Και μια κριτική παρακαλώ δεν θα έβλαπτε !
Ωραίο άλμπουμ φαίνεται
Νιώθω σα να έχουμε βαρύνει, σαν πολιτισμός, υπερβολικά πολύ την τζαζ με λόγια. Δεν θα έπρεπε.BigChiefWahoo έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 16:59 Και μια κριτική παρακαλώ δεν θα έβλαπτε !
Ωραίο άλμπουμ φαίνεται![]()
Είσαι ελεύθερος να βάλεις ό,τι είδους άλμπουμ θέλεις,δεν τίθεται ζήτημα.Βλήμα έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 17:22
Νιώθω σα να έχουμε βαρύνει, σαν πολιτισμός, υπερβολικά πολύ την τζαζ με λόγια. Δεν θα έπρεπε.
Αν είμαι εκτός του κλίματος του θέματός σου να με συμπαθάς, δεν θα κάνω άλλη ανάρτηση εδώ, αλλά σε ό,τι αφορά την μουσική πιστεύω σε αυτό που έχει πει ο Ζάπα: Το να γράφεις για την μουσική είναι σα να χορεύεις για την αρχιτεκτονική.
Όταν λέμε κριτική εννοούμε βαθμολογία; Οκ τότε, του βάζω 11/10.BigChiefWahoo έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 17:27Είσαι ελεύθερος να βάλεις ό,τι είδους άλμπουμ θέλεις,δεν τίθεται ζήτημα.Βλήμα έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 17:22
Νιώθω σα να έχουμε βαρύνει, σαν πολιτισμός, υπερβολικά πολύ την τζαζ με λόγια. Δεν θα έπρεπε.
Αν είμαι εκτός του κλίματος του θέματός σου να με συμπαθάς, δεν θα κάνω άλλη ανάρτηση εδώ, αλλά σε ό,τι αφορά την μουσική πιστεύω σε αυτό που έχει πει ο Ζάπα: Το να γράφεις για την μουσική είναι σα να χορεύεις για την αρχιτεκτονική.
Μαλακίες του Ζάππα.
Μία μικρή κατατοπιστική κριτικούλα εννοούσα.
ήδη έχω βαθμολογήσει κάποια με κάτω του 6.
Και δυο-τρία λόγια,προσωπική εκτίμηση πάντα.
Άκουσέ το και κρίνεBigChiefWahoo έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 17:41Και δυο-τρία λόγια,προσωπική εκτίμηση πάντα.
Αν είναι τόσο καλό,θα το παραγγείλω.
Εννοείται ότι θα το ακούσω.
θενκς, θα το ακούσω με την πρώτη ευκαιρία, δεν το γνωρίζωBigChiefWahoo έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 21:06 Ξανά ένα άλμπουμ για λίγους,λόγω του κατατονικού mood που το διακρίνει,από την αρχή μέχρι το τέλος.
Ιδανικό για χρήστες όπως η νύχτα για παράδειγμα![]()
Πρόκειται για τον ΔανόEmile Bureau,που ήταν (είναι ακόμα ; δεν ξέρω) κιθαρίστας με την μπάντα The Sonic Dawn.
Κάτι σε αυτό το άλμπουμ,με τον επαναλαμβανόμενο ήχο της κιθάρας,δύο τρία riffs όλα κι όλα,μου θυμίζει το soundtrack της ταινίας Ο Νεκρός,του Τζιμ Τζάρμους,με τον Τζώνυ Ντεπ.
Να σημειώσω ότι ο πρόσθετος δανέζικος τίτλος Det Kollektive Selvmord μεταφράζεται σε The Collective Suicide,οπότε καταλαβαίνετε...![]()
Επίσης,όπως βλέπετε στην κεντρική εικόνα του βίντεο,κάνει ένα εξώφθαλμο Eye of Horus![]()
Μου αρέσει,το έχω σε cd και του δίνω ένα
7+/10
Το eye of Horus δεν το είδες εδώ, τύπε;BigChiefWahoo έγραψε: 03 Δεκ 2021, 22:00 Ένα
10/10
στους καταπληκτικούς Γάλλους Les Grys-Grys για τη δισκάρα αυτή - όταν το πρωτάκουσα πείστηκα ότι υπάρχει ακόμα ελπίς !