!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σχεδόν οι μισοί Έλληνες κάτοχοι διδακτορικού που ζουν στο εξωτερικό, σχεδιάζουν τον επαναπατρισμό τους
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σχεδόν οι μισοί Έλληνες κάτοχοι διδακτορικού που ζουν στο εξωτερικό, σχεδιάζουν τον επαναπατρισμό τους
Εγω σκέφτομαι να γυρισω και εχω αρχίσει να προσεγγίζω εναν συμμαθητή μου, πρόεδρο τοπικου συμβουλίου της περιοχής, να με βαλει στην πυροσβεστικη αλλα μονο για 9 μηνες (χειμερινούς). Με σύμβαση 10 χρόνων αρχικά
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Σχεδόν οι μισοί Έλληνες κάτοχοι διδακτορικού που ζουν στο εξωτερικό, σχεδιάζουν τον επαναπατρισμό τους
fucking soyciety
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Καλά εννοείται ότι όπως είναι τώρα κάνει μόνο για συνταξιούχους. Κακομαθημένοι επίσης σίγουρα είναι πολλοί αλλά αυτό θα φαίνονταν και στην εσωτερική μετανάστευση. Το οποίο δεν το ακούς τόσο συχνά. Έφυγα πχ από την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη γιατί δεν την παλευα.Cavaliere έγραψε: 01 Δεκ 2021, 19:26Πολλοί παθαίνουν κατάθλιψη. Αλλά είναι πάρα πολλοί αυτοί που είναι και κακομαθημένοι. Εγώ θα πήγαινα στην Ελλάδα μόνο ως συνταξιούχος να σκαλίζω τον κήπο και να κάνω μπάνια. Όχι για εργασία.
Θεσσαλονίκη δεν έχω εργαστεί, αλλά η Αθήνα γαμιέται. Πολύ στρες. Εγώ θέλω να ζω σε μέρος που να τελειώνω τη δουλειά και να έχω χρόνο να κάνω πράγματα.nyxtovios έγραψε: 01 Δεκ 2021, 19:29Καλά εννοείται ότι όπως είναι τώρα κάνει μόνο για συνταξιούχους. Κακομαθημένοι επίσης σίγουρα είναι πολλοί αλλά αυτό θα φαίνονταν και στην εσωτερική μετανάστευση. Το οποίο δεν το ακούς τόσο συχνά. Έφυγα πχ από την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη γιατί δεν την παλευα.Cavaliere έγραψε: 01 Δεκ 2021, 19:26Πολλοί παθαίνουν κατάθλιψη. Αλλά είναι πάρα πολλοί αυτοί που είναι και κακομαθημένοι. Εγώ θα πήγαινα στην Ελλάδα μόνο ως συνταξιούχος να σκαλίζω τον κήπο και να κάνω μπάνια. Όχι για εργασία.nyxtovios έγραψε: 01 Δεκ 2021, 19:22
Καταλαβαίνεις τι εννοώ. Αν πας έξω μόνος μπορεί να σου βγεί μπορεί και να μην την παλεύεις. Συμβαίνει σε αρκετούς.
Ordem e Progresso.
Παντού είναι μια χαρά, αν είσαι πλούσιος, δικέ μου.EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Δεκ 2021, 19:05Καμία σχέση ρε δικέ μου, απλά λεφτά δεν έχουμε. Αν είσαι πλούσιος μια χαρά είναι η ΕλλάδαFeindflug έγραψε: 01 Δεκ 2021, 19:03
Σε όποιον δεν αρέσει, δρόμο, που μου γίνατε όλοι Λονδρέζοι και υπερβόρειοι
Αλλά δεν μπορώ αυτό το στυλ του ξενιτεμένου που νομίζει ότι είναι κάποιος επειδή ζει στο εξωτερικό. Λες και άλλαξε DNA ξέρω γω κι έρχεται εδώ στους υπανάπτυκτους να διδάξει πολιτισμό. Που στην πραγματικότητα είναι μια τυπική μαϊμού, που όσο ζούσε εδώ, δεν έπραττε ποτέ το σωστό, γιατί δεν είχε την απαραίτητη πειθαρχία και χαρακτήρα και μαϊμούδιζε ότι σκατά έβλεπε. Όταν βγήκε έξω, αντιγράφει τις συμπεριφορές εκείνων, γιατί απλά ντρέπεται και δεν θέλει να νιώθει κατώτερος.
Εεε σε πιάνει μια αηδία ρε δικέ μου...
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- hellegennes
Γιατί, πήγες στην Ουγκάντα και ρώτησες;Awesomatic έγραψε: 01 Δεκ 2021, 18:18Υπερβολές, μια χαρά είναι. Και εδώ το χειμώνα νυχτώνει νωρίς αλλά δεν βλέπεις κανέναν από την Ουγκάντα που είναι πάνω στον ισημερινό να λέει τι χάλια είναι στην Ελλάδα.Feindflug έγραψε: 01 Δεκ 2021, 17:52Fixed.Awesomatic έγραψε: 01 Δεκ 2021, 17:32
Γι εμένα το έχω καταθέσει και αλλού ότι αν είχα επιλογή για ποιότητα ζωής και οικογένεια θα διάλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη ένα χωριό στην βόρεια Ευρώπη κοντά σε πόλη. Η ποιότητα ζωής είναι 6 μήνες μέρα, 6 μήνες νύχτα, αν δεν σε ενδιαφέρει η νυχτερινή ζωή, ιδανική για έναν οικογενειάρχη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ήλιο θάλασσα και το αγόρι μου.Mitharadir έγραψε: 01 Δεκ 2021, 14:43 Το δείγμα της έρευνας είναι σίγουρα αντιπροσωπευτικό; Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως ένας Έλληνας κάτοχος διδακτορικού στο εξωτερικό θα θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα που βασιλεύει η αναξιοκρατία.Να του προσφέρει τι η Ελλάδα που δεν του προσφέρει η Γερμανία,η Αυστραλία,οι ΗΠΑ,ο Καναδάς,η Δανία κτλ;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Hate the game, don't hate the playerFeindflug έγραψε: 01 Δεκ 2021, 15:59 Και ποιος είπε στους τύπους ότι τους θέλουμε πίσω;
Οι τύποι είναι ένα βήμα πριν τους επαναπατρισμένους λαζοντόιτς γκασταρμπάιτερ γέρους στο λεωφορείο, που όλη την ώρα λένε:
Στην Γερμανία δεν γίνονται αυτά. Εκεί έχουνε σύστημα
Που μου έρχονται εδώ με το στυλάκι του Ευρωπαίου, του ανοιχτόμυαλου, του σπουδαγμένου, σαν τον Κολόμβο με τους ιθαγενείς.
Ρε ουστ!
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Για τα αναξιοποίητα προσόντα τριαντάρηδων διδακτόρων με μηδενική εργασιακή εμπειρία
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Σχεδόν οι μισοί Έλληνες κάτοχοι διδακτορικού που ζουν στο εξωτερικό (το 46,3%), σκοπεύουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Tι μέτρα προτίθεται να λάβει το κράτος για ανακόψει το φαινόμενο; Αυτοί δεν αστειεύονται, έρχονται για να πιάσουν καρέκλες μέσω ΑΣΕΠ.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Στο κέντρο της Αθήνας, δεν έχει μεγάλη διαφοράhellegennes έγραψε: 01 Δεκ 2021, 23:28Γιατί, πήγες στην Ουγκάντα και ρώτησες;Awesomatic έγραψε: 01 Δεκ 2021, 18:18Υπερβολές, μια χαρά είναι. Και εδώ το χειμώνα νυχτώνει νωρίς αλλά δεν βλέπεις κανέναν από την Ουγκάντα που είναι πάνω στον ισημερινό να λέει τι χάλια είναι στην Ελλάδα.
Στην τελική όποιος θέλει να γυρίσει γιατί "τον χαλάει ο καιρός" πρόβλημά του
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- EKPLIKTIKOS
mao mao έγραψε: 01 Δεκ 2021, 23:57 Tι μέτρα προτίθεται να λάβει το κράτος για ανακόψει το φαινόμενο; Αυτοί δεν αστειεύονται, έρχονται για να πιάσουν καρέκλες μέσω ΑΣΕΠ.
It's funny because it's true
Περισσότερο μιλούσα και είχα καλές σχέσεις με άτομα από όλον τον κόσμο, στο εξωτερικό, παρά στην Ελλάδα.
Προσπαθώ να βρω τρόπο να ξαναπάω αλλά σ΄αυτή την ηλικία είναι δύσκολο.
Μ' αρέσει η πολυεθνική κοινωνία, αρκεί βέβαια να πρόκειται για φιλήσυχους πολίτες.
Προσπαθώ να βρω τρόπο να ξαναπάω αλλά σ΄αυτή την ηλικία είναι δύσκολο.
Μ' αρέσει η πολυεθνική κοινωνία, αρκεί βέβαια να πρόκειται για φιλήσυχους πολίτες.
O φουκαράς ο παπαγάλος, του 'χουν φύγει τα πούπουλα απ' τη φάπα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 318 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
-