Άμα ξαναγίνουμε αντιπολίτευση θα αφήσω ένα σαν του βελουχιώτηκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 08 Σεπ 2018, 02:18τώρα όλα ΣΥΡΙΖΑ .
όταν ξαναγίνεις ανάρχας τότε θα αφήσεις μούσι.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μουσι, μουστακι, ή ξυρισμενος;
- Highlander
Re: Μουσι, μουστακι, ή ξυρισμενος;
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Highlander έγραψε: 08 Σεπ 2018, 02:23Άμα ξαναγίνουμε αντιπολίτευση θα αφήσω ένα σαν του βελουχιώτηκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 08 Σεπ 2018, 02:18τώρα όλα ΣΥΡΙΖΑ .
όταν ξαναγίνεις ανάρχας τότε θα αφήσεις μούσι.![]()
![]()
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
- Highlander
11 μούσια για να γίνεις το επίκεντρο της παρέας
To μούσι διχτάκι για ψώνια

Εκτός από το να σε κάνει να γελάς, είναι ιδανικό για να κρύψεις μέσα τα κλειδιά, το κινητό σου, ένα μισθό. Καθόλου τυχαίο που ο συγκεκριμένος τύπος κατέκτησε το πρωτάθλημα για μούσια του 2009. (ναι υπάρχει, αλήθεια)
Το μούσι pac-man

Οκ είναι αστείο αλλά ταυτόχρονα geeky. Η ερώτηση ποιο video game έπαιζες μικρός στον συγκεκριμένο τύπο είναι περιττή.
Το μούσι σκέπαστρο

Κάθεσαι και βάζεις κασκόλ και σκούφια για να προστατευτείς απο το τσουχτερό κρύο το χειμώνα, σωστά; Πολύ καλά κάνεις, ωστόσο υπάρχει κόσμος που προτιμά φανατικά τη φυσική τρίχα στο προσωπάκι του και δεν το κρύβει.
Το αντικλεπτικό μούσι

Θα σε κάνει να νιώσεις τον πάγο στο πετσί σου. Αρκεί να κρύψει κάτι πολύτιμο πάνω στο μούσι του κι αν μπορείς δοκίμασε να του το πάρεις.
To μούσι στόχος

Αν μη τι άλλο είναι πρακτικό. Τι εννοείς με τι τρόπο; Σε βοηθά να μη χάνεις ποτέ το πρόσωπο του συνομιλητή σου, λίγο νομίζεις είναι αυτό; Άσε που αν είσαι αρκετά φανατικός των video games μπορεί να σου θυμίσει και κάτι.
http://rise.gr/whats-rising-today/aytoi ... ysi/83707/
To μούσι διχτάκι για ψώνια

Εκτός από το να σε κάνει να γελάς, είναι ιδανικό για να κρύψεις μέσα τα κλειδιά, το κινητό σου, ένα μισθό. Καθόλου τυχαίο που ο συγκεκριμένος τύπος κατέκτησε το πρωτάθλημα για μούσια του 2009. (ναι υπάρχει, αλήθεια)
Το μούσι pac-man

Οκ είναι αστείο αλλά ταυτόχρονα geeky. Η ερώτηση ποιο video game έπαιζες μικρός στον συγκεκριμένο τύπο είναι περιττή.
Το μούσι σκέπαστρο

Κάθεσαι και βάζεις κασκόλ και σκούφια για να προστατευτείς απο το τσουχτερό κρύο το χειμώνα, σωστά; Πολύ καλά κάνεις, ωστόσο υπάρχει κόσμος που προτιμά φανατικά τη φυσική τρίχα στο προσωπάκι του και δεν το κρύβει.
Το αντικλεπτικό μούσι

Θα σε κάνει να νιώσεις τον πάγο στο πετσί σου. Αρκεί να κρύψει κάτι πολύτιμο πάνω στο μούσι του κι αν μπορείς δοκίμασε να του το πάρεις.
To μούσι στόχος

Αν μη τι άλλο είναι πρακτικό. Τι εννοείς με τι τρόπο; Σε βοηθά να μη χάνεις ποτέ το πρόσωπο του συνομιλητή σου, λίγο νομίζεις είναι αυτό; Άσε που αν είσαι αρκετά φανατικός των video games μπορεί να σου θυμίσει και κάτι.
http://rise.gr/whats-rising-today/aytoi ... ysi/83707/
- Highlander
Το μούσι ελατήριο

Άλλη μια συμμετοχή στο πρωτάθλημα για μούσια. Εδώ στο Rise ξέρουμε κάποιον που δεν πρέπει να συναπαντηθεί ποτέ με αυτόν τον άνθρωπο.
Το μούσι του πολέμου

Αυτό το ονομάζουμε έτσι γιατί πολύ απλά σε καιρό πολέμου ο κάτοχός του απλά δεν πρόκειται να πεινάσει
To μούσι της φυλακής τα σίδερα

Ιδανικό για όσους αισθάνονται εγκλωβισμένοι μέσα στην καθημερινότητά τους και δεν θέλουν να τους πολυμιλάς.
To μούσι κουβαλητής

Συνήθως το προτιμούν οι άνθρωποι που δεν θέλουν να κουράζουν τους άλλους. Πάνε μόνοι τους λαϊκή και πάντα κατεβαίνουν για να πάρουν τους καφέδες όταν έχουν παραγγείλει πολλά άτομα. Οι λόγοι, προφανείς.
To σκαντζοχοιρένιο μούσι

Το μούσι αυτό κυρίως απευθύνεται σε θαυμαστές του Sonic και ανθρώπους που απεχθάνονται τα χάδια στο πρόσωπο. Προσπάθησε να τους αγγίξεις αν μπορείς.
To εθνικιστικό το μούσι

God bless America κτλπ..

