Έχω κόψει το κάπνισμαEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 26 Δεκ 2021, 22:46σε βλεπω σε παρανομη μπαρμπουτιερα να καπνιζεις μανιωδως μετα τα 40![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
Re: Highlights της ημερας μας
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
μαζι με και το φαγι ομως 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Feindflug έγραψε: 18 Δεκ 2021, 21:44 Έφαγα στην μάπα το δίκιλο βαράκι αστραγάλου, όταν έκανα άρσεις ποδιών από ύπτια θέση, τύποι.
Καλή φάση. Ξανάνιωσα!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Μην του το πεις και πήγαινε για ψώνια.Naida έγραψε: 26 Δεκ 2021, 14:18 Έχω πάθει ένα μικρό σοκ. Είχα γραφτεί κάποια στιγμή στην novibet. Πρέπει να έχω βάλει μια φορά μόνο πριν 1;2 χρόνια μια paysafe των 10€. Μου έρχονταν κατά καιρούς διαφημιστικά και τέτοια. Δεν έδινα σημασία, μου άρεσε ο stoiximan σαν εταιρία. Πως πατάω χθες έτσι από περιέργεια και βλέπω δίνουν κάτι μάρκες για καζίνο 3 των 0.2 για χθες και 3 των 0.20 για σήμερα. Λέω ας κάνω την πλάκα μου χθες. Δεν κέρδισα κάτι. Μου ρχεται το πρωί στο μυαλό ότι έδινε και σήμερα. Μπαίνω και ποντάρω αυτά τα 3 20λεπτα. Πιάνω τον έναν αριθμό μου δίνει 6€. Ξαναπαίζω πιάνω και το επόμενο. Ξαναπαίζω πιάνω και το επόμενο με μπόνους φτάνω 55e. Παιζω το επόμενο χάνω, ξαναχανω. Δεν μ αρέσει που χάνω, πάω σε σλοτ. Με αυτά και με αυτά εφτασα να κερδίζω 550€. Συνέχισα να παίζω έχασα κάποια και σταμάτησα στα 390€.
Τα έκανα ανάληψη![]()
Πάντως για εμένα, δεν κέρδισες 390. Έχασες 160!
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Κόβεται ρε το φαγι;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ασε και εγώ το σκέφτομαι με έπιασε η απληστία. Αλλά στην ουσία δεν έχασα, γιατί δεν έβαλα καθόλου. Επίσης εννοείται και του το είπα!!! Στην αρχή δεν με πίστευε ότι τα κέρδισα, μετά δεν πίστευε ότι δεν είχα βάλει καθόλου λεφτάJuno έγραψε: 27 Δεκ 2021, 10:17Μην του το πεις και πήγαινε για ψώνια.Naida έγραψε: 26 Δεκ 2021, 14:18 Έχω πάθει ένα μικρό σοκ. Είχα γραφτεί κάποια στιγμή στην novibet. Πρέπει να έχω βάλει μια φορά μόνο πριν 1;2 χρόνια μια paysafe των 10€. Μου έρχονταν κατά καιρούς διαφημιστικά και τέτοια. Δεν έδινα σημασία, μου άρεσε ο stoiximan σαν εταιρία. Πως πατάω χθες έτσι από περιέργεια και βλέπω δίνουν κάτι μάρκες για καζίνο 3 των 0.2 για χθες και 3 των 0.20 για σήμερα. Λέω ας κάνω την πλάκα μου χθες. Δεν κέρδισα κάτι. Μου ρχεται το πρωί στο μυαλό ότι έδινε και σήμερα. Μπαίνω και ποντάρω αυτά τα 3 20λεπτα. Πιάνω τον έναν αριθμό μου δίνει 6€. Ξαναπαίζω πιάνω και το επόμενο. Ξαναπαίζω πιάνω και το επόμενο με μπόνους φτάνω 55e. Παιζω το επόμενο χάνω, ξαναχανω. Δεν μ αρέσει που χάνω, πάω σε σλοτ. Με αυτά και με αυτά εφτασα να κερδίζω 550€. Συνέχισα να παίζω έχασα κάποια και σταμάτησα στα 390€.
