Εγώ , πού διαφώνησα;AlienWay έγραψε: 17 Δεκ 2021, 13:42
Τώρα βέβαια, εσύ είσαι παντρεμένη πολλά χρόνια, είσαι άλλη περίπτωση, οκ, κατανοητό. Πρέπει ως κοινωνία όμως να προφυλάξουμε τυχόν μελλοντικά θύματα. Να μη τα περιμένουμε όλα από το κράτος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
σαρώνει το Ράδιο Αρβύλα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: σαρώνει το Ράδιο Αρβύλα
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
ναι τα ιδια θα έλεγε και αυτη που ηταν με τον Παναγιωτόπουλο, αντε ασε μας τωραCecily Anne έγραψε: 17 Δεκ 2021, 13:45 Χυδαία και διεστραμμένη, επειδή γουστάρει την εικόνα του άντρα της στο σεξ;
- Οργισμένος
Μην ασχολεισαι με ισλαμιστες
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Τί εννοείς;Αλιόσα έγραψε: 17 Δεκ 2021, 13:46ναι τα ιδια θα έλεγε και αυτη που ηταν με τον Παναγιωτόπουλο, αντε ασε μας τωραCecily Anne έγραψε: 17 Δεκ 2021, 13:45 Χυδαία και διεστραμμένη, επειδή γουστάρει την εικόνα του άντρα της στο σεξ;
- Cecily Anne
Ναι και καλά έκανε και τα έλεγε. Είχε κάθε δικαίωμα να εμπιστεύεται τη σχέση της. Το αν αυτός αποδείχτηκε πουτάνας γιος, φταίει αυτός και η μανούλα και ο πατερούλης του που τον μεγάλωσαν αναλόγως. Ξεκολλάτε με τα θύματα και ασχοληθείτε με τους θύτες. Εχετε καταντήσει αηδία.Αλιόσα έγραψε: 17 Δεκ 2021, 13:46ναι τα ιδια θα έλεγε και αυτη που ηταν με τον Παναγιωτόπουλο, αντε ασε μας τωραCecily Anne έγραψε: 17 Δεκ 2021, 13:45 Χυδαία και διεστραμμένη, επειδή γουστάρει την εικόνα του άντρα της στο σεξ;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Οργισμένος
Θα μας πείτε και πως θα γαμιομαστε, βοδια
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Επειδή αυτά που λες μπορεί να τα διαβάζουν και νέες, που έχουν δεσμό κάτω από 33 χρόνια, πρέπει να διευκρινίζεις ότι έχεις δεσμό 33 χρόνια και επομένως έχει χτιστεί εμπιστοσύνη.
Το παραμύθι που λέει "να γυρίσουμε ένα βίντεο για να το βλέπουμε μαζί", πλέον δεν περνάει. ΜΟΝΟ σε όσους είναι παντρεμένοι πολλά χρόνια μπορεί να έχει βάση.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Οργισμένος
Τραβά βρες κάνα τουρμπάνι που θα μας δικαιολόγησεις και το ψυχασθενη.Αλιόσα έγραψε: 17 Δεκ 2021, 13:46ναι τα ιδια θα έλεγε και αυτη που ηταν με τον Παναγιωτόπουλο, αντε ασε μας τωραCecily Anne έγραψε: 17 Δεκ 2021, 13:45 Χυδαία και διεστραμμένη, επειδή γουστάρει την εικόνα του άντρα της στο σεξ;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Αυτό που λες. διότι είμαι έτοιμη να αρχίσω γαμωσταυρίδια με το τυπάκι.Cecily Anne έγραψε: 17 Δεκ 2021, 13:48Ναι και καλά έκανε και τα έλεγε. Είχε κάθε δικαίωμα να εμπιστεύεται τη σχέση της. Το αν αυτός αποδείχτηκε πουτάνας γιος, φταίει αυτός και η μανούλα και ο πατερούλης του που τον μεγάλωσαν αναλόγως. Ξεκολλάτε με τα θύματα και ασχοληθείτε με τους θύτες. Εχετε καταντήσει αηδία.Αλιόσα έγραψε: 17 Δεκ 2021, 13:46ναι τα ιδια θα έλεγε και αυτη που ηταν με τον Παναγιωτόπουλο, αντε ασε μας τωραCecily Anne έγραψε: 17 Δεκ 2021, 13:45 Χυδαία και διεστραμμένη, επειδή γουστάρει την εικόνα του άντρα της στο σεξ;
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Και στο κατω κατω η γυναικα επειδή μαμιέται ειναι πιο ευαλωτη να γινει ρομπα αν διαρρεύσει τέτοιο βιντεο, στην περίπτωση του άντρα ισα ίσα ίσως μαζεψει και φιλοφρονήσεις τύπου "άξιος!" κτλ. Σε αλλη χώρα πρέπει να ζείτε κάποιοι.
