οχι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έλληνες παρενόχλησαν σεξουαλικά 12χρονα κορίτσια στην Ερμού
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Έλληνες παρενόχλησαν σεξουαλικά 12χρονα κορίτσια στην Ερμού
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Αν έλληνας κάνει έγκλημα κατά αλλοδαπού είναι ρατσισμός
Εάν αλλοδαπός κάνει έγκλημα κατά έλληνα είναι ένα απλό έγκλημα
Αν εγώ σκοτώσω την γυναίκα μου είναι γυναικοκτονια, ρατσισμός πατριαρχία κλπ κλπ
Αν ή γυναίκα μου σκοτώσει εμενα είναι ένα απλό και ενδεχομένως δικαιολογημένο έγκλημα..
Οταν οι γυναικες σκοτωσουν καμια 15αρια ανδρες μεσα σ'ενα χρονο ελα να τα ξαναπουμε.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 09 Δεκ 2021, 13:08Αν έλληνας κάνει έγκλημα κατά αλλοδαπού είναι ρατσισμός
Εάν αλλοδαπός κάνει έγκλημα κατά έλληνα είναι ένα απλό έγκλημα
Αν εγώ σκοτώσω την γυναίκα μου είναι γυναικοκτονια, ρατσισμός πατριαρχία κλπ κλπ
Αν ή γυναίκα μου σκοτώσει εμενα είναι ένα απλό και ενδεχομένως δικαιολογημένο έγκλημα..
- Μαδουραίος
KauldronΚος Mike έγραψε: 09 Δεκ 2021, 13:53 ρε παιχτες δε λεει πουθενα οτι ηταν πακια
https://www.msn.com/el-gr/news/national ... np1taskbar

- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Φασίστες Έλληνες
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Αποκλείεται να είναι ηλίθιος δηλαδή ε.Αγις έγραψε: 08 Δεκ 2021, 15:11Διατεταγμενη υπηρεσια .Gherschaagk έγραψε: 08 Δεκ 2021, 14:57Γιατί γράφεις βλακείες;Μαδουραίος έγραψε: 08 Δεκ 2021, 14:55 Ανοίξτε τα σύνορα να γλιτώσουν οι γυναίκες από τις επιθετικές ορμές των Ελ.Να έρθουν άνθρωποι που σέβονται το γυναικείο φύλο.
Ειλικρινά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Έλληνας είσαι και φαίνεσαι.
.
.
- Γενιά της Αμαρτίας
Ανθελληνας είμαι πουλάκι μου
Ουστ, βρωμοέλληνα.
.
.
- Μαδουραίος
Κλείστε τα σύνορα στους Έλληνες για να μην διοχετεύσουν τις ορμές τους στα εξωτερικά.
- Γενιά της Αμαρτίας
Μπράβο!Μαδουραίος έγραψε: 09 Δεκ 2021, 15:03 Κλείστε τα σύνορα στους Έλληνες για να μην διοχετεύσουν τις ορμές τους στα εξωτερικά.
κατι σαν ποντια ιεροδουλος δλδ ;
πολυ πιθανον
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ναι, με μια μικρή διαφορά όμως, η Ποντία παίζει να μην έχει εξοικειωθεί καν με τον όρο ιερόδουλη.
.
.
Αν ήταν Έλληνες θα ορμούσανε οι φεμινίζουσες να σκούζουν. Τώρα το κάνουν αβαβά. Επομένως πρόκειται είτε για "ευπαθείς", είτε για "ελληνοποιημένους".
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση