!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σεξιστικό παραλήρημα Τ.Χαλκιά εναντίον Ι.Μαλέσκου! ''Πάει πολύ αυτό κοριτσάκι μου'' #με την Μαλεσκου

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Σεξιστικό παραλήρημα Τ.Χαλκιά εναντίον Ι.Μαλέσκου! ''Πάει πολύ αυτό κοριτσάκι μου'' #με την Μαλεσκου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:25
Beria έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:08
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:05

Γλοιώδης γιατί; Επειδή είπε κουκλίτσα την κουκλίτσα;

Ή ήταν καλεσμένος σε λογοτεχνική εκπομπή;
Το κουκλίτσα το είπε με απαξιωτική διάθεση, μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας
Σαφώς και το είπε απαξιωτικά. Που ακριβώς είναι το πρόβλημα;

Ως υδραυλικός που τα λέει χύμα είχε κάνει σουξέ, αυτόν τον ρόλο συνεχίζει να παίζει.
Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι μιλέννιοι είναι ότι οι μπούμερς δεν αποτελούν πάντα, τους επίδοξους εραστές τους. Τα παλιά τα χρόνια, ένας μεγάλος ηλικιακά, δικαιούνταν να χρησιμοποιήσει τις συγκεκριμένες προσφωνήσεις απαξιωτικά.

Εκεί που μπερδεύεται η Μαλέσκου (και ο κάθε μιλλένιος) είναι ότι αντιμετωπίζει τον κάθε -Πασοκο-υδραυλικό- Χαλκιά σαν επίδοξο εραστή και όχι σαν γέροντα. Γιατί έχει συνηθίσει να φλερτάρεται από τέτοιους (για να μη το πω πιο ωμά).

Αυτό είναι υπέρ του Χαλκιά γιατί δείχνει ότι ακόμη περνάει η μπογιά του (εγώ στη θέση του θα κολακευόμουν). Αλλά αποτελεί και σεξισμό εναντίον του γιατί αντιμετωπίζεται σαν ισότιμος ηλικιακά και σαν επίδοξος εραστης.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Re: Σεξιστικό παραλήρημα Τ.Χαλκιά εναντίον Ι.Μαλέσκου! ''Πάει πολύ αυτό κοριτσάκι μου'' #με την Μαλεσκου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:18 Εγώ ας πούμε που είμαι ιντελεκτουέλ, προτιμώ να δω 3 επεισόδια στη σειρά από οικογενειακές ιστορίες (ενώ αναμένω εναγωνίως τη νέα σειρά της ΘΕΑΣ) παρά ένα μισάωρο από αυτές τις εκπομπές.
και γω το βλέπω αυτό
αυτό και τη γη της ελιάς
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Mitharadir

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mitharadir »

Τι τον κάλεσε αφού δεν μπορεί να συζητήσει μαζί του ήρεμα; Για να ξεκατινιαστουν στον αέρα;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

klg έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:18
AlienWay έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:10 Ολα αυτά τα είπε με τη λογική ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν τον τάφο, ενώ αυτή είναι μικρή.

Δεν της μίλησε ως άντρας, αλλά ως παππούς της.
Το πρόβλημα για εμένα είναι ότι άμα δώσουμε pass σε αυτό τον εμετικό μαλάκα να μιλάει έτσι σε αυτήν, κανονικοποιούμε συμπεριφορές που δεν θα έπρεπε. Προφανώς και δεν είναι ακριβώς "σεξιστικό" να μιλάει έτσι σε έναν καραπουτανίστικο κλώνο της Μενεγάκη, μην τρελάθουμε τελείως, μιλάμε για άνθρωπο που κάνει εκπομπή για την μυθική ελληνική θείτσα, που δεν πα να έχει τελειώσει νομική στο Harvard, θα κάτσει να ακούσει από το ξανθό τσουλί ποιός γαμάει ποιάν σαν να παρακολουθεί διάλεξη της αρχαιολογικής εταιρείας.

Ακόμα και σταθμίζοντας αυτό το γεγονός, να μιλάει ο εμετικός μπάρμπας λες και έχει πάει μπουζούκια στον χρυσό αιώνα του πασόκ; Ε εντάξει, ας προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι πλέον δεν είναι ανεκτό το να κάνουμε διάλογο με γυναίκες με εκφράσεις πασοκοχιμπατζή σε περίοδο ζευγαρώματος.
Και το να γίνεται διάλεξη για το σωστό και πρόστυχο σαβουαρ βιβρ από πασοκοχιμπατζήδες, είναι ανεκτό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Εμένα με φαίνονται άθλιοι και οι δυο τους
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας

AlienWay έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:32 Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι μιλέννιοι είναι ότι οι μπούμερς δεν αποτελούν πάντα, τους επίδοξους εραστές τους. Τα παλιά τα χρόνια, ένας μεγάλος ηλικιακά, δικαιούνταν να χρησιμοποιήσει τις συγκεκριμένες προσφωνήσεις απαξιωτικά.

Εκεί που μπερδεύεται η Μαλέσκου (και ο κάθε μιλλένιος) είναι ότι αντιμετωπίζει τον κάθε -Πασοκο-υδραυλικό- Χαλκιά σαν επίδοξο εραστή και όχι σαν γέροντα. Γιατί έχει συνηθίσει να φλερτάρεται από τέτοιους (για να μη το πω πιο ωμά).

Αυτό είναι υπέρ του Χαλκιά γιατί δείχνει ότι ακόμη περνάει η μπογιά του (εγώ στη θέση του θα κολακευόμουν). Αλλά αποτελεί και σεξισμό εναντίον του γιατί αντιμετωπίζεται σαν ισότιμος ηλικιακά και σαν επίδοξος εραστης.
δεν έγινε έτσι
ο άνθρωπος θίχτηκε και προσπάθησε όσο μπορούσε να είναι τρυφερός χωρίς ίχνος απο αυτά που λες
Azzurra Carnelos
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Sid Vicious έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:36 Εμένα με φαίνονται άθλιοι και οι δυο τους
Κι αυτό σωστό. :102:
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Σέλευκας έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:36
AlienWay έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:32 Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι μιλέννιοι είναι ότι οι μπούμερς δεν αποτελούν πάντα, τους επίδοξους εραστές τους. Τα παλιά τα χρόνια, ένας μεγάλος ηλικιακά, δικαιούνταν να χρησιμοποιήσει τις συγκεκριμένες προσφωνήσεις απαξιωτικά.

δεν έγινε έτσι
ο άνθρωπος θίχτηκε και προσπάθησε όσο μπορούσε να είναι τρυφερός χωρίς ίχνος απο αυτά που λες
Οι άλλοι λένε ότι τον "ξεπλένω". Τα πάντα είναι θέμα οπτικής.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Τώρα το ειδα το βιντεακι. Τελικά ειναι μεγαλος παπάρας.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Υπότροπος ο Χαλκιάς :011:

Τα ίδια σεξιστικά είχε κάνει και στη Τσολάκη
:g094:

Εικόνα

Μήπως ειναι καιρός να τον κάνουμε cancel; :g030:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 28 Δεκ 2021, 13:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας

AlienWay έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:37
Σέλευκας έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:36

δεν έγινε έτσι
Οι άλλοι λένε ότι τον "ξεπλένω". Τα πάντα είναι θέμα οπτικής.
οπτική είναι και κάποιες να ερεθίζονται απο τον Χαλκιά και για να το ξορκίσουν τον κατηγορούν για σεξισμό
εγώ που δεν ερεθίζομαι έχω την δικιά μου οπτική που είναι πιο ανεπηρέαστη :lol:
Azzurra Carnelos
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

stergiosbik έγραψε: 28 Δεκ 2021, 12:33 Αποκαλουμε κουκλες τις γυναικες και τα εμετικα αποβρασματα οι αριστεροι λενε οτι ειμαστε σεξιστες.
Βρε δεν γαμιεστε ν ασπρισετε λεω εγω.
Δικιο εχεις. Το λαθος που εκανε αυτη ειναι οτι τον αποκαλουσε "κυριο Χαλκια" και οχι "κουκλο".
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:41
stergiosbik έγραψε: 28 Δεκ 2021, 12:33 Αποκαλουμε κουκλες τις γυναικες και τα εμετικα αποβρασματα οι αριστεροι λενε οτι ειμαστε σεξιστες.
Βρε δεν γαμιεστε ν ασπρισετε λεω εγω.
Δικιο εχεις. Το λαθος που εκανε αυτη ειναι οτι τον αποκαλουσε "κυριο Χαλκια" και οχι "κουκλο".
Αν τον εβρισκε κουκλο ας το εκανε.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Sid Vicious έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:36 Εμένα με φαίνονται άθλιοι και οι δυο τους
Αυτό που έχει πλάκα Sid, είναι η αυτοματοποιημένη αλλαγή αντίδρασης των ίδιων ανθρώπων, όταν αλλάζει το πλαίσιο.

Σκέψου τι είπε ο Χαλκιάς και τι είπε ο Μόσιαλος. Και τα αντίστοιχα μεγέθη.

Και θα διαπιστώσεις ότι οι περισσότεροι από αυτούς που δεν έχουν πρόβλημα ή υποστηρίζουν τον Μόσιαλο...γιατί έτσι πρέπει, έπαθαν κατιτίς το αλλούτερον με τις εκφράσεις του Χαλκιά...γιατί έτσι πρέπει. :lol:

Το μετέωρο βήμα του πασοκογενούς πελαργού.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

georgebi έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:40 Υπότροπος ο Χαλκιάς :011:

Τα ίδια σεξιστικά είχε κάνει και στη Τσολάκη
:g094:

[img]https://i.postimg.cc/yNHBfXG3/prof ... .jpg[/img]

Μήπως ειναι καιρός να τον κάνουμε cancel; :g030:

ευκαιρια για ομαδικη αγωγη κ αστικο δικαστηριο για αποζημιωσεις
να πληρωσει το κτηνος
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις