!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψεκ αντιεμβολιαστες Θεματοφυλακες του Συνταγματος απηγαγαν διευθυντη σχολειου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ψεκ αντιεμβολιαστες Θεματοφυλακες του Συνταγματος απηγαγαν διευθυντη σχολειου
Μην βγει και δηλώσει άνθρωπος πως είναι ναζί σε αυτή την χώρα, αμέσως να τον βγάλετε ναζί. Και στην τελική που είναι το κακό να είναι κάποιος νεοναζί; Ας γίνουν και οι άλλοι ναζί αν είναι μάγκες. Εγώ πάντως δεν είμαι.
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
Re: Ψεκ αντιεμβολιαστες Θεματοφυλακες του Συνταγματος απηγαγαν διευθυντη σχολειου
ΠΑντως τα μετρα υγειονομικου διαχωρισμου που πηρε η κυβερνηση μια χαρα ρατσιστικα και νεοναζιστικα ειναι. Ο Μενγκελε θα ηταν περηφανος για τον Κουλη.
.
.
Αριστο μου έπρεπε να παρθούν για πήγαινε μια βόλτα σε μια κλινική κοβίντ να σου φύγει η μαγκιά!!!Αρίστος έγραψε: 13 Δεκ 2021, 03:03 ΠΑντως τα μετρα υγειονομικου διαχωρισμου που πηρε η κυβερνηση μια χαρα ρατσιστικα και νεοναζιστικα ειναι.
.
Αναγκαστικά δυστυχώς η ΜΟΝΗ γ...μενη λύση ειναι το ΕΜΒΟΛΙΟ και για μένα έπρεπε τα προστίματα να έχουν πέσει και πιο ΝΩΡΙΣ.
Δεν ειναι δυνατόν επειδη ο διπλανος μου ειναι λακαμας και δεν νοιάζεται για το κοινωνικό σύνολο να την πληρώνω και εγώ που έχω κάνει τα εμβόλια και τήρω ΟΛΑ τα μέτρα.
Δηλαδή τι σκατά είμαστε το ίδιο;
Για εξηγήσε μου το με επιχειρήματα ρε ΑΡΙΣΤΟ
Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός του αγνώστου.
h. p. lovecraft
h. p. lovecraft
Δυστυχώς από τους 550.000 ανεμβολίαστους άνω των 60, έχουν κλείσει ραντεβού μόνο οι 88.000 παρά τα πρόστιμα.JohnnyB έγραψε: 13 Δεκ 2021, 03:05Αριστο μου έπρεπε να παρθούν για πήγαινε μια βόλτα σε μια κλινική κοβίντ να σου φύγει η μαγκιά!!!Αρίστος έγραψε: 13 Δεκ 2021, 03:03 ΠΑντως τα μετρα υγειονομικου διαχωρισμου που πηρε η κυβερνηση μια χαρα ρατσιστικα και νεοναζιστικα ειναι.
.
Αναγκαστικά δυστυχώς η ΜΟΝΗ γ...μενη λύση ειναι το ΕΜΒΟΛΙΟ και για μένα έπρεπε τα προστίματα να έχουν πέσει και πιο ΝΩΡΙΣ.
Δεν ειναι δυνατόν επειδη ο διπλανος μου ειναι λακαμας και δεν νοιάζεται για το κοινωνικό σύνολο να την πληρώνω και εγώ που έχω κάνει τα εμβόλια και τήρω ΟΛΑ τα μέτρα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Φίλε μου μας αξίζει ολο αυτό που ΠΕΡΝΑΜΕ.AlienWay έγραψε: 13 Δεκ 2021, 03:11Δυστυχώς από τους 550.000 ανεμβολίαστους άνω των 60, έχουν κλείσει ραντεβού μόνο οι 88.000 παρά τα πρόστιμα.JohnnyB έγραψε: 13 Δεκ 2021, 03:05Αριστο μου έπρεπε να παρθούν για πήγαινε μια βόλτα σε μια κλινική κοβίντ να σου φύγει η μαγκιά!!!Αρίστος έγραψε: 13 Δεκ 2021, 03:03 ΠΑντως τα μετρα υγειονομικου διαχωρισμου που πηρε η κυβερνηση μια χαρα ρατσιστικα και νεοναζιστικα ειναι.
.
Δεν δικαιώνω την κυβέρνηση του ΚΟΥΛΗ ο όποιος έχει κάνει και αυτός σφάλματα αλλά ο κόσμος ΔΕΝ νιώθει.
Προστίματα και κυνήγι σε όλους τους ψέκ αυτή ειναι η μόνη λύση γιατί μιλάμε για ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ.
Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός του αγνώστου.
h. p. lovecraft
h. p. lovecraft
- taxalata xalasa
είναι ψυχικά διαταραγμένοι αυτοί. το έχουν δηλώσει μόνοι τους. έχουν το διαταραχτικό σύμπλεγμα (κόμπλεξ) των ηττημένων και στεγνών σπόρων, που ψάχνουν απεγνωσμένα αδαής αγρότες να τους ποτήσουν για να φυτρώσουν... τι ορμπάν και ξεορμπάν μας λες;Kauldron έγραψε: 13 Δεκ 2021, 02:46Ακόμα και να ήταν, πιστεύεις οτι ο εθνικοσοσιαλισμός τον 21ο αιώνα θα ήταν ο εθνικοσοσιαλισμός του 20ου?taxalata xalasa έγραψε: 13 Δεκ 2021, 02:40βρε χελωνίτσε...
σοβά ρέψου...
ποιος gayρος θα χαλάσει χαρτί για να γράψει αφιέρωμα στο γουέμπλεϊ...;
ο άνθρωπος είναι εθνικοσοσιαλιστής. ναζί με νάζι.
Το πολύ πολύ να δείς πολιτικές Ορμπάν, που δε θα με χαλούσε. Ούτε και τους νουδούκους, ενδόμυχα. Αυτές τις πολιτικές από την κορεκτιλίστικη νουδού ΔΕΝ θα τις δεί κανείς ποτέ.
αμα θέλουν να βοηθήσουν στο δημογραφικό, ας κάνουν ΜΚΟ "αι αγάμηται ελληνίαι" και να ξεκινήσουν να γαμιούνται σαν τα κουνέλια μεταξύ τους να λύσουν το δημογραφικό...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
AlienWay έγραψε: 13 Δεκ 2021, 03:11Δυστυχώς από τους 550.000 ανεμβολίαστους άνω των 60, έχουν κλείσει ραντεβού μόνο οι 88.000 παρά τα πρόστιμα.JohnnyB έγραψε: 13 Δεκ 2021, 03:05Αριστο μου έπρεπε να παρθούν για πήγαινε μια βόλτα σε μια κλινική κοβίντ να σου φύγει η μαγκιά!!!Αρίστος έγραψε: 13 Δεκ 2021, 03:03 ΠΑντως τα μετρα υγειονομικου διαχωρισμου που πηρε η κυβερνηση μια χαρα ρατσιστικα και νεοναζιστικα ειναι.
.
Κι αυτο αποδεικνυει οτι οι εκβιασμοι και η ρατσιστικη αντιμετωπιση φερνουν τα αντιθετα αποτελεσματα.
,
JohnnyB έγραψε: 13 Δεκ 2021, 03:12
Προστίματα και κυνήγι σε όλους τους ψέκ αυτή ειναι η μόνη λύση γιατί μιλάμε για ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ.
Προστιματα και κυνηγι σε καθε ρατσιστη που επιβουλευεται τις ελευθεριες. Στις ΗΠΑ τα ομοσπονδιακα δικαστηρια και η Γερουσια θεωρησαν πως οι συνταγματικες ελευθεριες δεν γινεται να οπισθοχωρουν λογω της επικλησης της πανδημιας γιατι αυτο θα ενθαρρυνει αυταρχικες κυβερνησεις.
.
- taxalata xalasa
αυτοί μπορεί να ναι και βαλτοί έστω και άθελα τους σαν πανίβλακες, για να παρουσιάζουν στα κανάλια το τσίρκο και να "αθωώνεται" έτσι στην κυνή γνώμη η ά(χ)ριστη κύβερνηση τσίρκο.Αρίστος έγραψε: 13 Δεκ 2021, 02:56
Ας ειναι και κακουργημα του γαλαξιακου δικαιου, εμενα δεν με απασχολουν καποιοι σαλεμενοι στην Κατερινη που συνεληφθηκαν και θα λογοδοτησουν αλλα αυτοι που κυβερνουν ολοκληρωτικα και δεν λογοδοτουν σε κανενα. Ακομη και ο Πετσας πιχι στην Εξεταστικη αποφασισε η κυβερνηση να μην ειναι παρων για να καταθεσει, δηλαδη στο ιδιο αδικημα που στην Αυστρια ειχαμε παραιτηση πρωθυπουργου, στην Ελλαδα υπαρχει πληρης περιφρονηση του κοινοβουλευτικου ελεγχου και του θεσμου της Εξεταστικης.
.
ΥΓ. χφκ
Μην διαβάζεις Trump news φιλε Αρίστο πάει τελείωσεΑρίστος έγραψε: 13 Δεκ 2021, 03:20JohnnyB έγραψε: 13 Δεκ 2021, 03:12
Προστιματα και κυνηγι σε καθε ρατσιστη που επιβουλευεται τις ελευθεριες. Στις ΗΠΑ τα ομοσπονδιακα δικαστηρια και η Γερουσια θεωρησαν πως οι συνταγματικες ελευθεριες δεν γινεται να οπισθοχωρουν λογω της επικλησης της πανδημιας γιατι αυτο θα ενθαρρυνει αυταρχικες κυβερνησεις.
.
