!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τούρκικα
Re: Τούρκικα
Τα Τούρκικα τους αρέσουν γιατί δεν έχουν πούστηδες και γιατί δεν πηδιούνται όλοι με όλες.
-
User_601
Ειχα την εντυπωση οτι μιλαμε για τουρκικα σηριαλ.
Ε..για αυτα λεω και εγω.Τι δεν καταλαβαινεις αγαπουλα;
Αντε ας το κανω πιο λιανα.
-Δεν βλεπουμε τις πιο καλες τουρκικες παραγωγες,βλεπουμε τις ποιο φθηνιαρικες.επειδη ειναι πιο φθηνες και πληρωνουν λιγοτερο τα καναλια.Παρολα αυτα,ειχαμε δει πολυ καλες τουρκικες σειρες,ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,και δεν μιλαω για τον σουλειμαν.Και δεν σημαινει οτι δεν υπαρχ9υν καλες παραγωγες.
-Τα ελληνικα καναλια εχουν δειξει παλιοτερα εξαιρετικες ελληνικες σειρες.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΑΒΟΥΡΕΣ.Το ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ.Τα τελευταια χρονια απλα τα καναλια αγοραζουν τα πιο φθηνα,αρα και λιγοτερο ποιοτικα.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν ποιοτικα τουρκικα σηριαλ και ταινιες.
-Οι τουρκοι σε σηριαλ και ταινιες.ειναι πολυ πιο μπροστα απο εμας.Φαινεται ξεκαθαρα απο την ΤΕΡΑΣΤΙΑ εξαγωγη σηριαλ και ταινιων παγκοσμιως.Και το οτι βραβευονται.Οποτε εμεις τον πουλο.
-ΟΙ ΚΑΛΕΣ σειρες στην τουρκια γυριζονται ως ταινιες,και οχι ως σηριαλ..ψαξτο και θα δεις οτι ισχυει.Εχουν δηλαδη κηνιματογραφικη σκηνοθεσια.Μεγαλη υποθεση αυτο.
-Γιατι μας ενοχλουν οταν παιζονται τουρκικα σηριαλ και οχι αμερικανικα η ισπανικα η μεξικανικα;Η απαντηση δεδομενη.
-Η γλωσσα ειναι κατι υποκειμενικο.Και απο ποιον και ως λεγεται.Οταν ακουω ερντογαν ξερναω,οταν ακουω ηθοποιο τουρκο να απαγγελει ποιηση εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ η τουρκικη γλωσσα.Και δεν μου αρεσει η ισπανικη.Γουστα ειναι αυτα.
-ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ.Ολοι οι λαοι εχουν ενα πολιτιστικο προιον.Εξαρταται τι επιλεγουμε να δουμε η τι μας δειχνουν.
-Το να αφοριζουμε κατι χωρις να το γνωριζουμε,για εθνικιστικους λογους..ειναι τοσο ηλιθιο οσο ακουγεται.
Αν θες περαιτερω εξηγηση...τι αλλο να πω;
-
Εσθήρ έγραψε: 31 Αύγ 2018, 23:31Ειχα την εντυπωση οτι μιλαμε για τουρκικα σηριαλ.
Ε..για αυτα λεω και εγω.Τι δεν καταλαβαινεις αγαπουλα;
Αντε ας το κανω πιο λιανα.
-Δεν βλεπουμε τις πιο καλες τουρκικες παραγωγες,βλεπουμε τις ποιο φθηνιαρικες.επειδη ειναι πιο φθηνες και πληρωνουν λιγοτερο τα καναλια.Παρολα αυτα,ειχαμε δει πολυ καλες τουρκικες σειρες,ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,και δεν μιλαω για τον σουλειμαν.Και δεν σημαινει οτι δεν υπαρχ9υν καλες παραγωγες.
-Τα ελληνικα καναλια εχουν δειξει παλιοτερα εξαιρετικες ελληνικες σειρες.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΑΒΟΥΡΕΣ.Το ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ.Τα τελευταια χρονια απλα τα καναλια αγοραζουν τα πιο φθηνα,αρα και λιγοτερο ποιοτικα.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν ποιοτικα τουρκικα σηριαλ και ταινιες.
-Οι τουρκοι σε σηριαλ και ταινιες.ειναι πολυ πιο μπροστα απο εμας.Φαινεται ξεκαθαρα απο την ΤΕΡΑΣΤΙΑ εξαγωγη σηριαλ και ταινιων παγκοσμιως.Και το οτι βραβευονται.Οποτε εμεις τον πουλο.
