https://www.mapsofworld.com/answers/eco ... onsumers/#Volk έγραψε: 04 Δεκ 2021, 21:13 Για να μπορεσουμε να πουμε κατι τετοιο και να ισχυει, θα πρεπει να μελετησουμε μια προς μια τις διατροφικες συνηθειες ολων των Ιταλων και των Ελληνων σε βαθος χρονου ωστε να δουμε αν τελικα ισχυει ή οχι.
Το 2013 η μέση ετήσια κατανάλωση ζυμαρικών(φαντάζομαι ότι εννοεί προ βρασμού) είναι 25,3 κιλά για τον Ιταλό και 11,5 κιλά για τον Έλληνα. Ο Ιταλός είναι πρώτος στον κόσμο και ο Έλληνας τέταρτος, πίσω από τους Τυνήσιους και τους Βενεζουελανούς. Με βάση τις μερίδες που υπάρχουν σε συσκευασίες ζυμαρικών, συνάγουμε ότι για τον Ιταλό αυτό μεταφράζεται σε 9 μερίδες της εβδομάδα και για τον Έλληνα 4 μερίδες της εβδομάδα.
Το τζατζίκι δεν είναι πιάτο είναι ορεκτικό. Ο γύρος πάλι είναι street comfort food. Κανένας δεν μαγειρεύει γύρο στο σπίτι του.