!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάνω από 6500 κρούσματα.Κερδάμε.Νικάμε ( Volume 4).

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Πάνω από 6500 κρούσματα.Κερδάμε.Νικάμε ( Volume 4).

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

perseus έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 22:52
foscilis έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 22:50
perseus έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 22:32 δηλαδη εμεις περυσι χωρις εμβολιο πρεπει να ειχαμε 8 φορες παραπανω νεκρους,ετσι δεν ειναι?
όχι γιατί δεν ήταν στην ίδια φάση εξάπλωσης η πανδημία. Θυμίσου ότι είχαμε ξεκινήσει με πρακτικά 0 ενεργά κρούσματα τον Ιούνιο ενώ φέτος με καμιά εικοσαριά χιλιάδες.

Επίσης οι εμβολιασμένοι έχουν 8 φορές λιγότερους νεκρούς (ή κάτι πολύ παρόμοιο).
αφου δεν εκανες τεστ τι κρουσματα θα ειχες?
όλα αυτά έχουν απαντηθεί στο νήμα του τρελοαρίστου. Κάναμε λιγότερα τεστ αλλά όχι ΤΟΣΟ λιγότερα που να εξηγείται 10.000% διαφορά στον αριθμό των κρουσμάτων (προκειμένου για το καλοκαίρι). Και σε κάθε περίπτωση πέρυσι τέτοια μέρα κάναμε περίπου τα ίδια με φέτος τέτοια μέρα.

Δε θέλει και καμιά τρελή λογική, ήταν καινούρια αρρώστια που ξεκίνησε από το μηδέν (ουσιαστικά ξαναξεκίνησε μετά από σχεδόν πλήρη εκρίζωση τον Ιούνιο του 2020), προφανέστατα θα έχει διαφορετικό βαθμό εξάπλωσης τον πέμπτο μήνα σε σχέση με τον δέκατο έβδομο.

Για τον ίδιο λόγο είχες εκατό κρούσματα AIDS στις ΗΠΑ το 1982 με τις γκέι σάουνες να κάνουν χρυσές δουλειές, όλον τον κόσμο να πηδιέται χωρίς καπότα και τον ιό εντελώς άγνωστο αλλά είχες 300.000 κρούσματα το 2000 με τεράστιες εκστρατείες ενημέρωσης, το προφυλακτικό να είναι ψιλοαυτονόητο, το αίμα για τις μεταγγίσεις να τριπλοελέγχεται και αντιρετροϊίκά φάρμακα να εμποδίζουν τη μετάδοση. Θα μπορούσες όμως να είχες 150.000.000 αν όλοι συνεχίζανε να συμπεριφέρονται σαν μαλάκες και όντως κάτι τέτοιο είχες (αναλογικά) σε χώρες οπως το Λεσόθο.

Ε η Βόρεια Ελλάδα και οι λοιπές περιοχές γυφτολέιο είναι το Λεσόθο της υπόθεσης.
BlastFromThePast

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BlastFromThePast »

runner έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 18:57
Αν ρίξουμε μια ματιά στα καθημερινά στοιχεία που δίνει επίσημα ο ΕΟΔΥ, οι νοσηλευόμενοι, οι διασωληνωμένοι ακόμα και οι θάνατοι κινούνται σε μέτρια επίπεδα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που βλέπαμε πέρυσι τέτοια εποχή
Πέρυσι τέτοια εποχή είχαμε 9 νεκρούς σε moving average 7 ημερών.

Προσπαθείτε οι ψεκ να παραστήσετε τους κανονικούς ανθρώπους αλλά είναι άτιμο το ένστικτο.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 21:43
ST48410 έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 20:18
Και στα τρένα αγκαλιά είμαστε. Με το ζόρι κρατούσα απόσταση μισού μέτρου. Χοντρικά υπολόγισα 100 άτομα στο βαγόνι.
Ρε δικέ μου γιατί δεν παίρνεις ένα μηχανάκι; γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;
Δεν το έχω δοκιμάσει και μάλλον είναι κάπως αργά να ξεκινήσω το σπορ.

Όσο δεν είχε δακτύλιο έπαιρνα αυτοκίνητο αλλά μετά τα καραγκιοζιλίκια του ανιψιού βάλθηκαν να επαναφέρουν και το δακτύλιο. Κι όλα αυτά καθώς η κατάσταση επιδεινώνεται.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Το ότι η κυβέρνηση τα έκανε χάλια είναι ένα το κρατούμενο. Το άλλο είναι ότι μια μεγάλη μερίδα του κόσμου ακολουθεί άκρως επικίνδυνη κι αντικοινωνική συμπεριφορά. Κι εσείς μιλάτε για πολέμους και διχασμούς μπας και τσιμπήσετε κανένα ψηφαλάκι. Ντροπή σας (και λίγα λέω).

https://twitter.com/Ral_Christidou/stat ... 4399541251
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 07:40 Το ότι η κυβέρνηση τα έκανε χάλια είναι ένα το κρατούμενο. Το άλλο είναι ότι μια μεγάλη μερίδα του κόσμου ακολουθεί άκρως επικίνδυνη κι αντικοινωνική συμπεριφορά. Κι εσείς μιλάτε για πολέμους και διχασμούς μπας και τσιμπήσετε κανένα ψηφαλάκι. Ντροπή σας (και λίγα λέω).

https://twitter.com/Ral_Christidou/stat ... 4399541251
Αυτοκριτική από τον Μπλε Μπούμπαρο! Εύγε!
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Echelon
Phorum.gr user: selinoid

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Echelon »

Το όλο πρόβλημα ξεκινά από τους ψεκεμβολιαστές που είναι αν όχι η πλειοψηφία, τότε μια ισχυρή μειοψηφία, ανάμεσα σε όσους εμβολιάστηκαν. Οι τύποι αυτοί λοιπόν επειδή είναι ηλίθιοι πείστηκαν ότι με το εμβόλιο θα πάρουν πίσω τις ζωές τους και κυκλοφορούν ελεύθεροι σαν τους μαλάκες μη τηρώντας κανένα απολύτως μέτρο ασφαλείας. Η κατάσταση επιδεινώνεται και από το 7-10% των ψεκ αντί, οι οποίοι τουλάχιστον κάνουν, όσοι εργάζονται, και ένα τεστ την εβδομάδα σε αντίθεση με τους ψεκεμβολιαστές οι οποίοι νομίζουν ότι με το εμβόλιο ήπιαν το "Νερό της Νιότης". Το μόνο που μπορεί να περιορίσει την κατάσταση είναι rapid test σε όλους, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Αυτό βέβαια θα έχει και πολιτικό κόστος καθώς η κυβέρνηση θα έρθει σε σύγκρουση με το σκληρό πυρήνα των ψηφοφόρων της, τους ηλίθιους δηλαδή που προανέφερα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Και μετά τον φετινό υποψήφιο για Νόμπελ κοινωνιολογίας/επιδημιολογίας περνάμε στον επόμενο ακροατή μας, Γιώργος από Κορυδαλλό, ΟΣΦΠ αλλά αντικειμενικός. Σε ακούμε Γιωργο
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Δυστυχώς η ελληνική κοινωνία προσπαθεί να ισορροπήσει μεταξύ μίας κυβέρνησης που δεν ξέρει να επικοινωνεί ένα πρόβλημα, και των αντιεμβολιαστών που δεν ξέρουν τί τους γίνεται.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

stavmanr έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 08:40 Δυστυχώς η ελληνική κοινωνία προσπαθεί να ισορροπήσει μεταξύ μίας κυβέρνησης που δεν ξέρει να επικοινωνεί ένα πρόβλημα, και των αντιεμβολιαστών που δεν ξέρουν τί τους γίνεται.
Ανοησιες ,μια χαρα ξερω τι μου γινεται.
Άβαταρ μέλους
perseus

Η πλακα ειναι οτι ζήτησα να κανω της γριππης και μου ελεγε η γιατρος γιατί να το κανεις αφού δεν το χρειαζεσαι κλπ κλπ
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

perseus έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 08:45 Η πλακα ειναι οτι ζήτησα να κανω της γριππης και μου ελεγε η γιατρος γιατί να το κανεις αφού δεν το χρειαζεσαι κλπ κλπ
Να αλλάξεις γιατρό.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
perseus

Otto Weininger έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 08:50
perseus έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 08:45 Η πλακα ειναι οτι ζήτησα να κανω της γριππης και μου ελεγε η γιατρος γιατί να το κανεις αφού δεν το χρειαζεσαι κλπ κλπ
Να αλλάξεις γιατρό.
Γιατί να αλλαξω , η ιδια που μου ελεγε κανε για κοβιμτ μου έλεγε οτι ειμαι καλα ειμαι κάτω των 60 και δεν το χρειαζομαι .
Επαιξα το χαρτι της μανας για να μου το γραψει.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

perseus έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 08:59
Να αλλάξεις γιατρό.
Γιατί να αλλαξω , η ιδια που μου ελεγε κανε για κοβιμτ μου έλεγε οτι ειμαι καλα ειμαι κάτω των 60 και δεν το χρειαζομαι .
Για να καταλάβουμε λίγο...
Η γιατρός σου είπε να κάνεις για κόβιντ και δεν έκανες.
Η γιατρός σου είπε δεν χρειάζεσαι εμβόλιο για γρίπη και το έκανες (ή έστω θέλεις να το κάνεις).

Αλλά συμφωνείς με τη γιατρό... :smt017
Άβαταρ μέλους
perseus

stavmanr έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 09:02
perseus έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 08:59

Να αλλάξεις γιατρό.
Για να καταλάβουμε λίγο...
Η γιατρός σου είπε να κάνεις για κόβιντ και δεν έκανες.
Η γιατρός σου είπε δεν χρειάζεσαι εμβόλιο για γρίπη και το έκανες (ή έστω θέλεις να το κάνεις).

Αλλά συμφωνείς με τη γιατρό... :smt017
Τι παει να πει συμφωνω με την γιατρο?
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

stavmanr έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 08:40 Δυστυχώς η ελληνική κοινωνία προσπαθεί να ισορροπήσει μεταξύ μίας κυβέρνησης που δεν ξέρει να επικοινωνεί ένα πρόβλημα, και των αντιεμβολιαστών που δεν ξέρουν τί τους γίνεται.
Πως δηλαδή να επικοινωνήσει το πρόβλημα;εγώ μάλλον ανοχή των ανεμβολίαστων βλέπω παρά πόλεμο εναντίον τους.
Τα ράπιντ δεν στοιχίζουν πολύ.Πολύ περισσότερο θα στοίχιζε η αύξηση των κρατήσεων νοσοκομειακής περίθαλψης στις συντάξεις και τους μισθούς των ανεμβολίαστων με αντίστοιχη μείωση σε αυτές των εμβολιασμένων.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”