!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΑΕΚ

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Re: ΑΕΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

alekhine έγραψε: 02 Σεπ 2018, 15:30 ενταξει οταν ο καριμ παει στον ολυμπιακο με τον παοκ να σας δινει περισσοτερα, ο αυλωνιτης φευγει ελευθερος και ο κολοβος μπορει να φυγει εξωτερικο με τα διπλα λεφτα ειναι απλα η τελευταια μερα των μεταγραφων :smt005:
Φαντάζομαι ότι ήσουν μπροστά στις διαπραγματεύσεις;
Δεν σε θυμάμαι, πάντως :)
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

alekhine έγραψε: 02 Σεπ 2018, 15:37
GoBack έγραψε: 02 Σεπ 2018, 15:34
alekhine έγραψε: 02 Σεπ 2018, 15:30 ενταξει οταν ο καριμ παει στον ολυμπιακο με τον παοκ να σας δινει περισσοτερα, ο αυλωνιτης φευγει ελευθερος και ο κολοβος μπορει να φυγει εξωτερικο με τα διπλα λεφτα ειναι απλα η τελευταια μερα των μεταγραφων :smt005:
Μλκ ο τυπος ηθελε να του πληρωσουμε ξερω τον Ανεστη που επνιγε ενα γκολ ανα 180 λεπτα και τον διωξαν μεχρι και οι εβραιοι κακην κακως.Απιστευτα πραγματα.
ελα τωρα κι εσυ ο τιγρακος με τον μπακασετα και τον μασουντ επαιξε τρελη πουστια στον νιονιο
αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν εχουν κανει χατηρακια στους λιμανισιους με παικτες που τους δωσανε κοψοχρονια για να ταχουν καλα μαζι τους
Μα δεν ειπα οτι δεν του παιξαμε πουστιες.Οτι τον βλεπουμε σαν αντιπαλο ειπα που σαφως δειχνει μεγαλυτερο σεβασμο απο το να θες να τον κανεις παραρτημα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Beria έγραψε: 02 Σεπ 2018, 15:38
γιατι να ειμαι μπροστα ρε μλκ μονος σου δεν εγραψες οτι ο αυλωνιτης εφυγςε ελευθερος? :smt005:
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

alekhine έγραψε: 02 Σεπ 2018, 15:39
Beria έγραψε: 02 Σεπ 2018, 15:38
γιατι να ειμαι μπροστα ρε μλκ μονος σου δεν εγραψες οτι ο αυλωνιτης εφυγςε ελευθερος? :smt005:
Ενώ μπορούσε να πουληθεί στην ΑΕΚ για 3 εκατομμύρια, ας πούμε;
Ο λόγος που χάναμε (χάνουμε) ποδοσφαιριστές είναι ότι έχουμε ένα βουνό χρέη τα οποία -ως μαλάκες- τα πληρώνουμε μέχρι δεκάρας.
Αντί να τα γράψουμε στο χιόνι και να κάνουμε τουρ στην Γ Εθνική σαν κάτι άλλους

Οπότε, ναι, μένουν ποδοσφαιριστές ελεύθεροι γιατί δεν τους πληρώνουμε τα συμβόλαια στο ακέραιο και μπορούν να φύγουν ελεύθεροι. Κάποιες ομάδες δεν ορμάνε σαν λυκόρνια να τους κλείσουν πάνω στο πρόβλημα.
Γιαα πες εσύ ποιον θα σεβόσουν; αυτόν που σε σκίζει, ή αυτόν που σε πληρώνει για τον ποδοσφαιριστή σου;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Σταματα δακρυσα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
ritzeri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ritzeri »

Beria έγραψε: 02 Σεπ 2018, 15:27
GoBack έγραψε: 02 Σεπ 2018, 15:14
Beria έγραψε: 02 Σεπ 2018, 15:11

