'πειδής είσαι καλό κορίτσι, θα σου πω.Εσθήρ έγραψε: 31 Αύγ 2018, 15:28 Βρε παιδια για μισο λεπτο.ΚαταρχηνΑπο εκει και περα,να μην αλλαζει η ωρα λενε,πιοος ειπε οτι θα παραμεινει η θερινη;Εχω την εντυπωση οτι η χειμερινη ειναι η ''κανονικη''.Μαλιστα υπηρχε στο ερωτηματολογιο και η ερωτηση,αν θελουμε να μην αλλαζει η ωρα,ποια προτιμουμε.Πουθενα δεν εχω δει οτι η ωρα που θα μεινει ειναι η θερινη.Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ δήλωσε ότι η ΕΕ σχεδιάζει να απαλλαγεί από τη μετάβαση μεταξύ θερινής και χειμερινής περιόδου, λαμβάνοντας υπόψη την άποψη των Ευρωπαίων πολιτών, οι οποίοι κλήθηκαν να τοποθετηθούν επί του θέματος σε πανευρωπαϊκό ψηφιακό δημοψήφισμα. Σύμφωνα με τον κ. Γιούνκερ, η πλειοψηφία των ερωτηθέντων πολιτών δήλωσε ότι οι χώρες-μέλη της ΕΕ θα πρέπει να δώσουν τέλος στην εναλλαγή της ώρας.
Πηγή: http://politis.com.cy/article/telos-sti ... o-giounker![]()
Εχετε αλλη πληροφορια;
είχα την ίδια λανθασμένη εντύπωση μ' εσένα μέχρι που μου είπανε πως η κανονική είναι η θερινή ώρα κι εδώ που τα λέμε είναι καλύτερη γιατί αν παραμείνει δεν θα νυχτώνει απ' τις 4 το απόγευμα.
όπως και νάχει, δε μ' αρέσει να σκαλίζω το ρολόι κάθε 'ξάμηνο, δεν θέλω να το κάνω, προτιμώ να τ' αφήσω ως έχει, ευχαριστώ δημόσια τον Ζαν Κλόντ που με σκέφτηκε.