αν μπορουσαν, δεν θα υπηρχε φορουμ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκλαβενίτης προς Μαξίμου: «Τα μακαρόνια θα πάνε 40% πάνω»
Re: Σκλαβενίτης προς Μαξίμου: «Τα μακαρόνια θα πάνε 40% πάνω»
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Είχα σκοπό να γράψω για τα μακαρόνια μαράτα του Σκλαβενίτη στο άλλο νήμα. Τα ολικής αλέσεως που είχα πάρει ήταν ανώτερα από τα Μίσκο και πολύ ανώτερα από τα Μέλισσα. Εξαιρετική ποιότητα προς αξία.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- Cecily Anne
Δεν είναι κανόνας πάντως να είναι κατώτερης ποιότητας, άσχετα ότι μπορεί και να είναι. Εξαρτάται τη διαφορά στη τιμή. Έχω φάει private label μακαρόνια από σούπερ μάρκετ στην Ιταλία με 35 λεπτά το μισό κιλό και ήταν ΟΚ. Δε σου λέω ότι ήταν το καλύτερο μακαρόνι που έχω φάει από σούπερ μάρκετ, αλλά πχ δεν είδα καμία διαφορά σε γεύση από τα μισκοστέλλα που πουλάνε εδώ στο 1+.Ερμής έγραψε: 16 Δεκ 2021, 16:41https://www.sklavenitis.gr/trofima-pant ... /-1221723/nostromos έγραψε: 16 Δεκ 2021, 16:38ας λειτουργησει και η καταναλωτικη συνειδηση που ειναι αγνωστη στην Ελλαδα ... εξω οι ενωσεις καταναλωτων οριζουνε την αγοραDwarven Blacksmith έγραψε: 16 Δεκ 2021, 16:26 Ναι αλλά η ΕΣΣΔ είχε άδεια ράφια. Εδώ θα είναι τίγκα στα μακαρονια, όποτε θέλετε θα πηγαίνετε να τα βλέπετε.
εχει μακαρονια με 1,5 ευρω το πακετο (500 γρ) και εχει και με 0,5 ευρω ... βασικα ειναι σχεδον οι ιδιες ποιοτητες απλα τα ΣΜ βαζουνε το δικο τους label επανω ... ας παει ο κοσμος στα πιο φτηνα για να συγκρατηθουνε οι τιμες
Μλκ μου κανείς δεν έχει δουλέψει στην παραγωγή, σε τίποτα; όλοι υπηρεσίες παράσχετε;
Δηλαδή αυτά που κάνουν 50 λεπτά με αυτά που κάνουν 1,20 είναι θέμα ταμπέλας και μόνο, σωστά;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
καμια σχεση ... τα περισσοτερα γαλατα αποβουτυρωνονται για την παραγωγη αλλων γαλακτοκομηκων ... για να βρεις κανονικο γαλα σημερα θα πας η σε μικρη εταιρια η σε βιολογικαΕμπεδοκλής έγραψε: 16 Δεκ 2021, 17:57Τα προϊόντα ετικέτας είναι φθηνότερα για διαφόρους λόγους. Η ποιότητα είναι ένας από αυτούς. Το έργο το έχουμε δει και με τα λιντλ και την ιδιωτική ετικέτα ΓΑΛΠΟ. Τα γάλατα β' διαλογής της Ευρωφάρμας τις έκαναν ΓΑΛΠΟ. Για αυτό και ενώ ποτέ δεν είχε βρεθεί προϊόν ετικέτας Ευρωφάρμα με σαλμονέλα και ένα σωρό άλλα, στα ΓΑΛΠΟ βρίσκονταν αρκετά συχνά.Ερμής έγραψε: 16 Δεκ 2021, 16:41https://www.sklavenitis.gr/trofima-pant ... /-1221723/nostromos έγραψε: 16 Δεκ 2021, 16:38
ας λειτουργησει και η καταναλωτικη συνειδηση που ειναι αγνωστη στην Ελλαδα ... εξω οι ενωσεις καταναλωτων οριζουνε την αγορα
εχει μακαρονια με 1,5 ευρω το πακετο (500 γρ) και εχει και με 0,5 ευρω ... βασικα ειναι σχεδον οι ιδιες ποιοτητες απλα τα ΣΜ βαζουνε το δικο τους label επανω ... ας παει ο κοσμος στα πιο φτηνα για να συγκρατηθουνε οι τιμες
Μλκ μου κανείς δεν έχει δουλέψει στην παραγωγή, σε τίποτα; όλοι υπηρεσίες παράσχετε;
Δηλαδή αυτά που κάνουν 50 λεπτά με αυτά που κάνουν 1,20 είναι θέμα ταμπέλας και μόνο, σωστά;
τα προιοντα ετικετας ειναι απαιτηση κυριως των μεγαλων αλυσιδων ΣΜ που για να σου βαλουνε κωδικους προιοντων στο ραφι πρεπει να τους βαλεις και μια φτηνη ετικετα με το λογοτυπο τους πανω για κανιβαλλισμο αγορας ... να εχουνε δηλαδη ολο το ευρος τιμων σε ενα τυπο προιοντος ... συνηθως η ποιοτητα ειναι σχεδον ιδια με την επωνυμη που τα παραγει ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 16 Δεκ 2021, 19:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
και ΓΓ δεν ειμαι αλλα το lidl και καθε εταιρια τετοιου μεγεθους μπορει οχι απλα να επιβαλλει υψηλα ποιοτικα χαρακτηριστικα σε προιοντα ... βασικα για να μπορεσεις ως εταιρια να βαλεις στο ραφι μεγαλης αλυσιδας προιον πρεπει να φτυσεις αιμα τοσο ποιοτικα οσο και τροφοδοτικα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 16 Δεκ 2021, 19:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Μέλισσα > Μίσκο> Μάκβελ (τίμια) > Κομπίνο του Λίντλ (να καταναλώνονται σε έσχατη ανάγκη).
Να κατασχεθεί άμεσα το μπουρδέλο στον Περισσό!!!Крaсная армия έγραψε: 16 Δεκ 2021, 08:07 Να ξεκινήσουν άμεσα οι απαλλοτριώσεις.
Να πληρώσει ο έχων, να αδειάσουν τα παγκάρια με συνοπτικές διαδικασίες.
Να πληρώσει ο κλήρος.
Να πουληθεί και να δωθούν τα χρήματα στα σούπερμαρκετ ώστε να μην αυξηθούν οι τιμές των τροφίμων!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Ο Περισσός χτίστηκε με Δωρεές και προσωπική εργασία μελών και οικοδόμων του κόμματος.
Πήξε!
Πήξε!
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
- hellegennes
Ήδη πωλούνται 30%-70% ακριβότερα, λόγω της αύξησης στο σιτάρι (που παράλληλα αύξησε και την τιμή των αλεύρων).ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 16 Δεκ 2021, 08:06 Να προετοιμαστούμε: να τρώμε (φρεγάτες, περιπολικά, μπάτσους και) παπάδες!
Σκλαβενίτης προς Μαξίμου: «Τα μακαρόνια θα πάνε 40% πάνω»
https://twitter.com/Panagrod21/status/1 ... 2994833415
Εγώ πουλάω αυτήν την στιγμή 50% ακριβότερα απ' ό,τι πριν 2 μήνες και με μικρότερο ποσοστό κέρδους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Dude δεν πίνω γάλα. Δεν πίνουμε γενικά γάλα.nostromos έγραψε: 16 Δεκ 2021, 16:56τι ζορι να εχεις με τα μακαρονια που κοστιζουνε 1,5 ευρω και τρωει μια οικογενεια 2 φορες την εβδομαδα ( δηλ. 3 ευρω) οταν το γαλα μονο που χρειαζεται ειναι 1,5 την ημερα (δηλ. 10.5ευρω / εβδομαδα ) ... ?Gherschaagk έγραψε: 16 Δεκ 2021, 16:51Ούτε εγώ τα έχω δοκιμάσει. Δεν ξέρω τι ποιότητας είναι αλλά Μαράτα γενικά δεν έχω πάρει.Ερμής έγραψε: 16 Δεκ 2021, 16:46 όχι δε τα έχω δοκιμάσει, αν όμως κάποιος ενδιαφέρεται αποκλειστικά για την τιμή, τότε έχει τη δυνατότητα να το αποκτήσει.
Σίγουρα κάποιοι ζορίζονται οικονομικά και τα αγοράζουν.
Οι επιλογές του καθενός είναι δικό του θέμα.
Αλλά ομολογώ πως στο ταμείο έχω προσέξει το γάλα του Σκλαβενίτη, όχι τα μακαρόνια του.
Δεν με λες και πολύ παρατηρητική όμως.
Πιο εύκολα προσέχω το επώνυμο πορτοφόλι ή την τσάντα και μετά όλα τα υπόλοιπα. Having said that, έχω δει καλοντυμένη κοπέλα της οποίας οι επιλογές ήταν στο οικονόμικ σαηντ. Δεν κρίνω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Και τι κάνουν έτσι; θα τρώμε πανσετες και παϊδάκια.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Δεκ 2021, 16:26 Ναι αλλά η ΕΣΣΔ είχε άδεια ράφια. Εδώ θα είναι τίγκα στα μακαρονια, όποτε θέλετε θα πηγαίνετε να τα βλέπετε.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Όλοι ξέρουμε πώς κατέληξε αυτό...Στύγιος έγραψε: 16 Δεκ 2021, 16:25 Δεν έχουν μακαρόνια να φάνε ; Ας φάνε γραβιέρα χωρίς τα μακαρόνια.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Καραμελίτσα
Μπράβο, καιρός να αρχίσουν οι Έλληνες να τρώνε ρύζι, αντί μακαρόνι. Να γίνουμε κουζίνα ρυζιού, όχι σιταριού.
Z
Ψυχασθενών που ψηφίζουν ένα κοκκινοφασιστικό κόμμα!!!Крaсная армия έγραψε: 16 Δεκ 2021, 19:44 Ο Περισσός χτίστηκε με Δωρεές και προσωπική εργασία μελών και οικοδόμων του κόμματος.
Πήξε!
Οπότε κατάσχεση της περιούσιας όλων των κοκκινοφασιστών και εκτέλεσης τους άμεσα!!!
.
Bellum omnium contra omnes
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 234 Προβολές