!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο κόσμος δεν πάει καλά...

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Ο κόσμος δεν πάει καλά...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

GoBack έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 23:30 Δινω ενα 5% να διαβαζει πχορουμ,μην αποκαλυπτεις τα σχεδια σου
ειδες μαθητα μου που οδηγει ο καπιταλισμος τον κοσμακη? :102:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 08 Νοέμ 2021, 23:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
3f3k
Phorum.gr user: letryf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 3f3k »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 23:27
3f3k έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 23:23
Ελπίζω ότι όταν του κάνουν έλεγχο θα έχει ακόμα τον λοστό μεσα (που προφανώς θα τον έχει) και θα βρει μια κάποιου είδους τιμωρία, γιατί δε γίνεται να περάσει απλά έτσι.
Έτσι από περιέργεια, τι τύπου λοστος ηταν; είδες; εννοώ ήταν κάποιο εργαλείο ή χύμα λοσταρι;
Όχι δεν ήταν εργαλείο, κλασικό μεταλλικό βαρύ πανω απο 60 εκατοστά. Σκέψου ότι έσκυψε και το πήρε κάτω από το κάθισμα σε δευτερόλεπτα, δεν είναι ότι άνοιξε κανα πορτ μπαγκαζ ή έψαξε καμια εργαλειοθήκη. Και το έκανε έτσι απλά, δεν είναι οτι βγήκε από το αυτοκίνητο, βγήκα και γω και έγινε escalate με κάποιον τρόπο, όλη η στιχομυθεία ήταν από ανοιχτά παράθυρα.
3f3k

GoBack έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 23:30 Δινω ενα 5% να διαβαζει πχορουμ,μην αποκαλυπτεις τα σχεδια σου
Το ελπίζω λίγο, μπας και συνειδητοποιήσει ότι μιλάμε για αυτόν και καταλάβει ότι δεν "κέρδισε" τη διαμάχη επειδή έφυγα, αλλά έχει πρόβλημα συμπεριφοράς.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

περα του οτι πολλοι ειναι καβατζωμενοι και να μην ειναι δεν αργει ο αλλος να βγαλει κατι προχειρο απο το ιχ ... λοστος ,κατσαβιδι κτλ υπαρχουνε σχεδον σε ολα τα αμαξια και αν ο αλλος τις τρωει μπορει να του γυρισει ασχημα το μυαλο ...για αυτο αποφευγετε τους καυγαδες στο δρομο ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

3f3k έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 23:34
Το ελπίζω λίγο, μπας και συνειδητοποιήσει ότι μιλάμε για αυτόν και καταλάβει ότι δεν "κέρδισε" τη διαμάχη επειδή έφυγα, αλλά έχει πρόβλημα συμπεριφοράς.
Δεν νομίζω ότι άνθρωποι που συμπεριφέρονται έτσι μπορούν να συνειδητοποιήσουν τόσο απλά ότι έχουν πρόβλημα. Χρειάζεται ειδικός και καιρός για κάτι τέτοιο. Γενικώς κυκλοφορούν πολλοί άνθρωποι έξω που είναι στα όρια του φυσιολογικού ή και ακόμα παραπέρα.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

Μιλάμε για κλασικό νευρασθενη ή ψυχακι ο τύπος με το λοστο. Αλλα κι εσυ τι τον ειπες μαλακα. Δεν εχεις πάρει πρέφα ότι πολύς κοσμος δεν είναι καλά? Προκαλεσες την τυχη σου. Πρέπει να φυλαγεστε.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
3f3k

lonelyrider έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 23:43 Μιλάμε για κλασικό νευρασθενη ή ψυχακι ο τύπος με το λοστο. Αλλα κι εσυ τι τον ειπες μαλακα. Δεν εχεις πάρει πρέφα ότι πολύς κοσμος δεν είναι καλά? Προκαλεσες την τυχη σου. Πρέπει να φυλαγεστε.
Μα στην ουσια δεν τον είπα οριτζιναλ μαλάκα, ήταν το κλασικό ύφος "ε φωναξε τους μωρε μαλακα πωωω". Και εγώ βρίζω παρα πολυ σε χαλαρές καταστάσεις με ψυχραιμία, όχι για να θιξω, έτσι απλα για χαβαλε. Θα μπορούσα άνετα να έχω ρίξει καμια παναγια (είμαι και απο Λευκάδα και το έχουμε εύκολο για καλημέρα κυριολεκτικά)
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

3f3k έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 23:49
lonelyrider έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 23:43 Μιλάμε για κλασικό νευρασθενη ή ψυχακι ο τύπος με το λοστο. Αλλα κι εσυ τι τον ειπες μαλακα. Δεν εχεις πάρει πρέφα ότι πολύς κοσμος δεν είναι καλά? Προκαλεσες την τυχη σου. Πρέπει να φυλαγεστε.
Μα στην ουσια δεν τον είπα οριτζιναλ μαλάκα, ήταν το κλασικό ύφος "ε φωναξε τους μωρε μαλακα πωωω". Και εγώ βρίζω παρα πολυ σε χαλαρές καταστάσεις με ψυχραιμία, όχι για να θιξω, έτσι απλα για χαβαλε. Θα μπορούσα άνετα να έχω ρίξει καμια παναγια (είμαι και απο Λευκάδα και το έχουμε εύκολο για καλημέρα κυριολεκτικά)
Ε άμα "ρίχνεις" και Παναγίες όλο σε τέτοια θα μπλέκεις και χειρότερα ίσως.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
3f3k

lonelyrider έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 00:00
Εσυ είσαι με τον λοστό ρε 😂
Άβαταρ μέλους
porktornado

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από porktornado »

Έπρεπε να επιμένεις να έρθουν τα στρουμφάκια και να έβρισκαν τον λοστό στο αυτοκίνητο. Αυτόφωρο για πλάκα.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

3f3k έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 00:14
lonelyrider έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 00:00

Εσυ είσαι με τον λοστό ρε 😂
:smt005: :giggle:
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

3f3k έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 22:41 Εντύπωση μου έκανε πως ένας άνθρωπος Σάββατο μεσημέρι για τόσο αδιάφορο λόγο, ήταν έτοιμος να κανει σοβαρη ζημια σε κάποιον άλλο. Δεν πάμε καθόλου καλά.
Καραντίνες. Έχουν κάνει μεγάλη ψυχολογική ζημιά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
3f3k

porktornado έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 00:45 Έπρεπε να επιμένεις να έρθουν τα στρουμφάκια και να έβρισκαν τον λοστό στο αυτοκίνητο. Αυτόφωρο για πλάκα.
Ισχύει. Συνειδητοποίησα το ποσό επικίνδυνος είναι καμία ώρα μετά που το ανέφερα στη γυναίκα όταν ήμασταν στο δρόμο.
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis »

3f3k έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 02:57
porktornado έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 00:45 Έπρεπε να επιμένεις να έρθουν τα στρουμφάκια και να έβρισκαν τον λοστό στο αυτοκίνητο. Αυτόφωρο για πλάκα.
Ισχύει. Συνειδητοποίησα το ποσό επικίνδυνος είναι καμία ώρα μετά που το ανέφερα στη γυναίκα όταν ήμασταν στο δρόμο.
Το λοσταρι δεν ειναι οπλο αρα ηταν αοπλος.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”