!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εϊναι οι έξυπνοι άντρες απωθητικοί;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εϊναι οι έξυπνοι άντρες απωθητικοί;
Eγω παντως οταν πλησιαζω μια κοπελα που ειναι εμφανεστατα πολυ καλυτερη για τα κυβικα μου, ενα απο τα πρωτα θεματα που θα ανοιξω για συζητηση ειναι για τα μαλλια της και αν (και καλα) ειναι πυτιριδα αυτες οι ασπριλες που φαινονται.
Αυτο ενεργει στο βιολογικο της υποσυνείδητο και αυτοματα η γυναικα αναζητει την εγκριση μου. Απο εκει και υστερα η υποθεση γινεται παιχνιδακι.
Αυτο ενεργει στο βιολογικο της υποσυνείδητο και αυτοματα η γυναικα αναζητει την εγκριση μου. Απο εκει και υστερα η υποθεση γινεται παιχνιδακι.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
- hellegennes
Δεν προκύπτει αυτό από τους διαλόγους σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ελα τώρα, γκροου απ.nyxtovios έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 23:39Αν έχει συνηθίσει να αλλάζει συχνά, γιατί μπορεί, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό που λες.Naida έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 23:34Μωρέ δεν μπα να έχει 100 γυναίκες.nyxtovios έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 23:29
Υπάρχει ο άντρας που έχει πολλές επιλογές σε γυναίκες και εύκολο σεξ στο πιάτο. Έτσι δεν μπορεί να τον δουλέψει καμία.
Αν η γυναίκα είναι η κατάλληλη για αυτόν(εννοώ εμφανισιακά στα μέτρα του) και τον καταλάβει πως να του φερθεί, τον έχει αλοιφή στο ψωμάκι της
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οχι, όχι παρεξήγησες. Δεν είναι θέμα φύλου. Και σε μια γυναίκα μπορεί άνετα να συμβεί αυτό αν ο άντρας είναι αυτό που θέλει και εκείνος ξέρει πως να το χρησιμοποιήσει. Απλά εδώ μιλάμε για τους άντρες.
Και εκτός αυτού λόγω της πεποίθησης που έχετε οι άντρες να επιβεβαιώνετε την σεξουαλικότητά σας δημιουργείτε μόνοι σας τις διόδους
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τους φανταστικούς διαλόγους μου εννοείς.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Είτε φανταστικοί είτε πραγματικοί, δεν είναι τέρατα ευφυΐας οι χαρακτήρες σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Πεσκαντρίτσα;lafkiotis έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 00:54 Εγω αυτο που θα ρωτουσα τους αντρες του φορουμ ειναι αν θα πηγαιναν με γυναικα που ενω εχει ωραιο κορμι, το προσωπο της δεν ειναι για κοσμο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Φυσικά ισχύει και αντίστροφα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Εγώ ποτέ και για κανέναν λόγο, ούτε καν αν βρίσκω μέτριο/αδιάφορο το πρόσωπο. Αντιθέτως, με ωραίο πρόσωπο και μέτριο σώμα είμαι ευχαριστημένος.lafkiotis έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 00:54 Εγω αυτο που θα ρωτουσα τους αντρες του φορουμ ειναι αν θα πηγαιναν με γυναικα που ενω εχει ωραιο κορμι, το προσωπο της δεν ειναι για κοσμο.
Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια, καμιά φορά την πατάς χωρίς να μπορείς να καταλάβεις γιατί (αν προσπαθήσεις να το ερμηνεύσεις μόνο με την εμφάνιση).
-
περαστική
Gherschaagk έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 00:43περαστική έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 00:29ΑκριβωςΡε δεν εχει τιποτε αλλο το σπιτι. Αυριο πρεπει να παω υπεραγορα. Μονο εγω προσπαθω να τρωω υγιεινα εδω μεσα. Οχι σοβαρα, απο αυριο κοβω μαχαιρι τον καφε και ξεκιναω να τρωω ξηρους καρπους και φρουτα
το πχορουμ με εμπνεει
![]()
![]()
ΜΕΤΡΑΩ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ.
Δεν πάει καλά ο κόσμος.
Εναν της καφετιερας καθε 2-3 μερες ειναι οκ. Φρεσκο. Ή και καθε μερα αν δεν ειναι πολλοι και χρειαζεται. Εγω εννοουσα τις αηδιες που ξεκινησα σε τενεκεδακι (pokka, starbucks κτλ) που εχουν συντηρητικα.
Η πιο σωστη κουβεντα ομως
καλη, πολυ καλη ερωτηση.stavmanr έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 23:08 Εν τω μεταξύ το θέμα είναι τελείως άκυρο.