Ναι, μικρέ μου γαύρε. Σας μπολεμούν τα θηρία :)
Η ΑΕΚ σας δειχνει τεραστιο σεβασμο τοσα χρονια και σας βλεπει σαν αντιπαλο.Ολοι οι αλλοι σας κανουν παραρτημα ενω εμεις σας θελουμε ανεξαρτητους και ισχυρους.Αλλα δεν βλεπω να το εκτιμας.Κριμα πραγματικα.Αυτοι ειστε αυτοι σας αξιζουν.Να το δειτε αγκαλιτσα το σημερινο με τα ορκ.
ΣΕΖΟΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΠΟΣΟ
2005-2006 Αλέξανδρος Τζιόλης Παναθηναϊκός 250.000 ευρώ
2005-2006 Βαγγέλης Μάντζιος Παναθηναϊκός 200.000 ευρώ
2007-2008 Ταμαντανί Ενσαλίβα ΑΕΚ 400.000 ευρώ
2007-2008 Νίκος Σπυρόπουλος Παναθηναϊκός 2.000.000 ευρώ
2008-2009 Λάμπρος Χούτος ΠΑΟΚ 150.000 ευρώ
2008-2009 Ράφικ Τζεμπούρ ΑΕΚ 2.850.000 ευρώ
2009-2010 Γρηγόρης Μάκος ΑΕΚ 845.000 ευρώ
2009-2010 Ντάριο Κρέσιτς ΠΑΟΚ Ελεύθερος
2010-2011 Γιάννης Μανιάτης Ολυμπιακός 500.000 ευρώ
2011-2012 Γιάννης Κοντοές ΑΕΚ Ελεύθερος (χάρισμά σας)
2012-2013 Δημήτρης Σιόβας Ολυμπιακός 350.000 ευρώ
2012-2013 Ανδρέας Σάμαρης Ολυμπιακός 400.000 ευρώ
2012-2103 Τάκης Σπυρόπουλος Παναθηναϊκός 200.000 ευρώ
2013-2014 Δημήτρης Κολοβός Ολυμπιακός 750.000 ευρώ
2014-2015 Γιάννης Ανέστης ΑΕΚ Ελεύθερος (κλοπή)
2014-2015 Χρήστος Αραβίδης ΑΕΚ Ελεύθερος (χάρισμά σας)
2014-2015 Τάσος Αυλωνίτης Ολυμπιακός Ελεύθερος
2014-2015 Μάρκος Ντούνης ΑΕΚ Ελεύθερος (χάρισμά σας)
2014-2015 Βασίλης Λαμπρόπουλος ΑΕΚ Ελεύθερος (κλοπή)
2015-2016 Ολιβιέ Μπουμάλ Παναθηναϊκός 550.000 ευρώ
2015-2016 Δημήτρης Χατζηϊσαΐας ΠΑΟΚ 550.000 ευρώ
2015-2016 Νίκος Γιαννακόπουλος Παναθηναϊκός Ελεύθερος
2015-2016 Στέφανος Ευαγγέλου Παναθηναϊκός 300.000 ευρώ
2016-2017 Τάσος Μπακασέτας ΑΕΚ 300.000 ευρώ (κλοπή και αλητεία)
2016-2017 Καρίμ Ανσαριφάρντ Ολυμπιακός 400.000 ευρώ
2017-2018 Μασούντ Σοτζαει ΑΕΚ Ελεύθερος (νταλαβέρι με τους διοικούντες)

Η αλήθεια είναι ότι τόσο σεβασμό δεν τον αντέχουμε :smt005:
Με δυο λόγια η ΑΕΚ σας έχει πληρώσει 4,5 εκατομμύρια, ο ΠΑΟ 3,5 εκατομμύρια, ο ΟΣΦΠ 2,4 εκατομμύρια και ο ΠΑΟΚ 0,7 εκατομμύρια για να είστε τα πουτανακια των βορείων και νοτίων γαυρων εναλλάξ;;;;;;;
Και γιατί δεν μας έχετε ήδη κάνει ένα άγαλμα;
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Beria έγραψε: 02 Σεπ 2018, 15:43 Γιαα πες εσύ ποιον θα σεβόσουν; αυτόν που σε σκίζει, ή αυτόν που σε πληρώνει για τον ποδοσφαιριστή σου;
αυτον που σε πληρωνει καλυτερα για τον παικτη
το ερωτημα ειναι γιατι πουλας παικτες σε ομαδες ενω εχεις πιο συμφερουσες προτασεις(Καριμ) η κοντρα στην θεληση του παικτη(ο Κολοβος ειχε πει δημοσια π.χ. οτι προτιμα να πωληθει στο εξωτερικο και πηγε στον γαυρο)
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
GoBack

ritzeri έγραψε: 02 Σεπ 2018, 15:46
Beria έγραψε: 02 Σεπ 2018, 15:27
GoBack έγραψε: 02 Σεπ 2018, 15:14

Η ΑΕΚ σας δειχνει τεραστιο σεβασμο τοσα χρονια και σας βλεπει σαν αντιπαλο.Ολοι οι αλλοι σας κανουν παραρτημα ενω εμεις σας θελουμε ανεξαρτητους και ισχυρους.Αλλα δεν βλεπω να το εκτιμας.Κριμα πραγματικα.Αυτοι ειστε αυτοι σας αξιζουν.Να το δειτε αγκαλιτσα το σημερινο με τα ορκ.
ΣΕΖΟΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΠΟΣΟ
2005-2006 Αλέξανδρος Τζιόλης Παναθηναϊκός 250.000 ευρώ
2005-2006 Βαγγέλης Μάντζιος Παναθηναϊκός 200.000 ευρώ
2007-2008 Ταμαντανί Ενσαλίβα ΑΕΚ 400.000 ευρώ
2007-2008 Νίκος Σπυρόπουλος Παναθηναϊκός 2.000.000 ευρώ
2008-2009 Λάμπρος Χούτος ΠΑΟΚ 150.000 ευρώ
2008-2009 Ράφικ Τζεμπούρ ΑΕΚ 2.850.000 ευρώ
2009-2010 Γρηγόρης Μάκος ΑΕΚ 845.000 ευρώ
2009-2010 Ντάριο Κρέσιτς ΠΑΟΚ Ελεύθερος
2010-2011 Γιάννης Μανιάτης Ολυμπιακός 500.000 ευρώ
2011-2012 Γιάννης Κοντοές ΑΕΚ Ελεύθερος (χάρισμά σας)
2012-2013 Δημήτρης Σιόβας Ολυμπιακός 350.000 ευρώ
2012-2013 Ανδρέας Σάμαρης Ολυμπιακός 400.000 ευρώ
2012-2103 Τάκης Σπυρόπουλος Παναθηναϊκός 200.000 ευρώ
2013-2014 Δημήτρης Κολοβός Ολυμπιακός 750.000 ευρώ
2014-2015 Γιάννης Ανέστης ΑΕΚ Ελεύθερος (κλοπή)
2014-2015 Χρήστος Αραβίδης ΑΕΚ Ελεύθερος (χάρισμά σας)
2014-2015 Τάσος Αυλωνίτης Ολυμπιακός Ελεύθερος
2014-2015 Μάρκος Ντούνης ΑΕΚ Ελεύθερος (χάρισμά σας)
2014-2015 Βασίλης Λαμπρόπουλος ΑΕΚ Ελεύθερος (κλοπή)
2015-2016 Ολιβιέ Μπουμάλ Παναθηναϊκός 550.000 ευρώ
2015-2016 Δημήτρης Χατζηϊσαΐας ΠΑΟΚ 550.000 ευρώ
2015-2016 Νίκος Γιαννακόπουλος Παναθηναϊκός Ελεύθερος
2015-2016 Στέφανος Ευαγγέλου Παναθηναϊκός 300.000 ευρώ
2016-2017 Τάσος Μπακασέτας ΑΕΚ 300.000 ευρώ (κλοπή και αλητεία)
2016-2017 Καρίμ Ανσαριφάρντ Ολυμπιακός 400.000 ευρώ
2017-2018 Μασούντ Σοτζαει ΑΕΚ Ελεύθερος (νταλαβέρι με τους διοικούντες)

Η αλήθεια είναι ότι τόσο σεβασμό δεν τον αντέχουμε :smt005:
Με δυο λόγια η ΑΕΚ σας έχει πληρώσει 4,5 εκατομμύρια, ο ΠΑΟ 3,5 εκατομμύρια, ο ΟΣΦΠ 2,4 εκατομμύρια και ο ΠΑΟΚ 0,7 εκατομμύρια για να είστε τα πουτανακια των βορείων και νοτίων γαυρων εναλλάξ;;;;;;;
Και γιατί δεν μας έχετε ήδη κάνει ένα άγαλμα;
Θα θυμηθει και το θωμα τωρα.Ανοιξες τον ασκο
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