Τα έκανα ανάληψη![]()
Πάντως για εμένα, δεν κέρδισες 390. Έχασες 160!![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μην στα ζητήσει λέω.Naida έγραψε: 27 Δεκ 2021, 10:41Ασε και εγώ το σκέφτομαι με έπιασε η απληστία. Αλλά στην ουσία δεν έχασα, γιατί δεν έβαλα καθόλου. Επίσης εννοείται και του το είπα!!! Στην αρχή δεν με πίστευε ότι τα κέρδισα, μετά δεν πίστευε ότι δεν είχα βάλει καθόλου λεφτάJuno έγραψε: 27 Δεκ 2021, 10:17Μην του το πεις και πήγαινε για ψώνια.Naida έγραψε: 26 Δεκ 2021, 14:18 Έχω πάθει ένα μικρό σοκ. Είχα γραφτεί κάποια στιγμή στην novibet. Πρέπει να έχω βάλει μια φορά μόνο πριν 1;2 χρόνια μια paysafe των 10€. Μου έρχονταν κατά καιρούς διαφημιστικά και τέτοια. Δεν έδινα σημασία, μου άρεσε ο stoiximan σαν εταιρία. Πως πατάω χθες έτσι από περιέργεια και βλέπω δίνουν κάτι μάρκες για καζίνο 3 των 0.2 για χθες και 3 των 0.20 για σήμερα. Λέω ας κάνω την πλάκα μου χθες. Δεν κέρδισα κάτι. Μου ρχεται το πρωί στο μυαλό ότι έδινε και σήμερα. Μπαίνω και ποντάρω αυτά τα 3 20λεπτα. Πιάνω τον έναν αριθμό μου δίνει 6€. Ξαναπαίζω πιάνω και το επόμενο. Ξαναπαίζω πιάνω και το επόμενο με μπόνους φτάνω 55e. Παιζω το επόμενο χάνω, ξαναχανω. Δεν μ αρέσει που χάνω, πάω σε σλοτ. Με αυτά και με αυτά εφτασα να κερδίζω 550€. Συνέχισα να παίζω έχασα κάποια και σταμάτησα στα 390€.
Τα έκανα ανάληψη![]()
Πάντως για εμένα, δεν κέρδισες 390. Έχασες 160!![]()
μετά του έδειξα όλο το ιστορικό και με πίστεψε. Και μου λέει, σ αγαπάει ο Θεός σου ε; ωραία και είχα ξεμείνει.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Τέρμα οι selfie!Feindflug έγραψε: 18 Δεκ 2021, 21:44 Έφαγα στην μάπα το δίκιλο βαράκι αστραγάλου, όταν έκανα άρσεις ποδιών από ύπτια θέση, τύποι.
Καλή φάση. Ξανάνιωσα!
Μου τα ζήτησε και του είπα τι θα πάρει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Hondos.Κανα 300αρι λογαριασμός. Enough said.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- στραβοξυπνημενο χιονοπανο
Δεν έχω άλλα, πάει τα έφαγα όλα. Αλλά έχω 3 αρώματα γαματα. Υπερβολή ρε γμτ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όχι 300 στον Hondo μωρέ! Γιατί δεν πηγες στη La vie en rose; Ένα ζευγάρι κασμιρένια γάντια; Εγώ πήρα.Naida έγραψε: 27 Δεκ 2021, 23:46Δεν έχω άλλα, πάει τα έφαγα όλα. Αλλά έχω 3 αρώματα γαματα. Υπερβολή ρε γμτ.
- στραβοξυπνημενο χιονοπανο
Δεν ξέρω τι με έπιασε. Νομίζω το έκανα αντιδραστικά. Δεν πειράζει. Θα έχω αρώματα για 2 χρόνια
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 848 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-