Ο ίδιος θα σου έλεγε πως τον υποτιμάς. Φαντάζεται τον εαυτό του μπροστάρη στους "λαϊκούς αγώνες".
Βέβαια όταν γίνεται καμμία ταραχή στα Εξάρχεια, αυτός κλειδώνεται στο VOX μέχρι να περάσει η μπόρα!
Γιατί είναι και χέστης!
Ο ίδιος θα σου έλεγε πως τον υποτιμάς. Φαντάζεται τον εαυτό του μπροστάρη στους "λαϊκούς αγώνες".
Υδράργυρος έγραψε: 25 Οκτ 2021, 12:56Η μια μηχανη επιβεβαιωθηκε. Παμε παρακατω. Παντως δεν ηταν επαγγελματικη η καταδιωξη. Τετοιες καταδιωξεις τις αναλαμβανει η οπκεΑσέβαστος έγραψε: 25 Οκτ 2021, 11:51οι πουστηδες οι μπατσοι χωσανε τη μηχανη κατω απο το αυτοκινητο, ε;Υδράργυρος έγραψε: 23 Οκτ 2021, 23:19 Τραυματιες αστυνομικοι δεν υπαρχουν. Εμβολισμενες μηχανες δεν εχουν επιβεβαιωθει.
![]()
Και θα είχε δίκιο.
Κι αν ρίξεις βόμβα σε δωμάτιο που έχει ένα κουνούπι θα αποσοβήσεις το τσίμπημα και θα ακινητοποιήσεις το κουνούπι, αλλά δεν νομίζω ότι είναι η καταλληλότερη προσέγγιση στο πρόβλημαΕμπεδοκλής έγραψε: 25 Οκτ 2021, 12:19Αν το πλάνο είναι η ακινητοποίηση του ληστή και η αποσόβηση οποιουδήποτε άλλου εγκλήματος, τότε δεν τα πήγαν και άσχημα.Beria έγραψε: 25 Οκτ 2021, 12:08Εγώ κι εσύ δεν κάνουμε τίποταΕμπεδοκλής έγραψε: 25 Οκτ 2021, 11:21
Ένας τύπος, γύφτος ή κανονικός, κλέβει ένα αυτοκίνητο για να κάνει μία κλοπή καταστήματος*. Του κάνεις νόημα να σταματήσει και επιταχύνει πολύ πάνω από τα όρια ταχύτητας. Τί κάνεις; Δεν έχεις ηθική ευθύνη για το τι μπορεί να ακολουθήσει; Ή λες στον εαυτό σου ότι συμβαίνουν, νίπτεις τας χείρας σου και πας χωρίς τύψεις για ύπνο;
*Ας μην κοροϊδευόμαστε, αυτός ήταν ο στόχος. Είναι τόσο συνήθης πρακτική.
Η αστυνομία κάνει αυτό που έχει στο επιχειρησιακό της πλάνο
Εάν το αποτέλεσμα είναι 40 πυροβολισμοί κι ένας νεκρός τότε το πλάνο είτε δεν εφαρμόστηκε είτε είναι λανθασμένο
Πόσο δύσκολο είναι να συμφωνήσουμε στα προφανή;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Και από που προκύπτει ότι μέσα στο αυτοκίνητα είχε άοπλα "κουνούπια"; Πως μπορούσαν να το διαπιστώσουν;Beria έγραψε: 25 Οκτ 2021, 13:07Κι αν ρίξεις βόμβα σε δωμάτιο που έχει ένα κουνούπι θα αποσοβήσεις το τσίμπημα και θα ακινητοποιήσεις το κουνούπι, αλλά δεν νομίζω ότι είναι η καταλληλότερη προσέγγιση στο πρόβλημαΕμπεδοκλής έγραψε: 25 Οκτ 2021, 12:19Αν το πλάνο είναι η ακινητοποίηση του ληστή και η αποσόβηση οποιουδήποτε άλλου εγκλήματος, τότε δεν τα πήγαν και άσχημα.Beria έγραψε: 25 Οκτ 2021, 12:08
Εγώ κι εσύ δεν κάνουμε τίποτα
Η αστυνομία κάνει αυτό που έχει στο επιχειρησιακό της πλάνο
Εάν το αποτέλεσμα είναι 40 πυροβολισμοί κι ένας νεκρός τότε το πλάνο είτε δεν εφαρμόστηκε είτε είναι λανθασμένο
Πόσο δύσκολο είναι να συμφωνήσουμε στα προφανή;
πόσες έπρεπε να εμβολίσει ο γύφτουλας για να τον πυροβολήσουν οι αστυνομικοί?Υδράργυρος έγραψε: 25 Οκτ 2021, 12:56Η μια μηχανη επιβεβαιωθηκε. Παμε παρακατω. Παντως δεν ηταν επαγγελματικη η καταδιωξη. Τετοιες καταδιωξεις τις αναλαμβανει η οπκεΑσέβαστος έγραψε: 25 Οκτ 2021, 11:51οι πουστηδες οι μπατσοι χωσανε τη μηχανη κατω απο το αυτοκινητο, ε;Υδράργυρος έγραψε: 23 Οκτ 2021, 23:19 Τραυματιες αστυνομικοι δεν υπαρχουν. Εμβολισμενες μηχανες δεν εχουν επιβεβαιωθει.
![]()
Με κίνδυνο να φανώ είρων, νομίζω ότι όταν ρίξεις 38 σφαίρες και δεν δεχθείς ούτε μία, είναι αρκετή απόδειξη ότι ο άλλος δεν είναι οπλισμένοςΓΑΛΗ έγραψε: 25 Οκτ 2021, 13:10Και από που προκύπτει ότι μέσα στο αυτοκίνητα είχε άοπλα "κουνούπια"; Πως μπορούσαν να το διαπιστώσουν;Beria έγραψε: 25 Οκτ 2021, 13:07Κι αν ρίξεις βόμβα σε δωμάτιο που έχει ένα κουνούπι θα αποσοβήσεις το τσίμπημα και θα ακινητοποιήσεις το κουνούπι, αλλά δεν νομίζω ότι είναι η καταλληλότερη προσέγγιση στο πρόβλημαΕμπεδοκλής έγραψε: 25 Οκτ 2021, 12:19
Αν το πλάνο είναι η ακινητοποίηση του ληστή και η αποσόβηση οποιουδήποτε άλλου εγκλήματος, τότε δεν τα πήγαν και άσχημα.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
ευγενική φυσιογνωμία φαίνεται, καλό παιδί, από σπίτι, οικογενειάρχης
Εάν έπρεπε να πυροβοληθούν όσοι δεν είναι καλά παιδιά, δεν θα είχε μείνει άνθρωπος στο Πασοκ και τα άλλα κόμματα
λεφτα που ανηκουν στα ρομα ειναι μονο τα λεφτα που εχουν βγαλει απο την νομιμη εργασια τους.giorgos mpekos έγραψε: 24 Οκτ 2021, 16:40τα λεφτά που ανήκουν στα ρομα και έρχονται από την ευρωπαικη ένωση τα κλέβουν οι μιζοτακηδες...αυτό γίνεται!!!Lord Brum έγραψε: 24 Οκτ 2021, 16:38Με τα λςφτα τπυ λαου παρασιτπυν οι κωλογυφτοι παιρνοντας επιδοματα απλα για να ειναι συνεπεις στις υποχρεώσεις που καθε πολιτης εχει. Και κανουν και εγκληματα απο πανω. Φκουλαγκ στους εγκληματιεςgiorgos mpekos έγραψε: 24 Οκτ 2021, 16:35 υπάρχουν ελληνες πολίτες κρητικοί ηπειροτες ρομα αλβανοί Θρακιώτες μπαγλαντεζιανοι
Δυστυχ ς κάποιες εθνοτικές πληθυσμιακές ομάδες δέχονται ρατσισμό και δολοφονίες από το σύστημα του μιζοτακι ο οποίος τρέφεται με τα λεφτά του λαού .
Beria έγραψε: 25 Οκτ 2021, 13:16Εάν έπρεπε να πυροβοληθούν όσοι δεν είναι καλά παιδιά, δεν θα είχε μείνει άνθρωπος στο Πασοκ και τα άλλα κόμματα![]()

Εγώ πάλι νομίζω ότι ουδείς έριξε 38 σφαίρες. Αλλά οκ, φαίνεται εντυπωσιακό.Beria έγραψε: 25 Οκτ 2021, 13:13Με κίνδυνο να φανώ είρων, νομίζω ότι όταν ρίξεις 38 σφαίρες και δεν δεχθείς ούτε μία, είναι αρκετή απόδειξη ότι ο άλλος δεν είναι οπλισμένοςΓΑΛΗ έγραψε: 25 Οκτ 2021, 13:10Και από που προκύπτει ότι μέσα στο αυτοκίνητα είχε άοπλα "κουνούπια"; Πως μπορούσαν να το διαπιστώσουν;Beria έγραψε: 25 Οκτ 2021, 13:07
Κι αν ρίξεις βόμβα σε δωμάτιο που έχει ένα κουνούπι θα αποσοβήσεις το τσίμπημα και θα ακινητοποιήσεις το κουνούπι, αλλά δεν νομίζω ότι είναι η καταλληλότερη προσέγγιση στο πρόβλημα
Ξυράφι του Όκκαμ, ξουράφια μου
Τι σχέση έχει το αν είναι οπλισμένοι ή όχι? Το αυτοκίνητο με το οποίο εμβόλισαν τις μηχανές δεν αρκεί? Ή μήπως ο ένοπλος εμβολιστής σταματιέται δυσκολότερα από τον άοπλο? Πέρα από όλα τα άλλα, όταν είσαι εγκληματίας με ποινικό μητρώο, τρέχεις με 200 επί μισή ώρα και αναγκάζεις την αστυνομία να σε κυνηγάει, γνωρίζεις ότι είσαι άοπλος ενώ οι διώκτες σου είναι ένοπλοι, και πας και να τους πατήσεις από πάνω, τα θέλει ο κώλος σου. Από τη στιγμή που τον έκλεισε το λεωφορείο είτε θα προσπαθούσε να ξεφύγει πατώντας τους αστυνομικούς είτε θα παραδίνονταν. Επέλεξε το πρώτο και έπαθε ό,τι του άξιζεBeria έγραψε: 25 Οκτ 2021, 13:13Με κίνδυνο να φανώ είρων, νομίζω ότι όταν ρίξεις 38 σφαίρες και δεν δεχθείς ούτε μία, είναι αρκετή απόδειξη ότι ο άλλος δεν είναι οπλισμένοςΓΑΛΗ έγραψε: 25 Οκτ 2021, 13:10Και από που προκύπτει ότι μέσα στο αυτοκίνητα είχε άοπλα "κουνούπια"; Πως μπορούσαν να το διαπιστώσουν;Beria έγραψε: 25 Οκτ 2021, 13:07
Κι αν ρίξεις βόμβα σε δωμάτιο που έχει ένα κουνούπι θα αποσοβήσεις το τσίμπημα και θα ακινητοποιήσεις το κουνούπι, αλλά δεν νομίζω ότι είναι η καταλληλότερη προσέγγιση στο πρόβλημα
Ξυράφι του Όκκαμ, ξουράφια μου