Στην Αμερική έχουν πιο σκληρή ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ!!!
h. p. lovecraft
h. p. lovecraft
taxalata xalasa έγραψε: 13 Δεκ 2021, 03:20
αυτοί μπορεί να ναι και βαλτοί έστω και άθελα τους σαν πανίβλακες, για να παρουσιάζουν στα κανάλια το τσίρκο και να "αθωώνεται" έτσι στην κυνή γνώμη η ά(χ)ριστη κύβερνηση τσίρκο.
ΥΓ. χφκ
Πολυ σωστα, ωστοσο το προβλημα δεν ειναι αυτοι γιατι ηδη εχουν συλληφθει και θα καταδικαστουν. Το προβλημα ειναι οι πολυ πιο επικινδυνες κυβερνητικες συμπεριφορες που δεν θα καταδικαστουν γιατι η ιδια η κυβερνηση αρνειται εστω και τον κοινοβουλευτικο ελεγχο της Εξεταστικης. Πιχι ο Πετσας που εδωσε χρηματα του ελληνικου λαου σε ανυπαρκτες ιστοσελιδες δεν εμφανιζεται καν να καταθεσει στην Εξεταστικη.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 13 Δεκ 2021, 03:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- taxalata xalasa
έχει λαλήσει ο κόσμος από τα μπόλια.... τι σας βάζουνε ρε μέσα;Αρίστος έγραψε: 13 Δεκ 2021, 03:20JohnnyB έγραψε: 13 Δεκ 2021, 03:12
.
ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ είναι να αφήνεις εκτός συστήματος υγείας αυτούς που χειροκρόταγες υποκριτικά προ εμβολίων όταν έτρεχες να σε σώσουν όπως-όπως.
Αν ποτέ αλλάξει η κατάσταση, πρέπει να περάσει σκούπα...
- Philip Mortimer
Βλακείες που μον ο Βαρουφάκης πιστεύει, ούτε 1000 από αυτούς τους 88.000 δε θα είχαν κλείσει ραντεβού εάν δεν είχε πέσει το πρόστιμο και θα συνέχιζαν να γεμίζουν τις ΜΕΘ.Αρίστος έγραψε: 13 Δεκ 2021, 03:17AlienWay έγραψε: 13 Δεκ 2021, 03:11Δυστυχώς από τους 550.000 ανεμβολίαστους άνω των 60, έχουν κλείσει ραντεβού μόνο οι 88.000 παρά τα πρόστιμα.JohnnyB έγραψε: 13 Δεκ 2021, 03:05
Αριστο μου έπρεπε να παρθούν για πήγαινε μια βόλτα σε μια κλινική κοβίντ να σου φύγει η μαγκιά!!!
Κι αυτο αποδεικνυει οτι οι εκβιασμοι και η ρατσιστικη αντιμετωπιση φερνουν τα αντιθετα αποτελεσματα.
,
Κοιτα δεν μπορει να εισαι υγειονομικος και να εισαι ανεμβολιαστοςtaxalata xalasa έγραψε: 13 Δεκ 2021, 03:24έχει λαλήσει ο κόσμος από τα μπόλια.... τι σας βάζουνε ρε μέσα;Αρίστος έγραψε: 13 Δεκ 2021, 03:20JohnnyB έγραψε: 13 Δεκ 2021, 03:12
.
ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ είναι να αφήνεις εκτός συστήματος υγείας αυτούς που χειροκρόταγες υποκριτικά προ εμβολίων όταν έτρεχες να σε σώσουν όπως-όπως.
Αν ποτέ αλλάξει η κατάσταση, πρέπει να περάσει σκούπα...
πως το λένε σαν εισαι πόρνη και να πηγαινεις χωρις προφύλαξη και να κολλάς τους ασθενης αρρώστιες ΣΜΝ
Οπότε καλά έκανε σε αυτο η κυβέρνηση...για μένα η αναστολή ηταν σωστή κίνηση για να μάθουν ορισμένοι "συνάδελφοι" οτι πρέπει να σεβόμαστε και τον συνάνθρωπο ΠΡΩΤΑ και μετά την πάρτι μας.
h. p. lovecraft
h. p. lovecraft
JohnnyB έγραψε: 13 Δεκ 2021, 03:21Μην διαβάζεις Trump news φιλε Αρίστο πάει τελείωσεΑρίστος έγραψε: 13 Δεκ 2021, 03:20JohnnyB έγραψε: 13 Δεκ 2021, 03:12
.
Στην Αμερική έχουν πιο σκληρή ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ!!!
Σοβαρεψου, απλα η Αμερικη ειναι δημοκρατικη χωρα ενω η Ελλαδα του Κουλη Κολομβια και μπολσεβικικη Βενεζουελα μαζι. Ειναι τοσο δημοκρατικη χωρα η Αμερικη που βρεθηκαν και δυο γερουσιαστες των Δημοκρατικων να ψηφισουν στη Γερουσια κατα του του υγειονομικου διαχωρισμου, κατι που δεν θα συνεβαινε ποτε στη ΝΔ κι ας υπαρχουν αντιρρησεις απο κοινοβουλευτικους.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 144 Απαντήσεις
- 3778 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
-