!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ισπανία: Ο Πέδρο Σάντσεθ δεσμεύεται να απαγορεύσει την πορνεία.''Η πρακτική αυτή “σκλαβώνει” τις γυναίκες''

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Ισπανία: Ο Πέδρο Σάντσεθ δεσμεύεται να απαγορεύσει την πορνεία.''Η πρακτική αυτή “σκλαβώνει” τις γυναίκες''

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

AlienWay έγραψε: 19 Οκτ 2021, 20:09
vantono έγραψε: 19 Οκτ 2021, 19:23
AlienWay έγραψε: 19 Οκτ 2021, 18:58

Αυτή τη στιγμή -ΑΚΡΙΒΩΣ αυτή τη στιγμή όμως- παρακολουθώ μια συνέντευξη του Elon Musk στον Joe Rogan που λέει ότι "οι άνθρωποι στο ίνσταγκραμ εμφανίζονται πολύ πιο ευτυχισμένοι απ' όσο είναι πραγματικά". Και αυτό το λέει ένας μεγιστάνας.

Την ίδια στιγμή, θεωρούμε ότι "το ξέρουν ακόμη και οι πέτρες" πως οι γυναίκες που εκπορνεύονται το κάνουν γιατί είναι σκλάβες, θεωρία που την ασπάζονται ακόμη και οι σοβαροί πολιτικοί.

Αλλά ας βγάλουμε από την εξίσωση την πορνεία: Ας θεωρήσουμε ότι δεν υπάρχει.

Χωρίς ίνσταγκραμ και τίντερ, δεν βρίσκετε να πηδήξετε; Χρειάζεστε το ίνστα, το τίντερ και την πορνεία για να γαμήξετε; Τη νομιμη και την παράνομη πορνεία δηλαδή;
Από πού κι ως που μπαίνει στην ίδια πρόταση η πορνεία, με τα σημεία των καιρών/εξέλιξη του φλερτ?
Οσες γνωριζουμε μεσω σοσιαλ ειναι "πουτάνες", υπονοείς?

Τεσπα, ινστα/τιντερ/φβ και λοιπα σοσιαλ, δεν ειναι τιποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο απο την εξέλιξη του φλερτ στην εκάστοτε εποχή, σύμφωνα με τα ήθη/έθιμα της εκαστοτε εποχής.
Με τη λογικη σου, δεν θα ειχαμε ουτε σοσιαλ, ουτε μπαράκια/κλαμπακια παλιοτερα, ουτε τιποτα για φλερτ. Θα ειχαμε μεινει ακομα στην κυραΤασία την προξενήτρα της γειτονιάς που ερχόταν με τον ενδιαφερόμενο σπιτι για να γνωρισει το κοριτσι, και άραζαν όλοι μαζί με την οικογένεια στο μαονένιο σαλονάκι όπου τους τράταραν συκαλάκι οι οικοδεσπότες, και κουβέντιαζαν για τα προικιά.
Τα σόσιαλ, μπέμπη, είναι εικονική πραγματικότητα και σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την ανθρώπινη επαφή.
Εχεις μπερδέψει τα σοσιαλ με το γκέιμινγκ. Μείωσέ το λίγο (το γκειμινγκ) και δοκιμασε κανενα σοσιαλ εκτος απο πχορουμ, μπας και καταλαβεις πως ακριβώς λειτουργεί.
Σημειωτέον, αυτο που περιγράφω εγώ προϋποθέτει μια στοιχειώδη επαφή μέσω σοσιαλ μεταξυ δυο ατομων, ώσπου να βρεθουν απο κοντά, φυσικά. Με απώτερο σκοπό την ανθρώπινη επαφή δηλαδή. Εικονική πραγματικοτητα οπως λες, θα ηταν αν την έβρισκαν αποκλειστικά και μονο μέσω τσατ, χωρις να θέλει κανείς απ'τους δύο να βρεθούν ποτέ απο κοντά.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Ισπανία: Ο Πέδρο Σάντσεθ δεσμεύεται να απαγορεύσει την πορνεία.''Η πρακτική αυτή “σκλαβώνει” τις γυναίκες''

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

vantono έγραψε: 20 Οκτ 2021, 00:46
AlienWay έγραψε: 19 Οκτ 2021, 20:09
vantono έγραψε: 19 Οκτ 2021, 19:23
Από πού κι ως που μπαίνει στην ίδια πρόταση η πορνεία, με τα σημεία των καιρών/εξέλιξη του φλερτ?
Οσες γνωριζουμε μεσω σοσιαλ ειναι "πουτάνες", υπονοείς?

Τεσπα, ινστα/τιντερ/φβ και λοιπα σοσιαλ, δεν ειναι τιποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο απο την εξέλιξη του φλερτ στην εκάστοτε εποχή, σύμφωνα με τα ήθη/έθιμα της εκαστοτε εποχής.
Με τη λογικη σου, δεν θα ειχαμε ουτε σοσιαλ, ουτε μπαράκια/κλαμπακια παλιοτερα, ουτε τιποτα για φλερτ. Θα ειχαμε μεινει ακομα στην κυραΤασία την προξενήτρα της γειτονιάς που ερχόταν με τον ενδιαφερόμενο σπιτι για να γνωρισει το κοριτσι, και άραζαν όλοι μαζί με την οικογένεια στο μαονένιο σαλονάκι όπου τους τράταραν συκαλάκι οι οικοδεσπότες, και κουβέντιαζαν για τα προικιά.
Τα σόσιαλ, μπέμπη, είναι εικονική πραγματικότητα και σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την ανθρώπινη επαφή.
Εχεις μπερδέψει τα σοσιαλ με το γκέιμινγκ. Μείωσέ το λίγο (το γκειμινγκ) και δοκιμασε κανενα σοσιαλ εκτος απο πχορουμ, μπας και καταλαβεις πως ακριβώς λειτουργεί.
Σημειωτέον, αυτο που περιγράφω εγώ προϋποθέτει μια στοιχειώδη επαφή μέσω σοσιαλ μεταξυ δυο ατομων, ώσπου να βρεθουν απο κοντά, φυσικά. Με απώτερο σκοπό την ανθρώπινη επαφή δηλαδή. Εικονική πραγματικοτητα οπως λες, θα ηταν αν την έβρισκαν αποκλειστικά και μονο μέσω τσατ, χωρις να θέλει κανείς απ'τους δύο να βρεθούν ποτέ απο κοντά.
Κι όμως, όλοι ξημεροβραδιάζονται στο φέησμπουκ, χωρίς κανείς να έρχεται σε επαφή με κανέναν. :D

Λοιπόν... :smt017

ΤΕΡΜΑ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ! :011:

Να επανέλθουμε στο κυρίως θέμα της συζήτησης :8)
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

plouf έγραψε: 20 Οκτ 2021, 00:13
Scouser έγραψε: 19 Οκτ 2021, 00:25 Πάντως τίθεται το ερώτημα, σε έναν υποθετικό κόσμο που θα έχει εκλείψει η πορνεία, τι θα γίνει με τα ΑΜΕΑ που τα πηγαίνουν στα μπουρδέλα από το χέρι για να ικανοποιησουν τη βιολογική τους ανάγκη. Προσοχή, δεν αναφέρομαι σε ζαίους, κομουνιστές, λιμπταρντς κτλ, αλλά σε διανοητικά ανάπηρα άτομα με την ψυχιατρική έννοια του όρου, που τα πηγαίνουν κατά διαστήματα συγγενείς ή αλλοι που έχουν την επιμέλειά τους στα μπουρδελα για καθαρά ιατρικούς λόγους.
Η απαντηση ειναι πολυ απλη με εναν χειρουργικο ευνουχισμουλη θα λυθει το προβλημα δενειναι δυνατον οι αναπηροι και δη οι διανοητικα αναπηροι να εχουν σεξουαλικες ορμες εγιατι πολυ απλα ειναι επικυνδυνοι για το κοινωνικο συνολο.
Μπορούμε ακόμα καλύτερα να τους συγκεντρώνουμε στην εξοχή, σε ωραίες κατασκηνώσεις που έχουν πάρα πολύ χαλαρωτικά ντους με κουλ αιθέρια έλαια.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

klg έγραψε: 19 Οκτ 2021, 23:34
Μέτριος σε χαρακτηριστικά είναι αντιμετωπίσιμο άμα ο άλλος είναι προσεγμένος. Γυμναστική, σωστό grooming etc. Συν ότι το vibe που βγάζεις σε τέτοεις καταστάσεις είναι πολύ σημαντικό γιατί δεν θα κάτσεις να κάνεις και φιλοσοφική συζήτηση εδώ που τα λέμε.
Δεν λέω ότι αποκλείεται να βγάλει γκόμενα λέω ότι είναι πολύ δύσκολο να έχει θετική ανταπόκριση από κάποια στην πρώτη προσέγγιση του όντας άγνωστος,
​ακόμα και αν έχει προσεγμένη εμφάνιση όπως λες. Και σου ξαναλέω ότι ακόμα και οι ωραίοι δεν έχουν τόση ευκολία στο να βγει κάτι μεταξυ αγνώστων. Δεν μιλάω σε περίπτωση παρέας. Βέβαια ο άνθρωπος μπορεί να είναι γαματος και να το έχει. Τυχαίνει κι αυτό αλλά όχι 0ολυ συχνά νομίζω.
Από εκεί και πέρα μπορεί να είναι και εύκολο. Τι να σου πω, εγώ ακούω κόσμο που παραπονιουνται για το ποσο ξινες και δύσκολες είναι οι γυναίκες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

nyxtovios έγραψε: 19 Οκτ 2021, 23:38
Naida έγραψε: 19 Οκτ 2021, 23:22
klg έγραψε: 19 Οκτ 2021, 23:11

Δεν ξέρω ακριβώς πώς εννοείς το μέτριος, αλλά συμφωνώ με τον Scouser, και μέτριος αν ο άλλος είναι προσεγμένος μια χαρά σου δίνονται ευκαιρίες σε τέτοιο setting. Σίγουρα πλέον ο περισσότερος κόσμος γνωρίζεται μέσω IG, Tinder w/e αλλά και εμείς που δεν έχουμε social media κάτι πρέπει να κάνουμε υποθέτω.
Μέτριος εννοώ να μην είναι ωραίος στο σύνολο στην εμφάνιση του. Μπορεί να έχει ωραίο σώμα και μάπα μούτρα. Γκόμενος γαρίδα. Ή το αντίθετο. Να έχει ωραία φάτσα και χάλια σώμα. Αυτός για να έχει κάποια ευκαιρία θα πρέπει να είναι μέσα στο κύκλο του κάποια γυναίκα, να έχει το χρόνο να μιλήσει να τον γνωρίσει πιο καλά η άλλη κτλ. Αμα πάει να την πέσει σε άγνωστη το πιθανότερο είναι να φάει x. Εδώ λέμε τρώνε x οι εμφανησιμοι.
Νομίζω δεν παίζει καν ρόλο η εμφάνιση στον άντρα. Έχουμε δει όλοι μας ακραίες περιπτώσεις.
Το ικανό από μόνο του είναι τα φράγκα. Ακόμα πλούσιο αγαμητο δεν έχω δεί. Μετά ίσως το ποσό απελπισμένη είναι η κάθε μία για να βρει γκόμενο.
Βρε μιλάμε για την πρώτη προσέγγιση αν θα φάει κάποιος x. Κανείς δεν μένει αγαμητος παρά μόνο αν το θέλει. Είτε από σοσιαλ είτε από παρέες θα βρει να γμσει ή να γμθει. Είτε άντρας είτε γυναίκα.
Αλλά δεν είναι αυτό που θα ήθελε πχ την μουναρα/καβλαρο. Θα είναι αυτό που μπορεί μια μέτρια/μέτριο σαν τον ίδιο στην καλύτερη περίπτωση ή μια κατώτερης εμφάνισης (κοινώς μπαζο) στην χειρότερη.
Απλά τα σοσιαλ δίνουν μεγαλύτερο εύρος αναζήτησης και ευκαιριών από ότι το να πας σε κλαμπ να προσεγγίσεις άγνωστες.
Εγώ το έχω πει πολλές φορές τα πράγματα είναι απλά. Οι διασταυρωσεις πάνε ως εξής :οι ωραίοι με τις ωραίες, οι μέτριοι με τις μέτριες και τα μπάζα με τους μπαζους. Να το καταλάβει ο κοσμάκης να μην δυστυχει στην μοναξιά του και την αγαμια του.
Φυσικά και παίζει και καμιά τυχαία διασταύρωση κάποιες φορές. Αυτά είναι για όσους υποκλίνονται στην κανόνικοτητα. Υπάρχουν και οι άλλες περιπτώσεις που είναι αλλά πράγματα. Αυτά σε επόμενο μάθημα παιδιά μου.

Que Sera, Sera...
Fixer66

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fixer66 »

AlienWay έγραψε: 19 Οκτ 2021, 20:40 Να απαγορευτούν τα καζίνο, γιατί τα κυκλώματα σωματεμπορίας και ο τζόγος πάνε μαζί.

Επίσης να απαγορευτεί η σκοποβολή γιατί τα πιστόλια σκοτώνουν.

Δεν σοβαρευόμαστε, λέω εγώ;
Εχω καταλάβει οτι είσαι τύπος της "ελευθερίας". Και γενικά των πολλών ελευθεριών. Εγώ βρίσκομαι στο άλλο άκρο. Ελιτιστής. Με διακρίνει μια βαθιά δυσπιστία προς τα (ανθρώπινα) όντα. Και δεν εμπιστεύομαι τους άλλους με τίποτα. Εχουν δει πολλά τα μάτια μου. Ακόμα και εγκλήματα. Αλλά και από τη κοινή εμπειρία. Ο ανόητος μαθαίνει μόνο μέσα από τις δικές του εμπειρίες. Αν δε δεις μέσα από τα μάτια των άλλων δε θα καταλάβεις ποτέ...
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Μια πρώην μου είχε πει κάποτε το εξής: αν όταν βγαίνεις είσαι μπανιαρισμένος, ντυμένος καλά και είσαι σε θέση να συμμετάσχεις σε μια συζήτηση σαν φυσιολογικός άνθρωπος, είσαι ανώτερος από το 80% που κυκλοφορεί εκεί έξω. :102: Δεν υιοθετώ το ποσοστό ( :roll: ), αλλά οπωσδήποτε το ''είναι μπάζο άρα δεν μπορεί να βρει γκόμενα και άρα καταλήγει αναγκαστικά στα μπουρδέλα'' είναι μια αβάσιμη ή προσχηματική μαλακία (to put it mildly).
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Μην ξεχνάτε την υπερτάτη ατάκα του Τσάρλι Σην. Δεν τις πληρώνω για να ρθουν μαζί μου, αλλά για να φύγουν.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Naida έγραψε: 20 Οκτ 2021, 07:15
Naida έγραψε: 19 Οκτ 2021, 23:22

Μέτριος εννοώ να μην είναι ωραίος στο σύνολο στην εμφάνιση του. Μπορεί να έχει ωραίο σώμα και μάπα μούτρα. Γκόμενος γαρίδα. Ή το αντίθετο. Να έχει ωραία φάτσα και χάλια σώμα. Αυτός για να έχει κάποια ευκαιρία θα πρέπει να είναι μέσα στο κύκλο του κάποια γυναίκα, να έχει το χρόνο να μιλήσει να τον γνωρίσει πιο καλά η άλλη κτλ. Αμα πάει να την πέσει σε άγνωστη το πιθανότερο είναι να φάει x. Εδώ λέμε τρώνε x οι εμφανησιμοι.
Νομίζω δεν παίζει καν ρόλο η εμφάνιση στον άντρα. Έχουμε δει όλοι μας ακραίες περιπτώσεις.
Το ικανό από μόνο του είναι τα φράγκα. Ακόμα πλούσιο αγαμητο δεν έχω δεί. Μετά ίσως το ποσό απελπισμένη είναι η κάθε μία για να βρει γκόμενο.
Βρε μιλάμε για την πρώτη προσέγγιση αν θα φάει κάποιος x. Κανείς δεν μένει αγαμητος παρά μόνο αν το θέλει. Είτε από σοσιαλ είτε από παρέες θα βρει να γμσει ή να γμθει. Είτε άντρας είτε γυναίκα.
Αλλά δεν είναι αυτό που θα ήθελε πχ την μουναρα/καβλαρο. Θα είναι αυτό που μπορεί μια μέτρια/μέτριο σαν τον ίδιο στην καλύτερη περίπτωση ή μια κατώτερης εμφάνισης (κοινώς μπαζο) στην χειρότερη.
Απλά τα σοσιαλ δίνουν μεγαλύτερο εύρος αναζήτησης και ευκαιριών από ότι το να πας σε κλαμπ να προσεγγίσεις άγνωστες.
Εγώ το έχω πει πολλές φορές τα πράγματα είναι απλά. Οι διασταυρωσεις πάνε ως εξής :οι ωραίοι με τις ωραίες, οι μέτριοι με τις μέτριες και τα μπάζα με τους μπαζους. Να το καταλάβει ο κοσμάκης να μην δυστυχει στην μοναξιά του και την αγαμια του.
Φυσικά και παίζει και καμιά τυχαία διασταύρωση κάποιες φορές. Αυτά είναι για όσους υποκλίνονται στην κανόνικοτητα. Υπάρχουν και οι άλλες περιπτώσεις που είναι αλλά πράγματα. Αυτά σε επόμενο μάθημα παιδιά μου.
Δε ισχύει με την καμία αυτό.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Fixer66 έγραψε: 20 Οκτ 2021, 07:40
AlienWay έγραψε: 19 Οκτ 2021, 20:40 Να απαγορευτούν τα καζίνο, γιατί τα κυκλώματα σωματεμπορίας και ο τζόγος πάνε μαζί.

Επίσης να απαγορευτεί η σκοποβολή γιατί τα πιστόλια σκοτώνουν.

Δεν σοβαρευόμαστε, λέω εγώ;
Εχω καταλάβει οτι είσαι τύπος της "ελευθερίας". Και γενικά των πολλών ελευθεριών. Εγώ βρίσκομαι στο άλλο άκρο. Ελιτιστής. Με διακρίνει μια βαθιά δυσπιστία προς τα (ανθρώπινα) όντα. Και δεν εμπιστεύομαι τους άλλους με τίποτα. Εχουν δει πολλά τα μάτια μου. Ακόμα και εγκλήματα. Αλλά και από τη κοινή εμπειρία. Ο ανόητος μαθαίνει μόνο μέσα από τις δικές του εμπειρίες. Αν δε δεις μέσα από τα μάτια των άλλων δε θα καταλάβεις ποτέ...
Κι εγώ θεωρώ ότι η ανθρωπότητα είναι αυτοκαταστροφική και έχω δυσπιστία προς τα ανθρώπινα όντα. Αλλά κατ' εμέ η φίμωση των ελευθεριών αποτελεί συνιστώσα της αυτοκαταστροφής και γενικά δεν λύνει κανένα πρόβλημα.

Ο Σάντσεθ δεν θα μπορέσει να απαγορεύσει την πορνεία. Απλώς θα ποινικοποιήσει τη νόμιμη πορνεία (και συγκεκριμένα τους οίκους ανοχής) με αποτέλεσμα να ανθίσει η διαδικτυακή πορνεία και η πορνεία ανευ υγειονομικών ελέγχων. Αυτά γίνονται στην Κίνα.

Ουσιαστικά το μόνο που θα πετύχει, είναι να βάλει την πορνεία "κάτω από το χαλί".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Antipnevma

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antipnevma »

Η μαστροπεία πρέπει να απαγορευτεί και για να απαγορευτεί χρειάζεται θανατική ποινή για τους διακινητές λευκής σαρκός όχι όπως τώρα που τους χαϊδεύουμε. Η πορνεία, δηλαδή το να πουλάς σεξ αντί χρημάτων χωρίς κανείς νταβατζής ή "εργοδότης" να σου παίρνει τα λεφτά, πρέπει να είναι νόμιμο και μάλιστα πρέπει να επιδοτείται και επιπλέον πρέπει οι εργαζόμενες να προστατεύονται από το κράτος και να ελέγχονται από υγειονομικές υπηρεσίες. Η πορνογραφία δεν ωφελεί σε κάτι να απαγορευτεί, αλλά ορισμένα άρρωστα είδη με υπερβολική βία, κόπρανα, ούρα κτλ. ναι. Το αλκοόλ δεν χρειάζεται να απαγορευτεί αλλά πρέπει να μειωθούν οι ώρες που είναι ανοιχτά τα καταστήματα όπως στις σοβαρές χώρες και επιπλέον πρέπει να υπάρχουν απέξω ταξί για να πηγαίνουν τους μεθυσμένους στα σπίτια τους και αν δεν μπορούν να πληρώσουν τότε να τους μπαίνει οφειλή.
νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Antipnevma έγραψε: 20 Οκτ 2021, 14:10 Η μαστροπεία πρέπει να απαγορευτεί και για να απαγορευτεί χρειάζεται θανατική ποινή για τους διακινητές λευκής σαρκός όχι όπως τώρα που τους χαϊδεύουμε. Η πορνεία, δηλαδή το να πουλάς σεξ αντί χρημάτων χωρίς κανείς νταβατζής ή "εργοδότης" να σου παίρνει τα λεφτά, πρέπει να είναι νόμιμο και μάλιστα πρέπει να επιδοτείται και επιπλέον πρέπει οι εργαζόμενες να προστατεύονται από το κράτος και να ελέγχονται από υγειονομικές υπηρεσίες. Η πορνογραφία δεν ωφελεί σε κάτι να απαγορευτεί, αλλά ορισμένα άρρωστα είδη με υπερβολική βία, κόπρανα, ούρα κτλ. ναι. Το αλκοόλ δεν χρειάζεται να απαγορευτεί αλλά πρέπει να μειωθούν οι ώρες που είναι ανοιχτά τα καταστήματα όπως στις σοβαρές χώρες και επιπλέον πρέπει να υπάρχουν απέξω ταξί για να πηγαίνουν τους μεθυσμένους στα σπίτια τους και αν δεν μπορούν να πληρώσουν τότε να τους μπαίνει οφειλή.
Ποιες είναι αυτές οι χώρες που δεν έχουν ανοιχτά μπαρ 24/7; Αφγανιστάν ίσως;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

nyxtovios έγραψε: 20 Οκτ 2021, 12:59
Naida έγραψε: 20 Οκτ 2021, 07:15
Δε ισχύει με την καμία αυτό.
Τι ακριβώς δεν ισχύει;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Naida έγραψε: 20 Οκτ 2021, 17:50
Τι ακριβώς δεν ισχύει;
Ότι οι ωραίοι με τους ωραίους κτλ κτλ. Είναι κομματάκι απλοϊκό. Γιατί στην εξίσωση μπαίνουν κ άλλα πράγματα. Προσωπικότητα, περιποίηση, δημοφιλια, πορτοφόλι, το vibe που σου βγάζει ο άλλος, και η τύχη αν θες. Πχ μπορεί να γούσταρες κάποιον αλλά να ήταν πιασμένος οποτε μπορεί να βρεις την καλύτερη ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ εναλλακτική για να μην πεθάνεις μόνη :102:
Οι σχέσεις είναι χαοτικές
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Οκτ 2021, 18:09
Naida έγραψε: 20 Οκτ 2021, 17:50
Τι ακριβώς δεν ισχύει;
Ότι οι ωραίοι με τους ωραίους κτλ κτλ. Είναι κομματάκι απλοϊκό. Γιατί στην εξίσωση μπαίνουν κ άλλα πράγματα. Προσωπικότητα, περιποίηση, δημοφιλια, πορτοφόλι, το vibe που σου βγάζει ο άλλος, και η τύχη αν θες. Πχ μπορεί να γούσταρες κάποιον αλλά να ήταν πιασμένος οποτε μπορεί να βρεις την καλύτερη ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ εναλλακτική για να μην πεθάνεις μόνη :102:
Οι σχέσεις είναι χαοτικές
Μα είπα παίζουν κι άλλες διασταυρώσεις. Υπό κανονικές συνθήκες (όχι διασημότητες ή θέματα χρημάτων) ο κανόνας είναι αυτό που έγραψα απλά έχει πολλές εξαιρέσεις.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”