Ναι και στη διαχείριση της πανδημίας η ΝΔ τα έχει πάει σκατα. Παρόλαυτα κοιτάει να γεμίζει τσέπες με απευθείας αναθέσεις, με τα δικά μας λεφτα και μάλιστα με αυταρχικό/αυταρεσκο υφακι.AlienWay έγραψε: 24 Δεκ 2021, 15:55Δεν είχε πανδημία με ΣΥΡΙΖΑ. Αν είχε, δεν θα τον αναπολούσες.KRAKEN έγραψε: 24 Δεκ 2021, 15:54Ποιο φίδι να βγάλουν από την τρύπα; Αυτοι μόνο να μασάνε τους φόρους μας ξέρουν και να τους κάνουν απευθείας αναθέσεις, ενώ υπάρχουν εκατόμβες νεκρών. Αναπολώ τον ΣΥΡΙΖΑ, πραγματικά.AlienWay έγραψε: 24 Δεκ 2021, 15:52
Οχι. Αλλά και έτσι να ήτανε, αυτό ισχύει για οποιαδήποτε αξιωματική αντιπολίτευση. Πάντα ασόβαροι μοιάζουν αυτοί που καλούνται να βγάλουν το φίδι από τη τρύπα και όχι αυτοί που κάνουν κριτική εκ του ασφαλούς.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν κάνουμε lockdown , αλλά …
Re: Δεν κάνουμε lockdown , αλλά …
Λες για μια απευθείας ανάθεση που έγινε και που όντως είναι λάθος, αλλά είναι ΜΙΑ. Δεν γίνεται να βγάλουμε συμπέρασμα για ολόκληρη τη διακυβέρνηση της ΝΔ ή της ενδεχόμενης διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ κρίνοντας μόνο από μία λάθος ανάθεση.KRAKEN έγραψε: 24 Δεκ 2021, 15:57Ναι και στη διαχείριση της πανδημίας η ΝΔ τα έχει πάει σκατα. Παρόλαυτα κοιτάει να γεμίζει τσέπες με απευθείας αναθέσεις, με τα δικά μας λεφτα και μάλιστα με αυταρχικό/αυταρεσκο υφακι.AlienWay έγραψε: 24 Δεκ 2021, 15:55Δεν είχε πανδημία με ΣΥΡΙΖΑ. Αν είχε, δεν θα τον αναπολούσες.KRAKEN έγραψε: 24 Δεκ 2021, 15:54
Ποιο φίδι να βγάλουν από την τρύπα; Αυτοι μόνο να μασάνε τους φόρους μας ξέρουν και να τους κάνουν απευθείας αναθέσεις, ενώ υπάρχουν εκατόμβες νεκρών. Αναπολώ τον ΣΥΡΙΖΑ, πραγματικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Δεν είναι μόνο μια.AlienWay έγραψε: 24 Δεκ 2021, 16:03Λες για μια απευθείας ανάθεση που έγινε και που όντως είναι λάθος, αλλά είναι ΜΙΑ. Δεν γίνεται να βγάλουμε συμπέρασμα για ολόκληρη τη διακυβέρνηση της ΝΔ ή της ενδεχόμενης διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ κρίνοντας μόνο από μία λάθος ανάθεση.KRAKEN έγραψε: 24 Δεκ 2021, 15:57Ναι και στη διαχείριση της πανδημίας η ΝΔ τα έχει πάει σκατα. Παρόλαυτα κοιτάει να γεμίζει τσέπες με απευθείας αναθέσεις, με τα δικά μας λεφτα και μάλιστα με αυταρχικό/αυταρεσκο υφακι.
Συνέχεια ακούγονται τέτοιες εξοργιστικες ειδήσεις και προφανώς αυτά που μαθαίνουμε είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου δεδομένου ότι σχεδόν όλα τα μέσα είναι φιλικά προς την κυβέρνηση
Και επί ΣΥΡΙΖΑ συνέχεια τέτοια ακούγαμε...KRAKEN έγραψε: 24 Δεκ 2021, 16:04Δεν είναι μόνο μια.AlienWay έγραψε: 24 Δεκ 2021, 16:03Λες για μια απευθείας ανάθεση που έγινε και που όντως είναι λάθος, αλλά είναι ΜΙΑ. Δεν γίνεται να βγάλουμε συμπέρασμα για ολόκληρη τη διακυβέρνηση της ΝΔ ή της ενδεχόμενης διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ κρίνοντας μόνο από μία λάθος ανάθεση.KRAKEN έγραψε: 24 Δεκ 2021, 15:57
Ναι και στη διαχείριση της πανδημίας η ΝΔ τα έχει πάει σκατα. Παρόλαυτα κοιτάει να γεμίζει τσέπες με απευθείας αναθέσεις, με τα δικά μας λεφτα και μάλιστα με αυταρχικό/αυταρεσκο υφακι.
