Εννοειται, πως πρωτου καν βυζαξω μεχρι να στουμπωσω δυο τρεις μερες στην αρχη, πληρωνω για να γραψουν και να με ξαναγραψουν και να με ξαναγραψουν μια απο δω, μια απο κει.ST48410 έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 02:03Θα υπήρχαν πολλοί λόγοι που θα προτιμούσα να κάνω μια τέτοια δήλωση μόνος μου πχ δεν θα ήθελα να δίνω λεπτομέρειες που μπορεί να αφορούν εμμέσως ή αμέσως την περιουσιακή μου κατάσταση σε ένα τυχαίο και προσωρινά διορισμένο άτομο.taxalata xalasa έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 01:55Γιατι πρεπει οι υπηρεσιες που πληρωνουμε απο τους φορους μας να εκτελουνται και απο εμας τους ιδιους.ST48410 έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 01:48
Θεωρώ πολύ πιθανό να απευθυνθούν σε αυτόν που τους κάνει την φορολογική δήλωση και δεν θα τους γδάρει γιατί θα θέλει να συνεχίσει να τους έχει πελάτες. Εσείς εδώ δεν θα βοηθήσετε κάποιο μεγαλύτερο στην οικογένειά σας;
Και πληρωνω και το κανω ο ιδιος;
Ειμαι πελατης και πρεπει να μαγειρεψω και να στρωσω και να σερβιρω μονος μου και να φαω και πληρωνω αλλον γιατι;
Για νταβατζή;
Το κράτος μας είναι φτωχό και είναι καλό, σε όλα τα πράγματα, να γίνεται χρηστή και ορθολογική διαχείριση των περιορισμένων πόρων.
Δεν προκύπτει από πουθενά ότι έχεις πληρώσει για συγκεκριμένες υπηρεσίες, πχ για να σε απογράφουν. Στην πράξη αυτό που θα συμβεί είναι ότι θα εγγραφεί ένα κονδύλι στις δαπάνες και τα λεφτά αυτά θα λείψουν από κάποια άλλη υπηρεσία που θα σου προσέφερε το κράτος, ή θα καλυφθούν από έξτρα φόρους σου ή δεν θα δεις τους φόρους σου να μειώνονται ενώ θα υπήρχε μια τέτοια δυνατότητα.
Τέλος πάντων. Ένα επίσης ασήμαντο θέμα, κατά την προσωπική μου γνώμη, που πάλι θα σκοντάψει κυρίως στην αντιδραστικότητα αρκετών πολιτών και όχι στην πραγματική τους ανικανότητα να συμπληρώσουν τη δήλωση.
Ολο και σε καποιο αρχειο υπαρχω ρε συ.
Αυτοι ειναι σαν το γεφυρι της αρτας.
χτιζε γκρεμιζε χτιζε γκρεμιζε, δουλεια να εχουμε να πληρωνει ο λακαμας ο taxalataxalasa απο την μερα που γεννηθηκε μεχρι την μερα που θα φυγει...Και μου λες δεν προκυπτει.... Εκεινο που δεν προκυπτει ειναι να μας κυβερνουν οι ψωνισμενοι καρναβαλοι που εγιναν και γινονται διασημοι μεσα απο την πληση εγκεφαλου που κανουν τα καναλια εδω και δεκαετιες και τ' ασοσιαλ μιντια τελευταια.
Χαζοχαρουμενοποιηθηκαμε.
Με οποιον δασκαλο καθησεις, τετοια γραμματα θα μαθεις.
Και ναι , εννοειται οτι ειναι αντιδραση στην ανικανοτητα των ανικανων που τα κανουν ολα σαν μαθητουδια αλλα με υφος χιλιων καρδεναλιων και βοηθεια αλλων τοσων καρδεριναλιων.