!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νεκρός υπό αστυνομικών πυρών άοπλος 20χρονος διαρρήκτης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Νεκρός υπό αστυνομικών πυρών άοπλος 20χρονος διαρρήκτης
ο Σοσιαλιστ πονάει σήμερα ...ανοίγει αβερτα νήματα 
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Εμένα τι μου το λες;Kauldron έγραψε: 28 Οκτ 2021, 11:49Γεωργεύοντα, τί έγινε ρε, ροχάλες πανταχόθεν?georgebi έγραψε: 28 Οκτ 2021, 11:46Cecily Anne έγραψε: 28 Οκτ 2021, 11:35 Μιλάμε πλέον για απύθμενα ρεζιλίκια.Δεν έχει νόημα να βρίζεσαι ούτε με αυτόν με αντίθετη άποψη, τα έχουν καταφέρει να τα κάνουν πουτάνα από όλες τις πλευρές.
Τους μπαγάσες, αυτό θα πει ενωτικό κλίμα.![]()
Εγώ ως γνωστόν στηρίζω κριτικά....

Και το στραβό δεν διστάζω να το πω...
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Οχι, επειδή έδινες την εντύπωση οτι πανηγύριζες όταν ανακοινώθηκε η απόφαση, γιατί χειροκροτούσες. Βέβαια μετά άρχισαν οι ροχάλες, και τί να κάνεις...georgebi έγραψε: 28 Οκτ 2021, 11:54Εμένα τι μου το λες;
Εγώ ως γνωστόν στηρίζω κριτικά....![]()
[img]https://i.postimg.cc/Kz4gwpHT/arom ... .jpg[/img]
Και το στραβό δεν διστάζω να το πω...
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ενιγουέι παίδες, εγώ αναμένω με ενδιαφέρον τις αγωνιστικές αντιδράσεις από τους οργισμένους ρομά και μπαλαμούς αλληλέγγυους.
Εσείς τι λέτε; Θα υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση ή οι μεγάλες μάζες είναι σε φάση περισυλλογής μετά τις εξελίξεις και σκέφτονται να αναβάλουν την μαζική επέλαση για μια δυο εβδομάδες, μέχρι να ανασυνταχθούν;
Ποντάρω στο δεύτερο.
Εσείς τι λέτε; Θα υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση ή οι μεγάλες μάζες είναι σε φάση περισυλλογής μετά τις εξελίξεις και σκέφτονται να αναβάλουν την μαζική επέλαση για μια δυο εβδομάδες, μέχρι να ανασυνταχθούν;
Ποντάρω στο δεύτερο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Kauldron έγραψε: 28 Οκτ 2021, 11:56
Οχι, επειδή έδινες την εντύπωση οτι πανηγύριζες όταν ανακοινώθηκε η απόφαση, γιατί χειροκροτούσες. Βέβαια μετά άρχισαν οι ροχάλες, και τί να κάνεις...
Με έχεις παρεξηγήσει
Εγώ προβάλω τις απόψεις ......εκατέρωθεν
φροντίζοντας παράλληλα με τις κατάλληλες φωτογραφίες και emotions να τονίσω τα συναισθήματα του εκφραστή της άποψης
Χειροκρότημα για την επιδοκιμασία

κλάμα για την απογοήτευση

Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Υδράργυρος
Σιχαμα. Θρασος. Λαικιστης. Ο πιο δυστοπικος υπουργος
γοερα κλαματα από τα ηχηρά απανωτά πουτσοσκαμπιλα της δικαιοσύνης ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Spoiler
Ποιά πουτσοσκάμπιλα, που άφησε ελεύθερους τους γιούφτους που έκλεψαν αμάξι και πήγαν να πατήσουν αστυνομικούς?nostromos έγραψε: 28 Οκτ 2021, 12:11 γοερα κλαματα από τα ηχηρά απανωτά πουτσοσκαμπιλα της δικαιοσύνης ...
Ή που τους έχει τώρα χύμα και κάνουν ο,τι γουστάρουν?
https://www.newsbomb.gr/ellada/story/12 ... -sti-seira
Λαμία: «Επιδρομή» Ρομά σε σταθμευμένα αυτοκίνητα - Τα βρήκαν σπασμένα στη σειρά
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εγω επιμενω σε αυτο που ειπα προηγουμενωςΓΑΛΗ έγραψε: 28 Οκτ 2021, 12:00 Ενιγουέι παίδες, εγώ αναμένω με ενδιαφέρον τις αγωνιστικές αντιδράσεις από τους οργισμένους ρομά και μπαλαμούς αλληλέγγυους.
Ποντάρω στο δεύτερο.
Η υποθεση σταδιακα θα ξεφτισει, χωρις αλλα παρατραγουδα
Σημερα αυριο περιμενουμε και την αξιολογηση της επιχειρησης, η οποια πιστευω οτι θα ειναι στο ιδιο υφος με την υπολοιπη διαχειριση του "ναι μεν αλλα", ομως θα ξεπλενει ουσιαστικα την αστυνομια.
Ασχετο, διαβασα οτι οι αστυνομικοι πηγαν με χειροπεδες στον εισαγγελεα, αλλα δεν ειδα φωτο και δεν το εχω πιστεψει ακομα. Εχει κανεις λινκ;
Spoiler
- Philip Mortimer
Υπάρχουν και πολίτες που δεν ανήκουν σε βλακωδη στρατόπεδα και είναι οι περισσότεροι.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Οκτ 2021, 11:37Για τη νδ είναι ξεκάθαρο lose-lose σε επικοινωνιακό και όχι μόνον επίπεδο.Blackdog έγραψε: 28 Οκτ 2021, 10:59 Πιστευω τους αφησαν ολους ελευθερους για να μην παρει περαιτερω εκταση το περιστατικο
Win win δηλαδη, για να μην γκρινιαζει κανενας. Πολιτικη και οχι δικαιοσυνη.
Μενει να δουμε αν θα ξανασταματησει κανεις σε σημα απο μπατσους![]()
Και το αποτέλεσμα από τη στάση του Θεοδωρικάκου, που πήγε να το παίξει εξισσοροπιστής, είχε ως αποτέλεσμα να εξοργίσει και τα δύο μέτωπα. Τόσο τους ευάλωτους, όσο και τους αστυνομικούς.
Στρατηγάρα.![]()
-
Δημοκράτης
Cecily Anne έγραψε: 28 Οκτ 2021, 11:35 Μιλάμε πλέον για απύθμενα ρεζιλίκια.Δεν έχει νόημα να βρίζεσαι ούτε με αυτόν με αντίθετη άποψη, τα έχουν καταφέρει να τα κάνουν πουτάνα από όλες τις πλευρές.
Τους μπαγάσες, αυτό θα πει ενωτικό κλίμα.
οι κλασικές μαλακίες του κούλη για τους ψήφους του κέντρου
Spoiler
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 53 Απαντήσεις
- 1430 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 31 Απαντήσεις