!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σεξιστικό παραλήρημα Τ.Χαλκιά εναντίον Ι.Μαλέσκου! ''Πάει πολύ αυτό κοριτσάκι μου'' #με την Μαλεσκου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- EKPLIKTIKOS
Re: Σεξιστικό παραλήρημα Τ.Χαλκιά εναντίον Ι.Μαλέσκου! ''Πάει πολύ αυτό κοριτσάκι μου'' #με την Μαλεσκου
Εντάξει γλοιωδης ο μπάρμπας, να τα λέμε όλα
Re: Σεξιστικό παραλήρημα Τ.Χαλκιά εναντίον Ι.Μαλέσκου! ''Πάει πολύ αυτό κοριτσάκι μου'' #με την Μαλεσκου
Μπαμ κάνει ότι η εκπομπή έληγε όντως σε 5 λεπτά, αλλά την τραβήξανε παραπάνω για να βγάλουν αυτόν φταίχτη.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
δλδ η ολη σταση του ο λογος του κ οι προσφωνησεις ηταν ψυχρη τακτικη αψογα εκτελεσμενη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Καλά ούτε καν εσύ, για το mansplaining του Χαλκιά δεν έχεις να πεις κάτι;AlienWay έγραψε: 28 Δεκ 2021, 12:53 Μπαμ κάνει ότι η εκπομπή έληγε όντως σε 5 λεπτά, αλλά την τραβήξανε παραπάνω για να βγάλουν αυτόν φταίχτη.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- στραβοξυπνημενο χιονοπανο
Σιγά, έφαγε την σκόνη μου χτες με την χορεύτρια- αστυνομικό και προσπαθεί τώρα να δώσει γκάζι με άνευρες ειδησούλες
Δεν υπάρχουν αυτά. Καρμπόν η ίδια φάση είχε παιχτεί με τη Μπάρμπα και τον Λιάγκα, αλλά εκεί δεν μίλησε κανείς για womansplaining
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Δηλαδή εσύ όταν μιλάς με μια γυναίκα (η οποία μάλιστα θα μπορούσε άνετα να είναι κόρη σου) που γνωρίζεις πρώτη φορά, αρχίζεις με τη μια τα ''μωρό μου'', ''ματάκια μου'', ''κούκλα μου'', ''ρε κοριτσάκι μου'', ''είσαι όμορφη'' κτλ. Δεν ξέρω, εμένα μου βγάζει τρελή γλίτσα και ταγαρίλα αυτή η φάση, αλλά ο καθένας όπως το βλέπει. Πάντως όφειλε τουλάχιστον να σεβαστεί ότι η άλλη ενοχλήθηκε και να το κόψει μετά την πρώτη ατάκα.stergiosbik έγραψε: 28 Δεκ 2021, 12:52Κι εγω δεν τον γουσταρω αλλά στην προκειμενη περιπτωση μια χαρα της συμπεριφερθηκε.Scouser έγραψε: 28 Δεκ 2021, 12:48 Δεν έχει και άδικο η Μαλέσκου εν προκειμένω. Ο τύπος είναι ο ορισμός του γλίτσα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
αληθευειστραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 28 Δεκ 2021, 12:57Σιγά, έφαγε την σκόνη μου χτες με την χορεύτρια- αστυνομικό και προσπαθεί τώρα να δώσει γκάζι με άνευρες ειδησούλες
ειχα αρχισει να ανησυχω - εξαφανιστηκε ενω κοχλαζε η πισα της κολασης τις τελευταιες ημερες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εσύ νεοσσέ στη φωλιά σου !στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 28 Δεκ 2021, 12:57
Σιγά, έφαγε την σκόνη μου χτες με την χορεύτρια- αστυνομικό και προσπαθεί τώρα να δώσει γκάζι με άνευρες ειδησούλες

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Γλοιώδης γιατί; Επειδή είπε κουκλίτσα την κουκλίτσα;
Ή ήταν καλεσμένος σε λογοτεχνική εκπομπή;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εδώ και αρκετά χρόνια, Δεν υπάρχει καμία θεσμική ή ανεπίσημη συνήθεια χωρίς παράπλευρη βαρεμάρα. Έχουμε εκπαιδευτεί να τα κάνουμε όλα Ενώ βαριόμαστε. Δεν είναι ότι είμαστε αρκετά ηλίθιοι ώστε να μην βαριόμαστε, είναι ότι έχουμε αποδεχτεί πλέον ότι ο σινεμάς, η Τηλεόραση, τα βιβλία μπεστ σέλερ, η διασκέδαση, το χάζεμα των σοσιαλ στα μέσα μαζικής βαρεμάρας και ενώ πίνουμε "ποτάκι", το φλερτ, το Μπραντζ, οι διαδηλώσεις, Όλα σχεδόν, οφείλουν να είναι ολίγον τι παράσταση, ολίγον τι ηλίθια και: ανία τελικά δεν λογίζεται να μην υπάρχει πρωτοτυπία, ανία έχει γίνει να μας αφήνει για λίγο η μεγαλη Παράσταση χωρίς αυτήν την ασφαλή δόση προβλεψιμότητας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος στραβοξυπνημενο χιονοπανο την 28 Δεκ 2021, 13:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το κουκλίτσα το είπε με απαξιωτική διάθεση, μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μαςΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:05Γλοιώδης γιατί; Επειδή είπε κουκλίτσα την κουκλίτσα;
Ή ήταν καλεσμένος σε λογοτεχνική εκπομπή;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
georgebi έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:03Εσύ νεοσσέ στη φωλιά σου !στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 28 Δεκ 2021, 12:57
Σιγά, έφαγε την σκόνη μου χτες με την χορεύτρια- αστυνομικό και προσπαθεί τώρα να δώσει γκάζι με άνευρες ειδησούλες![]()
[img]https://i.postimg.cc/59B1L1zf/bird ... .jpg[/img]
Καλησπέρα κυρία Χελώνα, να σας βοηθήσω να πάτε πιο γρήγορα προς την σύνταξη του επόμενου θέματος; Σας βλέπω να κινείστε προς τα εκεί τόση ώρα και χασμουριέμαι
Ολα αυτά τα είπε με τη λογική ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν τον τάφο, ενώ αυτή είναι μικρή.
Δεν της μίλησε ως άντρας, αλλά ως παππούς της.
Δεν της μίλησε ως άντρας, αλλά ως παππούς της.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 105 Απαντήσεις
- 2821 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
-