alekhine έγραψε: 02 Σεπ 2018, 15:47
Beria έγραψε: 02 Σεπ 2018, 15:43 Γιαα πες εσύ ποιον θα σεβόσουν; αυτόν που σε σκίζει, ή αυτόν που σε πληρώνει για τον ποδοσφαιριστή σου;
αυτον που σε πληρωνει καλυτερα για τον παικτη
το ερωτημα ειναι γιατι πουλας παικτες σε ομαδες ενω εχεις πιο συμφερουσες προτασεις(Καριμ) η κοντρα στην θεληση του παικτη(ο Κολοβος ειχε πει δημοσια π.χ. οτι προτιμα να πωληθει στο εξωτερικο και πηγε στον γαυρο)
Είναι η δεύτερη φορά που ρωτάς λάθος ερωτήσεις
Ο Καρίμ μπορούσε να κάνει προσφυγεί και να φύγει ελεύθερος, αλλά επέλεξε να πάει εκεί που ήθελα και να φέρει λεφτά στην ομάδα
Ο Κολοβός δεν είχε καμία πρόταση εκτός του Ολυμπιακού (και μάλιστα τη στιγμή που έληγε δόση Εφορίας 500.000 ευρώ)
Σου φαίνεται εσένα περιβάλλον για ισχυρές διαπραγματεύσεις αυτό;
ritzeri

Ο Πανιώνιος είναι η ομάδα που της οριζε προπονητή ο Ολυμπιακός και του πλήρωνε και το συμβόλαιο ή θυμάμαι λάθος;

Ο Πανιώνιος είναι η ομάδα που πούλησε τον Μανιάτη στον Ολυμπιακό χωρίς να οριστει τιμή αγοραπωλησίας εκείνη τη στιγμή για να μην πάει στην ΑΕΚ ή κάνω λάθος;

Καλά για το δεύτερο δεν κάνω σίγουρα λάθος. Δεν έχω ακούσει άλλη φορά στα παγκόσμια χρονικά να πωλείται παίκτης και την τιμή "θα την βρούμε αργότερα".
Άβαταρ μέλους
GoBack

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Βρέντζος προωθούν τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο στον πάγκο του Πανιωνίου.

Γ.Β.: Θα κάνουν μια συνάντηση με τον Δερμιτζάκη (σ.σ.: πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ) αύριο και θα του κάνουν μια αστεία πρόταση ώστε μετά αυτός να πει όχι...
Β.Μ.: Και πες του άμα θέλει, τον μισόοοο... μισθό τον δίνουμε εμείς για δώρο.

Ο Βρέντζος παίρνει τηλέφωνο τον παράγοντα του Πανιωνίου για να του ανακοινώνει την απόφαση Μαρινάκη και ακολουθεί ο παρακάτω σπαρταριστός διάλογος:

Γ.Β.: Γι' αυτό που συζητάμε για τον προπονητή...
Ν.: Ναι.
Γ.Β.: Θα σας κάνουμε και δώρο το μισό συμβόλαιο του Δημήτρη!
Τετοια θελει ο περηφανος Μπερια
ritzeri

Όσον αφορά το πρώτο

Ακολουθούν οι σελίδες 48-54 του πορίσματος...

«Η επικράτηση – κυριαρχία πλέον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του παράγοντα Β. στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου ήταν πια εμφανής. Ο παράγοντας Β. άρχισε να αποκτά σταδιακά τον πλήρη έλεγχο της Ομοσπονδίας και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Χαρακτηριστικές είναι οι παρακάτω συνομιλίες όπως καταγράφηκαν από την αρμόδια υπηρεσία της ΕΥΠ, μετά από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, που διατάχθηκε με το προαναφερόμενο βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών Αθηνών:ID ΔΙΣΚΙΟΥ Z1 13497 – ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ Β. – ΜΕ Γ. ΒΡΕΤΖΟ (Γ.Β) 23.5.2012- (1491).

Γ.Β: Παρακαλώ.

Β: Έλα, να σου πω κάτι.

Γ.Β: Έλα Βαγγέλη.

Β: Δύο πράγματα, σημείωσε το, Θέλω να πάρεις τον... αυτόν που μιλάει στον Πανιώνιο, να σπρώξουμε τον Ελευθερόπουλο, μήπως τον πάρουνε προπονητή εκεί.

Γ.Β: Ναι, προπονητή τι προπονητή κανονικό;

Β: Κανονικό. Για τερματοφύλακες ή κανονικό; (ρωτάει κάποιον τρίο). Για κανονικό.

Γ.Β: Αααα, πες τους βοηθός, έστω. Εντάξει, οκ.

Β: Όχι του έκαναν πρόταση, μη γελάς.

Γ.Β: Ποιος μου το είπε, μα κάποιος μου...

Β: Ναι... Ο Καραπαπάς. Πήρε τον Καραπαπά αυτός...

Γ.Β: Όχι, όχι ποιον είχε ατζέντη; Ο Αποστολόπουλος μου το είπε, κάποιος μου το είπε.

Β: Τον Δερμιτζάκη αυτόν εεε... επειδή αυτός θα πάει και με λίγα λεφτά, εντάξει...

Γ.Β: Ναι...

Β: ... να τον σπρώξουμε αυτόν ούτως ή άλλως τους βοηθάμε εμείς αυτούς...ID ΔΙΣΚΙΟΥ Ζ1 13497 – 21 έως 29.5.2012 – Συνομιλία Γιάννη Βρέτζου (Γ.Β) με παράγοντα Πανιωνίου (πρώην Γενικός Διευθυντής ΠΑΕ Πανιωνίου Σουφλέρης – (Σ) 23.5.2012 – αριθμός (2471).

Σ: Έλα ρε τζόναρε!

Γ.Β: ... τι κάνεις;

Σ: ... πολεμάω τι έγινε;

Γ.Β: Να σου πω, θα σε πάρω αύριο για το άλλο. Να σε ρωτήσω, προπονητή τι κάνατε;

Σ: Δεν έχουμε κλείσει ακόμη, διότι συζητάμε με διάφορους...

Γ.Β: Να σου πω κάτι, ξέρεις ποιος είναι καλή περίπτωση...

Σ: Ποιος;

Γ.Β: ...και θέλουμε να έχουμε και ένα μάτι και εμείς πάνω του... οοο ο Δημήτρης...

Σ: Ποιος Δημήτρης;

Γ.Β: ... ο Ελευθερόπουλος...

Σ: Κοίταξε να δεις, στο λέω ειλικρινά, τον θέλουμε όλοι, απλά επειδή δεν έχει εμπειρία, για να ξεπεράσω το θέμα του Δ.Σ. αύριο έχω τον Δερμιτζάκη, εγώ με τον Κουτλίδη, τον Τεχνικό Διευθυντή, κάμα,ε μια κουβέντα στο στυλ ότι... αύριο θα κάνω μια πρόταση στον Δερμιτζάκη πολύ μικρή για να μην δεχθεί... γιατί θέλουμε ξέρεις να έχουμε και τους φιλάθλους, κατάλαβες;

Σ: ... να βγάλουμε στους φιλάθλους ότι τα οικονομικά και αυτά δεν μπορέσαμε, οπότε βγάζουμε έναν καινούριο προπονητή, μέσα από τα σπλάχνα της ομάδας...

Σ: και τον θέλουμε πραγματικά και εμείς ξέρεις... δεν ξέρω αν είναι καλός ή όχι...

Γ.Β: ... ήδη το έχω... εμένα μου το είπε... τελείως... πέρα ότι τον θέλουμε και εμείς και θα υποστηρίξουμε ένα παραπάνω...

Σ: ναι...

Γ.Β: μου είπε αυτός κάνει...

Σ: Πες μου όνομα, μεταξύ μας να μιλάμε ανοικτά...

Γ.Β: γιατί δεν υπάρχουν... εε;

Σ: ... μεταξύ μας μιλάμε ανοικτά, πες μου ποιος σου είπε;

Γ.Β: Εντάξει, τώρα ποιος μου το είπε... ξέρω εγώ μου το είπε...

Σ: Ρε μαλάκα ανοικτά μιλάμε...

Γ.Β: ... ο Αντώνης Αποστολόπουλος

Σ: ... ναι δεν τον ξέρω...

Γ.Β: ... δεν τον ξέρει καν... είναι ο μάνατζερ που πάει όλο σοβαρός, που μιλάει με όλη την Ιταλία... αυτά τον έστειλε εκεί... και μάλιστα του λέω ρε συ γιατί δεν... έπρεπε να έρθει να κάτσει βοηθός στον Ολυμπιακός ξέρω εγώ ένα χρόνο και αυτά, μου λέει εντάξει είναι η ιδιοσυγκρασία του Δημήτρη, αλλά είναι συνέχεια στην επιμόρφωση και σε αυτά...

Σ: Ναι σου λέω εγώ δεν έχω μιλήσει... τα καλύτερα λόγια, λίγο που έχω μιλήσει κανά δύο φορές μαζί του, έχω καλή άποψη, σαν άνθρωπο μιλάω, έτσι...

Σ: ... και σαν εικόνα και σου λέω πως θα το πάμε το έργο, δηλαδή είχαμε σκοπό αύριο να πούμε του Δερμιτζάκη κάτι πολύ χαμηλό μήπως εεε... για να το περάσω επικοινωνιακά... γιατί επικοινωνιακά είναι λίγο δύσκολο, ξέρεις.

Γ.Β: Εντάξει...

Σ: ... θα το δουλέψω... το άλλο τι θα κάνουμε για πες μου ρε συ....;

Γ.Β: Θα σε πάρω αύριο το πρωί, γιατί κάνω κάτι τρεξίματα και θα σε πάρω, οκ.Συνομιλία Παράγοντα Β - Βρέντζου (Γ.Β)- 23.5.2012 - 91494)

Β.: Ναι

Γ.Β: Έλα παράγοντα Β

Β: Έλα!

Γ.Β: πήρα αυτόν του Πανιωνίου.....

Β: Μμμμμ

Γ.Β: ...μου είπε ότι τον θέλουν αυτοί

Β: Μμμμμ..

Γ.Β: Εεε, είναι λίγο δύσκολο με τον κόσμο γι αυτό θα κάνουν μία συνάντηση με τον Δερμιτζάκη αύριο και θα του κάνουν μια αστεία πρόταση, ώστε μετά αυτός να πει όχι και μετά αυτοί να πουν ότι λόγω οικονομικών...νέο παιδί αυτό... αυτή είναι η λύση... αυτή δρομολογούν..

Β: Και πες του άμα θέλει το μισόοοοο...μισθό το δίνουμε εμείς για δώρο...

Γ.Β: Εντάξει.

Β. Εντάξει.Συνομιλία Βρέτζου (Γ.Β) - με παράγοντα του Πανιωνίου (πρώην Γενικός Διευθυντής Πανιωνίου Σουφλέρης - Σ) - 23.5.2012 - αριθμός (2517).

Σ: Έλα

Γ.Β: Έλα, γι αυτό που σου είπα...

Σ: Ναι...

Γ.Β: ...θα σας κάνουμε δώρο και το μισό συμβόλαιό του...

Γ.Β: ...ώστε να το κοντύνεις, εσύ πιο πολύ σε αυτό που θα πεις στον άλλο...

Σ: ...για ξαναπιάστο γιατί δεν το κατάλαβα...

Γ.Β: ...ρε παιδί μου γι αυτό που συζητάμε για τον προπονητή...

Γ.Β: ...θα σας κάνουμε δώρο το μισό συμβόλαιο του Δημήτρη!

Σ: Αυτό έτσι και βγει παραέξω δεν πρόκειται να έρθει ποτέ εδώ αυτός!

Γ.Β: Εεε, όχι ρε συ φίλε, αυτό το συνεννοείσαι εσύ...ώστε μετά....

Σ: ...ναι, θα το περάσω προσεχτικά...

Γ.Β: Τι;

Σ: ...θα το περάσω διαφορετικά, εντάξει από εντάξει πάντως είναι καλό....

Γ.Β: ...ότι άρα θα πεις ότι ο Δημήτρης παίρνει τα μισά λεφτά ξέρω εγώ από αυτά....δηλαδή βρήκαμε προπονητή με αυτό, έτσι κάπως στο λέω.......

Σ: Κατάλαβα, κατάλαβα...

Γ.Β: ...εννοείται δεν λέω, γι αυτό το λέω σε σένα. Φήμες λένε ότι δεν είσαι το αφεντικό του Πανι...ααα της ομάδας...

Σ: Δεν πειράζει, τι να κάνουμε τώρα....

Γ.Β: (γελάει)

Σ: Ακούς, σου έχω πει τα κόλπα μαθαίνεις σιγά σιγά...

Γ.Β: Τι;

Σ: Δεν πρέπει να φαίνεται ποτέ το αφεντικό....

Γ.Β: Καθόλου να μην σου πω, καθόλου δεν υπάρχεις δεν φαίνεσαι αρχηγός είσαι.

Σ: (γελάει) Να σου πω αύριο θα με βοηθήσεις με αυτό που είπαμε;

Γ.Β: Θα το κοιτάξω ρε, θα το κοιτάξω.

Σ: Κάνε κάτι, γιατί τον έχω τον άλλο με υπογλώσσια!

Γ.Β: Εντάξει, άντε γεια.

Σ: Έλα, γεια.

Από τις παραπάνω συνομιλίες μεταξύ του παράγοντα Β. και του Διευθύνοντος Συμβούλου της ομάδας, Γιάννη Βρέντζου, με τον Γενικό Διευθυντή της ομάδας του Πανιωνίου, Σουφλέρη, προκύπτουν ενδείξεις για το ότι η πρόσληψη στις 29-5-2012 του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Δημήτρη Ελευθερόπουλου, ως προπονητή στην ανταγωνίστρια ομάδα του Πανιωνίου, την οποία, όπως ομολογεί ο παράγοντας Β., «την βοηθούν», πραγματοποιήθηκε μετά την υπόδειξη του παράγοντα Β με την υπόσχεση να καταβληθεί από τον Ολυμπιακό το ήμισυ της προβλεπόμενης από το συμβόλαιο αμοιβής του. Για να πραγματοποιηθεί μάλιστα η παραπάνω συμφωνία, οι παράγοντες του Πανιωνίου παρέστησαν ψευδώς στο φίλαθλο κυρίως κοινό τους, ότι διεξήγαγαν επαφές και με άλλο γνωστό και έμπειρο προπονητή, ο οποίος αρνήθηκε τη συνεργασία ενώ στην πραγματικότητα το αληθές ήταν ότι στις ανωτέρω διαπραγματεύσεις του πρότειναν συμβόλαιο με τόσο χαμηλές απολαβές, που ήταν βέβαιο να αρνιόταν κάθε συνεργασία. Με τον τρόπο αυτό οι άνθρωποι του Πανιωνίου παρουσίασαν στους οπαδούς της ομάδας τους ως ιδανική την περίπτωση πρόσληψης του ανωτέρω προπονητή, που τους ζήτησε ο Ολυμπιακός, εμφανίζοντας μάλιστα ως μοναδική ευκαιρία το χαμηλό ποσό της αμοιβής του, το μισό της οποίας, όπως προαναφέρθηκε, θα καταβάλλονταν, στην πραγματικότητα από τον παράγοντα Β. Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι τα τέσσερα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός απέκτησε από την ομάδα του Πανιωνίου τους διεθνείς ποδοσφαιριστές, Γιάννη Μανιάτη, Δημήτρη Σιόβα, Ανδρέα Σάμαρη, Δημήτρη Κολοβό, και Τάσο Αυλωνίτη, εκ των οποίων ο Δημήτρης Κολοβός, μαζί με τον διάσημο Ισπανό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Αριέλ Ιμπαγάσα, αγωνίζονται ως δανεικοί στη ομάδα του Πανιωνίου.»
ritzeri

Τι γράφει στις τελευταίες σειρουλες το πόρισμα;;;

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι τα τέσσερα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός απέκτησε από την ομάδα του Πανιωνίου τους διεθνείς ποδοσφαιριστές, Γιάννη Μανιάτη, Δημήτρη Σιόβα, Ανδρέα Σάμαρη, Δημήτρη Κολοβό, και Τάσο Αυλωνίτη, εκ των οποίων ο Δημήτρης Κολοβός, μαζί με τον διάσημο Ισπανό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Αριέλ Ιμπαγάσα, αγωνίζονται ως δανεικοί στη ομάδα του Πανιωνίου.»
ritzeri

2 εκατομμύρια του πέταξαν για 5 διεθνείς, και πλήρωνε εσύ ΑΕΚΑΡΑ μου 3 μύρια για Τζιμπούρ
ritzeri

Αυτό όντως δεν ήταν περιβάλλον για ισχυρές διαπραγματεύσεις....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”