Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Kauldron έγραψε: 09 Δεκ 2021, 16:15
Αν ήταν Έλληνες θα ορμούσανε οι φεμινίζουσες να σκούζουν. Τώρα το κάνουν αβαβά. Επομένως πρόκειται είτε για "ευπαθείς", είτε για "ελληνοποιημένους".
Όχι μια φωτογραφία της δικιάς σου πως ήταν όταν την πήρες ή καλύτερα όταν κυκλοφορούσε...
Γιατί κυκλοφορώ και εγώ στην Ερμού και σε άλλες περιοχές και έχω δει πάρα πολλές (και δη μικρούλες) να κυκλοφορούν σαν πουτάνες που ψάχνουν για πορτοφόλι...
.
Μαγκια τους. Λογαριασμο θα σου δωσουν?
Τότε να μην παραπανούνται εάν τους κάνουν ντου οι άντρες - στις πουτάνες όλα επιτρέπονται!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Όχι μια φωτογραφία της δικιάς σου πως ήταν όταν την πήρες ή καλύτερα όταν κυκλοφορούσε...
Γιατί κυκλοφορώ και εγώ στην Ερμού και σε άλλες περιοχές και έχω δει πάρα πολλές (και δη μικρούλες) να κυκλοφορούν σαν πουτάνες που ψάχνουν για πορτοφόλι...
.
Ή είστε άντρες ή δεν είστε.
Κι αφήστε τι κάνουν οι μικρούλες.
Αυτοί λένε ήταν 28χρονοι. Δεν ήταν μικρούληδες.
Να το πιάσουμε λογικά ή θα αρχίσετε και πάλι τις μαλακίες;;;
.
.
Μαγκια τους. Λογαριασμο θα σου δωσουν?
Τότε να μην παραπανούνται εάν τους κάνουν ντου οι άντρες - στις πουτάνες όλα επιτρέπονται!!!
.
Σοβαρα τωρα, περιμενεις να μιλησει καποιος σοβαρα μαζι σου με τις μαλακιες που γραφεις?
Αν ήταν Έλληνες θα ορμούσανε οι φεμινίζουσες να σκούζουν. Τώρα το κάνουν αβαβά. Επομένως πρόκειται είτε για "ευπαθείς", είτε για "ελληνοποιημένους".
Ακόμα και Έλληνες να ήταν (που δεν ήταν), παραγράφονται τα εγκλήματα που κατά κανόνα κάνουν οι μισοχυσιές που υποστηρίζεις?
.
Σοβαρα τωρα, περιμενεις να μιλησει καποιος σοβαρα μαζι σου με τις μαλακιες που γραφεις?
Το "σοβαρά" είναι κάτι που το ορίζεις εσύ και μόνο - και δεν έχεις αποδείξει μέχρι στιγμής ότι ξέρεις τι πάει να πει σοβαρό με τις μαλακίες ιδεολογίες που υποστηρίζεις...
.
Ακόμα και Έλληνες να ήταν (που δεν ήταν), παραγράφονται τα εγκλήματα που κατά κανόνα κάνουν οι μισοχυσιές που υποστηρίζεις?
.
Το "σοβαρά" είναι κάτι που το ορίζεις εσύ και μόνο - και δεν έχεις αποδείξει μέχρι στιγμής ότι ξέρεις τι πάει να πει σοβαρό με τις μαλακίες ιδεολογίες που υποστηρίζεις...
.
Πάντως, αν κρίνω από τις αδιαβαθμιτες μαλακιες που έγραφες για τον ιό και την πανδημία με ύφος καθηγητή στο Stanford, δεν μου κάνει εντύπωση που γράφεις τέτοια τώρα.
Ότι δηλαδή αν ντύνονται προκλητικά τα κοριτσάκια ή η οποία γυναίκα, πρέπει να τις χουφτωνει ο κάθε αρχίδας.
Let them make the first mistake. We make the last move.
.
.
Ευτυχως που εχουμε και σενα και γραφεις σοβαρα αλλιως τι θα καναμε. Αν σου πηδηξει κανεις τη κορη επειδη φορουσε κοντο σορτσακι ελα να μου ξαναπεις αυτα που λες τωρα.
Πάντως δεν αντιλαμβάνομαι το επιχείρημα των πολυπολιτισμάκηδων.
Απ' τα 100 τέτοια περιστατικά, τα 70 (ας πούμε) έχουν δράστες κάτι Πάκηδες κλπ.
Επειδή τα 30 θα έχουν δράστες δικά μας σκουπίδια, αυτό σημαίνει οτι είναι οκ τ' άλλα 70?
Μαδουραίος έγραψε: 08 Δεκ 2021, 14:43
Καρέ – καρέ τον εφιάλτη αλλά και τις στιγμές τρόμου που βίωσαν τα δυο ανήλικα κορίτσια στην οδό Ερμού, όταν παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά από δύο άνδρες, περιγράφει αποκλειστικά στο newsit.gr, η μητέρα του μικρότερου κοριτσιού.
Μάλιστα, οι δύο 28χρονοι, στους οποίους πέρασαν χειροπέδες οι ειδικοί φρουροί της ομάδας, Δράσης δεν σταμάτησαν μόνο στη λεκτική παρενόχληση. «Στην κόρη μου, της έπιασαν τον πωπό και την αγκάλιασαν. Στην άλλη κοπέλα της έπιασαν το στήθος και την αγκάλιασαν κι εκείνη. Η δική μου μπόρεσε και τους ξεγλίστρησε και πήγε στους αστυνομικούς που έκαναν περιπολία εκείνη την ώρα και τους λέει ότι “είμαι με την φίλη μου και δυο άντρες μας έκαναν αυτό”.
Εγώ ζήτησα να τους δω για να τους φτύσω, αλλά δεν με άφησαν. Μόνο έδωσαν την κατάθεση τα παιδιά, τα πήρα και φύγαμε. Απ’ ό,τι έμαθα είναι Έλληνες και οι δύο και είναι πάνω από 25 χρόνων