Περιμενω με αγωνια να μας πει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Με τι πλένουμε τον πωπό;
Re: Με τι πλένουμε τον πωπό;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
-
περαστική
Thor έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 15:06Να πας στο γιατρο για παραδειγμα,δεν σου περναει απ'το μυαλο;περαστική έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 23:00 Μπορειτε να βοηθησετε και μενα που εχω σοβαροτερο προβλημα;
Εδω και εναμησι χρονο εκανα 2η τρυπα στον λοβο του αυτιου. Ε πανω απο ενα μηνα τωρα (ενα χρονο μετα παντα) βγαζει πληγες και μου ζουμιζει (πως το λετε εσεις; Βγαζει ασπρο διαφανο υγρο, οχι πυον). Βαζω οκτενισεπτ εδω και ενα μηνα, αλλαζω σκουλαρικια (καινουρια - ασήμι ή χρυσο) και η κατασταση χειροτερευει. Τι αλλο να κανω; Εχω βαλει και καθαρο οινοπνευμα 2 μερες τωρα αλλα τιποτα. Να παω φαρμακειο;
Σκατά. Με αγχώσατε. Σε φαρμακείο ήθελα πρώτα να πάω (μιας και δεν το έκρινα σοβαρό) να μου δώσουν καμιά fucidin ή ό,τι κρίνει κατάλληλο τελοσπάντων και αν το κρίνει απαραίτητο ο φαρμοκοποιός θα πάω κα σε δερματολόγο.Cecily Anne έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 15:16Έχεις πάθει μόλυνση, πάνε στο γιατρό. Επίσης, προσοχή στις τρύπες στα αυτιά, ειδικά στις περιοχές πιο κοντά στο κρανίο, διότι πίσω είναι τίγκα στους λεμφαδένες και έχουν δει τα μάτια μας τρομερά αηδιαστικά αποτελέσματα. Το ότι στο λοβό δεν έχεις νεύρα να πάθεις ζημιά, δε σημαίνει ότι οι μολύνσεις δεν κάνουν τρομερές ζημιές.περαστική έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 14:20Μα στο άλλο αυτί δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Δεν ξέρω τι έπαθε και η μόλυνση μάλλον προχωράει γιατί βγάζω κακατάκια και γύρω γύρω από όλο το αυτί. Πρέπει να πάω φαρμακείο να μου δώσουν κάποια αλοιφή/κρέμα και όλο το αναβάλλω και όλο τα ωράρια της δουλειάς δεν βοηθάνε. Άσε που πέρασε 1.5 χρόνος και τώρα θυμήθηκε το δέρμα να αντιδράσει. Στην αρχή μόνο για κάνα 2μηνο μου έκανε ψηλοθέμα αλλά με το οκτενισέπτ επουλώθηκε.1451 έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 07:55 Χωρίς να θέλω να γίνω πατροναριστικός, θα πρότεινα να μην βάζεις σκουλαρίκια από τη στιγμή που το σώμα σου τα απορρίπτει. Εγώ αποφεύγω μέχρι και τις εξετάσεις αίματος γιατί δεν θέλω μεταλλικές βελόνες να τρυπάνε το δέρμα μου.
Σε φαρμακείο το έκανα με αποστειρωμένη βελόνα btw. Αν ήταν να φοβόμαστε για το παραμικρό...
Με επιχειρήματα του στραβουλιαμαν από το γυφτονημα. Οκ, είναι λιγο τρύπια αλλά είναι σε αφθονία, τυποποιημένα βιομηχανικως και σε κανέναν δεν θα λειπανε ούτως ή άλλως
Τι λες ρε πάλι;_ευθε_ έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 22:01 Με επιχειρήματα του στραβουλιαμαν από το γυφτονημα. Οκ, είναι λιγο τρύπια αλλά είναι σε αφθονία, τυποποιημένα βιομηχανικως και σε κανέναν δεν θα λειπανε ούτως ή άλλως
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
περαστική
Αυτό ξέχασα να το σχολιάσω. Όντως το γνωρίζω και δεν ρισκάρω να κάνω εκεί. Μια 2η στο λοβό και πολλύ μου είναι.Cecily Anne έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 15:16
Επίσης, προσοχή στις τρύπες στα αυτιά, ειδικά στις περιοχές πιο κοντά στο κρανίο
βγάλε το σκουλαρίκι, καθαρίσε την πληγή µε αντισηπτικό και πηγαίνε αµέσως στο γιατρό (οχι στον φαρμακοποιό) γιατί η µόλυνση σου χρειάζεται επείγουσα ιατρική αντιμετώπιση . Σίγουρα εχεις κάποια (βακτηριακή λοίμωξη) καλό ειναι να το προλάβεις και ο μόνος που μπορεί να σου δώσει θεραπεία (αντιβιοτικά) για την λοίμωξη αυτή είναι ο γιατρός σου . Μη το καθυστερείςπεραστική έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 23:00 Μπορειτε να βοηθησετε και μενα που εχω σοβαροτερο προβλημα;
Εδω και εναμησι χρονο εκανα 2η τρυπα στον λοβο του αυτιου. Ε πανω απο ενα μηνα τωρα (ενα χρονο μετα παντα) βγαζει πληγες και μου ζουμιζει (πως το λετε εσεις; Βγαζει ασπρο διαφανο υγρο, οχι πυον). Βαζω οκτενισεπτ εδω και ενα μηνα, αλλαζω σκουλαρικια (καινουρια - ασήμι ή χρυσο) και η κατασταση χειροτερευει. Τι αλλο να κανω; Εχω βαλει και καθαρο οινοπνευμα 2 μερες τωρα αλλα τιποτα. Να παω φαρμακειο;
οχι μονο μωρομαντιλο, ετσι αν λογω ασκησης ή εντονου βαδισμαρος ποτισει ο κωλοϊδρωτας το βρακι δεν θα εχει εσανς σκατιλας
Πολυ χρησιμες οι πληροφοριες σου.
Ευτυχως που δεν ειναι η ωρα για το μεσημεριανο ακομα.
Τι μαλακισμένο νήμα είναι αυτό ρε; Πάτε καλά;
Οχι.
Εντάξει. Άνθρωποι είμαστε μας παρασύρει η βλακεία κάποιου που ανοίγει τέτοιες συζητήσεις. Αηδία πάντως ρε συ!
Ελα ντε,δικιο εχεις,ποιος χλιμιτζουρας ανοιξε τετοιο νημα;
ειναι θεμα καλης υγιεινης, τα μωρομαντιλα την παρεχουν ευκολα και γρηγοραThor έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 12:02Πολυ χρησιμες οι πληροφοριες σου.
Ευτυχως που δεν ειναι η ωρα για το μεσημεριανο ακομα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τα μωρομάντιλα είναι ό,τι χειρότερο για το δέρμα πρωτίστως και για το περιβάλλον δευτερευόντως. Από κει και πέρα, εσείς αποφασίζετε.
Καλό για τον καθαρισμό όλης της περιοχής είναι το παρακάτω:

Καλό για τον καθαρισμό όλης της περιοχής είναι το παρακάτω:

Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.