-ΟΙ ΚΑΛΕΣ σειρες στην τουρκια γυριζονται ως ταινιες,και οχι ως σηριαλ..ψαξτο και θα δεις οτι ισχυει.Εχουν δηλαδη κηνιματογραφικη σκηνοθεσια.Μεγαλη υποθεση αυτο.
-Γιατι μας ενοχλουν οταν παιζονται τουρκικα σηριαλ και οχι αμερικανικα η ισπανικα η μεξικανικα;Η απαντηση δεδομενη.
-Η γλωσσα ειναι κατι υποκειμενικο.Και απο ποιον και ως λεγεται.Οταν ακουω ερντογαν ξερναω,οταν ακουω ηθοποιο τουρκο να απαγγελει ποιηση εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ η τουρκικη γλωσσα.Και δεν μου αρεσει η ισπανικη.Γουστα ειναι αυτα.
-ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ.Ολοι οι λαοι εχουν ενα πολιτιστικο προιον.Εξαρταται τι επιλεγουμε να δουμε η τι μας δειχνουν.
-Το να αφοριζουμε κατι χωρις να το γνωριζουμε,για εθνικιστικους λογους..ειναι τοσο ηλιθιο οσο ακουγεται.
Αν θες περαιτερω εξηγηση...τι αλλο να πω;
-
-
User_601
Εν κατακλειδι...κοροιδευουμε τα τουρκικα σηριαλ...και τα παρωντα τουλαχιστον, ελληνικα.δεν πιανουν μια μπροστα τους.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
το westworld θα το δω, τη Ντάνυ θα τη δω, τούρκικο δεν θα δω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
User_601
Ε ναι..συνηθισες στα αμερικανικα ενα πραγμα.Δεν ειναι και εχθροι σου δα.Gherschaagk έγραψε: 31 Αύγ 2018, 23:52 το westworld θα το δω, τη Ντάνυ θα τη δω, τούρκικο δεν θα δω.
Οι τουρκοι ειναι οι εχθροι σου.
Ομως αναρωτιεμαι.ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΥΝΕ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ;
Αν δειτε το τι παιζεται στα ελληνικα σκυλαδικα και τι παιζεται στα αντιστοιχα τουρκικα,ελατε μετα να μου πειτε οτι δεν θελετε τιποτα τουρκικο.
Εγω σιχαινομαι τα σκυλαδικα.Δεν ειναι του γουστου μου.Προτιμω ποιοτικη ελληνικη μουσικη,κλασικη,ροκ ή ποιοτικη εθνικ μουσικη..και αυτη συμπεριλαμβανει και τουρκικη.Τα ειδη ειναι παγκοσμιως τα ιδια.Ποιοτικα..και φτηνιαρικα.Διαλεγεις και παιρνεις.Σε ολες τις τεχνες.Σε ολους τους λαους.Τα υπολοιπα ειναι εθνικιστικα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
τίποτα απ' όλα αυτά, απλά μου είναι αδιάφορα. παντελώς.Εσθήρ έγραψε: 01 Σεπ 2018, 00:01Ε ναι..συνηθισες στα αμερικανικα ενα πραγμα.Δεν ειναι και εχθροι σου δα.Gherschaagk έγραψε: 31 Αύγ 2018, 23:52 το westworld θα το δω, τη Ντάνυ θα τη δω, τούρκικο δεν θα δω.
Ομως αναρωτιεμαι.ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΥΝΕ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ;![]()
Αν δειτε το τι παιζεται στα ελληνικα σκυλαδικα και τι παιζεται στα αντιστοιχα τουρκικα,ελατε μετα να μου πειτε οτι δεν θελετε τιποτα τουρκικο.
Εγω σιχαινομαι τα σκυλαδικα.Δεν ειναι του γουστου μου.Προτιμω ποιοτικη ελληνικη μουσικη,κλασικη,ροκ ή ποιοτικη εθνικ μουσικη..και αυτη συμπεριλαμβανει και τουρκικη.Τα ειδη ειναι παγκοσμιως τα ιδια.Ποιοτικα..και φτηνιαρικα.Διαλεγεις και παιρνεις.Σε ολες τις τεχνες.Σε ολους τους λαους.Τα υπολοιπα ειναι εθνικιστικα.
-
User_601
Ωραιος και κανενα προβλημα.Απλα το θεματακι εχει ενα συγκεκριμενο ποιντ.Ε..αυτο λεμε.και αυτο συζηταμε.Εγω δεν ειπα δειτε τουρκικς σειρες.Εγω λεω αλλα πραγματα,δεν θα τα επαναλαμβανω.Gherschaagk έγραψε: 01 Σεπ 2018, 00:08τίποτα απ' όλα αυτά, απλά μου είναι αδιάφορα. παντελώς.Εσθήρ έγραψε: 01 Σεπ 2018, 00:01Ε ναι..συνηθισες στα αμερικανικα ενα πραγμα.Δεν ειναι και εχθροι σου δα.Gherschaagk έγραψε: 31 Αύγ 2018, 23:52 το westworld θα το δω, τη Ντάνυ θα τη δω, τούρκικο δεν θα δω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
κι εγώ λέω πως υπάρχουν πολύ καλύτερα που παίζουν στην ελληνική τιβι.Εσθήρ έγραψε: 01 Σεπ 2018, 00:13Ωραιος και κανενα προβλημα.Απλα το θεματακι εχει ενα συγκεκριμενο ποιντ.Ε..αυτο λεμε.και αυτο συζηταμε.Εγω δεν ειπα δειτε τουρκικς σειρες.Εγω λεω αλλα πραγματα,δεν θα τα επαναλαμβανω.Gherschaagk έγραψε: 01 Σεπ 2018, 00:08τίποτα απ' όλα αυτά, απλά μου είναι αδιάφορα. παντελώς.Εσθήρ έγραψε: 01 Σεπ 2018, 00:01
Ε ναι..συνηθισες στα αμερικανικα ενα πραγμα.Δεν ειναι και εχθροι σου δα.
-
User_601
Οπως;Gherschaagk έγραψε: 01 Σεπ 2018, 00:29κι εγώ λέω πως υπάρχουν πολύ καλύτερα που παίζουν στην ελληνική τιβι.Εσθήρ έγραψε: 01 Σεπ 2018, 00:13Ωραιος και κανενα προβλημα.Απλα το θεματακι εχει ενα συγκεκριμενο ποιντ.Ε..αυτο λεμε.και αυτο συζηταμε.Εγω δεν ειπα δειτε τουρκικς σειρες.Εγω λεω αλλα πραγματα,δεν θα τα επαναλαμβανω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
τα έγραψα πιο πάνω... να τα ξαναγράψω βαριέμαι.Εσθήρ έγραψε: 01 Σεπ 2018, 00:39Οπως;Gherschaagk έγραψε: 01 Σεπ 2018, 00:29κι εγώ λέω πως υπάρχουν πολύ καλύτερα που παίζουν στην ελληνική τιβι.Εσθήρ έγραψε: 01 Σεπ 2018, 00:13
Ωραιος και κανενα προβλημα.Απλα το θεματακι εχει ενα συγκεκριμενο ποιντ.Ε..αυτο λεμε.και αυτο συζηταμε.Εγω δεν ειπα δειτε τουρκικς σειρες.Εγω λεω αλλα πραγματα,δεν θα τα επαναλαμβανω.
που ειναι το εικονιδιο για μπαν;;;;;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ασέβαστος έγραψε: 31 Αύγ 2018, 18:42 αλλα παλι, θα ντρεπομουν να το παραδεχτω στο φορουμ, αν τα ειχα δει. οπως π.χ. θα ντρεπομουν να παραδεχτω στον κανονικο κοσμο οτι γραφω στο πχορουμ.
μερικα πραγματα πρεπει να τα κραταμε μυστικα, αλλιως οι γυρω μας θα χασουν πασα ιδεα.![]()
Πολύ σωστός. Όπως κι εγώ ποτέ δε θα παραδεχόμουνα δημόσια ότι μου αρέσει να φοράω το σώβρακο στο κεφάλι και να παρελαύνω στο χωλ υπό τους ήχους της Μασαλιώτιδας φανταζόμενος ότι είμαι ένας επαναστάτης Κομουνάριος. Καλή η ειλικρίνια αλλά μερικά πράματα καλό είναι να τα κρατάμε για τον εαυτό μας.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
User_601
Η τεχνη ειναι παναθρωπινη.Αν δεν το κατανοουμε....εχουμε παρωπιδες.και οχι μονο.Υπαρχει η φθηνη και η ποιοτικη τεχνη,διαλεγουμε και παιρνουμε.Τωρα.....τα εθνικιστικα..σε αλλο θεμα πληζ.
φώτο σε παρακαλώ, πολύYochanan έγραψε: 01 Σεπ 2018, 00:55 μου αρέσει να φοράω το σώβρακο στο κεφάλι και να παρελαύνω στο χωλ υπό τους ήχους της Μασαλιώτιδας φανταζόμενος ότι είμαι ένας επαναστάτης Κομουνάριος.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση