εσενα βρε σαλιαρη αυτο σε πειραξε,για τα εκατομμυρια που θα δωθουν για τα γηπεδα της αεκ και κυριως του παοκ μουγκα..Maspoli έγραψε: 05 Σεπ 2018, 14:28Μην ανησυχείς ρε, θα βάλει το λαό να σκάσει κι άλλο, έκτακτο, χαράτσι στην ΕΡΤ για να επιδοτηθεί το σωματείο σαςhades έγραψε: 05 Σεπ 2018, 11:28 έκλεισε και τον Μαβραί ο τρελός. Τι ομάδα κάνει ο Κάρυ και ο Διαμαντόπουλος ρε
Μόνο πληρωμένη να είναι μην σκάσουν κανόνια κατά τον Δεκέμβρη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
-
arisordeath
Re: ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
-
arisordeath
ρε τραγικε μας ειπες οτι ο γαυρος αγορασε απο μας εναν πιτσιρικα και μας τον αφησε δανεικο.να τον κανουμε τι;που ειναι αυτος ο παικτης;συμμετεχει στην προετοιμασια του Αρη;και που χωραει αυτος στο πληρες υλικο της ομαδας;jason έγραψε: 05 Σεπ 2018, 15:39 εδωσε και 300 χιλιάρικα ο χορηγος για εκείνον τον παίκτη με τα 45 λεπτά συμμετοχής στην β εθνική![]()
Και πάλι δεν βγαίνουν, 600αρι συμβόλαιο ακουγεται για τον αλβανο
για την συναντηση σαββιδη μαρινακη στην Αθηνα θα μας πεις κατι;
για το γηπεδο 40000 απο την πολιτεια θα μας πεις κατι τουλαχιστον;
Το βρηκες, για χρηματα που εχουν δοθει για ιδιωτικα εργα δεν εχω βγαλει κιχ.arisordeath έγραψε: 05 Σεπ 2018, 17:52εσενα βρε σαλιαρη αυτο σε πειραξε,για τα εκατομμυρια που θα δωθουν για τα γηπεδα της αεκ και κυριως του παοκ μουγκα..Maspoli έγραψε: 05 Σεπ 2018, 14:28Μην ανησυχείς ρε, θα βάλει το λαό να σκάσει κι άλλο, έκτακτο, χαράτσι στην ΕΡΤ για να επιδοτηθεί το σωματείο σαςhades έγραψε: 05 Σεπ 2018, 11:28 έκλεισε και τον Μαβραί ο τρελός. Τι ομάδα κάνει ο Κάρυ και ο Διαμαντόπουλος ρε
Μόνο πληρωμένη να είναι μην σκάσουν κανόνια κατά τον Δεκέμβρη.
Τι κλοουν ...
Σουρσου ρε να γλειψεις τα ποδια του Βασιλειαδη επιχορηγουμενε-μεταγραφες με το υστερημα του ελληνικου λαου χουβαρνταδες
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
δεν ειπε οτι σας τον αφησε δανεικοarisordeath έγραψε: 05 Σεπ 2018, 18:02ρε τραγικε μας ειπες οτι ο γαυρος αγορασε απο μας εναν πιτσιρικα και μας τον αφησε δανεικο.jason έγραψε: 05 Σεπ 2018, 15:39 εδωσε και 300 χιλιάρικα ο χορηγος για εκείνον τον παίκτη με τα 45 λεπτά συμμετοχής στην β εθνική![]()
ο τυπος εξαλλου πηγε δανεικος στον αιγινιακο
αυτο που εχει πει ειναι οτι ο βαγγελας εσκασε 300 χιλιαρικα για να παρει παικτη που επαιξε ενα ημιχρονο ολη την χρονια περσι και διπλο στο βικελιδης φετος
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
arisordeath
το εχει πει σε πιο παλιο ποστ..alekhine έγραψε: 05 Σεπ 2018, 19:45δεν ειπε οτι σας τον αφησε δανεικοarisordeath έγραψε: 05 Σεπ 2018, 18:02ρε τραγικε μας ειπες οτι ο γαυρος αγορασε απο μας εναν πιτσιρικα και μας τον αφησε δανεικο.jason έγραψε: 05 Σεπ 2018, 15:39 εδωσε και 300 χιλιάρικα ο χορηγος για εκείνον τον παίκτη με τα 45 λεπτά συμμετοχής στην β εθνική![]()
ο τυπος εξαλλου πηγε δανεικος στον αιγινιακο
αυτο που εχει πει ειναι οτι ο βαγγελας εσκασε 300 χιλιαρικα για να παρει παικτη που επαιξε ενα ημιχρονο ολη την χρονια περσι και διπλο στο βικελιδης φετος
-
arisordeath
αμα δεν βγαζεις κιχ για τα εκ. που θα δοθουν για το γηπεδο του παοκ απο το κρατος τοτε μην μιλας..Maspoli έγραψε: 05 Σεπ 2018, 18:35Το βρηκες, για χρηματα που εχουν δοθει για ιδιωτικα εργα δεν εχω βγαλει κιχ.arisordeath έγραψε: 05 Σεπ 2018, 17:52εσενα βρε σαλιαρη αυτο σε πειραξε,για τα εκατομμυρια που θα δωθουν για τα γηπεδα της αεκ και κυριως του παοκ μουγκα..Maspoli έγραψε: 05 Σεπ 2018, 14:28
Μην ανησυχείς ρε, θα βάλει το λαό να σκάσει κι άλλο, έκτακτο, χαράτσι στην ΕΡΤ για να επιδοτηθεί το σωματείο σας
Τι κλοουν ...
Σουρσου ρε να γλειψεις τα ποδια του Βασιλειαδη επιχορηγουμενε-μεταγραφες με το υστερημα του ελληνικου λαου χουβαρνταδες
φυσικα τοσα χρονια στα Γιαννενα ο αλη πασας,ολο και καποιο γιουσουφακι θα μας αφηνε παρακαταθηκη..
Ομιλουν για γιουσουφακια οι τσιμπουκοβιολες του Βασιλειαδη;
-
arisordeath
και για γιουσουφακια και για πουτανακια,ναι.εγω παντως ειμαι Αρης και μιλαω για την ομαδα μου,δεν ειμαι Γιαννενα και κανω γλωσσοφιλα με τον παοκ.ηπειρωτικη ξεφτιλα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arisordeath την 05 Σεπ 2018, 21:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κάνεις μεταγραφές ρε με λεφτά όλων των Ελλήνων και ζητάς να σιωπήσουμε κιόλας;arisordeath έγραψε: 05 Σεπ 2018, 21:25 και για γιουσουφακια και για πουτανακια,ναι.εγω ειμαι παντως ειμαι Αρης και μιλαω για την ομαδα μου,δεν ειμαι Γιαννενα και κανω γλωσσοφιλα με τον παοκ.ηπειρωτικη ξεφτιλα..
Κουνήσου Πιπίτσα, ακούω τον υπουργό να σε φωνάζει στον οντά...
-
arisordeath
τι πιπες γραφεις ρε μλκ..βουτια στην λιμνη τωρα..
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
μερακλης οπαδος του αρεως δημιουργησε ενα πολυ ιδιαιτερο καναλι
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
arisordeath
εψαχνα πριν,την ωρα που ετρωγα,για φωτο του γιωργηςς με τα τεσσερα δαχτυλα και επεσα σε κατι φωτο που μου εκοψαν την ορεξη.τοση ασκημια μαζεμενη σε εναν ανθρωπο ειναι αδικια
ενω ο Προεδρος ειναι μεγαλο τζετζελονι

πιστευω οτι στους δυο αυτους διακρινεις την τεραστια διαφορα της ομαδας μας με τον απεναντι μαχαλα.απ`την μια ο καγκουρας αξιος εκπροσωπος του μεμετη και απ`την αλλη ο στυλατος Καρυπιδης,ιδανικος εκπροσωπος του Αρη μας..τι να λεμε τωρα,χαωδης διαφορα
..

ενω ο Προεδρος ειναι μεγαλο τζετζελονι

πιστευω οτι στους δυο αυτους διακρινεις την τεραστια διαφορα της ομαδας μας με τον απεναντι μαχαλα.απ`την μια ο καγκουρας αξιος εκπροσωπος του μεμετη και απ`την αλλη ο στυλατος Καρυπιδης,ιδανικος εκπροσωπος του Αρη μας..τι να λεμε τωρα,χαωδης διαφορα
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Καλη η ΕΡΤ κ το χαρατσι ΓΓ;
Περηφανες μεταγραφες...
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Που θα προτεινες να παμε;
Στο Εψιλον του Σαββιδη;
Στο μεγκα του Μαρινακη;
Στον Σκαι του Αλαφουζου;
Στον Αλφα του Κοντομηνα;
Στο καναλι του Βρυωνη που μαλλον θα μπει και ο Μελισσανιδης;
Για πες
Που επιτρεπεις στον ΑΡΗ να παει;
Στο Εψιλον του Σαββιδη;
Στο μεγκα του Μαρινακη;
Στον Σκαι του Αλαφουζου;
Στον Αλφα του Κοντομηνα;
Στο καναλι του Βρυωνη που μαλλον θα μπει και ο Μελισσανιδης;
Για πες
Που επιτρεπεις στον ΑΡΗ να παει;
Αρίστος for Tsirpas
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 434 Απαντήσεις
- 18882 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
-
- 910 Απαντήσεις