Οχι ρε, θα πλακωθεις στα μπισκοτα και στους χυμους και θα εισαι μια χαρα μετα. Τη πιεση να σου παρουν πριν για ελεγχο και ολα κομπλε.EKPLIKTIKOS έγραψε: 12 Δεκ 2021, 00:58 Στυγιε παιχταρά μου πάω για αιμοδοσία μέσα στη βδομάδα, για δώσε τιπ. Θα ζαλίζομαι μετα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ 3Η ΔΟΣΗ ΕΜΒΟΛΙΟΥ?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- nik_killthemall
Re: ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ 3Η ΔΟΣΗ ΕΜΒΟΛΙΟΥ?
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- EKPLIKTIKOS
Ωραίος, καλά τιπς μαν!nik_killthemall έγραψε: 12 Δεκ 2021, 01:06Οχι ρε, θα πλακωθεις στα μπισκοτα και στους χυμους και θα εισαι μια χαρα μετα. Τη πιεση να σου παρουν πριν για ελεγχο και ολα κομπλε.EKPLIKTIKOS έγραψε: 12 Δεκ 2021, 00:58 Στυγιε παιχταρά μου πάω για αιμοδοσία μέσα στη βδομάδα, για δώσε τιπ. Θα ζαλίζομαι μετα;
Να κοιμηθείς καλά 8ώρο τη προηγούμενη , κανένα χάπι για 24 ώρες και να μετρηθείς το πρωί , αν έχεις πιεσόμετρο . Πάνω από 15 και κάτω από 7 δεν επιτρέπεται να αιμοδοτήσεις, για τη δική σου ασφάλεια.EKPLIKTIKOS έγραψε: 12 Δεκ 2021, 00:58 Στυγιε παιχταρά μου πάω για αιμοδοσία μέσα στη βδομάδα, για δώσε τιπ. Θα ζαλίζομαι μετα;
Εχω ακουσει οτι πριν στο μπηξουν σου λενε "παρε μια ανασα"EKPLIKTIKOS έγραψε: 12 Δεκ 2021, 00:58 Στυγιε παιχταρά μου πάω για αιμοδοσία μέσα στη βδομάδα, για δώσε τιπ. Θα ζαλίζομαι μετα;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Μύθος .Στη τελευταία αιμοδοσία η νοσοκόμα ήταν ..ναρα . Κι εγώ ανυπομονούσα να με μπήξει...GoBack έγραψε: 12 Δεκ 2021, 01:26Εχω ακουσει οτι πριν στο μπηξουν σου λενε "παρε μια ανασα"EKPLIKTIKOS έγραψε: 12 Δεκ 2021, 00:58 Στυγιε παιχταρά μου πάω για αιμοδοσία μέσα στη βδομάδα, για δώσε τιπ. Θα ζαλίζομαι μετα;
"Αχ,σε πόνεσα"; "Ηταν γλυκός ο πόνος"
- Bill Hicks
ενώ αφού βγάζει συμπέρασμα από 43 περιπτώσεις σε 22 πολιτείες η ράντομ περσόνα του πχώρουμ, σίγουρα έτσι θα'ναι.hellegennes έγραψε: 11 Δεκ 2021, 23:21Από όσους έχουν βρεθεί με όμικρον στις ΗΠΑ, το 20% είναι ανεμβολίαστο, το 47% εμβολιασμένο και το 33% τριπλοδοσίτες.Spoiler
In other news:
![]()
Αλλά αφού το λέει η ράντομ περσόνα του τουίτερ, έτσι θα 'ναι.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- hellegennes
Παράθεσέ μου το συμπέρασμα για να δω κάτι.Bill Hicks έγραψε: 12 Δεκ 2021, 12:50ενώ αφού βγάζει συμπέρασμα από 43 περιπτώσεις σε 22 πολιτείες η ράντομ περσόνα του πχώρουμ, σίγουρα έτσι θα'ναι.hellegennes έγραψε: 11 Δεκ 2021, 23:21Από όσους έχουν βρεθεί με όμικρον στις ΗΠΑ, το 20% είναι ανεμβολίαστο, το 47% εμβολιασμένο και το 33% τριπλοδοσίτες.Spoiler
In other news:
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
2.196.053 οι εμβολιασμοί 3ης δόσης μέχρι χθες.
Έτσι εξηγείται γιατί και τα κρούσματα και οι ΜΕΘ και οι θάνατοι σταθεροποιηθηκαν, έπαψαν να αυξάνονται και λογικά θα αρχίσει η μείωση μέρα με την μέρα.
Έτσι εξηγείται γιατί και τα κρούσματα και οι ΜΕΘ και οι θάνατοι σταθεροποιηθηκαν, έπαψαν να αυξάνονται και λογικά θα αρχίσει η μείωση μέρα με την μέρα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Bill Hicks
χειρότερα απ'ότι φαντάστηκα δλδ; μερσί, διόρθωσα.hellegennes έγραψε: 12 Δεκ 2021, 13:02Παράθεσέ μου το συμπέρασμα για να δω κάτι.Bill Hicks έγραψε: 12 Δεκ 2021, 12:50ενώ αφού βγάζει συμπέρασμα από 43 περιπτώσεις σε 22 πολιτείες αμόλησεhellegennes έγραψε: 11 Δεκ 2021, 23:21Από όσους έχουν βρεθεί με όμικρον στις ΗΠΑ, το 20% είναι ανεμβολίαστο, το 47% εμβολιασμένο και το 33% τριπλοδοσίτες.Spoiler
In other news:
![]()
η ράντομ περσόνα του πχώρουμ, σίγουρα έτσι θα'ναι.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- nik_killthemall
Και πέρυσι μετά τις 10 Δεκ ξεκινησε πτωση σε νεκρους πάντως.Chainis έγραψε: 12 Δεκ 2021, 13:07 2.196.053 οι εμβολιασμοί 3ης δόσης μέχρι χθες.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Λόγω καραντίνας από 8/11.nik_killthemall έγραψε: 12 Δεκ 2021, 14:57Και πέρυσι μετά τις 10 Δεκ ξεκινησε πτωση σε νεκρους πάντως.Chainis έγραψε: 12 Δεκ 2021, 13:07 2.196.053 οι εμβολιασμοί 3ης δόσης μέχρι χθες.
Για άλλους λόγους.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο νούμερο για τους εμβολιασμούς πρώτης δόσης το τελευταίο 10ήμερο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- nik_killthemall
Μάλλον δεν είναι αυτός ο λόγος. Η μεταβολή του ποσοστού θετικότητας πέρυσι τέτοια εποχή ήταν ραγδαία όντως λόγω του λοκντάουν. Αντιθετα η μεταβολη του ποσοστου θετικότητα φέτος έχει μηδαμινη μεταβολη για να δικαιολογηθεί η μείωση νεκρών αν αυτη όντως συμβει οπως περυσι τις επομενες 15 μερες. Μάλλον εποχικότητα μυρίζει η ιστορια.Chainis έγραψε: 12 Δεκ 2021, 15:02Λόγω καραντίνας από 8/11.nik_killthemall έγραψε: 12 Δεκ 2021, 14:57Και πέρυσι μετά τις 10 Δεκ ξεκινησε πτωση σε νεκρους πάντως.Chainis έγραψε: 12 Δεκ 2021, 13:07 2.196.053 οι εμβολιασμοί 3ης δόσης μέχρι χθες.
Για άλλους λόγους.
Φέτος θα έχεις φουλ χειμερινό τουρισμό με τα χιόνια να έχουν πέσει ήδη και τον κόσμο να κλείνει δωμάτια μαζικά. Δεν τους κρατάει κανείς. Αν υπάρξει ανάσχεση και συγκρατηθεί η κατάσταση σίγουρα θα έχουν παίξει το ρόλο τους και τα εμβόλια. Και επειδή σε κάποιες δομές δεν θα μπορούν να εισέλθουν ανεμβολίαστοι είναι σίγουρο ότι θα το αποφασίσουν και κάποιοι που δεν το έκαναν απλώς από πείσμα.nik_killthemall έγραψε: 12 Δεκ 2021, 15:14 Μάλλον δεν είναι αυτός ο λόγος. Η μεταβολή του ποσοστού θετικότητας πέρυσι τέτοια εποχή ήταν ραγδαία όντως λόγω του λοκντάουν. Αντιθετα η μεταβολη του ποσοστου θετικότητα φέτος έχει μηδαμινη μεταβολη για να δικαιολογηθεί η μείωση νεκρών αν αυτη όντως συμβει οπως περυσι τις επομενες 15 μερες. Μάλλον εποχικότητα μυρίζει η ιστορια.
Untitled.png
Τελικώς, η πανδημία ήταν η πιο σαφής εικόνα για το ΠΩΣ και ΤΙ σκέφτεται ο κόσμος.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... tastimata/
https://www.protothema.gr/greece/articl ... tastimata/
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 257 Απαντήσεις
- 4564 Προβολές
-