Άλλη μια συμμετοχή στο πρωτάθλημα για μούσια. Εδώ στο Rise ξέρουμε κάποιον που δεν πρέπει να συναπαντηθεί ποτέ με αυτόν τον άνθρωπο.
Το μούσι του πολέμου

Αυτό το ονομάζουμε έτσι γιατί πολύ απλά σε καιρό πολέμου ο κάτοχός του απλά δεν πρόκειται να πεινάσει
To μούσι της φυλακής τα σίδερα

Ιδανικό για όσους αισθάνονται εγκλωβισμένοι μέσα στην καθημερινότητά τους και δεν θέλουν να τους πολυμιλάς.
To μούσι κουβαλητής

Συνήθως το προτιμούν οι άνθρωποι που δεν θέλουν να κουράζουν τους άλλους. Πάνε μόνοι τους λαϊκή και πάντα κατεβαίνουν για να πάρουν τους καφέδες όταν έχουν παραγγείλει πολλά άτομα. Οι λόγοι, προφανείς.
To σκαντζοχοιρένιο μούσι

Το μούσι αυτό κυρίως απευθύνεται σε θαυμαστές του Sonic και ανθρώπους που απεχθάνονται τα χάδια στο πρόσωπο. Προσπάθησε να τους αγγίξεις αν μπορείς.
To εθνικιστικό το μούσι

God bless America κτλπ..
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσαντο φιλε
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Δεν θέλω να χαλάσω το νήμα απλά θέλω να εκφραστώ. Συγνώμη που είναι ελαφρώς οφ τόπικ αλλά είναι και ελαφρώς σχετικό.
Οι τρίχες μου αρέσουν μόνο στο μουνί και το μουνί κυρίως με τρίχες.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Eγω παντως εχω μουσι.
Προχτές πηγα στον κουρέα και μου τα φτιαξε λιγο γιατι ειχα καιρο να παω και ειχα γινει σαν Πατριάρχης Αντιοχείας.
Προχτές πηγα στον κουρέα και μου τα φτιαξε λιγο γιατι ειχα καιρο να παω και ειχα γινει σαν Πατριάρχης Αντιοχείας.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Τα 
γένια μου είναι μαλακά (ίσως φταίει ότι τα πλένω με σαμπουάν
- perseus
Φανταζομαι η τριχωτη μασχαλη θα σε ξετρελλαινει.Χαοτικός έγραψε: 08 Σεπ 2018, 02:43 Δεν θέλω να χαλάσω το νήμα απλά θέλω να εκφραστώ. Συγνώμη που είναι ελαφρώς οφ τόπικ αλλά είναι και ελαφρώς σχετικό.
Ρε διαβάζεις ή όχι;perseus έγραψε: 08 Σεπ 2018, 13:03Φανταζομαι η τριχωτη μασχαλη θα σε ξετρελλαινει.Χαοτικός έγραψε: 08 Σεπ 2018, 02:43 Δεν θέλω να χαλάσω το νήμα απλά θέλω να εκφραστώ. Συγνώμη που είναι ελαφρώς οφ τόπικ αλλά είναι και ελαφρώς σχετικό.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- perseus
Υποθεσεις κανω
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Ναι ναι και παλι ναι.Χαοτικός έγραψε: 08 Σεπ 2018, 02:43 Δεν θέλω να χαλάσω το νήμα απλά θέλω να εκφραστώ. Συγνώμη που είναι ελαφρώς οφ τόπικ αλλά είναι και ελαφρώς σχετικό.
σε ελληνικο φόρουμ όχι απαραίτητα
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Nameless Ghoul
Υπογένειο είχα στα νιάτα μου, από 18 μέχρι 22.
Πριν 6 εβδομάδες κατάργησα το φούλ μούσι που διατηρούσα εδώ και τέσσερα χρόνια. Δεν ξέρω τι προτιμάω. Δεν είμαι ακόμα σίγουρος.
Αυτό που σίγουρα απεχθάνομαι είναι η ενδιάμεση κατάσταση, δηλαδή η απλή αξυρισιά μερικών ημερών. Εμετός.
Μουστάκι σκέτο έχω αφήσει μόνο δύο φορές, τα πρώτα χρόνια του Movember. Την πρώτη χρονιά ήμουν σαν Ιταλός νταβατζής, την δεύτερη σαν Μεξικάνος εκδορέας. Ποτέ ξανά. Άσε που είναι και ο φερετζές του πούστη.
Το ξύρισμα από κάτω το έχω σταματήσει εδώ και κάποια χρόνια - από τότε που γέρασα αρκετά ώστε να σταματήσει οριστικά το σεχ.
Πριν 6 εβδομάδες κατάργησα το φούλ μούσι που διατηρούσα εδώ και τέσσερα χρόνια. Δεν ξέρω τι προτιμάω. Δεν είμαι ακόμα σίγουρος.
Αυτό που σίγουρα απεχθάνομαι είναι η ενδιάμεση κατάσταση, δηλαδή η απλή αξυρισιά μερικών ημερών. Εμετός.
Μουστάκι σκέτο έχω αφήσει μόνο δύο φορές, τα πρώτα χρόνια του Movember. Την πρώτη χρονιά ήμουν σαν Ιταλός νταβατζής, την δεύτερη σαν Μεξικάνος εκδορέας. Ποτέ ξανά. Άσε που είναι και ο φερετζές του πούστη.
Το ξύρισμα από κάτω το έχω σταματήσει εδώ και κάποια χρόνια - από τότε που γέρασα αρκετά ώστε να σταματήσει οριστικά το σεχ.
Έχω να βάλω ξυράφι στο πρόσωπο μου κοντά στα 20 χρόνια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"