Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Null έγραψε: 03 Δεκ 2021, 15:43
Έρχεται και επίσημα το χάραγμα. Μόνο όσοι εγκαταλείψουν την κοινωνία των ανθρώπων θα δουν βασιλεία ουρανών.
Σου βάζω στοίχημα οτι είτε η κατάσταση όπως είναι τώρα θα προχωρήσει κατευθείαν εκεί που λες είτε θα γίνει μεγάλο μπαμ μετά από επέμβαση Υψίστου, ωστε να τελειώσει όλο αυτό το σκηνικό (και εδώ έρχομαι και καταλαβαίνω τον Θεό στην Παλαιά Διαθήκη όταν έπρεπε με ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ να τελειώνει με τα σκατά τα διαβολεμένα)
Δεν παρενέβη ο Ύψιστος να τελειώσει το μακέλεμα του Α' ΠΠ, τη φρίκη του Β' ΠΠ και το Ολοκαύτωμα, την πείνα και τα εκατομμύρια νεκρά παιδιά στον τρίτο κόσμο και θα παρέμβει για το ...εμβόλιο! Και μάλιστα με φωτιά και τσεκούρι!
Ωραία εκτίμηση έχετε για τον θεό σας
ο θεος εχει ηδη επεμβει. εδωσε φωτιση στους επιστημονες και εφτιαξαν τα εμβολια, εναντια στον ιο του σατανα.
αλλα οι αντιχριστοι, οι πλανεμενοι απο τον εξαποδω, δε θενε να καμουνε το βλογημενο εμβολιο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Γιατί υπάρχει η παραμύθα που λέει θα ζήσω, θα ζήσω, θα ζήσω!
Δεν εχει κανενα νοημα η ζωη χωρις ελευθεριες, ζωη που καθε 15 μερες θα περιμενεις τι θα αποφασισουν οι τηλε-ειδικοι για να ξερεις αν θα δουλεψεις, αν θα μετακινηθεις, αν θα κυκλοφορουν με μασκα τα παιδια σου η οχι.
.
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΡΕ ΑΡΙΣΤΟ, ΑΥΤΟ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ
ε, ναι. ελευθεριες λεει η χρισιτανη.
οπως η ελευθερια να αποφασιζει ο πλευματικος σου τι θα φας σημερα που ειναι παρασκευη.
να λειπει τοση ελευθερια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
SUV έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:50
Λοιπόν, δεν θα έπρεπε να το δεχτώ γιατί θα ήταν σαν να διαχωρίζω από μόνη μου τον εαυτό μου από το σύνολο και να καταπατώ εγώ τα δικαιώματα στην περίθαλψη
Ούτε εγώ είμαι πολιτικός, ρωτάω τι από τα δυο θα προτιμούσες: χαράτσι κάθε μήνα ή πληρωμή εξόδων περίθαλψης.
Δεν μιλάω για την περίθαλψη γενικά, αν σπάσεις το πόδι σου να την λάβεις κανονικά δωρεάν, αλλά σε περίπτωση που είσαι θετική να την πληρώσεις.
Δεν ξέρω αν είναι σωστό να μπω σε αυτήν την λογική
Σαφως και το χαράτσι είναι ανεπίτρεπτο, ειναι γυφτιά του πολιτισμού
Το άλλο είναι παραγκωνισμός, περιθωριοποίηση και ντεφακτο καταπατηση ανθρωπινου δικαιωματος
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
SUV έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:46
Και σε αυτό που εγώ πιστεύω ως νομοτελειακή κατάληξη της ανθρωπίνης φύσεως
Δεν εννοώ αυτό ως νομοτελειακή κατάληξη
Η νομοτελειακή κατάληξη του αφανισμού του ανθρώπου όπως τον ξέρουμε θα έρθει γιατί η φύση του ανθρώπου και η επιθυμία για έλεγχο και εξουσία σε συνδυασμό με την τεχνολογική εξέλιξη, είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο θα φέρουν την καταστροφή, πολύτροπη καταστροφή. Αυτά, χωρίς να ανακατεύω θρησκευτικές δοξασίες.
Και κοινωνία αμοιβάδων να καταντήσουμε, κλωνοποιημένων ατόμων που θα ζει ο καθένας σε μια γυάλα ανατροφοδοτούμενος και αυτοτροφοδοτούμενος σε όλα τα επίπεδα, θα είναι το χειρότερο σενάριο από όλα
foscilis έγραψε: 03 Δεκ 2021, 13:44Όπως ήταν αναμενόμενο η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε ότι είναι συνταγματικός και σύμφωνος με τις υπερνομοθετικές διατάξεις, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός κατά του covid-19. Μάλιστα, ειδικώς ως προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό κρίθηκε από την Ολομέλεια του ΣτΕ, ότι ο εμβολιασμός αποτελεί συνταγματική υποχρέωση για επίδειξη κοινωνικής αλληλεγγύης.
SUV έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:46
Και σε αυτό που εγώ πιστεύω ως νομοτελειακή κατάληξη της ανθρωπίνης φύσεως
Η νομοτελειακή κατάληξη του αφανισμού του ανθρώπου όπως τον ξέρουμε θα έρθει γιατί η φύση του ανθρώπου και η επιθυμία για έλεγχο και εξουσία σε συνδυασμό με την τεχνολογική εξέλιξη, είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο θα φέρουν την καταστροφή, πολύτροπη καταστροφή. Αυτά, χωρίς να ανακατεύω θρησκευτικές δοξασίες.
Και κοινωνία αμοιβάδων να καταντήσουμε, κλωνοποιημένων ατόμων που θα ζει ο καθένας σε μια γυάλα ανατροφοδοτούμενος και αυτοτροφοδοτούμενος σε όλα τα επίπεδα, θα είναι το χειρότερο σενάριο από όλα
Έχω πολλά προβλήματα, θες να σου δώσω να μου τα λύσεις να παω εγώ λίγο να ξεκουραστώ?
Σε προειδοποιώ όμως οτι η στέρηση ύπνου και μόνο θα σε κάνει να παρακαλας να σε λυπηθώ