!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χιονόπανα
-
Γιαννικας Γιαννοπουλιδης
Re: Χιονόπανα
Προφανως τα φορας στις ιδιες ζαντες
-
Γιαννικας Γιαννοπουλιδης
Παρε ενα σετ σιδερενιες για το χειμωνα και καθαρισες
Τα καταπονεις πολυετσι τα λαστιχα βαλε βγαλε στις ζαντες
Οσα μεταχειρισμενα αυτοκινητα εχω φερει απο το εξωτερικο ολα ειχαν και δευτερες ζαντες
Ολοι αυτο κανουν
Οσα μεταχειρισμενα αυτοκινητα εχω φερει απο το εξωτερικο ολα ειχαν και δευτερες ζαντες
Ολοι αυτο κανουν
Εγω εδω δεν εχω δει κανεναν με δευτερες ζαντες και ειναι στανταρτ τακτικη να εχουν 2 σετ λαστιχα σχεδον ολοι.Γιαννικας Γιαννοπουλιδης έγραψε: 19 Δεκ 2021, 02:11 Παρε ενα σετ σιδερενιες για το χειμωνα και καθαρισες
Ολοι αυτο κανουν
στανταρ τακτικη η βλακεια;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 19 Δεκ 2021, 02:14Εγω εδω δεν εχω δει κανεναν με δευτερες ζαντες και ειναι στανταρτ τακτικη να εχουν 2 σετ λαστιχα σχεδον ολοι.Γιαννικας Γιαννοπουλιδης έγραψε: 19 Δεκ 2021, 02:11 Παρε ενα σετ σιδερενιες για το χειμωνα και καθαρισες
Ολοι αυτο κανουν
με τα εξοδα βαλε βγαλε 1 χρονου παιρνεις ζαντες, και εχεις και καβα 4 ρεζερβες για οποτε χρειαστεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Οντως χαλανε τα λαστιχα με το βαλε-βγαλε?
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Και γω. Μπήκα να δω κάνα χιονισμένο νιμου.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
παπάρια. υπάρχει μια αλυσίδα το profile tyrecenter που τους πληρώνεις με το χρόνο, σου φυλάνε τα δεύτερα και στα αλλάζουν όταν είναι ώρα, και σου κάνουν και μια ζυγοστάθμιση. σιγά μη ντανιάζουμε ζαντολάστιχα στο γκαράζ λες και είμαστε τίποτε πλεμπαίοι ανθρακωρύχοι εκδοροσφαγείς
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
εχεις κανα θεμα με εμας τους εκδοροσφαγεις , φιλαρακο ;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Δεκ 2021, 21:07παπάρια. υπάρχει μια αλυσίδα το profile tyrecenter που τους πληρώνεις με το χρόνο, σου φυλάνε τα δεύτερα και στα αλλάζουν όταν είναι ώρα, και σου κάνουν και μια ζυγοστάθμιση. σιγά μη ντανιάζουμε ζαντολάστιχα στο γκαράζ λες και είμαστε τίποτε πλεμπαίοι ανθρακωρύχοι εκδοροσφαγείς
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εχω δικο μου γκαραζ και τα φυλαω εκει. Παντα μου κανουν ζυγοσταθμιση οταν τ'αλλαζω.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Δεκ 2021, 21:07παπάρια. υπάρχει μια αλυσίδα το profile tyrecenter που τους πληρώνεις με το χρόνο, σου φυλάνε τα δεύτερα και στα αλλάζουν όταν είναι ώρα, και σου κάνουν και μια ζυγοστάθμιση. σιγά μη ντανιάζουμε ζαντολάστιχα στο γκαράζ λες και είμαστε τίποτε πλεμπαίοι ανθρακωρύχοι εκδοροσφαγείς
και τι αλλο να ντανιασεις στο γκαραζ; κιβωτια με βιγκαν κονσερβες, λες και ειμαστε τιπτα πουστηδοι;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Δεκ 2021, 21:07παπάρια. υπάρχει μια αλυσίδα το profile tyrecenter που τους πληρώνεις με το χρόνο, σου φυλάνε τα δεύτερα και στα αλλάζουν όταν είναι ώρα, και σου κάνουν και μια ζυγοστάθμιση. σιγά μη ντανιάζουμε ζαντολάστιχα στο γκαράζ λες και είμαστε τίποτε πλεμπαίοι ανθρακωρύχοι εκδοροσφαγείς
κι αν δεν εχεις γκαραζ, τα ντανιαζεις στο σαλονι αντε, να το δεχτω, αλλα αμα εχεις, 10 λεπτα υποθεση ειναι με τον επαγγελματικο γρυλλο και το αεροκλειδο που επισης εχεις στο γκαραζ.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Υδράργυρος
Για ένα κάτοικο της Αττικής δεν έχει νόημα να βάλει χειμερινά λάστιχα. Δεν οδηγάς κάθε μέρα στο χιόνι τον χειμώνα. Εγώ δεν έχει χρειαστεί να βάλω αλυσίδες για πάνω από 5 χρόνια. Είναι ηλίθιο να αλλάζεις λάστιχα 2 φορές το χρόνο για την περίπτωση που χρειαστεί 1 φορά στα 3 χρόνια.
Η γυναίκα μου λόγω δουλειάς μπορεί να χρειαστεί μια φορά στα 2 χρόνια να οδηγήσει στο χιόνι. Φέτος της πήρα χιονόπανα με το σκεπτικό οτι είναι πιο εύκολο για μια γυναικα να περάσει τα χιονόπανα από τις αλυσίδες που ούτως ή άλλως θεωρώ οτι είναι πιο αξιόπιστες
Η γυναίκα μου λόγω δουλειάς μπορεί να χρειαστεί μια φορά στα 2 χρόνια να οδηγήσει στο χιόνι. Φέτος της πήρα χιονόπανα με το σκεπτικό οτι είναι πιο εύκολο για μια γυναικα να περάσει τα χιονόπανα από τις αλυσίδες που ούτως ή άλλως θεωρώ οτι είναι πιο αξιόπιστες
- Υδράργυρος
Έχεις χρησιμοποιήσει; Σχίζονται στο χιόνι ή όταν βγεις στον καθαρό δρόμο;Gherschaagk έγραψε: 18 Δεκ 2021, 15:22
Είναι μιας χρήσης στην ουσία. Σχίζονται πολύ εύκολα και τοποθετούνται πολύ εύκολα. Όταν παγώσουν βγαίνουν δύσκολα.
Συμπέρασμα νήματος:Feindflug έγραψε: 18 Δεκ 2021, 16:06Δεν ενοχλήθηκα, δικέ μου.Ζενίθεδρος έγραψε: 18 Δεκ 2021, 15:40Αν δεν θέλεις να σου απαντούν στο πικάρισμα, κι ενοχλείσαι τόσο ώστε να παίζεις εν ου παικτοίς, κόφτο γιατί μάλλον σε χαλάει.
Μού την είπες και σού την είπα.
Τα χιονόπανα παράγουν μίσος και διχόνοια.