Κάθε γυναίκα που ερωτάται, έχει δική της αίσθηση της εξυπνάδας.
Κάθε γυναίκα που ερωτάται, έχει δική της αίσθηση του χιούμορ.
Αυτό που βγαίνει κυρίως ως συμπέρασμα, αν βγάζει κανείς συμπέρασμα, είναι ότι υπάρχει μία γενική απαξίωση της εξυπνάδας. Συνδέεται περισσότερο με το εξυπναδίστικο, το ψευτοπολιτισμένο, το ιντελλεκτουάλ, το ψωνίστικο.
Ακόμα και η έκφραση "νερντ" δείχνει μία γενική αντίληψη ότι ως έξυπνος -στις απαντήσεις- προσλαμβάνεται εκείνος που έχει μονοδιάστατη ευφυΐα. Αυτός που θα σου λύσει σύστημα εξισώσεων 30χ30 σε ένα λεπτό, αλλά δεν θα ξέρει να δέσει τα κορδόνια του.
Είναι όμως έτσι; Ή απλά αυτή είναι μία επίπλαστη σημασία της "εξυπνάδας" που προκύπτει από λάθος εκτιμήσεις;
Κι εδώ μπαίνει η απάντηση της Naida, καθώς δεν υπήρχε άλλη αντίστοιχη στο νήμα.Και το ενδιαφέρον ερώτημα, που αφορά τη συζήτηση, είναι πώς προσδιορίζεις χονδρικά το "έξυπνος άντρας";Αγαπάμε έξυπνους άντρες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Θα ήταν ενδιαφέρουσα μια έρευνα που θα μετράνε πόσοι από 100.000 άντρες προτιμούν εξυπνάδα από βαθυ ντεκολτε, χιούμορ ξεχιουμορ.EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 23:031000%. Δυστυχώς κ εκ πείρας.foscilis έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 22:59
στο μεταξύ για τις γυναίκες παίζει να ισχύει 700.000 φορές περισσότερο.![]()
Η ερωτική έλξη είναι ένα περίεργο θέμα, δώσε στον πιο έξυπνο άντρα μια ΜΟΥΝΑΡΑ και τρία ποτά κ αυτομάτως τον μετέτρεψες σε σαλιαρη iq87
Γιατί θα μετραγε το ποσοστό των γκέι.
Tζογαρεις επικινδυνα εσυ. Το σωμα δε κρυβεται με μεικαπ και δε μπορουν να κανουν τιποτα. Αμα σου ειναι χοντρη το βλεπεις.Green Dragon έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 07:25Εγώ ποτέ και για κανέναν λόγο, ούτε καν αν βρίσκω μέτριο/αδιάφορο το πρόσωπο. Αντιθέτως, με ωραίο πρόσωπο και μέτριο σώμα είμαι ευχαριστημένος.lafkiotis έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 00:54 Εγω αυτο που θα ρωτουσα τους αντρες του φορουμ ειναι αν θα πηγαιναν με γυναικα που ενω εχει ωραιο κορμι, το προσωπο της δεν ειναι για κοσμο.
Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια, καμιά φορά την πατάς χωρίς να μπορείς να καταλάβεις γιατί (αν προσπαθήσεις να το ερμηνεύσεις μόνο με την εμφάνιση).
Το προσωπο ομως ειναι παγιδα. Κρυβουν τα παντα και ειναι ευκολο να ξεγελαστεις. Ειδικα αμα εχεις πιει και κανα ποτηρακι παραπανω.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
Σε κανά site που βάζω καμιά τσόντα να δω που και που έχει μια διαφήμιση "εδώ το απόλυτο κόλπο για να έχετε όποια γυναίκα επιθυμείτε. Πατήστε εδώ. Επιτυχία 100%"
Οι γυναίκες δεν θέλουν (όλες και πάντα) να επιβεβαιώνουν την σεξουαλικοτητα τους κι αυτό δεν αφήνει ανοικτούς διαδρόμους;Naida έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 06:19Οχι, όχι παρεξήγησες. Δεν είναι θέμα φύλου. Και σε μια γυναίκα μπορεί άνετα να συμβεί αυτό αν ο άντρας είναι αυτό που θέλει και εκείνος ξέρει πως να το χρησιμοποιήσει. Απλά εδώ μιλάμε για τους άντρες.
Και εκτός αυτού λόγω της πεποίθησης που έχετε οι άντρες να επιβεβαιώνετε την σεξουαλικότητά σας δημιουργείτε μόνοι σας τις διόδους![]()
Γενικά έχεις δίκιο από την αρχή πάντως, στο "αν βρεθεί η κατάλληλη γυναίκα" αλλά το ίδιο ισχύει και για τα δύο φύλα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 204 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος