seismic έγραψε: 16 Οκτ 2021, 15:48
Αυτά πιστεύεις δικαίωμά σου. Εγώ προσωπικά ούτε κλαίω ούτε ψεύτης είμαι.
Δεν κλαις; μουάχαχαχα...
Και ΤΙ κάνεις 12 χρόνια στα φόρα; Δεν κλαίγεσαι που δεν αναγνωρίζει κανείς την πατέντα σου; Δεν κλαίγεσαι που δεν σου δίνει κανείς σημασία;
Αυτό κάνεις...κλαίγεσαι σαν μωρή παρθένα...
Και δεν σε λέω ψεύτη, ΑΠλώς λέω πως γράφεις βλακείες και καυχησιλογίες που δεν ισχύουν.
Αν ισχύουν, πες μας την πολυκατοικία που έχτισες στο Πασαλιμάνι όταν ήσουν 13 χρονών!
Και είσαι τόσο μπουμπούνας, που περιμένεις από τους άλλους να πιστέψουν πως 13 χρονών έχτισες πολυκατοικία!!!
seismic έγραψε: 16 Οκτ 2021, 15:48Απλά είσαι χαζός εσύ.

Το ποιος είναι χαζός, στο είπαν ΚΑΙ εχτές οι άλλοι που απάντησαν στο νήμα σου. Για ξανακοίτα καλύτερα...
seismic έγραψε: 16 Οκτ 2021, 15:48Δεν θυμάμαι στην ζωή μου ποτέ να ακολούθησα τα αρχιτεκτονικά σχέδια της διαρρύθμισης γιατί ήταν πάντα μάπα και οι ιδέες μου καλύτερες.
Και αν ποτέ τα έβλεπα ήταν για να τα αλλάξω.
Ε ναι, αλίμονο. Αυτό έλειπε ένας σπουδασμένος αρχιτέκτονας, να φτιάχνει καλύτερα αρχιτεκτονικά σχέδια από εσένα.
Όλοι το ξέρουμε αυτό...ένας που δουλεύει πηλοφόρι και μυστρί λέει στον αρχιτέκτονα και στον πολιτικό μηχανικό πως θα χτίσουν..
Ε ρε...γελάνε και τα τσιμέντα...
seismic έγραψε: 16 Οκτ 2021, 15:48 Αν γουστάρεις πάρε τηλέφωνο τον Ηλία τον Πανταζόπουλο τον ιδιοκτήτη και ρώτησε για τον Γιάννη Λυμπέρη.
Ρε χαλιαμπάλια, τι μας βάζεις βίντεο το Ios Palace; Αν σου βάλω και εγώ βίντεο το Χίλτον θα πει πως εγώ το έχτισα; Ρε τι ούργιος είσαι εσύ ρε!
Και δεν χρειάζεται να πάρω κανένα τηλέφωνο.
Δείξε μας το όνομά σου στην πινακίδα που υπάρχει στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου και λέει τον αρχιτέκτονα και τον πολιτικό μηχανικό.
Δεν μπορεί...θα λέει και την ονοματάρα σου. Τι; Όχι;
Συνέχισε το κλάμα τώρα...