Συνέχεια ακούγονται τέτοιες εξοργιστικες ειδήσεις και προφανώς αυτά που μαθαίνουμε είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου δεδομένου ότι σχεδόν όλα τα μέσα είναι φιλικά προς την κυβέρνηση
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Όχι δεν ακούγαμε για εκατομμύρια που εξαφανίζονταν στο πουθενά για ανύπαρκτα έργα.AlienWay έγραψε: 24 Δεκ 2021, 16:05Και επί ΣΥΡΙΖΑ συνέχεια τέτοια ακούγαμε...KRAKEN έγραψε: 24 Δεκ 2021, 16:04Δεν είναι μόνο μια.AlienWay έγραψε: 24 Δεκ 2021, 16:03
Λες για μια απευθείας ανάθεση που έγινε και που όντως είναι λάθος, αλλά είναι ΜΙΑ. Δεν γίνεται να βγάλουμε συμπέρασμα για ολόκληρη τη διακυβέρνηση της ΝΔ ή της ενδεχόμενης διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ κρίνοντας μόνο από μία λάθος ανάθεση.
Εγώ σου λεώ ένα: Vox Pop Analysis.KRAKEN έγραψε: 24 Δεκ 2021, 16:06Όχι δεν ακούγαμε για εκατομμύρια που εξαφανίζονταν στο πουθενά για ανύπαρκτα έργα.AlienWay έγραψε: 24 Δεκ 2021, 16:05Και επί ΣΥΡΙΖΑ συνέχεια τέτοια ακούγαμε...KRAKEN έγραψε: 24 Δεκ 2021, 16:04
Δεν είναι μόνο μια.
Σειρά σου.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Mε την επίκληση «επειγουσών αναγκών» ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί απευθείας ανάθεση έργων
https://www.kathimerini.gr/politics/896 ... esi-ergon/
https://www.kathimerini.gr/politics/896 ... esi-ergon/
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Απόσο ξέρω συστάθηκε με 100 ευρώ.
Η ΝΔ αντί αυτού έχει φιλικά σχεδόν όλα τα μεγάλα κανάλια/ιστοσελίδες και τους έδωσε εκατομμύρια μέσω της λίστας πέτσα.
Η λίστα πέτσα ήταν ώστε να προστατευτούν τα μίντια από τον ψεκασμό.KRAKEN έγραψε: 24 Δεκ 2021, 16:10Απόσο ξέρω συστάθηκε με 100 ευρώ.
Η ΝΔ αντί αυτού έχει φιλικά σχεδόν όλα τα μεγάλα κανάλια/ιστοσελίδες και τους έδωσε εκατομμύρια μέσω της λίστας πέτσα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Και ο Κιμ Γιονγκ Ουν τέτοια θα λεει.AlienWay έγραψε: 24 Δεκ 2021, 16:11Η λίστα πέτσα ήταν ώστε να προστατευτούν τα μίντια από τον ψεκασμό.
Μα η πανδημία απαιτεί χειρισμό με κάποια μέτρα τύπου Κιμ Γιονγκ Ουν γιατί πρόκειται για τεράστια καταστροφή μεγάλης κλίμακας. Δεν βρισκόμαστε σε καθεστώς κανονικότητας. Ξυπνήστε και δείτε την πραγματικότητα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 23 Δεκ 2021, 21:20 Μπορεί να μου πει κάποιος για ποιον λόγο εξέθεσα τον εαυτό μου , σε ηλικία είκοσι επτά ετών , στον κίνδυνο ενός πειραματικού εμβολίου , αν είναι πάλι έναν χειμώνα να φοράω μάσκα παντού , να κοιμάμαι από τις 12 και να μην μπορώ να δουλέψω νύχτα ; Τι θα κάνω τώρα που τις 2 εβδομάδες που ήμουν βραδινός έβγαζα τα έξοδα του μήνα , και τις άλλες 2 που ήμουν πρωινός με τα ψίχουλα που έβγαζα κανόνιζα τα προσωπικά μου έξοδα ; Ποιος θα μου πληρώσει τα έξοδα μου ;
Και που θα βρω γυναίκα εγώ κύριε υπουργέ ; Στον καφέ ;

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Συνεπώς μετά τη πανδημία ποιός θα έχει βγει περισσότερο τραυματισμένος και ποιός αλώβητος; Με άλλα λόγια, πώς θα διαμορφωθεί η κατάσταση στο τέλος της;AlienWay έγραψε: 24 Δεκ 2021, 16:15Μα η πανδημία απαιτεί χειρισμό με κάποια μέτρα τύπου Κιμ Γιονγκ Ουν γιατί πρόκειται για τεράστια καταστροφή μεγάλης κλίμακας. Δεν βρισκόμαστε σε καθεστώς κανονικότητας. Ξυπνήστε και δείτε την πραγματικότητα.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Ούτε ένα νέο μέτρο. Όσοι δεν φροντίζουν την υγεία τους, ας πληρώσουν τις συνέπειες. Οι ανεπιδεκτοι δεν πρόκειται να αλλάξουν.
Μα δεν θα πληρώσουν* αυτοί τις συνέπειες. Αν ήταν έτσι, το πράγμα θα ήταν πολύ απλό.Bipsco έγραψε: 24 Δεκ 2021, 16:39 Ούτε ένα νέο μέτρο. Όσοι δεν φροντίζουν την υγεία τους, ας πληρώσουν τις συνέπειες. Οι ανεπιδεκτοι δεν πρόκειται να αλλάξουν.
*Γενικώς και ειδικώς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση