Εντωμεταξύ obi, αυτό είναι ευκολο ή δυσκολο κομμάτι για ντράμερ;
Εγώ που δεν έχω παιξει ποτέ μουσική θεωρουσα ότι ο ντράμερ γαμεί και δέρνει εδώ και είναι δυσκολο κομμάτι αλλά ένας άλλος μου είπε ότι για ενα καλο ντράμερ είναι μάλλον ευκολο
Albrecht έγραψε: 22 Οκτ 2021, 00:01
Μετά την ισοπαλία δωρο στο Φενέρ-Αντβερπ το παιχνίδι ήταν ψιλοαδιαφορο. Σβηστή ήττα εντός προγράμματος. Συνεχίζουμε για το τρεμπλ. Πηξτε
ο ραπτο εξελισσεται σε αλεφαντο-κομπαρσο σε ιταλικη τσοντα-προπονητη σε ομαδα ερασιτεχνικου στην ιταλια και παει ο αβρα να του την βγει για να σπασει η σουπα
μονο ο γεωργιου λειπει με τις ατακαρες του με τον μενιο και τον φουρναρη
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Εγώ που δεν έχω παιξει ποτέ μουσική θεωρουσα ότι ο ντράμερ γαμεί και δέρνει εδώ και είναι δυσκολο κομμάτι αλλά ένας άλλος μου είπε ότι για ενα καλο ντράμερ είναι μάλλον ευκολο
Albrecht έγραψε: 22 Οκτ 2021, 00:01
Μετά την ισοπαλία δωρο στο Φενέρ-Αντβερπ το παιχνίδι ήταν ψιλοαδιαφορο. Σβηστή ήττα εντός προγράμματος. Συνεχίζουμε για το τρεμπλ. Πηξτε
Eχει δικαιο ο αλμπρεχτης.
Ο δεύτερος του ομίλου παίζει με τον τρίτο του ΤσουΛου άρα δεν ήταν αδιάφορο γιατί μπορεί να σου κάτσει μεγαθήριο.
Α την εχετε και σιγουρη την 2η θεση λες και ειναι δυσκολο να βγαλει ενα διπλο η Αιντραχτ στο τηγανι και να γινουν ολα ροντεο στον ομιλο.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.