- Cecily Anne
Δεν ξέρω, αν έχεις πάρει χαμπάρι τί γίνεται ακριβώς, αλλά προς το παρόν όλοι έναν ντολμά σαπιοκοιλιά κοροϊδεύουμε και όχι τα γαμήσια της κοπέλας.Αλιόσα έγραψε: 17 Δεκ 2021, 13:52 Και στο κατω κατω η γυναικα επειδή μαμιέται ειναι πιο ευαλωτη να γινει ρομπα αν διαρρεύσει τέτοιο βιντεο, στην περίπτωση του άντρα ισα ίσα ίσως μαζευει και φιλοφρονήσεις τύπου "άξιος" κτλ. Σε αλλη χώρα πρέπει να ζείτε κάποιοι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ρε φίλε, δλδ κάπου έλεος. Είπα παραπάνω την άποψή μου και ήμουν σαφής πως καταδικάζω απερίφραστα τέτοιες συμπεριφορές.AlienWay έγραψε: 17 Δεκ 2021, 13:49Επειδή αυτά που λες μπορεί να τα διαβάζουν και νέες, που έχουν δεσμό κάτω από 33 χρόνια, πρέπει να διευκρινίζεις ότι έχεις δεσμό 33 χρόνια και επομένως έχει χτιστεί εμπιστοσύνη.
Το παραμύθι που λέει "να γυρίσουμε ένα βίντεο για να το βλέπουμε μαζί", πλέον δεν περνάει. ΜΟΝΟ σε όσους είναι παντρεμένοι πολλά χρόνια μπορεί να έχει βάση.
Αυτό εσένα σου αρέσει ή θεωρείς ότι θα πρέπει να αλλάξει και να γίνει η χώρα μας όπως η δύση στο συγκεκριμένο ζήτημα;Αλιόσα έγραψε: 17 Δεκ 2021, 13:52 Και στο κατω κατω η γυναικα επειδή μαμιέται ειναι πιο ευαλωτη να γινει ρομπα αν διαρρεύσει τέτοιο βιντεο, στην περίπτωση του άντρα ισα ίσα ίσως μαζεψει και φιλοφρονήσεις τύπου "άξιος!" κτλ. Σε αλλη χώρα πρέπει να ζείτε κάποιοι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
στη δυση τι γινεται δλδ ;AlienWay έγραψε: 17 Δεκ 2021, 13:54Αυτό εσένα σου αρέσει ή θεωρείς ότι θα πρέπει να αλλάξει και να γίνει η χώρα μας όπως η δύση στο συγκεκριμένο ζήτημα;Αλιόσα έγραψε: 17 Δεκ 2021, 13:52 Και στο κατω κατω η γυναικα επειδή μαμιέται ειναι πιο ευαλωτη να γινει ρομπα αν διαρρεύσει τέτοιο βιντεο, στην περίπτωση του άντρα ισα ίσα ίσως μαζεψει και φιλοφρονήσεις τύπου "άξιος!" κτλ. Σε αλλη χώρα πρέπει να ζείτε κάποιοι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Εν τω μεταξυ ρωτάτε κάνα άντρα πώς θα του φαινόταν να βγουν προσωπικές του στιγμές στο διαδίκτυο, χωρίς συγκατάθεση; Γιατί πολλοί έχετε ως δεδομένο ότι ένας σοβαρός άνθρωπος, με τη δουλειά του και έναν συγκεκριμένο κύκλο, δε θα είχε κανένα πρόβλημα να σουλατσάρει η κωλότρυπά του στο διαδίκτυο, ΠΡΑΓΜΑ που δεν ισχύει.AlienWay έγραψε: 17 Δεκ 2021, 13:54Αυτό εσένα σου αρέσει ή θεωρείς ότι θα πρέπει να αλλάξει και να γίνει η χώρα μας όπως η δύση στο συγκεκριμένο ζήτημα;Αλιόσα έγραψε: 17 Δεκ 2021, 13:52 Και στο κατω κατω η γυναικα επειδή μαμιέται ειναι πιο ευαλωτη να γινει ρομπα αν διαρρεύσει τέτοιο βιντεο, στην περίπτωση του άντρα ισα ίσα ίσως μαζεψει και φιλοφρονήσεις τύπου "άξιος!" κτλ. Σε αλλη χώρα πρέπει να ζείτε κάποιοι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 41 Απαντήσεις
- 2023 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
-
- 6 Απαντήσεις