!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δημοψήφισμα : Με τις κάλτσες;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Δημοψήφισμα : Με τις κάλτσες;
Το Μέγιστο ερωτημα που διαχωρίζει τους ανθρώπους από αυτούς που κοιμούνται με τις κάλτσες είναι εδώ.
Κοιμαστε με τις κάλτσες η χωρίς αυτές;
Κοιμαστε με τις κάλτσες η χωρίς αυτές;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Μαδουραίος
Re: Δημοψήφισμα : Με τις κάλτσες;
Δεν φοράω τίποτα.
Ναι ρε μαλάκα θεματοφύλακαθέτη,κρυώνουν τα πόδια μου. Είμαι τρεμοχουχουλιάρης. 
-
stergiosbik
Οποιος κοιμαται με τις καλτσες να μπαναριστει αμεσα.
ΣΡΓΜΣΜΝΣΚΛΟ
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Καλά ρε...δόκιμος...βετεράνος και φοράς καλτσουλες στον ύπνο;Στύγιος έγραψε: 12 Δεκ 2021, 20:57 Ναι ρε μαλάκα θεματοφύλακαθέτη,κρυώνουν τα πόδια μου. Είμαι τρεμοχουχουλιάρης.![]()
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Οσοι φοράνε κάλτσες το βράδυ στον ύπνο, φαντάζομαι οτι φοράνε και τις υπολοιπες ωρες της ημερας (αναγκαστικά αυτο δηλαδη, όπως όλοι μας το χειμωνα). Εν ολίγοις, ανασαίνει ποτέ το πόδι σας ρε μλκες? Πώς και δεν εχετε αρπάξει 192 είδη μύκητα ακόμα? Μανιτάρια θα έπρεπε να έχετε βγάλει.
Τεσπα, εγώ κοιμάμαι φυσικά χωρίς κάλτσες, και μποξεράκι/κοντομάνικο. Στην τοπ βαρυχειμωνιά (αν υπάρξει), θα φορέσω και μια πιτζάμα/φόρμα απο κάτω. Το κοντομάνικο παραμένει ακομα και με -30 όξω. Καλοκαιράκιας για πάντα!
Τεσπα, εγώ κοιμάμαι φυσικά χωρίς κάλτσες, και μποξεράκι/κοντομάνικο. Στην τοπ βαρυχειμωνιά (αν υπάρξει), θα φορέσω και μια πιτζάμα/φόρμα απο κάτω. Το κοντομάνικο παραμένει ακομα και με -30 όξω. Καλοκαιράκιας για πάντα!
- wooded glade
Βαριέμαι να βγάζω και να βάζω κάλτσες κάθε τόσο αλλά κυρίως λόγω αλλεργικό συνάχι το αποφεύγω.
Κάτι έχει η μύτη μου.
Στον Παναθηναϊκό παλιά αν ήσουν αθλητής σου κοπάναγε μία ένας μποξέρ και στην έσπαγε και σου πέρναγε το αλλεργικό συνάχι, αλλά εγώ το φοβάμαι αυτό.
Κάτι έχει η μύτη μου.
Στον Παναθηναϊκό παλιά αν ήσουν αθλητής σου κοπάναγε μία ένας μποξέρ και στην έσπαγε και σου πέρναγε το αλλεργικό συνάχι, αλλά εγώ το φοβάμαι αυτό.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Μια από τα ίδια χωρίς κάτω πιτζάμα ακόμη και στο πολύ κρύο.vantono έγραψε: 13 Δεκ 2021, 12:00 Οσοι φοράνε κάλτσες το βράδυ στον ύπνο, φαντάζομαι οτι φοράνε και τις υπολοιπες ωρες της ημερας (αναγκαστικά αυτο δηλαδη, όπως όλοι μας το χειμωνα). Εν ολίγοις, ανασαίνει ποτέ το πόδι σας ρε μλκες? Πώς και δεν εχετε αρπάξει 192 είδη μύκητα ακόμα? Μανιτάρια θα έπρεπε να έχετε βγάλει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Στύγιος έγραψε: 12 Δεκ 2021, 20:57 Ναι ρε μαλάκα θεματοφύλακαθέτη,κρυώνουν τα πόδια μου. Είμαι τρεμοχουχουλιάρης.![]()

Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ου καταισχυνώ την κάλτσαν την ιερήν.Επίτιμος καλτσοφύλακας.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 13 Δεκ 2021, 11:52Καλά ρε...δόκιμος...βετεράνος και φοράς καλτσουλες στον ύπνο;Στύγιος έγραψε: 12 Δεκ 2021, 20:57 Ναι ρε μαλάκα θεματοφύλακαθέτη,κρυώνουν τα πόδια μου. Είμαι τρεμοχουχουλιάρης.![]()
- Sid Vicious
Αν θα βγαλω τις καλτσες θα πρεπει να βγαλω και τις Dr Martens και χωρις αυτες δεν κοιμαμαι
I'll die with my boots on!
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Dude... Μύκητες level 9000?Sid Vicious έγραψε: 14 Δεκ 2021, 13:13 Αν θα βγαλω τις καλτσες θα πρεπει να βγαλω και τις Dr Martens και χωρις αυτες δεν κοιμαμαι
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Eθνικοκοινωνιστης
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Δεκ 2021, 12:24Μια από τα ίδια χωρίς κάτω πιτζάμα ακόμη και στο πολύ κρύο.vantono έγραψε: 13 Δεκ 2021, 12:00 Οσοι φοράνε κάλτσες το βράδυ στον ύπνο, φαντάζομαι οτι φοράνε και τις υπολοιπες ωρες της ημερας (αναγκαστικά αυτο δηλαδη, όπως όλοι μας το χειμωνα). Εν ολίγοις, ανασαίνει ποτέ το πόδι σας ρε μλκες? Πώς και δεν εχετε αρπάξει 192 είδη μύκητα ακόμα? Μανιτάρια θα έπρεπε να έχετε βγάλει.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Sid Vicious
Που να ξερω, πρεπει να βγαλω τις αρβυλες πρωτα για να μαθωGeorge_V έγραψε: 14 Δεκ 2021, 13:31Dude... Μύκητες level 9000?Sid Vicious έγραψε: 14 Δεκ 2021, 13:13 Αν θα βγαλω τις καλτσες θα πρεπει να βγαλω και τις Dr Martens και χωρις αυτες δεν κοιμαμαι
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-