Δεν μπορώ να βρω κάτι τέτοιο. Αν μπορείς υπόδειξέ μου το σημείο.Αρίστος έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 17:01 Οχι μονο, οπως σου ειπε ο Βασιλακοπουλος ουτε την Α πιανει μετα τους 4 μηνες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Θ.Βασιλακόπουλος παραδέχεται ότι έλεγε ψέματα: 4μηνη ανοσία τα εμβόλια-Οι άνω των 60 δεν προστατεύονται από βαριά νόσο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο Θ.Βασιλακόπουλος παραδέχεται ότι έλεγε ψέματα: 4μηνη ανοσία τα εμβόλια-Οι άνω των 60 δεν προστατεύονται από βαριά
Re: Ο Θ.Βασιλακόπουλος παραδέχεται ότι έλεγε ψέματα: 4μηνη ανοσία τα εμβόλια-Οι άνω των 60 δεν προστατεύονται από βαριά
Είσαι ντεφορμέ σήμερα και μοιάζεις νευριασμένος. Το αφήνω εδώ. Σε περιμένω στο άλλο νήμα όταν θα έχεις καλύτερη διάθεση.Αρίστος έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 17:02ST48410 έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 17:01Εγώ σε θεωρώ έξυπνο άνθρωπο και πιστεύω ότι κάτι πρέπει να σου δείξει το ότι εμβολιάστηκαν ο Πολάκης και ο Κούβελας.Αρίστος έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 17:00 Εμενα με ενδιαφερει η ερευνα, οχι τι εκανε ο Πολακης. Με ενδιαφερει επισης γιατι ο επιστημονικος κοσμος της χωρας την εθαψε βρισκοντας το προσχημα οτι την δημοσιοποιησε ο Πολακης.
Δεν στηριζω τη ζωη μου στο τι κανουν οι σελεμπριτις οι οποιοι εχουν να ρισκαρουν καριερα ολοκληρη ενω εγω τιποτα.
.
ksmyrn έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 17:04 Σύμφωνα με την εξέλιξη της αγοράς, θα πέσει κι άλλο ο χρόνος, στους 3 μήνες σίγουρα. Η προκείμενη μετάλλαξη των ψεκασμένων πρέπει να επισπευσθεί. Αν και χειμώνας προβλέπεται η χρήση αμανικων...![]()
Λιγδιασμένων?

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Σταματα να εισαι αρνητικος και συνεργασου στη συζητηση, εξ ορισμου ισχυει οτι σου γραφω γιατι το εμβολιο σχεδιαστηκε για την Α και οχι για τη Δ.
.
ST48410 έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 17:06
Είσαι ντεφορμέ σήμερα και μοιάζεις νευριασμένος. Το αφήνω εδώ. Σε περιμένω στο άλλο νήμα όταν θα έχεις καλύτερη διάθεση.
Το αντιθετο ακριβως, εχω την καλυτερη δυνατη διαθεση κι εσυ ασχολεισαι με μενα και τον Πολακη και οχι με το Βασιλακοπουλο. το γιατι ψαξτο.
.
Σου εξηγεί ότι ο Βασιλακόπουλος (που ντρέπομαι για το γεγονός ότι τον υπερασπίζομαι κιόλα) δεν έλεγε ψέματα, γιατί την εκτίμηση για τους 6-8 μήνες την έκανε με βάση την Α.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ο κτηνιατρος ποτε θα βγαλει μπολι για τη δελτα;Οταν φτασουμε στους 2 μηνες;Η το δοκιμασε και δεν πηγε καλα;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Τετράμηνο; α δλδ όχι δυο δόσεις το χρόνο, αλλά τρεις!

Κούλη αγόρι μου, τα 'παμε τα ξηγηθήκαμε, έκαμα δυο Μπουρλάδες τον Ιούνιο, πιστοποιητικό έχω, υποκείμενα δεν έχω, μάσκα φοράω, αντιεμβολιαστική προπαγάνδα δεν κάνω, αλλά δεν πρόκειται να μπω σε τέτοια λούπα. Το πολύ να πατήσω και την τρίτη δόση και τέρμα.
Κούλη αγόρι μου, τα 'παμε τα ξηγηθήκαμε, έκαμα δυο Μπουρλάδες τον Ιούνιο, πιστοποιητικό έχω, υποκείμενα δεν έχω, μάσκα φοράω, αντιεμβολιαστική προπαγάνδα δεν κάνω, αλλά δεν πρόκειται να μπω σε τέτοια λούπα. Το πολύ να πατήσω και την τρίτη δόση και τέρμα.
- Otto Weininger
Ποιος σου είπε ότι δεν πιάνει την δέλτα; Την ίδια ερώτηση εκανε και ο Kauldron τις προάλλες και του απάντησα.
