!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τον νου σας ρεμάλια.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Re: Τον νου σας ρεμάλια.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

under έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:50 Ειναι προφανες οτι η Niki εγραψε μια φεμινιστικη αρλουμπα.
Αποδειξη περι αυτου ειναι η παρακμη της Δυσης οταν αρχισαν να εχουν περισσοτερα δικαιωματα (ψηφου δλδ) οι γυναικες.
Απο εκει και περα ομως,η συζητηση για την οικογενεια της,τον αντρα της κλπ ειναι αισχρη.Και σε αυτο φταιει και η ιδια που εδωσε δικαιωματα αλλα και οι υπολοιποι μαλακες που δεν μπορουν να αντιληφθουν καποια ορια.
Καθόλου φεμινιστική αρλούμπα.
Μην ανησυχείς για τις επιθέσεις είμαι σε άλλο επίπεδο αντέχω επιθέσεις από τα παρατράγουδα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Niki έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:35 Καμένα μυαλά από τα πολλά πορνό. :e040:
Εκτός θέματος :e040:
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Niki έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:48 Το να έχει δικό του κώδικα επικοινωνίας ένα ζευγάρι το θεωρείται δικτατορία.
Το να έχουν γράψει και οι δύο από πριν τί πράγματα τους ενοχλούν σε σημείο χωρισμού το θεωρείται βλακεία .
Ένα ζευγάρι να απέχει από τα πορνό δεν είναι υγειές.

Μάλιστα!

Τι να πω!

Αυτά διδάσκεται στα παιδιά σας;
Μπα..Κυρίως ορθογραφία.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Juno έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:53
under έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:50 Ειναι προφανες οτι η Niki εγραψε μια φεμινιστικη αρλουμπα.
Αποδειξη περι αυτου ειναι η παρακμη της Δυσης οταν αρχισαν να εχουν περισσοτερα δικαιωματα (ψηφου δλδ) οι γυναικες.
Απο εκει και περα ομως,η συζητηση για την οικογενεια της,τον αντρα της κλπ ειναι αισχρη.Και σε αυτο φταιει και η ιδια που εδωσε δικαιωματα αλλα και οι υπολοιποι μαλακες που δεν μπορουν να αντιληφθουν καποια ορια.
Συμφωνώ.
Επίσης αισχρό είναι αυτό που είπες για το δικαίωμα ψήφου.
Οχι αισχρο.Αληθες.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Niki έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:48 Το να έχει δικό του κώδικα επικοινωνίας ένα ζευγάρι το θεωρείται δικτατορία.
Το να έχουν γράψει και οι δύο από πριν τί πράγματα τους ενοχλούν σε σημείο χωρισμού το θεωρείται βλακεία .
Ένα ζευγάρι να απέχει από τα πορνό δεν είναι υγειές.

Μάλιστα!

Τι να πω!

Αυτά διδάσκεται στα παιδιά σας;
Στο σημείο αυτό, να επισημάνω ότι το Ad Hominem αποτελεί τη δεύτερη φύση του πχώρουμ.κομ. τζι αρ.

Οταν κάποιος γράφει μια γενική άποψη, αρχίζουν όλοι: Πόσο χρονών είσαι; Πόσο τον έχεις; Γαμάς καθόλου; Πόσο γαμάς; κλπ

Σε βάλανε τώρα στο τριπάκι να μιλήσεις για τη σχέση σου και τσίμπησες. Κακώς. Εμένα με ενδιαφέρει να αναπτύξεις τις γενικές απόψεις σου γιατί έχουν πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το τι κάνεις με τον άντρα σου και τη ζωή σου.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Gewponos90 έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:03 Η Νίκη έχει πουτσα και σας δουλευει
δεν ξερω αν εχει πουτσα η οχι αλλα εχει γραψει κορυφαιες λαλακιες στο νημα με ανωτερο ολων αυτην
Niki έγραψε: 20 Δεκ 2021, 19:12 Διάβασα αυτό που έγραψα μόλις τώρα σε μια γυναίκα που σέβομαι και αγαπώ πολύ.
Μου είπε ότι όλα αυτά καλό είναι να μην λέγονται και να μην γράφονται.
Είναι σαν να έχω προδώσει όλες τις γυναίκες του κόσμου.
Σαν να έχω δώσει στον αέρα το μεγάλο μυστικό του πλανήτη.

:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Volk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Volk »

Πασιφάη έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:41
Volk έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:08
Πασιφάη έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:02

Και τσάμπα σπίτι έχουμε. :102:

Να τα μας...εχεις και σπιτι στο Λοντον; Ελα, σε ποια γειτονια εισαι; Καλα δε το γνωριζες οτι το Λοντον ειναι φημισμενο παγκοσμιως για τους εκπαιδευτες αντρων; Οι καλυτεροι εκπαιδευτες στο Λοντον ειναι.

:102: :hammer: :hammer: :hammer: :102:
Δεν εχω εγώ. Η θειά μου, αδερφή του πατέρα μου έχει. Και σε ακριβή περιοχή. Το ''φυσάει''. Και μαγκιά της. :D
Ε οταν θα εισαι ξανα στο Λοντον, στειλε μηνυμα, παρε τον συζυγο σου και ελατε να φαμε παρεα να σας κανω το τραπεζι. Εχει πολλα καλα σημεια η πολη.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Δεύτερη φορά μέσα ένα 6μηνο που επικαλούμαι τα θεία, (με την καλή την έννοια..), απ'το πρωί. Νομίζω πως ήρθε η ώρα πχια να απαρνηθώ την διαολεμένη μου φύση και να αρχίσω μακρυούς σταυρούς. Τον ήπια σύντρολλοι. Μπούζι. :e040:
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Volk έγραψε: 21 Δεκ 2021, 13:24
Πασιφάη έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:41
Volk έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:08

Να τα μας...εχεις και σπιτι στο Λοντον; Ελα, σε ποια γειτονια εισαι; Καλα δε το γνωριζες οτι το Λοντον ειναι φημισμενο παγκοσμιως για τους εκπαιδευτες αντρων; Οι καλυτεροι εκπαιδευτες στο Λοντον ειναι.

:102: :hammer: :hammer: :hammer: :102:
Δεν εχω εγώ. Η θειά μου, αδερφή του πατέρα μου έχει. Και σε ακριβή περιοχή. Το ''φυσάει''. Και μαγκιά της. :D
Ε οταν θα εισαι ξανα στο Λοντον, στειλε μηνυμα, παρε τον συζυγο σου και ελατε να φαμε παρεα να σας κανω το τραπεζι. Εχει πολλα καλα σημεια η πολη.
Δυσκολο για τώρα, αλλα σίγουρα όταν έρθουμε θα σου στείλω. :wave:
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Δεκ 2021, 10:26
Gherschaagk έγραψε: 21 Δεκ 2021, 10:15
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Δεκ 2021, 09:56 Κάπου εκεί έξω ενας βαριομοιρος βλέπει τσοντες κρυφά και τρέμει το φυλλοκαρδι του μην τον πιάσει η γυναίκα του, τρώει εκπαίδευση από αυτήν και από πάνω πρέπει να παριστάνει το λιοντάρι και το άλφα μεηλ που την υποδουλώνει... :e040:
Αν αυτό του φαίνεται νορμάλ, εμάς δεν μας πέφτει λόγος.

Σαν την άλλη που δεν σιδέρωνε πουκάμισα για να μην του περάσει το υπονοούμενο πως είναι δούλα. Το να γυαλίζει τον θρόνο δεν είναι υποτιμητικό. Το να σιδερώνει υποκάμισα είναι.
Μωρέ ξα ντου.

Απλά το νήμα ξεκίνησε με το συμπέρασμα πως δεν υπάρχει άξιος άνδρας για να την υποδουλώσει και πως πρέπει να κατέβουν εξωγήινοι.
Ντουντ, γι' αυτό κάνομε λογκίν.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Juno έγραψε: 20 Δεκ 2021, 23:38
Gherschaagk έγραψε: 20 Δεκ 2021, 23:28
Ζενίθεδρος έγραψε: 20 Δεκ 2021, 08:39 ...
Ο Στάθης, παρολη την καφρίλα του, την κουραδοεμφάνιση και την ολιγόλεπτη του προβολή ως αφηγητή του κρύου ανεκδότου της ημέρας, συγκαταλέγεται στους σύγχρονους ευγενείς. Αν μια γυναίκα δει κάποιον κομψοντυμένο, με την εμφάνιση του Χένρι Καβίλ να κατεβαίνει από μια λαμπορτζίνι, το ένστικτο της θα την οδηγήσει να προτιμήσει τον αξούριστο Στάθη με την σαγιονάρα που θα ξύνει τις αμασχάλες του, γιατί ο δεύτερος ειναι αναγνωρίσιμος από εκατομμύρια και ανήκει έτσι στην σύγχρονη κάστα των ευγενών, στους σελέμπριτις.
What?
Έχει και αυτός τα θέματα του.
Άκου θα περνούσε μπροστά μας ο θεός και θα προτιμούσαμε τον εμετό!
Ευχαριστώ που με επιβεβαιώνεις. Έγραψες "ο θεος" όχι "ένας θεός". Φυσικά και θα τον προτιμούσες γιατί ο Χένρι Καβίλ είναι λίγο πιο διάσημος από τον Στάθη. :lol:
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Δεκ 2021, 23:42
Juno έγραψε: 20 Δεκ 2021, 23:38
Gherschaagk έγραψε: 20 Δεκ 2021, 23:28

What?
Έχει και αυτός τα θέματα του.
Άκου θα περνούσε μπροστά μας ο θεός και θα προτιμούσαμε τον εμετό!
Ευχαριστώ που με επιβεβαιώνεις. Έγραψες "ο θεος" όχι "ένας θεός". Φυσικά και θα τον προτιμούσες γιατί ο Χένρι Καβίλ είναι λίγο πιο διάσημος από τον Στάθη. :lol:
Επειδή είναι κουκλί ενώ ο άλλος είναι εμετικός χλαπάτσας και έτσι τον έβλεπα και πριν μάθουμε για το πορνοπροφίλ του. Καθολου δεν με ενδιαφέρει η διασημότητα. Είναι ένα συν, αλλά είναι το τελευταίο συν που θα κοίταζα.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Juno

under έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:56
Juno έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:53
Συμφωνώ.
Επίσης αισχρό είναι αυτό που είπες για το δικαίωμα ψήφου.
Οχι αισχρο.Αληθες.
Ξέρεις, υπάρχουν γυναίκες πολιτικοί που κάνουν τους άντρες συναδέλφους τους να φαίνονται χιμπατζήδες.
Τέλος πάντων, αν έχεις κόρη, εύχομαι να βρει ένα σύζυγο ίδιο ο μπαμπακούλης της: να τη θεωρεί κατώτερη. Επίσης να είναι ευγενικός και να μην βιαιοπραγεί ώστε να μην της δώσει τη δικαιολογία να τον παρατήσει. Εκεί μαζί του, όπως η μαμά της.
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

Juno έγραψε: 20 Δεκ 2021, 15:27
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Δεκ 2021, 09:59
Niki έγραψε: 20 Δεκ 2021, 07:21
Αισθάνεται μια ανώτερη ύπαρξη δικαίως η οποία έκανε μια χάρη στον νεάντερταλ και ο βλάκας την πρόσβαλε.
Το "δικαίως" από πού προκύπτει; :lol:
Δες τον μέσο άντρα και τη μέση γυναίκα σε κάθε κοινωνία.

Είχα πει κάτι και εγώ, όχι τόσο απαισιόδοξο όπως η Niki, απλώς ότι οι άντρες δεν είναι για σοβαρή σχέση για παρά πολλά χρόνια και αρχίζουν να ψάχνονται όταν γεράσουν και έχουν και απαιτήσεις οι παππούδες.
Ε, λοιπόν μου ήρθε αμέσως συμβουλή από συμπχορουμίτη (ο Dorian ήταν αν δεν κάνω λάθος) πως εδώ στα πάτρια εδάφη, οι άντρες είναι στο κόσμο τους, όλο διασκέδαση και μακριά οι ευθύνες, άρα όποια θέλει να κάνει οικογένεια, πρέπει να βρει κάποιον παππού 15-20 χρόνια μεγαλύτερό της (που έχασε τον έναν κολλητό από εγκεφαλικό και τον άλλον από έμφραγμα και τον έχουν ζώσει τα φίδια, λέω γω) και να τον γηροκομήσει.

Γι'αυτό το αναβάλλουμε και όσες έχουμε οικονομική άνεση, πάμε σε τράπεζα σπέρματος.
Ξέρεις πόσες τέτοιες περιπτώσεις έχω ακούσει;

Niki έγραψε: 20 Δεκ 2021, 12:16 Μπράβο στην Μπακοδήμου.
Νταξ, εδώ υπερβάλλεις.
Δεν ξέρω τι έγινε και άνοιξες το νήμα, αλλά η Μπακοδήμου πέταξε μεγάλη βλακεία.
Κανονικά όλοι και όλες πρέπει να μιλήσουμε με ειδικό.

Edit: πάντως πιστεύω πως οι σχέσεις ήταν πάντα προβληματικές, αλλά παλιά οι γυναίκες τις έτρωγαν ή ανέχονταν κέρατο και και δεν μιλούσαν.
Τώρα που μπορούν να μιλήσουν και το κάνουν, οι άντρες αντιδρούν και τα προβλήματα βγαίνουν στην επιφάνεια.
Δεν καταλαβαίνω πως σχετίζεται με το θέμα, όχι ότι κατάλαβα τι στο καλό θέλει να πει η νηματοθέτρια στο αρχικό του εν λόγω θέματος. Ήταν μία πρακτική εμπειρική παρατήρηση ότι στην ηλικία που συνήθως ψάχνονται σοβαρά οι γυναίκες καλώς ή κακώς στην εποχή μας τέλη 20σ-30-35 ή και 35+ οι άντρες δεν είναι στατιστικά σε μεγάλους αριθμούς διαθέσιμοι για σοβαρή σχέση γάμο κλπ. Δεν είναι το ιδανικό, κατανοητό, και αντίστοιχα για τον άντρα το ιδανικό βιολογικά εξελικτικά θα ήταν μία 18-20χρονη παρθένα για γάμο. Τελικά η πρόοδος και η σεξουαλική επανάσταση δεν έφερε καμία ιδανική βελτιωμένη κατάσταση. Ένα μπάχαλο βλέπω, ούτε να αναπαραχθεί επιτυχώς δεν μπορεί η κοινωνία αυτή και εισάγει από έξω.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Άβαταρ μέλους
Juno

Dorian έγραψε: 23 Δεκ 2021, 16:48
Juno έγραψε: 20 Δεκ 2021, 15:27
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Δεκ 2021, 09:59

Το "δικαίως" από πού προκύπτει; :lol:
Δες τον μέσο άντρα και τη μέση γυναίκα σε κάθε κοινωνία.

Είχα πει κάτι και εγώ, όχι τόσο απαισιόδοξο όπως η Niki, απλώς ότι οι άντρες δεν είναι για σοβαρή σχέση για παρά πολλά χρόνια και αρχίζουν να ψάχνονται όταν γεράσουν και έχουν και απαιτήσεις οι παππούδες.
Ε, λοιπόν μου ήρθε αμέσως συμβουλή από συμπχορουμίτη (ο Dorian ήταν αν δεν κάνω λάθος) πως εδώ στα πάτρια εδάφη, οι άντρες είναι στο κόσμο τους, όλο διασκέδαση και μακριά οι ευθύνες, άρα όποια θέλει να κάνει οικογένεια, πρέπει να βρει κάποιον παππού 15-20 χρόνια μεγαλύτερό της (που έχασε τον έναν κολλητό από εγκεφαλικό και τον άλλον από έμφραγμα και τον έχουν ζώσει τα φίδια, λέω γω) και να τον γηροκομήσει.

Γι'αυτό το αναβάλλουμε και όσες έχουμε οικονομική άνεση, πάμε σε τράπεζα σπέρματος.
Ξέρεις πόσες τέτοιες περιπτώσεις έχω ακούσει;

Niki έγραψε: 20 Δεκ 2021, 12:16 Μπράβο στην Μπακοδήμου.
Νταξ, εδώ υπερβάλλεις.
Δεν ξέρω τι έγινε και άνοιξες το νήμα, αλλά η Μπακοδήμου πέταξε μεγάλη βλακεία.
Κανονικά όλοι και όλες πρέπει να μιλήσουμε με ειδικό.

Edit: πάντως πιστεύω πως οι σχέσεις ήταν πάντα προβληματικές, αλλά παλιά οι γυναίκες τις έτρωγαν ή ανέχονταν κέρατο και και δεν μιλούσαν.
Τώρα που μπορούν να μιλήσουν και το κάνουν, οι άντρες αντιδρούν και τα προβλήματα βγαίνουν στην επιφάνεια.
Δεν καταλαβαίνω πως σχετίζεται με το θέμα, όχι ότι κατάλαβα τι στο καλό θέλει να πει η νηματοθέτρια στο αρχικό του εν λόγω θέματος. Ήταν μία πρακτική εμπειρική παρατήρηση ότι στην ηλικία που συνήθως ψάχνονται σοβαρά οι γυναίκες καλώς ή κακώς στην εποχή μας τέλη 20σ-30-35 ή και 35+ οι άντρες δεν είναι στατιστικά σε μεγάλους αριθμούς διαθέσιμοι για σοβαρή σχέση γάμο κλπ. Δεν είναι το ιδανικό, κατανοητό, και αντίστοιχα για τον άντρα το ιδανικό βιολογικά εξελικτικά θα ήταν μία 18-20χρονη παρθένα για γάμο. Τελικά η πρόοδος και η σεξουαλική επανάσταση δεν έφερε καμία ιδανική βελτιωμένη κατάσταση. Ένα μπάχαλο βλέπω, ούτε να αναπαραχθεί επιτυχώς δεν μπορεί η κοινωνία αυτή και εισάγει από έξω.
Αν μια γυναίκα τέλη 20's-30-35 αναγκαστεί να βρει 50άρη επειδή πιο πριν θέλετε να γλεντάτε, το λογικό είναι σε 7-8 χρόνια, αφού έχει κάνει τα παιδιά της, να τον χωρίσει. :102:
Στα 35-38-42 είναι πολύ μικρή για να δίνει στον 58άρη τα χάπια του και να του μετρά την πίεση, δεν νομίζεις;
Έτσι, έχεις την αναπαραγωγή που θέλεις, είναι ριγμένοι και οι άντρες και οι γυναίκες, άρα υπάρχει δικαιοσύνη.
Όχι και να κραιπαλιάζετε σαν να μην υπάρχει αύριο και λίγο πριν τις αρθροπλαστικές και την προστατεκτομή, να βρείτε μία που γεννήθηκε όταν τελειώνατε το Γυμνάσιο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”