!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ρε Φίλε ζείς ή πέθανες ;;;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Ρε Φίλε ζείς ή πέθανες ;;;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

.

Πρίν μιά 10ετία στήν Αιθιοπία μου έκλεψαν για πρώτη φορά το κινητό..... :fp:

Ηξερα ότι θά το κλάψω μέχρι να πεθάνω.....ένιωσα σαν να μου πέθαναν 200 γνωστοί σε μιά στιγμή..... :vp19:

200 απο τις 500 επαφές δέν τις ξαναβρήκα ποτέ..... :a040: .....γνωριμίες μιας ζωής..... :011:

Ψάχνω ενα παλιόφιλο.....λέω να πάω σε ένα Ντετέκτιβ.....500 μούπε στήν αρχή στα 150 τόν πήγα τελικά.....

Αν ο φίλος όμως έχει πεθάνει.....ποιός ξέρει.....να πληρώσω καί τα λεφτά τζάμπα ;;; . :p2:

Ξέρει κανένας αν μπορείς να μάθεις απο Ληξιαρχείο ή κάτι άλλο αν κάποιος ζεί ή πέθανε ;;;

:sal5:

.
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Re: Ρε Φίλε ζείς ή πέθανες ;;;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 14:33 .

Πρίν μιά 10ετία στήν Αιθιοπία μου έκλεψαν για πρώτη φορά το κινητό..... :fp:

Ηξερα ότι θά το κλάψω μέχρι να πεθάνω.....ένιωσα σαν να μου πέθαναν 200 γνωστοί σε μιά στιγμή..... :vp19:

200 απο τις 500 επαφές δέν τις ξαναβρήκα ποτέ..... :a040: .....γνωριμίες μιας ζωής..... :011:

Ψάχνω ενα παλιόφιλο.....λέω να πάω σε ένα Ντετέκτιβ.....500 μούπε στήν αρχή στα 150 τόν πήγα τελικά.....

Αν ο φίλος όμως έχει πεθάνει.....ποιός ξέρει.....να πληρώσω καί τα λεφτά τζάμπα ;;; . :p2:

Ξέρει κανένας αν μπορείς να μάθεις απο Ληξιαρχείο ή κάτι άλλο αν κάποιος ζεί ή πέθανε ;;;

:sal5:

.
.
facebook ;; Εσείς που το χρησιμοποιείτε, έτσι δεν βρίσκετε τον διπλανό σας στο νηπιαγωγείο,από το 1964 ;
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Θα τον βρει στο φεισπουκ, μολις να εχει δημοσιεύσει εικόνα με λουλούδια και καφέ, με λεζαντα "ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΦΥΛΑΡΆΚΙΑ ΜΟΥ!!1!"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τζιτζιμιτζιχότζιρας την 10 Νοέμ 2021, 18:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Fixer66

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fixer66 »

Εβλεπα τώρα στο youtube τον lord of the sith Αβραμόπουλο να μιλάει στο κοινό του.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”