!!! DEVELOPMENT MODE !!!
αποχαιρετα την Τεσλα που χανεται
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
talaipwros
Re: αποχαιρετα την Τεσλα που χανεται
βενζινη εστω ή υβριδιο, γουστα ειναιenterprise-psi έγραψε: 04 Σεπ 2018, 23:12 Να βρουν άλλον τρόπο αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας, και όχι να παίρνουμε μπαταρίες κάθε 5 χρόνια. Μέχρι τότε βενζίνη![]()
στο θεμα που ειμαστε το ζητημα ειναι πως αν θες ev πλεον η τεσλα δεν ειναι ουτε η μονη ουτε η καλυτερη επιλογη. Μαλλον στο πατο ειναι
- Dwarven Blacksmith
Αυτό το "θα" κάνει τη διαφορά. Επίσης οι πιο πολλές προπαραγγελιες είναι για την $45k έκδοση.talaipwros έγραψε: 04 Σεπ 2018, 23:08μα τι λες;Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Σεπ 2018, 23:03 Αυτά πάντως είναι ανταγωνιστές μόνο του S, το 3 παίζει αλλού.
https://www.bloomberg.com/news/articles ... the-masses
το iPace κανει $69000, και το mercedes καπου εκει θα παιζειMusk unveiled specifications for a faster and more powerful version of the Model 3 in a series of tweets over the weekend. It will cost $78,000, more than double the $35,000 base-model starting price discussed into the run-up before the electric car's deliveries started last year
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dwarven Blacksmith την 04 Σεπ 2018, 23:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
talaipwros
το iPace ομως το παραγγελνεις τωρα, το ειδα με πινακιδες στην αντιπροσωπεια. Οποτε;Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Σεπ 2018, 23:16Αυτό το "θα" κάνει τη διαφορά.talaipwros έγραψε: 04 Σεπ 2018, 23:08μα τι λες;Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Σεπ 2018, 23:03 Αυτά πάντως είναι ανταγωνιστές μόνο του S, το 3 παίζει αλλού.
https://www.bloomberg.com/news/articles ... the-masses
το iPace κανει $69000, και το mercedes καπου εκει θα παιζειMusk unveiled specifications for a faster and more powerful version of the Model 3 in a series of tweets over the weekend. It will cost $78,000, more than double the $35,000 base-model starting price discussed into the run-up before the electric car's deliveries started last year
- Dwarven Blacksmith
Έκανα και εντιντ. Η μεγάλη πλειοψηφία των Μόντελ 3 που κυκλοφορεί στους δρόμους είναι 45k έκδοση, όχι 78k.
- Μαυροβασίλης
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
-
talaipwros
45Κ ειναι η βασικη εκδοση και η αναμονη ειναι τεραστιαDwarven Blacksmith έγραψε: 04 Σεπ 2018, 23:21 Έκανα και εντιντ. Η μεγάλη πλειοψηφία των Μόντελ 3 που κυκλοφορεί στους δρόμους είναι 45k έκδοση, όχι 78k.
https://www.theguardian.com/technology/ ... n-musk-buy
επισης βγαινει το BMW iX3 που θα παιζει σε αυτα τα λεφτα
ας ειμαστε ειλικρινεις. η τεσλα εχασε την ευκαιρια.
- Dwarven Blacksmith
Ε ναι αρχικά το παρουσίασες σα να είναι το 78αρι η τιμή αναφοράς.
Οπότε είναι στα 45κ και θέλει μισό χρόνο για πιβοτ στα 35k, όπου ακόμα ανταγωνιστής είναι το Nissan Leaf κυρίως αν τα θυμάμαι καλά. Έχει ακόμα window of opportunity.
Εννοείται στηρίζουμε τους Ευρωπαίους παραγωγούς αν βρισκόμαστε στα ίδια λεφτά.
Οπότε είναι στα 45κ και θέλει μισό χρόνο για πιβοτ στα 35k, όπου ακόμα ανταγωνιστής είναι το Nissan Leaf κυρίως αν τα θυμάμαι καλά. Έχει ακόμα window of opportunity.
Εννοείται στηρίζουμε τους Ευρωπαίους παραγωγούς αν βρισκόμαστε στα ίδια λεφτά.
- Μαυροβασίλης
Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Σεπ 2018, 23:36 Εννοείται στηρίζουμε τους Ευρωπαίους παραγωγούς αν βρισκόμαστε στα ίδια λεφτά γιατί αγαπάμε τη ζωή μας.
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
ποιό ρε συ, αυτό το μερσεντές; τι όμορφο ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω... αν βγάλεις τα σηματάκια δεν ξέρεις αν είναι Κία ή Χιουντάϊ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Σεπ 2018, 22:44 Δεν ξέρω τι σπεκς έχει αυτό αλλά είναι όντως πανέμορφο.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Chilloutbuddy
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος, αν εξαιρέσουμε οδηγικές προτιμήσεις (πχ θόρυβος) ποιός ο λόγος να πάρει κανείς ηλεκτρικό σήμερα;
Έχουμε φτάσει σ'εκείνο το σημείο που συμφέρει οικονομικά / περιβαλλοντικά ή απέχουμε ακόμα;
Έχουμε φτάσει σ'εκείνο το σημείο που συμφέρει οικονομικά / περιβαλλοντικά ή απέχουμε ακόμα;
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
enterprise-psi έγραψε: 04 Σεπ 2018, 23:12 Να βρουν άλλον τρόπο αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας, και όχι να παίρνουμε μπαταρίες κάθε 5 χρόνια. Μέχρι τότε βενζίνη![]()
Κώδικας: Επιλογή όλων
https://docs.google.com/spreadsheets/d/t024bMoRiDPIDialGnuKPsgΚαθόλου θόρυβος, τρομερή ροπή, δεν ασχολείσαι με λάδια , φίλτρα, ξίδια, να βρεις βενζινά που να μην κλέβει, ή που να μην έχει νερό η βενζίνη, κλπ κλπChilloutbuddy έγραψε: 05 Σεπ 2018, 03:38 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος, αν εξαιρέσουμε οδηγικές προτιμήσεις (πχ θόρυβος) ποιός ο λόγος να πάρει κανείς ηλεκτρικό σήμερα;
Το αρνητικό βέβαια είναι , πως θα βάλεις εξάτμιση να σε ακούει ολο το Μπουρνάζι
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Chilloutbuddy
βάζεις εξωτερικά ηχεία με μαγνητοφωνημένη Lancia Stratos HF
-
Η φωνή της Αληθειας
Σπέκ για κλαματα. Θα βγει το 2020 και ειναι ήδη ξεπερασμένο τοσο απο το μοντέλ Χ (που ειναι και μεγαλύτερης κατηγορίας οχημα, 7θεσιο) που πρωτοβγήκε το 2015, όσο και απο το Ipace. Βασικα, οι Γερμανοί ειναι τουλάχιστον μια 5ετια και βάλε πίσω τεχνολογικά απο την Τεσλα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Σεπ 2018, 22:44 Δεν ξέρω τι σπεκς έχει αυτό αλλά είναι όντως πανέμορφο.
Τα Eqc, ipace, Etron κτλ ειναι ουσιαστικα compliance cars. Θα παράγονται σε μικροποσότητες (κάτω απο 20κ ετησίως). Παω στοίχημα οτι καθε πώληση θα εχει ζημιά.
- Dwarven Blacksmith
Ε τότε είναι και τα Κια/Χουνται πανέμορφα, απλά δεν τα έχω δει. Σε ποια μοντέλα αναφέρεσαι; Εμένα το εσωτερικό με εντυπωσίασε.Chilloutbuddy έγραψε: 05 Σεπ 2018, 03:28ποιό ρε συ, αυτό το μερσεντές; τι όμορφο ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω... αν βγάλεις τα σηματάκια δεν ξέρεις αν είναι Κία ή Χιουντάϊ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Σεπ 2018, 22:44 Δεν ξέρω τι σπεκς έχει αυτό αλλά είναι όντως πανέμορφο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 1364 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
-
- 4 Απαντήσεις