Στην ξαναβάζω και σένα.
Τα ευρήματα από τις έρευνες, έδειξαν ότι η αναμνηστική δόση ανεβάζει κατά πολύ τον τίτλο των ειδικών κατά της Δ εξουδετερωτικών αντισωμάτων. Σχεδόν 10 φορές.
Γιατί συμβαίνει αυτό, σε ακούω να ρωτάς. Αυτό λοιπόν συμβαίνει γιατί τα Β cells στα βλαστικά κέντρα εξελίσσονται και αυτά με τον χρόνο και "προλαβαίνουν" τον ιό. Μετά από 6-7 μήνες λοιπόν, τα αντισώματα που παράγεις δεν είναι τα ίδια με εκείνα που έφτιαξες αμέσως μετά τον εμβολιασμό σου.
Άρα καλύπτεσαι και για την Δ. Κάποια στιγμή θα βγουν και νέα εμβόλια. Προς το παρόν λοιπόν τράβα να κάνεις το ήδη υπάρχον.
Let them make the first mistake. We make the last move.
γιατί προσπαθώντας να κάνετε αντιπολίτευση επιλέξατε να σηκώσετε ένα θέμα που έχει τεράστιες συνέπειες στην κοινωνία. Δεν είναι αστείο ότι πείσατε ανθρώπους να μην εμβολιαστούν και μάλιστα σε ηλικιακές ομάδες που το περνάνε βαριά.Αρίστος έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 17:09 Το αντιθετο ακριβως, εχω την καλυτερη δυνατη διαθεση κι εσυ ασχολεισαι με μενα και τον Πολακη και οχι με το Βασιλακοπουλο. το γιατι ψαξτο.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... koronoiou/
Καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί δεν μπορώ να αντιμετωπίσω το νήμα με ελαφρότητα. Ο Βασιλακόπουλος είναι αντιπαθητικός και η γενική του εικόνα δεν βοηθάει. Η επιλογή του σε θέση ευθύνης είναι ξεκάθαρα λάθος την δεδομένη στιγμή. Αλλά δεν θα του φορτώσουμε και το προπατορικό αμάρτημα.
Την καλησπέρα μου.
AlienWay έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 17:12Σου εξηγεί ότι ο Βασιλακόπουλος (που ντρέπομαι για το γεγονός ότι τον υπερασπίζομαι κιόλα) δεν έλεγε ψέματα, γιατί την εκτίμηση για τους 6-8 μήνες την έκανε με βάση την Α.
Αποδειχτηκε ομως οτι ΟΥΤΕ για την Α ισχυει.
.
Σε δουλειά να βρισκόμαστε. Και του χρόνου με νέα μετάλλαξη που θα απαιτεί ακόμα περισσότερες δόσεις.
Δεν υπαρχει Α μας τελειωσε
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
ST48410 έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 17:16γιατί προσπαθώντας να κάνετε αντιπολίτευση επιλέξατε να σηκώσετε ένα θέμα που έχει τεράστιες συνέπειες στην κοινωνία. Δεν είναι αστείο ότι πείσατε ανθρώπους να μην εμβολιαστούν και μάλιστα σε ηλικιακές ομάδες που το περνάνε βαριά.Αρίστος έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 17:09 Το αντιθετο ακριβως, εχω την καλυτερη δυνατη διαθεση κι εσυ ασχολεισαι με μενα και τον Πολακη και οχι με το Βασιλακοπουλο. το γιατι ψαξτο.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... koronoiou/
Καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί δεν μπορώ να αντιμετωπίσω το νήμα με ελαφρότητα. Ο Βασιλακόπουλος είναι αντιπαθητικός και η γενική του εικόνα δεν βοηθάει. Η επιλογή του σε θέση ευθύνης είναι ξεκάθαρα λάθος την δεδομένη στιγμή. Αλλά δεν θα του φορτώσουμε και το προπατορικό αμάρτημα.
Την καλησπέρα μου.
Φυσικα και θα του χρεωσουμε το προπατορικο αμαρτημα τη στιγμη που γνωριζαν τη μελετη που εδω και μηνες παρουσιαζε στοιχεια πως τα αντισωματα πεφτουν καθετα στον 3ο μηνα. Την εθαψαν στα καναλια και τη θυμηθηκαν οταν επρεπε να πεισουν για την τριτη δοση. Αυτο δειχνει οτι δεν κανουν επιστημη αλλα προπαγανδα υπερ του Κτηνιατριου.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 09 Νοέμ 2021, 17:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν μας τελειωσε τοτε δεν εχει νοημα και η τριτη δοση με εμβολιο που σχεδιαστηκε για την Α.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 48 Απαντήσεις
- 1948 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γάταρος
-