!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκλαβενίτης προς Μαξίμου: «Τα μακαρόνια θα πάνε 40% πάνω»
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Σκλαβενίτης προς Μαξίμου: «Τα μακαρόνια θα πάνε 40% πάνω»
Μπορούν να διαβάζουν και το σχετικό νήμα όπου γίνονται κριτικές
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Ωραίο milf η Μαρέβα.Υδράργυρος έγραψε: 16 Δεκ 2021, 08:45 Γατάκια του χρόνου τέτοιο καιρό δε θα είμαι πρωθυπουργός. Θα έχουν βάλει άλλον
![]()
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Έτσι του κάβλωσε το Σκλαβενίτη και σου λέει, δεν ανεβάζω τα μακαρόνια 40% να κονομήσω;
Και οκ ο μπουμπης και ο κολντρονος είναι γνωστά τσούκια, αλλά ρε στύγιε απο εσένα θα περίμενα να καταλαβαίνεις τουλάχιστον πως δεν είναι θέμα σκλαβενίτη και γενικά μεταπωλητή, το όλο αυτό.
Και οκ ο μπουμπης και ο κολντρονος είναι γνωστά τσούκια, αλλά ρε στύγιε απο εσένα θα περίμενα να καταλαβαίνεις τουλάχιστον πως δεν είναι θέμα σκλαβενίτη και γενικά μεταπωλητή, το όλο αυτό.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
ας λειτουργησει και η καταναλωτικη συνειδηση που ειναι αγνωστη στην Ελλαδα ... εξω οι ενωσεις καταναλωτων οριζουνε την αγοραDwarven Blacksmith έγραψε: 16 Δεκ 2021, 16:26 Ναι αλλά η ΕΣΣΔ είχε άδεια ράφια. Εδώ θα είναι τίγκα στα μακαρονια, όποτε θέλετε θα πηγαίνετε να τα βλέπετε.
εχει μακαρονια με 1,5 ευρω το πακετο (500 γρ) και εχει και με 0,5 ευρω ... βασικα ειναι σχεδον οι ιδιες ποιοτητες απλα τα ΣΜ βαζουνε το δικο τους label επανω ... ας παει ο κοσμος στα πιο φτηνα για να συγκρατηθουνε οι τιμες
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
https://www.sklavenitis.gr/trofima-pant ... /-1221723/nostromos έγραψε: 16 Δεκ 2021, 16:38ας λειτουργησει και η καταναλωτικη συνειδηση που ειναι αγνωστη στην Ελλαδα ... εξω οι ενωσεις καταναλωτων οριζουνε την αγοραDwarven Blacksmith έγραψε: 16 Δεκ 2021, 16:26 Ναι αλλά η ΕΣΣΔ είχε άδεια ράφια. Εδώ θα είναι τίγκα στα μακαρονια, όποτε θέλετε θα πηγαίνετε να τα βλέπετε.
εχει μακαρονια με 1,5 ευρω το πακετο (500 γρ) και εχει και με 0,5 ευρω ... βασικα ειναι σχεδον οι ιδιες ποιοτητες απλα τα ΣΜ βαζουνε το δικο τους label επανω ... ας παει ο κοσμος στα πιο φτηνα για να συγκρατηθουνε οι τιμες
Μλκ μου κανείς δεν έχει δουλέψει στην παραγωγή, σε τίποτα; όλοι υπηρεσίες παράσχετε;
Δηλαδή αυτά που κάνουν 50 λεπτά με αυτά που κάνουν 1,20 είναι θέμα ταμπέλας και μόνο, σωστά;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τα έχεις δοκιμάσει; Λένε ή δεν τρώγονται;Ερμής έγραψε: 16 Δεκ 2021, 16:41https://www.sklavenitis.gr/trofima-pant ... /-1221723/nostromos έγραψε: 16 Δεκ 2021, 16:38ας λειτουργησει και η καταναλωτικη συνειδηση που ειναι αγνωστη στην Ελλαδα ... εξω οι ενωσεις καταναλωτων οριζουνε την αγοραDwarven Blacksmith έγραψε: 16 Δεκ 2021, 16:26 Ναι αλλά η ΕΣΣΔ είχε άδεια ράφια. Εδώ θα είναι τίγκα στα μακαρονια, όποτε θέλετε θα πηγαίνετε να τα βλέπετε.
Μλκ μου κανείς δεν έχει δουλέψει στην παραγωγή, σε τίποτα; όλοι υπηρεσίες παρέχετε;
Δηλαδή αυτά που κάνουν 50 λεπτά με αυτά που κάνουν 1,20 είναι θέμα ταμπέλας και μόνο, σωστά;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
όχι δε τα έχω δοκιμάσει, αν όμως κάποιος ενδιαφέρεται αποκλειστικά για την τιμή, τότε έχει τη δυνατότητα να το αποκτήσει.
ετσι ακριβως ... δεν τα εχεις δοκιμασει ...εξαιρετικα ειναι και τα Ελληνων Σταχυ των Discount ... σχεδον ολες οι αλυσιδες ΣΜ εχουνε και φθηνα προιοντα σε πολυ καλη ποιοτητα ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 16 Δεκ 2021, 16:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ούτε εγώ τα έχω δοκιμάσει. Δεν ξέρω τι ποιότητας είναι αλλά Μαράτα γενικά δεν έχω πάρει.Ερμής έγραψε: 16 Δεκ 2021, 16:46 όχι δε τα έχω δοκιμάσει, αν όμως κάποιος ενδιαφέρεται αποκλειστικά για την τιμή, τότε έχει τη δυνατότητα να το αποκτήσει.
Σίγουρα κάποιοι ζορίζονται οικονομικά και τα αγοράζουν.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
τι ζορι να εχεις με τα μακαρονια που κοστιζουνε 1,5 ευρω και τρωει μια οικογενεια 2 φορες την εβδομαδα ( δηλ. 3 ευρω) οταν το γαλα μονο που χρειαζεται ειναι 1,5 την ημερα (δηλ. 10.5ευρω / εβδομαδα ) ... ?Gherschaagk έγραψε: 16 Δεκ 2021, 16:51Ούτε εγώ τα έχω δοκιμάσει. Δεν ξέρω τι ποιότητας είναι αλλά Μαράτα γενικά δεν έχω πάρει.Ερμής έγραψε: 16 Δεκ 2021, 16:46 όχι δε τα έχω δοκιμάσει, αν όμως κάποιος ενδιαφέρεται αποκλειστικά για την τιμή, τότε έχει τη δυνατότητα να το αποκτήσει.
Σίγουρα κάποιοι ζορίζονται οικονομικά και τα αγοράζουν.
Εγώ μαράτα έχω πάρει αρκετές φορές, μια χαρά τα βρίσκω, ποιος όμως έριξε την ιδέα εδώ μέσα ότι αυτά δεν θα ανατιμηθούν;
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Τα μακαρόνιΑ είναι το αγαπημένο πιάτο των αριστερών. Τώρα τους το πήρε κι αυτό ο Μητσοτάκης.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
off course
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
-
Εμπεδοκλής
Τα προϊόντα ετικέτας είναι φθηνότερα για διαφόρους λόγους. Η ποιότητα είναι ένας από αυτούς. Το έργο το έχουμε δει και με τα λιντλ και την ιδιωτική ετικέτα ΓΑΛΠΟ. Τα γάλατα β' διαλογής της Ευρωφάρμας τις έκαναν ΓΑΛΠΟ. Για αυτό και ενώ ποτέ δεν είχε βρεθεί προϊόν ετικέτας Ευρωφάρμα με σαλμονέλα και ένα σωρό άλλα, στα ΓΑΛΠΟ βρίσκονταν αρκετά συχνά.Ερμής έγραψε: 16 Δεκ 2021, 16:41https://www.sklavenitis.gr/trofima-pant ... /-1221723/nostromos έγραψε: 16 Δεκ 2021, 16:38ας λειτουργησει και η καταναλωτικη συνειδηση που ειναι αγνωστη στην Ελλαδα ... εξω οι ενωσεις καταναλωτων οριζουνε την αγοραDwarven Blacksmith έγραψε: 16 Δεκ 2021, 16:26 Ναι αλλά η ΕΣΣΔ είχε άδεια ράφια. Εδώ θα είναι τίγκα στα μακαρονια, όποτε θέλετε θα πηγαίνετε να τα βλέπετε.
Μλκ μου κανείς δεν έχει δουλέψει στην παραγωγή, σε τίποτα; όλοι υπηρεσίες παράσχετε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-
- 66 Απαντήσεις