλεύει στην ιδέα της απιστίας. Ή να μη ζηλεύει αλλά να φοβάται ενδεχόμενη διάλυση του λευκού μεν, βολικου δε γάμου. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, και οι λογοι που μένουν μαζί τα ζευγάρια δεν σχετίζονται πάντα με την σεξουαλικη έλξη. Ή με την έλξη γενικώς.
Όπως με όλα στην ζωή, πορευόμαστε με αυτά που έχουμε. Όλοι θα θέλαμε καλύτερο σπίτι και αυτοκίνητο π.χ., αλλά συμβιβαστήκαμε με κάτι γιατί έπρεπε να πάρουμε μιαν απόφαση σε κάποια φάση. Δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο, δεν θα παρουσιαζόταν μια καλύτερη ευκαιρία αν περιμέναμε άλλα 2 χρόνια ή το πετάμε στην πρώτη αβαρία.
Εντωμεταξύ θεωρούν οτι αυτό είναι ένα τραγικό γεγονός που δεν λύνεται ξερώ γω και είναι προτιμότερο να μεγαλώσει ένα παιδί με τρεις drag queens κι έναν ερμαφρόδιτο νάνο γιατί αυτοί θα το αγαπάνε...
Από την άλλη, δεν έχω παντρευτεί και ίσως να γράφω αρλούμπες.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Τι είναι ρε δικιά μου για να τον κυκλοφορεί; Σκύλος;Gherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 12:43Για όλα καλός είναι ο άνθρωπος. Πολύ βολικός σε όλα του.EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Δεκ 2021, 12:21Το ότι δε θέλει να κάνει σεξ μαζί του δε σημαίνει ότι τον έχει του πεταματου (μπορεί να ισχύει και αυτό αλλά όχι πάντα). Μπορεί να τον εκτιμά ως σύντροφο, φίλο, πατέρα του παιδιού, κουβαλητη, παρέα, μπορεί ακόμα να είναι εμφανίσιμος και συμπαθής, να τον θέλει η πεθερά κτλ.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2021, 12:12
To μπολντ ισχύει σίγουρα, ανεξαρτήτως αιτίας. Από εκεί και πέρα, όταν πρόκειται για χρόνια κατάσταση και όχι μια κακή περίοδο για τον χ ή ψ λόγο, δεν είναι απολύτως παράλογο να απαιτεί ασκητική ζωή και από τον σύζυγο; Γιατί αν δεν ήταν παντρεμένοι, σαφώς και δεν θα υπήρχε πρόβλημα.![]()
Μπορεί να ζηλεύει στην ιδέα της απιστίας. Ή να μη ζηλεύει αλλά να φοβάται ενδεχόμενη διάλυση του λευκού μεν, βολικου δε γάμου. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, και οι λογοι που μένουν μαζί τα ζευγάρια δεν σχετίζονται πάντα με την σεξουαλικη έλξη. Ή με την έλξη γενικώς.
Ξεκάθαρα λευκός γάμος με την μάνα της να κάνει παράπονα για το ότι δεν ζούνε σε πιο μεγάλο σπίτι και δεν υπάρχουν τα χρήματα για την παραδουλεύτρα και κάνει η κόρη της τις δουλειές.
Τον έχει φάει το γραφείο. Μιλάμε για επιστήμονα με δημοσιεύσεις εκτός όλων των άλλων. Δεν έχει τον χρόνο για άσκηση γιατί η κυρία θέλει να βοηθάει και με το παιδί. Να περνάνε χρόνο μαζί, να κάνουν πράγματα. Δεν του φτάνει το 24ωρο, ξεκάθαρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2021, 12:23Α, τώρα θυμήθηκε ότι δεν της αρέσει η εμφάνιση του; Από κυράτσες που αποκτούν αισθητική μετά το γάμο και το παιδί, άλλο τίποτα ρε Γκερ.Gherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 12:18
Δε μπορώ να ξέρω σε ποια κατηγορία ανήκει γιατί δεν συζητάμε ούτε αναλύσουμε. Και δεν είναι πως η ίδια έχει θέμα με την εμφάνισή της. Η δική του εμφάνιση δεν της αρέσει. Το είπε κιόλας, "έτσι όπως είναι, πώς να πάω μαζί του;" Βέβαια μπορεί απλά να είναι δικαιολογία. Πάντως δεν ξέρω να έχει άλλον. Ούτε μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά και να πω πως δεν έχει άλλον. Αν όμως έχει, τότε μιλάμε για πολύ shitty συμπεριφορά.
Γενικά, σαν ζευγάρι είναι προβληματικοί. Και μεγαλώνουν παιδί αυτοί τώρα.
Αν μη τι άλλο, ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ψυχολογικό το θέμα.![]()
Κρίμα για το πιτσιρίκι, τίποτα άλλο.
Να τον κυκλοφορεί μια χαρά είναι η εμφάνισή του. Με τα υπόλοιπα υπάρχει πρόβλημα.
Τι να πω ρε συ; Κρίμα τον άνθρωπο.
Ούτε εμείς είμαστε τέλειοι αλλά θα έρθει η ώρα που το παιδί θα κοιμηθεί, βρίσκουμε χρόνο για τα μεταξύ μας, άσχετα από τα τριγύρω. Όλα στο πρόγραμμα είναι. Μπορεί και να μαλώσουμε μέσα στην ημέρα. Δεν το κρατάμε μανιάτικο για 2-3 μέρες που ακούμε από άλλα ζευγάρια.
Dein Herz, meine Gier
Στύγιος έγραψε: 28 Δεκ 2021, 21:46 23 χρόνια σε φροντιστήριο, ιδιωτικό σχολείο ,δημόσιο: μου έπιασαν και τον κώλο μαθήτριες στο ΤΕΕ , δέχτηκα ανήθικες προτάσεις και σεξουαλική παρενόχληση ακόμα και από μαθήτριες Γυμνασίου! αλλά δεν ενέδωσα στις λυσσάρες.![]()
"Βράχος ηθικής" ο πστης ο Στύγιος, αλλιώς θα τις ξεμούνιαζα, να καταγραφεί.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Από τη στιγμή που δεν δοκίμασες, προτείνω να μείνουμε στα παϊδάκια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 41 Απαντήσεις
- 2023 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
-